Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 21:56
- Nahlásit

Tommy Guna právě tohle mám na Balkánu rád.
tak to už teda raději orient, to je echtovní,ale tohle bylo místama jenom hnusné:
v hale mezi kruhama stojí několikero macho v teplákách a kožené bundě, každý na otočeném ostnáči trottelweilera který každý neváží méně než 80 kilo a hecujou je na sebe, řehtají se, jejich hruboxichté polovičky povzbuzujou a těší se na krev, hned vedle se vystavujou bišonci, hele, už jenom skladba plemen na výstavě něco vypovídá o místní mentalitě, já tenhle primitivismus fakt nemusím, jeden z těhle polosilnejch mi večer u BIGu při čekání odkopl knedlo, ať se o něho neotírá a ukázal mi, jak daleko si máme od něho stoupnout - my jsme tam prosím pěkně jenom stáli a čekali na nástup do kruhu!

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 21:59 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

bubu
nebylo špatné je vydeletovat
.....občas mám pocit(dosud jsem ale nevypozorovala nějakou přímou souvislost třeba,že "bude změna počasí"),že vypouštějí v Bohnicích(pro Brno a okolí obdoba Černovic?,asi,)

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:02
- Nahlásit

Adina
občas mám pocit že vypouštějí v Bohnicích
u nás nemusí vypouštět v bohnicích, oni chodí přímo z domu...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:02 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

bubu
Tak mi někdo chtít nakopnout Fatty tak neodejde po svejch.By mu Fatty tu nohu ukousla.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:07
- Nahlásit

bubu
macho v teplákách a kožené bundě - jj, to je typické. A co teplákovky Adidas a Nike - byly? Tos všechno popsala moc hezky. Tos ho měla kopnout taky, když ti kope do knedla - máš dvě varianty, do holeně nebo do citlivějších míst.

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:07
- Nahlásit

bubu

...Hele,teď jsme tady jen mi dvě ,šli snad všici do toho kina s Tetou?..

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:08
- Nahlásit

Ada
By mu tu nohu ukousla.
jenomže knedlo je knedlo a bylo by mu to jenom líto, že je někdo takovej, on je takovej hodnej trubka, ví že na výstavě bývá někdy tlačenice a občas se přišlápnou lidi i psi a že tam nic nehrozí a taky že mezi lidma musí všechno ignorovat.
mě by asi taky vyhovovalo kdybych si mohla na krypla počkat za rohem a nechat knedlo ať mu to vrátí, ale oni tam tihle byli fakt nepříjemně divní a tak si holt nějaký konflikt ve vlastním zájmu i zájmu psa rozmyslím

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:10
- Nahlásit

Adina
ne ne já sem tady taky - mě strejda nepozval

bubu
taky se připojuju ke gratulaci, ste fakt nadšenci

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:12
- Nahlásit

Tommy Gun
A co teplákovky Adidas a Nike - byly? člověče - nebyly, fakt ne, ale takové ty lampasové co jsou z protivného materiálu už napohled, no a napohled tímpádem bylo taky vidět že čím menší pińďour, tím větší a agresivnější čokl.
kam debila trefit vím, jenomže jak už jsem psala, riskuj konflikt v takovéhle zemi...

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:15
- Nahlásit

Stýnka
taky se připojuju ke gratulaci, ste fakt nadšenci
díky moc, ale dneska nějak nadšení není, jsem ká-ó a asi půjdu do betle
Adina
oni šli do kina? tam jsem byla naposled ne Platoon někdy v druhé půlce osmdesátých let...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:16
- Nahlásit

bubu
Jesně.Si vkůli krypla nebudeš dělat nepříjemnosti.To máš fajn že je knedlo takovej.Fatty kdyby do ní vysloveně někdo kop tak ho hryzne.Ona rozezná situace kdy to bylo omylem že na nu někdo špápl.A to jenom couvne bokem.Ale když ju na cvičáku nakop výcvikář tak ho pěkně vohulila.A já sem mu málem nakopala taky.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:18
- Nahlásit

bubu
no teď už to může bejt jedno, hlavně že nadšení nechybělo před (a to teda určo ne - kolik ste nalítali o vejkendu km?)

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:20
- Nahlásit

Ada
na cvičáku nakop výcvikář no tak to by asi bylo poslední nakopnutí v jeho životě....tady předpokládám jakousi kulturu a civilizaci

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:20
- Nahlásit

Artroza
A jak se má Nordia?Budou nějaké nové fotečky???

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:21
- Nahlásit

Stýnka
kolik ste nalítali o vejkendu km?)
no i se zkratkama a nábližkama skoro osmnácet

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:28 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

bubu

Tak todle je naše bejvalá skupina ze cvičáku.až na tu holčinu vedle mě a ta ze stafíkem jsou všichni jako z jiné planety.Ten z brýlema je ten výcvikář.Ted' sněma už necvičím.Chodíme s ipakama kde jsou naštěstí normální lidi.
Kdybych Ti tu do podrobna popsala jejich metody výcviku tak se ti udělá zle. (myslím tu bejvalou skupinu)

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:29
- Nahlásit

bubu
no teda ještě že máte psa - mít fenečku, tak si ani nettroufám tipnout kam až byste byli ochotni jet na krytí
Fakt klobouk dolu před váma

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:30
- Nahlásit

Ada
ta skupinka je nenormální už jenom tim, že se jim to neserve

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:31
- Nahlásit

bubu
osmnácet
Ty brd'o.To my byli nejdál v Plzni

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:35
- Nahlásit

Stýnka
no teda ještě že máte psa - mít fenečku, tak si ani nettroufám tipnout kam až byste byli ochotni jet na krytí
tak to je dobrý.... tak s knedlovou maminkou jsem jela na krytí s adinou 1600 km jedna cesta a loni 1730 km jedna cesta (ta jeho maminka je moje srdeční záležitost, osobní věc - ona mi nepatří)

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:37
- Nahlásit

Stýnka
TA stafinka co tam je se hrozně rvala s Fatty.Se nesnesly.Bylo to hrozné.Stafinka běžela revír najednou zabočila a valila rovnou na Fatty.Bylo to děsné.Stafině jsme páčili hubu a Fatty jednou taky.TAky se jednou chytli za hudy a pak Fatty chodila tejden s nateklou hubou a pořádně se nenažrala.
Ale Fatty taky nebyla svatá.Jednou čapla stafinku za hlavu a normálně snou škubala.Fatty i stafina se snesly na cvikoši ze všema jen ony dvě se k sobě nesměli dosta.
Ted' už je stafinka mrtváMuseli jí po strhnutí drápku amputovat tapku a pak se to nechtělo zahojit zystili jí nádory snad po celém těle

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:39
- Nahlásit

bubu
ty jo a odpata to je knedlův taťulda

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:41
- Nahlásit

Ada
metody výcviku
no, já měla vždycky bliárda, tak nevím jak se co cvičí jinak, a s knedlem vlastně cvičíme poprvé, protože o prvního jsem přišla když mu byl rok a druhý měl těžkou DKK takže gauč a lehké procházky, ale rozhodně se na knedlo nedá zhurta, to by to zabalil a šel do kina nebo na golf, a tak jsem si myslela, že to tak je se všema, že se prostě domluvíme, že nějaký cvik bude takhle a hotovo? no ale asi jsem vedle že

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:43
- Nahlásit

Stýnka
ty jo a odpata to je knedlův taťulda to je česky???

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:44
- Nahlásit

bubu

já jsem taky tady a jen kulím očka, co se může na výstavě stát!

to já jen tak na něj nenápadně upozorňuju, že existuje

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:45
- Nahlásit

bubu
jasně že jo, po maďarsky neumím

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:47
- Nahlásit

Bubu

ne ne, to máš pravdu, je to tak se všema, jen některý lidi se prostě nechtěj se svýma psama domluvit:

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:48
- Nahlásit

Stýnka
jasně že jo, po maďarsky neumím
no bezva, a co to znamená??
jakože odkud je knedlův taťulda? eslivá to správně už chápu? z Le Mans
Cituška
ahóój,
já jsem taky tady a jen kulím očka, co se může na výstavě stát
ale já taky nevím co všechno se tam může stát, já se taky jenom pořád divím, jsem absolutní začátečník

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:49
- Nahlásit

tak jsem se tu ukázala a jdu do postýlky

dobrou všem

bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:51
- Nahlásit

Cituška
je to tak se všema, jen některý lidi se prostě nechtěj se svýma psama domluvit:
už sem se lekla, ale spíše se neumí domluvit, anebo i nechtějí, asi jo, no. ale tak by je raděj neměli mít, ne??

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání