| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:36
- Nahlásit
potrebuju radu. Viky ( 6,5 mes ) ma strasne mekky levy ucho, minulej ctvrtek mu dokonce spadlo a pak mu az do nedele stridave padalo a zase vztavalo, na doporuceni veta jsem zacala pridavat vapnik a masirovat mu to, ale nejak nevidim zlepseni. Chci mu to nechat podlepit ( sama si netroufam ), myslite, ze to pomuze ?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:41
- Nahlásit
ivik
Ira je stará rok a půl,já jezdím k Jindře Pocnerové na cvičák,
obrázek Iry je na debatě pomoc s výcvikem.
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:48
- Nahlásit
viky
no vápník přidávat ano ale kup si klasický vitamín "C" pro lidi a přidávej mu ho s vápníkem. Jinak nemění mu třeba zuby? Při tom se stává že padají uši a taky je to ještě mrně
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:04
- Nahlásit
Mek
no prala bych ti videt jaky je to ''mrne''. Zuby uz ma prehozeny a usiska mu celou dobu stala, pravy se pekne zpevnilo a to levy udela takovou levarnu. Cecko ? To jsem nevedela diky za radu, davame ho morceti, tak se hezky podeli. Kolik tabletek mu mam davat ?
Morce vazi cca 1 - 1,2 kg a davam ji tabletu do pul litru vody, to ma tak na den a pul. Vikyn vazi 32 kg, tak kolik asi ?
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:10
- Nahlásit
viky
to céčko je dobré na správná rozklad vápníku. Já dávala 1 tebletu vápníku na 1 tebletu 400 céčka. A pošli fotečku nebo je někde? Mrně je jen věkem ale umím si představit jaký to je drak. Moje mrně Meggy mi to předáví taky a to má od 8 měsíců 36ky. Bohužel svalů prtože je krásně stavěná a štíhlá V březnu slavíme rok a tak se těším
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:14
- Nahlásit
Mek
poslala bych fotecky, ale nevim jak se to dela a stranky nemame. Jo ale drak to je, vcera me malem skalpoval, kdyz jsem mu vybirala h... z kotce. Co se jeho velikosti tyce, uz mu do staryho Britta moc nechybi, spis mam strach aby neprerostl, je to takovy maly telatko...
No a 36 kg na fenecku, to je slusny kde se na ni muzu kouknout ?
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:20
- Nahlásit
viky
na www.zjanmaru.cz Pořád tě bude na stránkách provázet ležící pes v trávě tak to jí bylo 5 měsíců a jinak se jmenuje Meggy z Jenive.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:59
- Nahlásit
Mek
ta je krasna a urcite ti dela jenom radost. Viky je taky vlokosedacek, je trosku tmavsi, jinak k neutahani, ale s povahou jsem velmi spokojena.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 17:45
- Nahlásit
Mek
Ahojík... tak jak roste Meginka jak se má?...Zrovna mi Iveta psala že štěníska už jsou zvědavý a jeden už vlezl do chodyb ,,,ju to jsou pusinky když mi posílala fota už se těším až mi pošle další ... Taky mi psala jak Cheynne nakrýval fenku tak jim umřel jeden pejsek
Jinak jsou všichni v pohodě ..to je super ne?
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 19:18
- Nahlásit
Pupy
Ahojky, Meggy je ztracená..... i s Bonou. Tchýně špatně zavřela vrata a už nekolik hodin poletujem a hledáme je.......
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 19:42
- Nahlásit
Mek
cože? Tak to přeju hodně štěstí...pak dejte vědět jak jste dopadli,,,
|
berča
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:16
- Nahlásit
ati
Čuba je pěkná. Koukala jsem na ní už dříve, když jsem hledala štěňata ze stejného spojení. Můj pes je Oskar z Milberku. Už jsi byla na bonitaci???Jaké máš DKK???Zjistila jsem, že se známe z výcvikáče od Jindry. Byla jsem tam před dvěma roky s argentinkama a přítel s chlupatou ovčandou. IVIK
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:07
- Nahlásit
berča
Já si to myslela(Romeo a Julie) a nemáš od Eviny Leopardy?
Na bonitaci zatím nejdem,jen na výstavu a v létě zkoušky.DKK má negativní.
|
berča
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:31
- Nahlásit
ati
no jo jsme to my. A ty leopardy mame.To je dobry ze mas DKK neg.To ja se toho bojim.na jakou jedes vystavua kam? Ja vystavu jeste nemam jasnou ale zkousky bych chtela delat taky v lete.ZOP ted na jare a pak ZM a dal a dal... No a jak ti cuba maká? Oskar docela OK.Je to ale mimino.poslala bych ti fotku ale vsechno je tmavy.On je hrozne tmavej vlkosedak celej XAC.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:38
- Nahlásit
Na výstavu 23.4. do České Lípy,cvičí s ní Gabča a jde to,v květnu chce jít na ZM a v létě na ZVV1 jen rozkousat a dodělat aport. A na podzim štěníky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 08:17
- Nahlásit
Mek
Ahoj našli jste Meggy s Bonou?
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 09:30
- Nahlásit
Tak hvězdy jsou na světě. Přítáhli domu v půl páté ráno a háravá Meggy si přivedla šamstra. Ještě že je šikovná a našla si krásného ovčouna. Zrovna si pro něj byla mjitelka. No a teď mažem na veterinu protože ji na 100% přefikl a štěňata teda nechci. Spadl mi kámen ze srdce
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 09:40
- Nahlásit
Mek
no to verim, ze se ti ulevilo. Tak Meggy prisla o venecek, doufam, ze jsi ji vysvetlila vsechna rizika...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 09:44
- Nahlásit
Mek
tak aspoň že jsou v pořádku doma hele a nebylo by lepší počkat do půlky a teprve pak v případě že určitě bude jí vyvolat potrat, říkala mi vetka že je to pro fenu šetrnější.
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 10:11
- Nahlásit
Nemám ani slov je to prostě děvka. Když viděla že si Bona, která hárala nedávno psa nevybrečela tak si ho šla najít. Ale je to do 24hodin tak hormonální iněkce je v pohodě. Nevím pokusím se s veterinářem domluvit a uvidíme je přeci jenom mímo a plánuji na ní chpvat.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
Mek
tak devka je silny vyraz, vzdyt on ten prasak ji urcite znasilnil a ona se branila jak nejvic mohla
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 10:26
- Nahlásit
Mek
jsem ráda,včera jsme s Fifi komunikovaly do noci a dumaly jestli jsou doma.
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 10:50
- Nahlásit
viky
to není hledala někoho koho by znásilnila už týden alejsem šťastná ž j doma a relativně vpohodě.
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 10:52
- Nahlásit
ati
jí si s ní taky pslala na ICQ a jem ráda. Byla mi fakt oporou a už chtěla šikova litdi na ráno aby jsme je hledaly je skvělá.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 10:59
- Nahlásit
Mek
Fifi myslela žeje někdo ukradl a holky flámovaly. Hlavně že jsou OK
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 11:09
- Nahlásit
to já si pak taky myslela. přeci jen jsou hezké a vášnivě milují jízdu autem, protože vědí, že se jde pracovat. Prolezli jsme celý chlumec, projeli okolní vesnice, prohlídli příkopy a nikdo nikde.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 17:26
- Nahlásit
Mek
Tak to je dobře ...myslím že se vrátila domu...no aspon si udělala pěkný večer
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 19:47
- Nahlásit
Pupy
to víš že jsem šťastná že je doma ale proč tahala amanta až domu to teda nevím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 20:00
- Nahlásit
Mek
asi si ho chtěla nechat
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 20:30
- Nahlásit
Alexa
no to je super. Sice musím uznat že má dobrý vkus ale co se psem Vybrala si psa s PP dokonce NO ale je mi ho docela líto protož tu zase krouží a nedá se zavolat abych mu dala najíst a pokusela se najít majitele.
|