Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:51
- Nahlásit

corleona

hehe, fakt 100?
jdu na to......

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
třeba Tommy seznámil Kulekouše s Orioníkem Ti se "seznamují" co chvilku..

Cituška
no fakt, 100..

ola
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:00
- Nahlásit

corleona
Suprááácký fotky! Štěňata jsou fakt nádherný!
Ovšem v takovým množství je to asi dobrá demoliční četa! Rozesmál mě Kverda, jak kouká skrz plot s výrazem "co to tam proboha zase vyvádějí?!"

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:02
- Nahlásit

No když on je na něj nějakej nadrženej a to co dělá s plyšáka se teď snaží dělat s nim, koupulační pohyby a tak. Před chvíli si ho právě snažil narvat pod sebe že ho sepnul packama až Blejd vyjeknul. Je to docela maso, teď sem s Blejdem zavřená v děcáku a Viky je za dveřma. Jinak když je Blejd sám v pokoji tak je v pohodě, prozkoumává a je i docela veselý. Chjo to si neumim představit že by jsme mu sem přivezli něco menšího jako je bostonek nebo buldoček, toho by asi rovnou zabil.

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:03
- Nahlásit

corleona
super fotos.Kveroušek koukal chudák úplně zděšeně

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:07
- Nahlásit

Vcelka
Neboj.Musí si na sebe zvyknou.Bude jim to chvilku trvat ale určitě to půjde.Viky se uklidní a bude to fajn.

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:09
- Nahlásit

corleona

nádherný momentky, chvíli mi trvalo rozeznat Baracudu od Bugattiho, ale holčička má pravou packu bělejší výš, tak už to mám zmáknutý! A Blejdík je tam božskej a Kukinka je velmi fotogenická. Hrozně se za těch pár dní změnili, vyspěli!

jo a jinak Ti moji kreténci - já tak normálně nemluvím, načali mezitím pytel granulí (navíc není můj) a všichni mají divně nafouklá břicha a já doufám, že nepojedu na veterinu

ola
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:10
- Nahlásit

Vcelka
Chápu, že jsi z toho na nervy. Já mám sice taky obavu z toho, až bude Buggi první dny doma, ale doufám, že to v pohodě zvládneme. Pokud spolu mají existovat, tak musí mít na sebe čas a zvykat si. Je dobře, že s nima budeš teď pár dní doma. Neboj, určitě se to zklidní.

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:24
- Nahlásit

Cituška
No, on Kerinek čumí sice jak puk, ale ne na štěňata, ale mělo totiž zrovna včera premiéru přehrazení výběhu. Aby mohli být puštění všichni chlapci najednou. Čili Kerin je tam za tou zástěnou slyšel, ale neviděl. Nacpal se dokonce úplně k plotu a snažil se Maxe s Kokinem alespoň zahlédnout, tak koulel okem jak chameleon, ale nic nevykoulel, tak tam pořád akorát čučel a těkal očima podle zvuku za prknama a zvedal nohu jak lovecký pes

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:31
- Nahlásit

ola
tak sem právě projela všechny fotečky z mailíku a fakt fešanda.
Už aby byla doma co?

ola
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:33
- Nahlásit

Stýnka
Moc se těším. Jsou trochu obavy, ale převládá to těšení! Pokud bys měla čásek, tak mi písni, jak se ti zdá v hlavičce atd. Prostě klady a nedostatky... Díkec.

Lenda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:34
- Nahlásit

ola
Vcelka
Holky to vám teda závidím.Hrozně se máte a problémy snad velké nebudou.

ola
Kdy bude nová holčička doma?

ola
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:38
- Nahlásit

Lenda
Mno, za cca 14dní má být tetovaná a pak myslím, že by to už šlo.
To by mi spíš Stýnka a Adina mohly poradit, kdy je to nejlepší.

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:39
- Nahlásit

Teta
taky jsem Ti poslala něco pro zasmání

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:40
- Nahlásit

Lenda
No, řeknu Ti, že už jste tady v menšině, vy co máte jedináčka!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:42
- Nahlásit

kkathy
Už budou asi nový, dříve fungovaly http://sweb.cz/zirovnicka.jitrenka/

ola
No parádní Bugatka .... !!!

corleona
Jsem koukal na fotky - super!!! U vás už slezl sníh, jo!?
je tam ten "králíček" jen na chvilku.. - to neměl bejt Blade M. D. ale Buggs Bunny Maximus Deus.
ručně měnil adresu. díky!!!! - to byla jen náhoda, že jsem si toho všimnul. Napiš tvojí "nástupkyni", at ti to opraví.
Ti se "seznamují" co chvilku.. - no hele, docela se nám daří tomu předcházet - z 95 % to skončí u vrčení a vzpínání se proti sobě za naší asistence. Nyní máme problém u utírání nohou. Kulekouš si totiž usmyslel, že prostě u toho bude nasranej a bude vrčet na Orioníka. Fakt cvok.

ola
zajímalo by mě, jak třeba Tommy seznámil Kulekouše s Orioníkem - dali jsme Kulekouše do místnosti, kde s ním zůstala panička, já přivedl Orioníka, ten si proběh kolem dveří, kouknul a normálně se leknul (ani se mu nedivím). Pak šel a hned Kulekouše musel zeshora vočuchat. Kulekouš na to třeštil voči, dif mu nevypadly a vše pokorně snášel. Když zjistil, že ho ten přerostlej buldog nezabije, začal ho terorizovat - asi tak za dva dny. To byl Orioník protivnej - asi do 1/2 roku kulekoušova věku.

Lenda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:46
- Nahlásit

corleona
Taky mám takovej divnej pocit.Ale já čekám na štěndo od Brauny.Ona je tak skvělá,že bych chtěla jejího potomka.

corleona
Člen
- Nahlásit

Tommy Gun
už slezl sníh Jo, předevčírem, ale soused má ještě kupu.. chceš poslat krz DHL?

Tommy Gun
Člen
- Nahlásit

Ada
Kveroušek koukal chudák úplně zděšeně - správněj chlap, on ho totiž baví asi jen ten "výrobní proces" - následky pak už si nese matka.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:47
- Nahlásit

Teta
právě sem přidala vaše nové stránečky do svej odkazů. A mám malou prosbičku -až budete dělat nějakou aktualizaci šlo by upravit odkaz na Arwin na www.arwin.cz
Předem kuju kuju

Lenda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:48
- Nahlásit

ola
To budeš mít dlouhé dva týdny před sebou.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:48
- Nahlásit

ola
já dávám štěňátka vždycky nejdřív v 8-mi týdnech a pokud někdo nemůže tak zůstávaj dýl

Adina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:49
- Nahlásit

ola
....u bostonů je možnost dávat štěňata k novým majitelům po 8.týdnu stáří mimin(ale toto je dle chov.řádu klubu,kde jsem členem já,nevím v jakém klubu je tvůj pan chovatel,u nás jsou totiž kluby 2-jeden původní při yorkařích-tam jsem já a druhý duo Jančík-Křišťál...)

ola
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:55
- Nahlásit

Adina Stýnka
Tuším, že jsem něco zaslechla o druhý duo ! Ale asi nic moc spokojenost.
Který klub bych měla teda volit? Asi ten, co dělá stránky Corli, ne? Jaké jsou pro a proti? Pokud to je intim, tak prosím písněte na meilos. Díkec.

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:57
- Nahlásit

corleona

aha, tak proto ty pohledy!

Ola
a už to začalo, Pája se začetl do diskuze a pořád se ptá, kdy teda bude mít toho bostonka on, achich ouvej

ola
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:00
- Nahlásit

Cituška
No vida, vida! To by bylo super. Fandím, aby tě Pája ukecal co nejdřív!

Adina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:01 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

ola
Jaké jsou pro a proti....já nemám srovnání,jen znám toto úžasné duo z dob,kdy byl (a dosud je)klub původní...a tydle hochy fakt nemusím ... -si založili raději vlastní....kdyby byl pouze a jen jejich klub,rozhodně členem nebudu

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:05
- Nahlásit

corleona
Dík za nabídku, jsem rád, že jsme se tu sněhu zbavili.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:06
- Nahlásit

Adina
ola
já se přikládám k názoru Adiny - bejt jeden klub a to pod vedením duo J-K tak nejsem členem a snad radši nechovám...
zkus třeba zavolat na inzerát pana K. a zeptat se po jakejch zvířatech (rodičích) má štěňata - schválně jestli ti bude schopnej odpovědět - jako jestli to bude vědět....

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:07
- Nahlásit

Tommy Gun
V pohoděSnad se někdy dostane i na nás....Aspoň pak třeba nebude taková doba do dalšího čísla

<< 1 ... 1017 . 1018 . 1019 . 1020 . 1021 . 1022 . 1023 . 1024 . 1025 . 1026 . 1027 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání