Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:55
- Nahlásit

Paja s Tinou
Je tak to držím palce at' porod proběhne v pohodě a míma jsou zdravé
My by jsme taky měli za pár dní rodit.Fatty už se nevleze ani do křesla.Může ležet jen na boku a funí jak kanec Je hrozně tlustá.Když čekala ačka tak to skoro nešlo poznat až ke konci.Jenže takhle tlustá už začínala bejt těsně před púlkou březosti.

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:27
- Nahlásit

Ada

no jo, vždyť Vy máte o víkendu rodit

tak hlavně ať to stíháš pobíhat mezi diskuzí a porodem
budeme strášně zvědaví!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:53
- Nahlásit

Ada,
no zatm u nic dva vrhy probehly bez problemu, tak doufam ze takovy bude i tento (ktery uz bude snad poslednim )
Uz ale taky funi jako blazen, tak bych ji uz prala at to ma frajerka za sebou. Ikdyz zatim to asi na nic nevypada, protoze jsem mluvila s otcem a ona se s nim vozi v dodavc a objizdi odberatele...takze mima budou jeste ke vsemu zcestovatela
No u vas at je to hlavne taky v pohode a mate krasny placaty tlamicky!!!

Cituska...tak tomu verim ze si hodna pani rozhodci...jednou jsem mela uz i tu cest poznat se na zkouskach s tvym manzelem

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 15:47
- Nahlásit

Cituška
Jj. přes vejkend by se měli děti poprvé podívat na světChudák Aduš už má nachystanej pelech v psí místnosti.Ale třeba nebude potřeba ju tam dávat.Vždyt' se jí narodí přímí sourozeni.

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:46
- Nahlásit

kererererjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrewkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkccccccccccccccc

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:52
- Nahlásit

Teta
mě to tady pro změnu baví..

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:58
- Nahlásit

corleona
Potvoro, ty si určitě užíváč hezkého počasí se stěňáky na zahradě co
No, i když sedíš u pc, tak možná že ne

No, nic. Jdu to tady pro dnešek zabalit. Jedu za strejdou a šupajda do kina. Rozhodla jsem se nakonec pro Vratné Láhve

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 17:09
- Nahlásit

Tak jsem si dala rozmrazit na zítra vepřové na zapečené misky.Odejdu k sobě a najednou nic neslyším.Což u nás není normální.Běžim do kychyně a maso nikde.Fatty v klídku leží v porodnici ale Aduše nikde.Tak upaluju na zahradu.Tam ju nevidím.Najednou se zatřepal keř a ta mrcha placatá vych*ana tam odnesla to maso i s pytlíkem,zežrala ho a pytlík nechala ležet.Už je to asi dvě hodky a ještě furt zamnou nepřišla.Jen čučí ze zahrady do okne a tváří se děsně neštasně.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 17:12
- Nahlásit

Teta
mejby taky dnes vyrazíme.. přes víkend jsme k tomu kinu z důvodu návštěv jaksi nedostali.. a zítra jedny očkujem, druhé tetujem.. pak jsou na další dny hlášeny další návštěvy, pak poradkyně chovu,... no jak na Karlově mostě..

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 17:15
- Nahlásit

corleona
A budete tetovat do slabiny nebo ucha???

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 17:43
- Nahlásit

Ada
do slabiny

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:01
- Nahlásit

corleona

do slabiny.....au,au,au

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:06
- Nahlásit

Ada
zatřepal keř a ta mrcha placatá vych*ana tam odnesla to maso i s pytlíkem,zežrala ho a pytlík nechala ležet.Už je to asi dvě hodky a ještě furt zamnou nepřišla.Jen čučí ze zahrady do okne a tváří se děsně neštasně. Holt boxer.

corleona
do slabiny - mě to bolí za ně ....

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:15
- Nahlásit

corleona
to delate dobre, az to bude chtit nekdo kupirovat, tak jak by to udelali s potetovanym uchem??
a navic to fakt tolik neboli ( tuzkou)

Tommy Gun
uz nemame fialovy auto, vse dopadlo o.k.

Ada
klasika!

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:20
- Nahlásit

Tommy Gun
No a kdy ty prozradíš to tajemství na které potřebuješ porodní bednu.Nechtěl jsi to taky prozradit až padne 1000????

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:25
- Nahlásit

Artroza
No já jsem si právě říkala kam to budem tetovat.Všichni zájemci chtěj i uši i ocas nechat.Až na jedny.To bude mímo komplet ošmikané.
Mě totiž při nácviku aduš nechce lehnout na záda a tetování ukázat.Je to fakt zápas a ještě se mi to nepovedlo.Doma jo ale jak je u toho ještě někdo tak je to marné

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:35
- Nahlásit

Ada
vse ma sve vyhody a nevyhody.....to co rikas je trochu problem....
zase stale lepsi nez si porizovat vlastni ctecku na cip....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:38
- Nahlásit

Artroza
uz nemame fialovy auto, vse dopadlo o.k. - super. Děkuji za spolupráci!

Ada
kdy ty prozradíš to tajemství na které potřebuješ porodní bednu.Nechtěl jsi to taky prozradit až padne 1000???? - já nemám problém to říct - potřebuju ji na štěňata.

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:46
- Nahlásit

Artroza

jak by to udelali s potetovanym uchem??.....není v tom problém,dá se....

( tuzkou).....čísílko po čase neviditelné....

(ale chápu,že každý má svůj názor- podle svých zkušeností,jak a co nejvíce vyhovuje)

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:52
- Nahlásit

Tommy Gun[/b

na štěňata.... a my mysleli na koťata
tos nám toho řekl

[b]Ada

Mám je natetovaný v uchu a řvali stejně jak tuři, ach jo
ale je to krásně čitelný, narozdíl od City, která ve slabině už nemá skoro nic....

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:57 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Adina
není v tom problém,dá se
aha, tak teda do ucha a pripadne dokupirovat

čísílko po čase neviditelné
asi jak u koho...mame vse delane od Petrikove a pouze jedna fena byla nechavana pretetovat po stenatech ( teda beru v uvahu ty co mame doma) u vsech ostatnich je to videt

no jinak po zmene, ze musi tetovat veterinari maji nasi znami veselou historku, kterak jim jeden vrh vet natetoval do druheho ucha, dalsi vrh nedomackl kleste takze bylo videt malo cisel.... no docela komedie

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:07
- Nahlásit

ahóóój všem, už jsem tu a pustím se do čtení a jenom co tu ty grafomany přelouskám i do psaní

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:08
- Nahlásit

Artroza
no jinak po zmene, ze musi tetovat veterinari maji nasi znami veselou historku....jo,jo,chápu...jen požadavky chovatelů v rámci jednotlivých plemen jsou rozdílné(mají odlišnosti v rámci chov.řádu-...pravé ucho,levé ucho,pravá slabina....-např.jezevčíci obě uši...)

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:09
- Nahlásit

Cituška
Já mám Fatty ve slabině a Jindrová tetuje suprově.U všech psů tetovaných Jindrovou co jsem viděla to je suprově vidět.
Akorát myslím že ted' už poradci tetovat nesmí ne?

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:10
- Nahlásit

bubu

zdáááár,............HVĚZDY

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:18
- Nahlásit

corleona
tak si marně lámu hlavu, kam ten bubu moh´jet
Adina
Bubu zítra sám sebe "práskne"(bude-li úspěch),se prásknu i když úspěch nebude, protože za to bude moct někdo kdo obědval smažák
Cituška
Novosibirsk
corleona
Já nemožu pudynk! no to by byl průser, musite!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:18
- Nahlásit

Ada

Právě, musí veterinář....
mám čubinku i načipovanou, ale jak říká (a teď nevím honem jestli Artroza nebo Teta ) skoro nikdo nemá čtečku

bubu
to jsou k nám milí a úspěšní hosté!!!!!

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:27
- Nahlásit

Tommy Gun
já spíš předpokládám ten Novosibirsk. Bubu a knedlo jsou bláááázníííí. Ve čt sednou na BAM a v neděli jsou tam jako na koni - dostanou CAC, CACIB, BOB, BIG a spokojeně jsou příští čtvrtek doma. Dyk je to kousek za Uralem.
tak takoví blázni snad zase nejsme, ale vidím to v živých barvách, vodku v batohu, kalinku na rtech, knedlo rudý šátek na krku
corleona
ve svém novém Volvu já nemám nové volvo

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:27 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

bubu

kdo obědval smažák.....měli jsme ho v sobotu,vidiš a vy jste měli úspěch. Tak od teďka k těm krupičkám,pudingům se "može" i ten smažák!

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:28
- Nahlásit

Artroza

jé, to je nejen krásná ale šikovná fenečka!!!!
Že gratulujeme!!!!
hezká aktualizace

Teta
závidím - těším se, až je také uvidím

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání