| Autor |
Zpráva |
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:20
- Nahlásit
PROBOHA!!!!! Co to tu děláte? Nevím zda mám první číst FILALOVÝ zázrak,nebo hento tu.Plno fajn čtení tu i tam.Akorát mám fialovo i před očima.Jsem zjistila že vlastně nic nevím o krmení granulema,ale stejně je to teď jedno zatím krmím Hillsem a asi budeme možná muset vařit.Máme nějakou alergii.Máte s tím někdo zkušenosti?
Ada
Fenečky je mi moc líto.Vždy je smutno když odejde přítel nejvěrnější. A ještě takhle!!!! Doufám že toho "fajn pána" taky nějaký kolega na honu trefí,stáva se to dost často.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:25
- Nahlásit
Na zábavu jdu taky SAMA!!!!! Doufám že to není trestné.
Leda že bych vzala malého Kubu,ten aspoň i když pije,neprudí.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:43
- Nahlásit
SIO Apalucha
a víte, jakou přesně alergii? Cita má alergii na kukuřici a kuřecí maso, tak krmím jehně (granule Trainer) a teď už jsem přešla na Nutram sensitiv, a dobrý.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:47
- Nahlásit
SIO Apalucha
Vcelka
Markét
Lenda
Dík.Je to fakt hrozné.Já to nikdy nedokážu pochopit.
SIO Apalucha
Jestli ho trefí dobře mu tak.Nejraděj bych ho trefila sama.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:13
- Nahlásit
ola
Lupeny ti po zaplacení přijdou od Tety. Domluv se s Tetou, ju, hihíí.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:13
- Nahlásit
Ada
....tak to s tou čubinou je hrůza!..... ..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:25 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Ada
Milá Ado, je mi to moc líto. Musíš si ale říkat že jsi jí alespoň o trochu prodloužila přijemně život. Lepši než kdyby jí utratili v tom útulku. Šla jsem se za ní pomazlit s obouma klukama
Tommy
No právě, posílám v růžové obálce s mašlí. To abys ses nemohl vymlouvat že nejdeš "protože už nebyli lístky" Jedu tam na velikonoce, tak se ti po nějakém komíně v okolí kouknu. Hned kousek od hotelu je ale továrna "permon", tam by komím měl být. Jeď na mapě kousek výš, tj. když si otevřeš odkaz co jsi posílal tak pár krát šipkou dolů! Jinak si tam ještě můžeš vylézt na věž hradu Křivoklát (nebo mě na záda)
Jo, poslušně hlásím že druhý bulvár dorazil až dnes.
Ad foto od Včelky. Ano Corli vzorná to psara v každé ruce jedno štěně. Ale ten výraz.. trochu přinasratý ne?
Ola
Ve fialovém plátku, na stánkách boxerklubu a i na naších stránkách zzboxer je odkaz. Tam najdeš inštrukce. Lístky ještě mám, neboj
Jinak "skorojudr" vám jakožto určená má kontaktní osoba podá na vejboru průbežné info o stavu.
SIO Apalucha
Nazdar babo! Teď jsem narazila na zajímavý články o krmení. Začala jsem to překládat, tak kdyžtak pak pošlu. Možná by z toho bylo i něco pro tebe a Apaluchu!
Na zábavu jdu taky SAMA!!!!!
Správně, a pořádně to tam rozjedeme.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:26
- Nahlásit
Cituška
Jsme zatím v začátku.Fena je od mala krmena Proplanem-losos,což je údajně hodně šetrné krmivo,potíže jsou až od teď a to má čtrnáct měsícu.Jak se dá zjistit konkretní alergen?Nebo jak jsi zjistila tu i City?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:32
- Nahlásit
Ola
Jinak "skorojudr" vám jakožto určená má kontaktní osoba podá na vejboru průbežné info o stavu. Tato věta bylo pro Tommyho
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:35
- Nahlásit
Adina
Teta
Jj děkuju.Já holky furt muchluju a je mi stoho na nic.Mohla prožít ještě tolik krásných let.A ona si to moc zasloužila po těch začátcích co byla v útulku.Byla tak milá a hodná.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:38
- Nahlásit
Teta
Je třeba se přihlásit do určité třídy?(na zábavu)Ale podle čeho se budem zařazovat?
|
bubu
Člen |
- Nahlásit
Ada
Tohle je Cari
díky za fotku
ale uvidíš, i na tu svini dojde...třeba už má někde nějaký melanom který ho plíživě likviduje, anebo fakt flákne nějaký "kolega"
vždycky když píšou, že si spletl myslivec svini s myslivcem, tak si jdu nalít a říkám si: nespletl...
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
Teta
trochu přinasratý ne?... spíš už měla Corlí na krajíčku protože jí odjížděl mrnousek do světa.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:42
- Nahlásit
bubu
Dojde, a hrozně bych chtěla být u toho.
Náš táta stím chce zítra dělat pořádek.Asi bude dělat zle.Tak jsem mu to rozmluvila(doufám).
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:43
- Nahlásit
SIO Apalucha
to víš že je to rozdělené na třídy. Jinak by se v tom pejskaři nevyznali
Ještě to musím doladit ale bude to asi takto:
1) třída svobodní
2) třída těch co s radostí nechali partnery doma
3) třída pracovní
4) třída "neumím to s alkoholem"
5) třída čestná
6) třída z ciziny
7) třída nezařaditelných
8) třída veteránů
9) třída funkcionářů
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:44
- Nahlásit
SIO Apalucha
údajně se to zjistí až kolem druhého roku, Cita zanešené uši a vykusovala si packy, pak každé ráno zvracela pěnu. Veterinářka mi doporučila krmivo Trainer- jehně a brambory a fakt super,za měsíc byla fena v pořádku, ale nic jiného, žádné pečivo, salámy, nic. Zkoušeli jsme i jiná hypoalergenní krmiva a špatné,teď vypadá dobře i ten Nutram sensitiv, je to nová řada Nutramu. Testy jsou prý zdlouhavé a drahé, asi jsem měla štěstí. Jo, a syrové maso jí nic nedělá!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:45
- Nahlásit
SIO Apalucha
Jo a zapoměla jsem na "třídu beranic"
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:45
- Nahlásit
Teta
třída pracovní?????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:47
- Nahlásit
Teta
Tak u mě by to asi byla tř.4 a možná 3(ale to ještě není jisté )
Ale myslím že když by jela Cituška tak bych se přidala.Samotné by se mi nechtělo.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:48
- Nahlásit
Cituška
Jo jo, třída pracovní. V ní asi budu poprvé na pejskařské akci já Normálně spadám do třídy 6 nebo 7.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:49
- Nahlásit
Ada
Nevím proč některé soudružky kolegyně mají problém s tím tam jet samotinky? Nejsi první ani poslední kdo už se mi na to ptal jestli to není blbé "když nemám partnera" nebo "partner nemůže"....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:50
- Nahlásit
Jejda já právě Fatty měřila teplotu a už má jenom 36.Ale v osum se nažrala.(spíš schroupla pár grnulí)Tak to asi ještě nee.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:52
- Nahlásit
Teta
Já vím no.Ale prostě ve dvouch se to lépe táhne
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 23:00
- Nahlásit
Teta
Já jdu určo do dvojky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cituška
Ola má hlavně zažívací potíže a dost brutální.A neustále se to zhoršovalo,až ke krvavému zvracení a krvavý průjem.Zrovna jsem dnes říkala že bych byla ráda ať zvládá syrové maso,je to přece pro psa to nejpřirozenější.Naštěstí máme veterináře poloboha a moc mu věřím že něco vyšpekulujem.Hills zatím díky bohu funguje,ale nesmím dávat zatím nic jiného.Nevím teda jak řešit pamlsky při cvičení?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 23:02
- Nahlásit
SIO Apalucha
Ne ne, ty jdeš to třídy č. 5. Tam budou sponzoři
|
bubu
Člen |
- Nahlásit
Ada
Jejda já právě Fatty měřila teplotu a už má jenom 36.
tak to už budete rodit.....uvař si kafe
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
Lidičky tak se mějte budu zítra.Tak všem dobrou
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 23:05
- Nahlásit
bubu
Už?Ale ona vůbec nevypadá že by chtěla rodit.Ona spí jak špalek.??????????????
Stejně bych dnes neusla.TAk já nechám zaplej počítač a kdyby něco budu hlásit.A navíc nám ještě veterinářka odjela do špindlu.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 23:05
- Nahlásit
SIO Apalucha
přes víkend na tom překladu o výživě máknu (alespoň rychlá praconví verze) a pošlu ti to!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 23:06
- Nahlásit
SIO Apalucha
Naštěstí máme veterináře poloboha a moc mu věřím
Nevím teda jak řešit pamlsky při cvičení?
no musíš jí říct: představ si, že jsi právě dostala pamlsek, ne, vážně, já taky cvičím bez pamlsků a jde to, jenom mám pověst lakomce...
Ada
anebo si nevař kafe a jdi spát
|