| Autor |
Zpráva |
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 16:14
- Nahlásit
Ada
Třeba to fakt bude až toho prvního, jak je plánováno
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 16:15 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
corleona
Jsem se zapoměla pochlubit. Já je tady mám lajf, je jich 33 a jsou růžovo-fialkové! I šéfové umějí být občsa hodní!
corleona
Ada
kkathy
Cituška
Já jsem tak ráda že toto u nás fakt nehrozí
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:19
- Nahlásit
Adina
Zaskočila mě tam v ukázkách jedna věc.Můžu se teda zeptat?
V tabulce je "věk, kdy chov může začít" a u feny je psáno "11-18měsíců , 30měsíců nejpozději". To "nejpozději" platí jakoby všeobecně pro všechna plemena a všechny druhy chovů (i třeba pro 1-2vrhy za život feny)? Asi se ptám blbě, ale nevim jak líp to napsat
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:30
- Nahlásit
Teta
No nehrozí, ale zas tam budete mít příšerný zástupy nevěst až bude Alex starší.Tady už se všichni řadíme pomalu do fronty
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:31
- Nahlásit
kkathy
.....písnu na mailík večer,aby to mělo hlavu a patu-vysvětlení k těm tabulkám-takhle to je vytrženo z kontextu..
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:32
- Nahlásit
Adina
Děkuju.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:37
- Nahlásit
Teta
ale pak po těch nervech si zas užijem ty mimináky.Já je vždycky furt očuchávám.Oni tak krásně miminkovsky vonííííí
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:46
- Nahlásit
Ada
Všechny boxíci krásně voní, to jiný psi vůbec (teda ještě Knedlo možná)... ale boxí miminka nejvíc, a taky jsou nejkrásnější !!!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:52
- Nahlásit
kkathy
nejkrásnější !!........a ještě bostoňátka taky
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:53 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Tommy Gun
U nás pořád nic Kousek od Prahy a pořád nepřišel...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 17:57
- Nahlásit
Krista
A byli jste hodný? Třeba ho nedostanete
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 18:09
- Nahlásit
kkathy
To jsme samozřejmě byli že se vůbec ptáš....Vždyť nás znáš
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 18:10
- Nahlásit
Krista
Máš mail
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 18:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Nevíš náhodou, jestli bude možný v Žirovnici (v době konání výstavy) přespat nejen z pátka na sobotu, ale i ze soboty na neděli ?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 18:56
- Nahlásit
Lenda
46 - tak to si hustááááá!
Já: 1 pokus asi 1,3 sekundy, 2. pokus 19,7 s Dál jsem to raději nezkoušel.
corleona
Bulváři došli i do našeho kastlíku.. - a to jsem ti ručně měnil adresu. Už si tu výměnu adresy zařiď nebo to bude chodit na starou - nevím, zda platnou.
kkathy
Uf, tak to nevím - ale zkus napsat na mail: kamila.mokrasova@seznam.cz Kamča sice nedělá ředitele, ale má to celý pod palcem.
Krista
Po předání do distribuce už to opravdu neovlivním. Distribuce probíhá zřejmě od úterka v několika fialových vlnách "tsunami".
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:09
- Nahlásit
Tramtadadadadááááááááááááááááááááá! Naše Buggati!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:17
- Nahlásit
Adina
Ada
kkathy
ANO ANO, souhlas!
Corleona
jo, Cituše při venčení celý měsíc hrabala usilovně nory pod každým vhodným stromem, zřejmě tam plánovala postupně štěňata přenést ty pudy jsou fakt hrozný!
Teta
u Vás bude důlek po frontách na krytí a opotřebovaná klika
sem byla na obraně a dneska zase byla jak vystřelená z praku, dlouho jsme nedělali boční doprovod, tak zase chtěla u něj figuranta sežrat
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:19
- Nahlásit
ola
no ta je slaďoučká úplně k sežrání, právě tady nad ní s Pájou tyjeme....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:21
- Nahlásit
Hned se pokusila pánečka sežrat! Zubiska má jako jehličky!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:26
- Nahlásit
ola
Jůůůů
|
alli
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:29
- Nahlásit
ola
Ta je tak rozkošná (jak říká náš Marťan)....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:31
- Nahlásit
ola
Je kouzelná
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Jé a nevíš náhodou ještě, jakej je web toho kempu?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:38
- Nahlásit
Musím vám říct, že jak jsem byla z těch štěňat zlblá, tak na zpáteční cestě v autě povídám Zdenkoj : "když se ten pejsek vykajdil, tak to byl přesně takovej smrádek, jako když ještě kluci žrali mlíko!!" Já matka! Místo, abych řekla "když jsem ještě kojila!" Zdeněk se chechtal, že jsme se málem vybourali.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:41
- Nahlásit
ola
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:42
- Nahlásit
Nazdárek,
tal jsme se vrátili z Bašky a sem docela špatná
z toho co dělá Viky. Je uplně v tranzu a má snad pocit že je Blejd nějaký králíček kterýho bude tak dlouho lízat až ho nakonec zakousne. Furt ho líže na pytlíku na uších je už celý mokrý a pak ho začně válcovat a packama
mlátit. No to se nedá, Blejdík chce spinkat a nemůže. Ted ho tu mám na klíně a viky čeká pode mnou a snaží se na něj dostat a nenechá si říct. Nevim co mam dělat, mam strach že to nepude, jinak Blejdík je moc miloučkej, je to zlatíčko, skoro celou cestu prospinkal.
Všem bych vám přála vidět těch 15 štěnat pohromadě, je to nádhera, sesypou se na vás a rvou vám za nohavice pak se přídou pomazlit, no prostě super zážitek. Fotky nějaký budou ale dneska už ne dneska musim nějak ukočírovat tu situaci doma, mxslíte že to je normální reakce a ž se to zklidní nebo Viky nedá pokoj? Takhle je tu ani nebudu moct nechat samotný.
ola
nekecej že máte bostonka? Super
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:46
- Nahlásit
Vcelka
Agáta si taky o bílým boxíkovi (štěněti) myslela, že je to králík a byla uplně mimo.Ale u ní je to pochopitelný, je žíhaná.Viky je bílý, mělo by mu to dojít
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:49
- Nahlásit
Vcelka
Já myslím, že se zklidní. Je zatím nenabažený a myslí si, že je tam ten "králíček" jen na chvilku..
Tommy Gun
ručně měnil adresu. díky!!!!
ola
je úúúúúžasná.. Snad Fee nebude jako Viky..
Cituška
dala jsem na web 100 ks fotek..
Snad to na chvíli bude stačit
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:50
- Nahlásit
Vcelka
a nemáš doma klec nebo kenelku? Já myslím, že si Viky zvykne, ale bude to chvilku trvat, zase je to lepší varianta, než kdyby ho chtěl opravdu zakousnout, ale pokud nechce poslechnout, budeš muset přitvrdit nebo je oddělit (Vikyho di jiné místnosti?), to se za chvíli uklidní, neboj
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:50
- Nahlásit
Vcelka
Neboj, určitě jde o to, že si ho musí oňuchat a nemůže se ho nabažit. Taky bude asi trochu žárlit, takže bude nalepenej na tebe a Blejdíka, aby o něco nepřišel.
Určitě jsou tady fundovanější, kteří ti poradí a sdělí svoje zážitky ze seznamování atd. (zajímalo by mě, jak třeba Tommy seznámil Kulekouše s Orioníkem?)
Bostonka je u chovatele. Ještě není tetovaná atd.
|