Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:26
- Nahlásit

corleona
díky za gratulaci "vobrovskou"
mlsné huby, co se vrátila od dentistky.. co to máte za dentistku, že se po její návštěvě ještě chce mlsat??

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:44 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

A su zasejc tu.Vlítla jsem do obchodu a zasejc pádila domů.V Jihlavě jsou trhy a to já nemusím.Samej šikmookej.A není sklyšet nic jiného než trista padesát paní.Nebo, dám slevu,dám slevu
corleona
No aspon vím jak se štěnikům utíraj zadečky a stříhaj drápky

Tak mi bylo právě nahlášena že se Fatty nabaštila granulí poblinkala a usla.

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:49
- Nahlásit

bubu
Nahodou na loužičky su vybavená.
A ségra ještě dovalila vojenské útěrky pod míma.Minule jsme je taky měli a jsou k nezaplacení.Akorát jich už máme asi 200KS.Protože táta a švára dovezli taky.Takže až někdo bude mít nedostatek útěrek pod mimináky stačí říct a zašlu

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:51
- Nahlásit

corleona
Jo a inspirovala jsem se tvou historkou o schánění novin a už mám doma štosySousedovic kluk roznáší letáky tak jsem ho zaukolovala že mi má nějaké staré donést.(ale asi to přehnal)to vživotě nespotřebujem

bubu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:53
- Nahlásit

Ada
vojenské útěrky co to je???

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:58
- Nahlásit

bubu
To jsou odolné útěrkyNé takové ty co sněma štěnisko škubne a je po nich.To víš skoro celá rodina u armády.My jsme taková normální rodinka.Ségra stíhačky naviguje,její manžek(švára) je opravuje a náš táta je sestřeluje

ola
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:03
- Nahlásit

bubu
Starej dědek si splete čekárnu u doktora a vleze do převlíkárny na gynekologii. Vejde paní, odstrojí se, najednou řev a letí ven. Za chvíli vejde další ženská, odstrojí se, zase šílenej řev a vyletí pryč. Takhle se to opakuje ještě dvakrát. Doktoroj to nedá, vejde do převlíkárny, tam dědek klečí na zemi. Doktor povídá : "Proboha dědo, co tu děláte?" A dědek na to : "áááále, upadla mi tu někde beranice! Už čtyřikrát jsem ji držel v ruce a vždycky mi ta mrcha někam utekla...."

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:08
- Nahlásit

ola

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:13
- Nahlásit

ola
tak to jsem hezky popřála bubu?:

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:17
- Nahlásit

Včelka
Se vsadím že už spolu kluci šmejdí po venku a náramně si rozumí???A ty se kocháš pohledem na ně

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:20
- Nahlásit

corleona
tak dneska už je to lepší, v noci sem se teda moc nevyspala, protože sem musela Vikyho furt napomínat protože furt hlídal a když se Blejd jen pohnul tak už zbystřil a chtěl ho jít zase olizovat. Taky mně pak napadlo jestli nešílel spíš s toho kusu deky co si nám dlaa sebou, ona byla docela dost načichlá těma štěňata a asi i tou fenou, takže proto Viky včera vyváděl jak sexuální maniak. Tak sem jí ještě v noci odnesla a ráno sem pak Blejda trochu opláchla aby začal vonět trochu jinak, no a ráno Viky ještě krapet šílel, v šest ráno už byli vzhůru, pak sme si šli ještě lehnout, tak sem byla jako v noci obložená jak sendvič, v půl desátý jsme vstali, skočila sem si do města nakoupit, tak sem Vikyho nechala venku a malýho doma a pak sem jim otevřela
na zahradu a už si docela i hráli. Prostě se oťukávaji, Viky už se ho nesnaží furt lízat a někdy když se rozjede tak nezná tu míru síly že ho packama třeba válí po zemi. No ale Blejd poroste, tak časem to budu v pohodě si myslim. Taky si Viky všechny hračky snaží přivlastnit, že když si Blejd nějakou vezme tak mu jí ukradne. Taky mu vzal jeho misku na vodu a na zahradě jí rozkousal. Ale oproti tomu včerejšku je to docela o dost lepší.
Jinak Blejd se teda umí taky pěkně rozčílit a když ho Viky už dost sere tak
po něm taky docela jde a vrčí přitom )
Teď si hrajou na zahradě a chvílema už to je docela kino, hlavně ty Blejdovi srandovní přískoky.
No takže tak, snad to nějak pude

bubu
ty slavíš narozky? Tak to ode mně taky všechno nej, jsme tu prostě samý berani.
Nechci práskat ale Denisa má zítra kulatiny.

bubu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:21
- Nahlásit

Ada

a je pravda, že letci mají ocelové ptáky??

ola

Teta

bubu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:23
- Nahlásit

Vcelka
Nechci práskat ale Denisa má zítra kulatiny

díky za přání! A jakože Denisa zítra dosáhne 90 kg??
jinak gratuluji k přírůstku, byl mi sympatický!

Cituška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:24
- Nahlásit

Vcelka

taková krásná reportáž!!!!! Super, určitě to půjde a budou to kámoši na celej život
a díky za prásknutí

Teta

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:31
- Nahlásit

bubu
a je pravda, že letci mají ocelové ptáky??
Ne tedy Bubu, ty se nezdáš!

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:42
- Nahlásit

bubu
No nevím.Já sice přítele vojšmena mám ale není letec

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
Ségra stíhačky naviguje,její manžek(švára) je opravuje a náš táta je sestřeluje - taková normální rodinka.
Já sice přítele vojšmena mám ale není letec - ale tady je řeč jenom o letadlech (přeneseně o ptácích - jako že ty letadla lítaj, jako ptáci, víš).

ola
Už čtyřikrát jsem ji držel v ruce a vždycky mi ta mrcha někam utekla...." - to jsem nějak nepochopil.

bubu
a je pravda, že letci mají ocelové ptáky?? + A jakože Denisa zítra dosáhne 90 kg? - tysi fakt vostrý děfče!

bubu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:48
- Nahlásit

Tommy Gun
to jsem nějak nepochopil.
vostrý děfče!
to bude z té oblíbené indonézské kuchyně asi

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:50
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak v tom případě asi maj ocelové ptáky

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:51
- Nahlásit

bubu
Jéé, indonézská kuchyně. Děláš taky nasi? A co sambal, používáš v hojném množství. Já tedy ano, je to bomba!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:52
- Nahlásit

Ada
No jasně, jak jinak.

bubu
hihi, ju?
Ty neska nevordinuješ?

Ničevó, děvočky, já dolžen idtí rabótať.

Čau navečer.

Teta
Člen
- Nahlásit

Tommy Gun
letci mají ocelové ptáky
A co mají bankovní úředníci?

Ada
Člen
- Nahlásit

bubu
Ježiši tak právě mi došla SMS od mého drahého.Prej že si to tu zrovna čte a nestačí se divit.Že prej na tu zábavu nechce že se tam bude bát jak si to tu tak čte. a tëd' dostanu vynadáno že jsem to tu napsala

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:53
- Nahlásit

Teta

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:57 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Šmírák Voják Aďák
Že prej na tu zábavu nechce že se tam bude bát jak si to tu tak čte
No toto! Není čeho se bát. Víš jak se říká že psy čo štěkají nekoušou? Tak to platí i o nás kecálistech na cz-psovi.
Nebuď labuť, a koukej tam Adu vzít, když si chudák už našla i super halenku! A hlavně, přece si nenecháš ujít tu možnost vidět Corleonu v maskáčových šatech s boa!

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:02
- Nahlásit

Teta

Adina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:04
- Nahlásit

Ada
prej na tu zábavu nechce že se tam bude bát ......to jako,že by byl prověřovanej? ........nemá se čeho bát,šak je letec

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:04
- Nahlásit

Teta
No a tak by si mohl Libor vzít i vojenskou unifornu a můžou si s Corlí dát taneček
(ten mě přizabije až dojede)

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:06
- Nahlásit

Adina
Né né není letec.
Libore
Tak se přihlaš.!!!Šup

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:08
- Nahlásit

Ada
No a tak by si mohl Libor vzít i vojenskou unifornu a můžou si s Corlí dát taneček
Jasně, a strejdu ukecám aby si vzal ti železné timberport chrániče. To budem parta!

<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání