Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:53
- Nahlásit

taky brou, jo a mrkli jste se na kolegyni placatou, co jsem tu psala?? he? furt boxéři, boxéři a teď nic! tak šup šup!
A dobrou noc a zase zítra nashledanou.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:53
- Nahlásit

bubu
bingo.
A to to fakt ale bylo po česky (dycky se o naši rodin řikalo, že mluvíme nějak divně...)

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:53 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

bubu
No já s Aduš ve výcviku nemám problém.Nechcu se chlubit ale Aduš nic nemusím moc vysvětlovat.Hrozně fajn se sní cvičí.Všechno ju baví a zatím jsme žádnej problém neměli.Ale zase je na mě děsně fixovaná.Doma ju múže seřvat kdo chce a nic si stoho nedělá.Ale já se jenom zle podívám a už je stohoi na větvi.Leze mi na hlavu a olizuje mě.Je to snaživka.
S FAtty to zase naopak byl horor.Nezvladatelná potvora.Když jsem jí dala do kupy tak mi ju nejmenovanej člověk figurant narval obuškem přes čumák a bylo všechno v prd**li.
Tak jsme začali znovu od začátku.(ve 4letech).No a to ju právě na cvičáku i přes domluvu výcvikář nakopl u obrany když odběhla od plenty protože se bála.A bylo hotovo.Ono ovčáci asi snesou víc než boxeři a můžou na ně tvrdějc(nevím nemám sněma zkušenosti.Jen co vuidím na cvikoši).Ale boxer podle mě potřebuje jiný přístup než je kopání atd... Ale do žádného psa at' je to boxík nebo ovčoun se podle mě nemusí kopat.
Podle mě musí kdo chce cvičit svojemu psíkovi rozumět.A když si sním rozumět nechce tak ho nemá mít.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:55
- Nahlásit

bubu
jasně že už sem koukala. A hlavně na to jaký maj nový stránečky.
Taky další nadšenci - a nejezdíte vy tak náhodou vždycky pospolu??? Kam se na vás hrabou kamionáci, ti za tejden tolik nenajezděj co vy za vejkend

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:00
- Nahlásit

Taky jdu do hajan.Tak dobrou

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:17
- Nahlásit

Stýnka
ne ne já sem tady taky - mě strejda nepozval
Takové pozvání do kina od strejdy taky není jen tak. Ty určitě dnes nemáš narozky jako já!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:22
- Nahlásit

Teta
jeee tak to všechno nejlepčí ty skoro tajnůůstkářko. A tos to dneska schválně tady na sebe nepráskla aby byl strejda první kdo popřeje a byl tak vyjímečnej že jo?

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:33
- Nahlásit

Člověk si zajde na Vratné lahve a vy se tu rozepíšete, jak smyslů zbavení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přijeli jsme, koukla přes okno na saigon do garage, namočím grahule a jdu na to..

garbein
Slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás!!!!

A samože BIG gratulejšn!

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:34
- Nahlásit

Teta
Jé, tak hepy brzdééééj, tůjů!!!!!

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:35
- Nahlásit

Teta
...tak véééélkáá gratulace!!
Ty určitě dnes nemáš narozky ...eště nee,ale brzy taky,...hnedle po Bubu.(ta to má už za pár).

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:37 - Změnil/a: SIO Apalucha
- Nahlásit

Teta
Moje drahá teto,nemám náladu psát,dnes znova na veterině a ještě nějaký trotl mi naboural auto!!!!!!!! 3,5 hod jsem čekala na pány od policie.
Ale vše nej.

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:43
- Nahlásit

SIO Apalucha

3,5 hod jsem čekala na pány od policie. ......si dávají hoši na čas..(nu což,zasejc jim ta pracovní doba docela uteče-to jsou necelý 2.5 "bouraného auta"/prac.doba....

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:52
- Nahlásit

Adina
No nevím zda jsem více nakrknutá na toho kdo mi to naboural a ujel,nebo na ty paka va službách státu!!!!!!! Lítal tam s tím kolečkem na přeněření jak trefený kanec a maloval na papír celé parkoviště.Možná má nějaký vedlejšák na malování map,či co!!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:53 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
Uspokojení už nastalo? Tak ještě jednou - fše nej.

corleona
Slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás!!!! - to na paní "garbeinovou" sedí, jestli to čte a myslím, že čte (na 99 %), stejně jako na stávající JUDrině. -;) Slezte z toho lustru a začněte psát ..... !!!

SIO Apalucha
Co po nich víc můžeš chtít po chlapcích ....

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 23:59
- Nahlásit

Stýnka

tak s knedlovou maminkou jsem jela na krytí ....my s Bubu takhle docela rády cestujeme...já s Bubu s knedlovou mamkou,Bubu se mnou s moji Tinou...

Adina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 00:06
- Nahlásit

SIO Apalucha
nakrknutá na toho kdo mi to naboural a ujel....to chápu,taky bych byla..to byl pěknej srabík(on to dozajista bude ale vyprávět kamarádíčkům v jiném světle,že?---"baba" za volantem!

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 06:56
- Nahlásit

Teta

VŠECHNO NEJ NEJ NEJ

Teta Corleona

jakýpak byly lahvičky vratný????

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 07:30
- Nahlásit

Adina
jo to já bych taky hnedka cestovala - a Tina taky ještě bude cestovat za ženichem jako knedlovo mamka?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 07:43
- Nahlásit

Teta
Tak jsem se dočetl, proč ti naši klucí v sobotu prohráli. Prej nějak přetáhli večerku či co. Ty jsou fakt vostrý: URL

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 07:48
- Nahlásit

Tommy Gun
teda teď už to budou asi blbě vysvětlovat hoši

Adina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 08:14
- Nahlásit

Stýnka
Tina taky ještě bude cestovat .......nee,už je to přeci jen "paní v letech"

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 08:26
- Nahlásit

Adina

mám dotázeček

kdybych si chtěla nechat udělat u boxiny oficiální vyšetření srdce, jak se to jmenuje a kam se můžu obrátit?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 08:30
- Nahlásit

Adina
jo paní v letech, to sem fakt viděla - "Boston Killers" sou fakt boží

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 08:53
- Nahlásit

Teta
Připojuji se ke gratulantům! Přeji vše nej a splnění tajných přání!

Včera jsem byla s klukama na podbělu (já babka kořenářka ). Jezdíme každý jaro do starý cihelny. Příroda bez aut, jen včelky, kuňkot žab a my. Ovšem včera se k nám přidal cca pětiletý cikánek s malým jezevčíkovitým vořechem. Byla jsem zpruzená, protože na Fee pořád vrčel, takže jsem se ji bála pustit z vodítka. Pak jsem se na to vykašlala a pustila ji. Zjistila jsem totiž, že ten voříšech reaguje na jakýkoliv klukův povel. To jsem teda čuměla. Ať kluk houkl "zpomal, doleva, doprava, lehni, ticho" plnil povely rychle a ochotně. Kam se hrabu já se cvičákem...

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:24 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

ola

tak to čumím!
Ale občas si všímám lidí "nepejskařů" že maj svoje psy naprosto skvěle zmáknuty, neřvou na ně, nebijou a psi poslouchaj jak hodinky - tak taky někdy nevím

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:28 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Cituška
na strankach nemeckeho boxerklubu je formular na vysetreni srdce, existuje jiz preklad do cestiny, ktery bude vybor schvalovat....
znam pouze veteriny v Praze ktere to delaji ale u vas urco take nejaka bude.... urcite na veterinarni skole nebo jagy.....

Teta
vse nej!

jdu za stenakama...tak budu pak...

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:33
- Nahlásit

Teta
vše nej, nej nej

Adina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:38
- Nahlásit

Cituška

...a ty máš u čubiny nějaký problém,a nebo chceš vědět jen jak na tom je-...?
Stýnka

..když "venku" bostonům říkají "bonsay-boxer",tak jsem chtěla zkusit,co dokážou.. a fakt je ten,že je to baví(jdou do všeho naplno-nejen na obranách,stopy jsou v poho ,jen poslušnost nebaví mě a podle toho to vypadá-není tam ta radost

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

Cituška
Dělají to na klinice AAVet v Praze na zahradním městě. www.aavet.cz
Je to dvě ulice od nás, tak kdybys tam jela tak dej vědět. Dáme u nás kavů

Všem co mi přáli, moc díky

Adina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:50
- Nahlásit

Cituška
.....můžu Ti pak napsat seznam kolegů z kardiolog.sekce(nejde jen o EKG,RTG,ultrazvuk srdíčka),byl by dobrý Holter(24 hod EKG)-vysvětlení o kardiomyopatiiích a Holtru bude v Bulváru.( u dobrmankářů ho začali už dělat)

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání