Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:01 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Tommy Gun
Ale platí to, že kolem boxerů se vždy točili vzdělaní lidé ať s titulem nebo bez.
Jen dodávám, že tito kultivovaní (titulovaní i netitulovaní) lidé měli a mají také výrazně rozvinuté estetické cítění a smysl pro vnímání krásna...(vit. takový Justitz)

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:00
- Nahlásit

Já nemáááááám titůůůůůůůl já mám jen dva semestry protože si za to můžu samáááááá
Ale mám 22 boxerů.. (nebo kolik) to už je místo jednoho třeba Bc. ne?

Dnes byl ráno v garage sajgon nejasjgonovatější.. víc exkrementů, než novin a to je co říct! A když jsem to všechno uklidila, vystříkala hadicí (nevím, teda, jak bych takhle vystříkávala obývak, kdy byli v bytě..) a štěňata pak začla řádit s hračkama.. tak to začalo.. nejdřív se mi zalilo jedno oko, pak druhé a pak už jsem bulela, že je nikomu ne-da-á-áááá-áááám
No total magor..

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:02
- Nahlásit

Tommy Gun
jo jo, někteří právníci by už mohli taky něco napsat, že..

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:25
- Nahlásit

corleona
Nebeč to bude dobrý. Představ si jak bys na tom byla kdybys tam pak měla 22 dospělých boxerů?

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

corleona
Ahoj mám dotaz.Myslíš že když chceme Fatty hned při dalším hárání krýt že by jsme měli štěniky třeba odstavit od Fatty dřív.Nerada bych ju strhala.Přece jen je to po krátké době.
Nemám stím žádné zkušenosti.

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:48
- Nahlásit

corleona

naprosto chápu
ale souhlasím s Tetou - za chvilku budou velcí a žraví
a navíc, 2 přece zůstanou doma!!!!!!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:02
- Nahlásit

corleona
Jak nemáš titul? Jsi přece PSRa. Corleona!

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:04
- Nahlásit

Ada
Já nevím, asi i záleží, co upřednostňuješ. Pro štěňata je ideální, když jsou na mateřském mlíku co nejdýl. Vidím to u našich Céček, byli kojení do 5 týdnů, téměř bez přikrmování.. měli neuvěřitelné přírustky na váze. No ale v tom případě to chce pro fenu určitě delší pauzu. Všechno záleží na tom, kolik bude štěňat a jak moc to fenu vycucne. To jsou věci, které uvidíš jen ty a tím se musíš řídit. Tzn. není žádné všeobecné řešení, jen můžem teoreticky předjímat, ale až následný stav feny a vývoj štěňat ukáže, co dělat.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:05
- Nahlásit

Teta

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:07
- Nahlásit

corleona
To je asi fakt.No uvidíme.
Vy si necháváte dvě míma???Které???

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:20
- Nahlásit

Ada
špatně čteš.. už to tady bylo

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:21
- Nahlásit

Ada
Já ti napovím. Jedna čuba na B a druhá na C

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:32
- Nahlásit

corleona
Čubinky jo.Teda to už doma budete mít pořádnej psinecMě bohotě stačí ty dvě a když si představím že bych jich měla 8 ale je fakt že bych ještě jenu dvě chtěla

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:38
- Nahlásit

dočteno
bubu
cituška
obrovská gratulace

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:46
- Nahlásit

blažena

jé, děkujem (bubu určitě taky ) a já si říkala, že asi moc práce v práci a ono moc čtení

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:58
- Nahlásit

Cituška
Prolítla jsem Káčka,jak rostou a musím teda říct, že Mobidik nastavil laťku hóóódně vysoko.. To se teprv bude rozlévat blaho a teplo v duši, viď, až budou vítězit na obou polích (pracovním i výstavním). Úplně závidím!!!

zzizalka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:59
- Nahlásit

denisa
ahoj, tak změna. Na stopě budu už asi v půl pátý, podle toho jaký bude provoz. Končím totiž už ve 4

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:14
- Nahlásit

Cituška
ono nejdřív hodně práce v práci a pak hodně čtení
opravdu "K" vypadají na mimořádně vydařená mimi
jedu dom, na našem venkovském cvikoši se bude vyskytovat chráněný a ohrožený druh (figurant, odchovanec Víťi Glisníka),
tak to musej i bacily pochopit.....
čaudík zítra

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:14
- Nahlásit

corleona

no, já tomu fakt nerozumím, mně se líbej (jsou to moje dětičky) ale uvidíme, přesto moc díky za pochvalu, musím ji předat Citušce rodičce

Copak dělá Nunýnek? My se pořád smějem u videa, jak je akční, manželovi se líbí víc než štěňata, ale to u chlapa chápu

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:15
- Nahlásit

blažena

jééé, to je super, tak hezké pokousáníčko!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:37 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
Nunýna tady nikde kolem sebe nevidím, takže předpokládám, že leží u Mišana v pokojíku na gauči, má půlnoc, stopro leží na zádech s nohama od sebe, jak prostitut.

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:48
- Nahlásit

corleona

já mu závidím, mě ta práce tak nebaví

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:52
- Nahlásit

Cituška
Jsme dvě
Venku je tak hezký, konečně jaro, a já sedím v kanclu a koukám na hyacint v květináči

Kromě toho že mě to tu nebaví tak řeším další "problém". Manžel mě dnes pozval do kina a můžu si vybrat na co půjdem. Nevím jestli jít na něco co se bude líbit mě i jemu, nebo jít na romantiku když si jednouo můžu vybrat

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:57 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
někteří právníci by už mohli taky něco napsat, že.. - no to by mohli. Šmírování je trestné dle trestního zákona § xy .....

Markét
měli a mají také výrazně rozvinuté estetické cítění - souhlas a respect!!!

Teta, corleona
PSRa - cožééé? Narážím na první tři písmena.

Teta
koukám na hyacint v květináči - když už je řeč o těch kytičkách - včera jsem dostal dárek od "skorotchýně" a to přírůstek tchynina jazyku a mám si ho vzít do práce - prej aby byla se mnou - i v práci. Dobrej fór, co? Tak jsem jí říkal, že si na něj napíšu lihovkou její jméno.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:01
- Nahlásit

Teta
Manžel mě dnes pozval do kina a můžu si vybrat na co půjdem. Nevím jestli jít na něco co se bude líbit mě i jemu, nebo jít na romantiku když si jednouo můžu vybrat
URL

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:07
- Nahlásit

Tommy Gun
Vtipálku

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:10
- Nahlásit

Tommy Gun
URL no to je kvásný

heleďte a von tady je fakt nějakej šmírák právník? To se může někdy hodit, ne?
Teda já si tady za chvilku začnu fakt připadat jak ouplnej negramot - samej votitulovanej okolo nás

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:15
- Nahlásit

Teda ja vas snad nikdy nedoctu
Mame to ted v praci tak nabity ze totalne nestiham a doma nemam na com uz vubec naladu...no jeste ze mam i obcas tu obedovou pauzu
Jsme v sobotu byli na jedne oslave a kdyz se tam jedna holcina dozvedela o tom ze mam boxerku, tak zacala vyzvidat co a jak...tudiz jsem plemeno boxera vynesla do vysin jak jen to slo a trosku ji nahlodala jeste vice
Tento tyden uz cekame porod te jezevcice, tak jsem zvedava kdy nas svym dareckem prekvapi. Vcera jsem ji uz musela omyt pupek, protoze uz ho chudera taha skoro po zemi

Jinak ode me taky velika gratulace ke vsem vystavnim i cvicicim uspechum co se tu staly a Citusce k licenci na rozhodciho Jestli se jednou stihnu dokopat k ZZZ, tak doufam ze nenarazim na tebe

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:21
- Nahlásit

Paja s Tinou

to nenarazíš, já ze Svazu odešla a tudíž pískám jen IRO, takže jedině RH-E ale já budu hodná paní rozhodčí

Teta - bych si vybrala, taky to vždycky řeším, tak když už je to pozvání.....

zauktalizovala jsem fotky Káji - byli tu o víkendu, ale nestíhám.....

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:23
- Nahlásit

Tommy Gun

to je aspoň recept! Musím popřemýšlet, jak je to u nás...

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání