Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:51
- Nahlásit

Adina
Artroza
Teta

jste moc hodné, nemám u ní žádný problém, jen jsem si říkala, že pokud na to budu mít peníze, tak si to projistotu nechám udělat, ať vím, na čem chovám....
nechala jsem si udělat i dysplazii (0/0) a záměrně jsem spondylózu i tu dysplazku dělala až ve dvou letech (spond.má 1)

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:54
- Nahlásit

Artroza

A kolik máte štěňátek????

já myslela jen malou Italku....

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:05
- Nahlásit

Cituška
italku a scottii...zustala doma je po fretce, takze pro nas nej krev
ted tady litaj s jablkem na gauci ( to to zas bude vypadat )
docela si davaj do tela.... kazdej den ma okousanej krk jina....
Scottie je cela maminka- okusuje nas tady ( i dost silove), mrstna hadice, rychla a Nordie je aporter jak blazen.... nejstastnejsi, kdyz ji hazime tenisaky, jablka, klacky....
proste kazda je sva a tak to ma byt

jinak to srdce je dobre udelat, kdyz jsou v zatezi, tak clovek chce mit kontrolu, jestli jsou psi zdravi....

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:05
- Nahlásit

Cituška
sem asi njáká vopožděná nebo co, ale marně hledám na tvých stránkách fotky a videjka ze safari Baška, já sem se dřív nestihla kochat....teď by sem chtěla a nemám čím

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:07
- Nahlásit

Artroza
tož gratulace

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:09
- Nahlásit

blažena

sekce štěňata - nahoře klik na Maximusdeus a jste tam

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:09
- Nahlásit

blažena
k cemu?

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:10
- Nahlásit

Adina
Artroza
se mi to nechce hledat na stránkách nBK, co tedy bude certifikované vyšetření srdíčka ? -EKG, sono.....nebo i zátěžový Holter???? mám v tom čím dál tím větší hokej

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:11
- Nahlásit

Artroza

Tak to jo, já to nějak nepostřehla, ale docela závidím, já se tu normálně nudím, jen občas nějaká petflaška a občas hry mezi boxinkou a erdelem, toť vše, prostě nuda
jo a hezký jména, jak Nordie tak Scottie

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:13
- Nahlásit

Artroza
no už máte doma skoro dvojčata, ne ???
(teda jako myslím čtyřnohá).....ale stále čekám kdo mě trumfne s mým triem (i když vážně říkám - nedoporučuju)

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:18 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

blažena
dle vyzkumu se u boxera projevuje nejcasteji aortalni stenoza a zvetseni leve strany srdce, ktera tlaci na pravou stranu ( veti a dochtori ted prominou ), takze se udelal formular, v kterem jsou obsazena vysetreni tykajici se nejvetsiho problemu u boxeru a je to: poslech, rentgen, sono, ekg a doppler.
nevim jestli to bude "oficialni".. boxer do chovu a ani v dohledne dobe asi do vyberoveho chovu mit srdce vysetrene nebude muset mit..... takze spis je to navod pro lidi, aby vedeli na co maji sveho boxera nechat vysetrit ( s cim jsou nejvetsi problemy)

no a na tomhle formulari bude vysledek sjednoceny s ostatnimi staty ( nemecko, italie...), takze bude uznavan vsude...

gratulace k rozrustani smecky jo?... no i takhle je to na hlavu takze nevim nevim s tema trojcatama ani ti tise nezavidim

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:36
- Nahlásit

Zdár!
tak jsem nějak mimo... a nejen v této diskuzi!
ale jak jsem to tak rychle přelítla, tak aspoň pogratuluju!
Tož:
Cituška
dvojitá gratulace!!! rozhodčí a Citušce cvičence!
bubu
gratulace hezounovi a fešákovi a elegánovi chlupatému knedlíčkovi!!!
Teta
gratulace k narozkám, hodně zdraví a mladického elánu a svěžesti a ať Ti ti dva uličníci dělají jen radost, nebo vlastně tři uličníci, pokud bych počítala i strejdu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:38
- Nahlásit

zzízalka
jejda, tak teď nevím, pochopila jsem to dobře, že to včera bylo myšleno na dnes a že dnes tedy tam budeš už od půl páté?
ještě mi písni, pokud můžeš...
bych to dnes na tu půl pátou stíhala!

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:38
- Nahlásit

Artroza
kuju, kuju za osvětu
jen mi v návrhu na nové podmínky výběrového chovu chybí povinné vyšetření DKK (třeba zatím jen bez omezení postižení)

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:40
- Nahlásit

blažena

našla Bašku, našla?

P.S. taky by mi to DKK nevadilo.....

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:42
- Nahlásit

blažena
Cituška
... staci aby vase pobocky dali navrh - bude se to resit a hlasovat o tom na plenarku

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:46
- Nahlásit

Cituška
su dnes njáká vopravdu momentálně míň inteligentní - ale furt se tam nemůžu dostat ( smajlíka mohutně si otloukajícího lebku jsem v nabídce taky nenašla )

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:49
- Nahlásit

Cituška
mám, mám
ono to bylo schovaný v pravým rožku nahoře!!!!
tak pššššššš - jdu se kochat

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:51
- Nahlásit

Teta
Vše nej nej nej. Hlavně zdravíčko a štěstíčko,hodného manžela a poslušné psiska

Tak Fatty od včerejška nežere a dlabání se jen snaží zahrabat.Leží v porodně a jen na nás občas zavrtí konečkem.Tak jsem zvědavá kdy se nám rozsype.Sem si všechno nachystala tak to může propuknout.I když by ještě mohla aspon dva i třy dny počkat.Sem chtěla pracovat ale nějak mi to nejde se soustředit.

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:54
- Nahlásit

Ada
a kolikatej den to je?

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:01
- Nahlásit

Cituška
kráááááááása
právě jsem se zařadila k zástupu Nunýkovo fanynek a obdivovatelek - naprosto unikátní pejsek

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:03
- Nahlásit

Je to teprve 59 den.Ale když rodila ačka tak taky nechtěla dva dny žrát.Tak doufám že to ještřě vydrží.

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:08
- Nahlásit

Ada
ale to uz je v poho.... to klidne muze... teda, ja vim, ze jeste nechces, ale znas to
u nas je jedna uplne stejna - 2 dny nezere...

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:19
- Nahlásit

Artroza
Tak to jsi mě uklidnila.Dík.Já se bála aby to nebylo moc brzo.Jinak je mi jedno kdy je vyklopí.Já se na ně už děsně těším

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:30
- Nahlásit

blažena
no, nám málem doma zůstal Buginek, lidi sice volali, ale pořád jsme pro něj neměli "toho vhodného" majitele.. tak jsme si říkali, že když ho pro něj nenajdem, tak si ho necháme. Takže málem jsme taky měli trojčata.. ale nakonec "to dopadlo" a zůstavají tady jen ty dvě holči. Ufff..
Před chvílí jsem vypustila bandu (15ks + Nuny + Viktrorku) na zahradu. Máme tady dva pracovníky, co dělají přepažení výběhu (aby mohli být puštění všichni, i když se vzájemně všichni nesnesou) a když všichni vyběhli, vypadly jim štětce z rukou a čelisti z pantů.. Přestali natírat, vytáhli mobily a začli natáčet Do toho Viktorie předvedla jeden ze svých pudů - vyvrhla svou snídani a štěňata, ačkoliv byly po jídle se do toho s chutí pustily. Tak jsem musela vysvětlovat, že nejsou čuňata a jak to ta příroda má..

Jo a ten Nuny je fakt tak výjimečný? I když je pravda, že třeba Kerinek štěňata sem tam olízne, jinak si jich moc nevšmímá. Včera mi je dokonce označkoval..

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:35
- Nahlásit

all
jó, včera sranda u veta! Giordina chodí k vetovi moc ráda a vždy suverénně a dychtivě vstoupí do čekárny jako by to tam bylo její a včera tak vešla a kočka co seděla pánovi na klíně, tak se chudák počůrala !!!! jen co G. uviděla... G. si jí přitom vůbec nevšímala, i když jančila a syčela - ta kočka, tak G. ji zcela ignorovala... pán nadával kočičce, že proč se bojí tak hodného pejska! pak neb tam byli psi co je páníci museli táhnout do ordinace a tam psi kníkali... jsem byla tak pyšná a hrdá matka když mi ji ostatní chválili a obdivovali že se vůbec nebojí... jo jo, G. se vrtěla a radovala i z injekce a pak si šla sama k vetově stolku pro kokino! no je to zlatíčko vychcané!
(teda a to nemám ráda takové ty matky co se chlubí dětma!)

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:39
- Nahlásit

all
jo a ta sranda jako má být to, že ta kočka počůrala svému majiteli kalhoty, že to tam smrdělo jak "v kočičárně" a pak ten pán nevím jak šel domů, no měl "louži" přesně na tom místě jak kdyby se sám poscal!
tak a teď jako se už můžete smát, ha ha ha!

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:40
- Nahlásit

Denisa

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:40
- Nahlásit

corleona
cituška
jsem taky skoukla videjka, jsou parádní ti štěníci a Blejdík je supr, to bude parťák k Vikouškovi!

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:41
- Nahlásit

corleona
Včera mi je dokonce označkoval

Denisa
G. se vrtěla a radovala i z injekce a pak si šla sama k vetově stolku pro kokino! no je to zlatíčko vychcané!
Starší je tam stejně, rád chodí k vetovi. Malý je úplný opak. Čekárna je zatím ještě zajímavá, ale přímo v ordinace si okamžitě lehá na záda a dělá plavce. Je to docela honička odhytit všechny 4 končetina
Nevím proč to tak je. Ani jeden nemá nějakou zvlášť špatnou zkušenost z veteriny a každý se chová jinak. Jeden důležitej narcis a druhé naštvanej morous netykavka!

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání