| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:03
- Nahlásit
Cituška
Já už na to prdím.Dneska nevařím.Dnes na co šáhnu to pokazím.Tak raděj na nic šahat nebudu.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:22
- Nahlásit
Ada
Dneska nevařím.Dnes na co šáhnu to pokazím.Tak raděj na nic šahat nebudu.
bude krupice brčkem?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:29
- Nahlásit
bubu
Já krupicu nemusím A pudink taky nee.Já nic co je sladké nemusím.TAk leda že by bramborová kaše.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:37
- Nahlásit
Ada
jéé, bramborou kaši taky můžu a hodně!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:45
- Nahlásit
Cituška
Jj. já do ní ještě vždycky dám krabičku tavenejch sýrů a to bych se jí pak mohla cpát furt
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:54
- Nahlásit
bubu
Ada
jsem měla krupicovo-rýžovou kaši s banány včera! jakousi dětskou od Hamé, mňam! ale ještě jsem si do ní nacpala i granko a skvělá kombinace! k tomu jsem teda ujídala i čokecku s mandlema, ale všechno to bylo moc dobrý a navrh to máslíčko! No hned si udělám dnes další rundu, nejede dnes někam Knedlíček, že by se to i šiklo?!
a bramborovou kaši, mňáááám, tu já jím kolikrát i samotnou, M. ji taky miluje, víc než brambory vařený, pečený,...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:06
- Nahlásit
jupík mám pro dnešek padla
se tady v noci trochu ovládejte - gdo to má ráno dočítat
čaudík zítra
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:10 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cha chááá.. tak teď jsem se zasmála.. Jelikož máme akutní nedostatek novin (žádné!!!), tak Tom, že zajde do PNS a že vysomruje nějaké remitendy.. Prý si to uvědomil až tam, když na něj ty baby čučely a s despektem ho vyporoučely ven, co je to za somráka a myslely si, že to má do sběru, aby si moh koupit krabicové víno.. No a pak šel do OBI, jestli tam nemají nějaké ty letáky, co by měli na vyhození. Tak ho poslali, ať se jde podívat do kontejneru. Tak ve finále se ještě hrabal v kontejneru Všichni si určitě mysleli, že má před OBI zaparkovaný dvoukolák.. a on tam přitom měl svoji "čtyřkolku"..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:13
- Nahlásit
corleona
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:17
- Nahlásit
corleona
chudák Tom, měl mít sebou jedno štěndo podpaží a třeba by uspěl
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:19 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
corleona
to se mělo zdokumentovat!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:25
- Nahlásit
Teta
Corleona
a jakej byl film????
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:27
- Nahlásit
Cituška
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:31
- Nahlásit
Lidičky jedu na cvikoš a potřebuju poradit ještě od někoho kdo cvičí s placatkou.Aport,aport,aport
Aduš sice baví aportovat ale furt nám nějak nejde dopilovat předsednutí.Ona prostě nechce předsedat úplně přede mě.Je dost daleko a nechce se nechat opravit.Je na to nějaká finta???
Jinak aportuje ráda,baví ju to.Ale nepředsedne přede mě blízko.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:41
- Nahlásit
Cituška
film byl skvělý...
už jsme s Tetou přes mail "probraly" Macháčka
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:42
- Nahlásit
corleona
Macháček
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:53
- Nahlásit
Ada
...např. já jí to vyměňuju - balonek pod bradou... nebo prohoz jak když děláš ke mně! tak pod nohama...
anebo si ji normoš přitahuj za šňůrečku až těsně k sobě...
anebo cvič odděleně jen držení s předsednutím...
ale já jsem jí taky zkazila ten začátek, takže to teď brousíme a dolaďujeme furt...mně zas překusovala jak magor
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 15:20
- Nahlásit
Zdarek
Denis, teda tak ty mas tekhl obdivovanou tlamici jo No to je videt vychova a co teprve az budou ty deti
No ale je fakt ze Tina je u veterinare taky v pohode a neboji se, jen to kokino si nevezme...to kdyz uz tak ji ho musim dat ja, jinak ani nahodou...
Ada, tak to uz snad vypada ze mima budete mit drivejc jak my Nase nastavajici matka jucha venku a pokud jde o zvanec, tak nenecha ani smitko. Je teda fakt ze kdyz se nacpe, tak se hned nahrne do pelechu a jen tezce oddychuje, ale zatim se to teda nejevi...
A Tina je za nejvetsiho zarlivce, neb je trochu nervni ze ma jezevcice vsude doma pristup No kez by byla alespon hodna teticka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 15:53
- Nahlásit
Tak cvičák se nekoná.Mamka musí být na přestupkové komisi a Fatty si netroufnu nechat doma samotnou.Tak aspon pak s Aduš zajdu na lítačku.
Paja s Tinou
Uvidíme.Ona Fatty i minule dva dny před porodem už nežrala.Třeba poroděj stejně
Denisa
Aduš taky překusuje.I když je to už lepší.Prostě stím aportem se drbem.No jo ale nic nejde bez dřiny.Když chcem zkoušky musíme makat.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 16:17
- Nahlásit
Ada
Cituše takhle nežrala dokonce 2krát a pak zase jo, a nakonec se nažrala ještě v den porodu v poledne
Aport - mám Citu na vodítku, vydráždím, na délku vodítka sebere aport a pak je povel ke mně, ten jsem časem odbourala a povel aport znamená, že čubina nejrychleji, jak to jde, předsedne, aport jí skoro nikdy neberu, pochválím, pohladím a zase na délku vodítka se proběhnem, jako u obrany s rukávem a zase povel aport a předsednutí. Základ je, aby super uměla ke mně a věděla, že ke mně je co nejblíž. No a pak jsem jen prodlužovala vzdálenost odhazování, fena ani nikdy nepřekusovala moc, protože jsem jí aport nebrala ani se s ní moc netahala, jen na konci tréninku a to pak jsem jí ho vzala jako rukáv na obraně a vyměnila za míček.
Ale chtělo by to vidět, blbě se radí na dálku
Corleona, Teta
já se tak těším na ten film, úplně jste mě navnadily
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 16:23
- Nahlásit
all
jinak mě dneska čubinka vytrestala, abych náhodou neusnula na těch "vavřínech slávy". Šlápla jsem si stopu na suché hlíně, úseky a předměty super, ale ty lomy tam prostě nebyly....
Na jednom jsem pustila šňůru a Cituška šla a šla a šla a pak asi po 20ti metrech se nejistě otočila a byla celá vypleštěná, kdeže jako já jsem...Jediné pozitivum je, že jsem udělala lomů 6 po cca 60ti krocích, takže ty poslední dva už udělala v podstatě na místě. Ale dlouho jsem se tak nezapotila....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 18:55
- Nahlásit
bubu
do ordinace se vřítil obrovitý černý labradororotvík a nadšeně se přivítal a za dvě minuty se vbelhala panička - když měli dříve skorotchán se skorotchýní voříška a v příměstské části přijel vet a místním rozhlasem se vyhlásilo hromadné očkování psů, vyrazil soused se svojí fenou na očkování (jednou jehlou všichni psi z vesnice). Přidal se k nim i Punťa. Okolo toho očkování se nějak motal, tak dostal injekci taky a pak se zase připojil k feně se sousedem a šli domu. Tam soused oznámil, že už mají psa oočkovaného. Skorotchán sbalil šrajtofli a mazal za veterinářem (přes půl vsi) a povídám mu: "Já jsem majitel od toho psa, co už tady byl."
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 19:04
- Nahlásit
Teta
corleona
Jestli Vratné lahve,tak ten byl výbornej.Dlouho jsem se takhle nepobavila.A u nás je na něj už pátý den vyprodáno.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 19:10
- Nahlásit
corleona
Všichni si určitě mysleli, že má před OBI zaparkovaný dvoukolák. - tak to je masakr!!!!!!! No vidíš, kdo spoří, má za tři nebo čtyřkolku.
bubu
Nuss von Bahnhof - tak to jsem ještě neslyšel, ale je to ještě lepší než Karl v. B.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
dneska už nebudu, mám noční směnu
tak se tu mějte hezky .....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:28 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Lenda
My jsme byli ve skoroplném kině.. a to se to v Ově hraje už dlouho, několikrát za den a současně ve dvou sálech. No, možná dobře, že jsme šli v pondělí, když nebylo úplně narvané kino, protože když jsem průběžně dopoledne sledovala obsazenost sedadel na sobotu a neděli, tak už bylo volno jen ve prvních řadách a to by nás asi bolelo za krkem. V pondělí naštěstí neseděl nikdo vedle nás, ani za náma.. my totiž míváme smůlu na hihně a idioty
Tommy Gun
Nuss je fakt skvělý, to jsem ještě neslyšela. A Puňťa mě taky pobavil
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:23
- Nahlásit
corleona
My chytli lístky jen na balkón a ten jinak vůbec neotvírají.A to to dávali třikrát denně.
Ale filmeček se opravdu povedl.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:41
- Nahlásit
TAk jsem šla na prochajdu s Aduš.A dnes je opravdu den BLBEC.Půj hodiny jsem se snažila u lesa Aduš přivolat.Ona na mě totálně kašlala.Měla jsem chut' ju přizabít.Nakonec jsem se zbalila a šla domů.Ona šla opatrně zamnou a u branky na zahradu sem ju chytla.Chtěla jsem ju aspon povalit na záda ale mrška na mě koukala tak že jsem ju nechala.Ona už pak nechtěla přijít bo se bála.Přišla jsem domů a v kuchyni a obíváku totálně rozhrabané zdi, po obiváku hlína.Když jsem došla k porodnici tak mě málem trefilo.Moje milované sako za dva tácy v porodnici a na něm leží Fatty.Kromě saka ještě dvě halenky a jedna bota.Fatty se tvářila tak nevině že mě to rozesmálo.Prostě jsem se na nu nemohla zlobit.Až když jsem to uklízela tak jsem si ponadávala.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:49
- Nahlásit
Lenda
corleona
A u nás je na něj už pátý den vyprodáno.
My jsme byli ve skoroplném kině..
Hm, to já bydlím v Praze. To znamená že nás v kině bylo 20 a přišlo nám že je plno. Když film skončil a hodně nás ještě zůstalo sedět na titulky s tou hudbou, tak tam vlezl ten puberťák co tam pracuje a říká kolegovi puberťákovi "ty vo*e tam je lidí?!!"
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:51
- Nahlásit
Ada
Moje milované sako za dva tácy v porodnici a na něm leží Fatty
O to víc důvod si teď jít koupit tu vytouženou halenku
|