| Autor |
Zpráva |
Enky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:22
- Nahlásit
Omlouvám se, ten anonym jsem byla já
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:32
- Nahlásit
ja nevim, ja jsem s pani Angelovovou ( krkolomny jmeno ) mluvila po telefonu nekolikrat a byla v pohode. Obcas se stalo, ze tel. nevzala, ale to se da pochopit, pri tolika psech. Ja kdyz jdu cvicit,tak si mobil zasadne neberu. No a kdyz jsme si pro malyho byli, tak pusobila sympaticky. No vic lidi, vic zkusenosti...
|
ivny
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 16:40
- Nahlásit
Viky
A jak ti štěně předala?Bylo možno vidět i sourozence?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:35
- Nahlásit
Moje fenka měla v sobotu 3. narozky. Zítra koupím dáreček a udělám dortíka.
Pak ještě dárečky na vánoce..
A kdypak slaví narozky a kolikáté vaši ovčáčci?
|
viky
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 06:45
- Nahlásit
ivny
Bylo, jenze ve vrhu byly 3 fenky a pouze jeden pes, takze jsem si nemela z ceho vybrat. Chtela jsem psa. Puvodne jsme chteli stene z jineho spojeni, ale o ty prisly. Vetsinou uz maji stenatka pridelena ( u myho prvniho psa to bylo taky tak, uz mi byl pridelenej ). No a z toho prvniho spojeni prisly o dva pejsky ( jeden byl pro nas ). Nevim jestli je to pravda nebo ne, ale kdyby ne, tak by musela byt pani Ang. opravdu dobra herecka.
Nevim, ja jsem mela vcelku pozitivni pocit a doufam, ze napr. zamenit psa za jineho by si nikdo nedovolil. Prece kdyby jo a provalilo se to, tak uz by si od takoveho chovatele stene nikdo nekoupil.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 08:31
- Nahlásit
no musím si taky trošku přihřát polícčičku, minulý týden jsem nakryla svojí Tarušku, kdyby měl někdo zájem tak se může kdykoliv přijet podívat jak trénují oba "rodiče"
Víc najdete na mých stránkách (teda ne moc, protože je zrovna předělávám
|
viky
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 08:43
- Nahlásit
Ghianika
a muzes mi prosim poslat link ? Muje draha polovicka mi pejska hnusne zavidi a chce taky, tak premyslime a hledame....
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 08:48 - Změnil/a: Ghianika
- Nahlásit
viky
jasně+, je buď v infu nebo rovnou tady [url=]www.ghianika.wz.cz[/url] ale opravdu je toho tam minimum, dneska budu doplňovat informace
|
viky
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 09:32
- Nahlásit
Divala jsem se, ale jeste pockam az to bude hotovy, nejak dlouho se mi to otvira a nas rida mi neustale cumi na monitor......
Asi si mysli, ze v praci se ma pracovat nebo co. Jeste kde presne bydlis ? Kdyby jsme nahodou meli cestu kolem... My jsme kousek za Brnem.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 09:41
- Nahlásit
viky
jo je to tam ještě takový zmatený
Tak to jsi daleko, já se pohybuju okolo Prahy ...
|
viky
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:45
- Nahlásit
No, muj obcas ( teda v posledni dobe hodne casto ) jezdi do Prahy pracovne, treba nekdy bude cas a stavime se. Ale uprimne Prahu nesnasim... Neberte si to Prazaciprosim osobne, ale stacilo me, kdyz jsme jeli naposledy prave do Zdic pro Vikouska. Nez jsme se vymotali pres Prahu, tak jsem myslela, ze me trefi slak. ( tak sprosta jsem snad v zivote nebyla )
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:50
- Nahlásit
viky
já to znám, jsem pražák ale utekla jsem mimo a jsem moc ráda
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:55
- Nahlásit
Minulý víkend jsme měli doma štěnátko. Asi zítra dám fotku na web. Odvězli jmse ho strejdovi. Naše Pupyna si ho ani pomalu nevšímala. Ale štěně za ní pořád lezlo.
Ghianika
To se máš že budete mít štěnátka.minulý týden jsem nakryla svojí Tarušku,jen sem si myslela že feny nakrévají psi a ne ty
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 11:32 - Změnil/a: Ghianika
- Nahlásit
Pupy
nějak mi vypadlo slovo nechala nakrýt
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:44
- Nahlásit
Co se týče chovné stanice Anrebri...... Mraky štěňat po fenách, které mají jednu zkoušku, RTG B nebo C atd. Když z toho vyleze slušný pes, klobouk dolu, ikdyž v tom počtu štěňat je to spíše samý odpad než kvalita.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:51
- Nahlásit
Zdravím. Také by mě zajímaly konkrétní případy velkého "odpadu" stanice Anrebri. Když píšete, že jen vyjímečně z toho vyleze slušný jedinec. Např. 3 psi či feny z vrhu C mají DKK 3. Nebo celý vrh D je špatný v povaze - reakce na nápřeh ... apod. Jen takové obecné obviňování mi přijde nefér. A ještě anonymní.
Eva
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:53
- Nahlásit
Obecné obviňování to možná je, ale kdybych měl napsat konkrétní případy, tak bych tady strávil mládí. Nejhorší odchovy má York, po kterém témeř nic nevyšlo, snad jen v poslední době zmiňovaný Luis Rivie, ale jinak kde nic tu nic, a když tak plevy, hlavně co se týče povahy a exteriéru, neřikám, že musí být nějací extra krasavce, ale ovčákům by to mohlo být aspoň trochu podobné.
|
viky
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:54
- Nahlásit
Konkretizuj a nekritizuj, nemyslim si, ze je to pravda
|
Enky
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 16:14
- Nahlásit
Ten clovek ktery mi rekl to o tom zamenovani stenat je od policie, má hlavní dozor nad výběrem štěňat. která jdou na předvýchovu, vybrali si je a když jim je milá paní za 14dní poslala,byli to úplně jiní psi. Podle mě už to, že máš štěně přidělené o něčem svědčí. Záměna může proběhnout mnohem snadněji... Nevím jak vy, ale já bych si přidělené štěně nevzala, musím se nejdříve podívat na celý vrh, jak se jeví štěňátka v kolektivu a pak teprve si vybrat, pokud je ovšem ještě z čeho.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 16:26
- Nahlásit
Renata Angelovova ma testy DNA takze tezko muze zamenovat stenata
|
Enky
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 16:31
- Nahlásit
otazkou je jak dlouho uz je dela?mohlo se to stat uz driv, ale tomuto opravdu nerozumim.Kdyz ma DNA tak zjistim jestli mi nedala sourozence?treba brasku stenete ktere jsem si vybrala?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 16:35
- Nahlásit
Pokud si vyberu stene tak nevim proc by vam mela davat jiny!A myslim si ze kdyz se na nej budete jezdit koukat jak se mu dari tak ho urcite poznate protoze kazdy stene je uplne jiny
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 16:48
- Nahlásit
Anonymní
testy DNA mají rodiče, pokud si ho neudělám u štěněte, těžko na něco přijdu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 16:59
- Nahlásit
Ale ta moznost tu je si zjistit jestli je to stene po kom jsem chtela nebo ne?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 18:44
- Nahlásit
K přidělování štěňat - ono to není zas tak úplně od věci, někteří zkušení chovatelé to opravdu dělají. Se štěňaty jsou denně, mají je odporozovaná, mají tak nejlepší šanci vybrat zájemcům konkrétní zvíře na míru.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 20:10
- Nahlásit
hele vy všichni anonymové nechcete si jít pomlouvat zpátky na nemeckyovcak.cz? Jak tam na to koukám, jsou tam úplně stejný příspěvky jako tady. Proč musíte kazit i toto forum, kde si lidi normálně povídaj
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 20:20
- Nahlásit
Ghianika
Psala jsem ti tady nekde v diskuzi....mela jsi tam fotku s pesama a ja jsem se ptala jestli to nahodou neni foceno ve Zruci a ty jsi neodpovedela...tak diky jestli odpovis aspon ted
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 06:35
- Nahlásit
Ghianika
Nerozčiluj se to chce klid a nohy v teple. Vem si takovýho ovčou ten se jen tak nerozčílí. Moje když mě má dost se urazí nebo odejde.
|
viky
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 07:00
- Nahlásit
Ja si nemyslim, ze pridelovani stenatek je dneska neco neobvyklyho. Kazdy zkuseny chovatel si tim zajistuje dobre jmeno, nejlepsi jedince z vrhu da jiste tem lidem, ktere zna a u kterych si je jisty, ze se psem neco udelaji. Je to pro nej vlastne reklama. Muj starous mi byl taky pridelen ( CHS Bady-ron ) a kdyz si kolega bral stenatko z CHS Naspo ( je to uz taky asi 10 let ), tak ho mel taky pridelenyho. Mam dojem, ze i ted toho co ma doma dostal pridelenyho. Takze si myslim, ze je to bezna praxe u sposty CHS.
Co se tyka zameny stenat, taky si nemyslim, ze by si toto na Anrebri dovolili.
No a kdyz jsem chtela psa a ve vrhu byl pouze jeden, tak bych si ani moc vybirat nemohla, ne
Ja jsem s malym zatim ( jsou mu 4 mes. jeste se uvidi ) spokojena. Exterierove i povahove se jevi dobre. Ma zajem o aport i kousani, je povahove vyrovnany a strasne bystry a ucenlivy. Proto prosim vsechny ty kteri nemaji osobni zkusenosti, at nepomlouvaji, kdyz to neni podlozene.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:31
- Nahlásit
krynduska
tak to mi asi uteklo, omlouvám se . Je možný že to bylo focený ve Zruči, byly jsme tam na táboře, dneska bych měla dodělat na stránkách fotogalerie tak tam bude z tábora hodně fotek.
Ty to tam znáš?
Pupy
jj máš pravdu
|