| Autor |
Zpráva |
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:58 - Změnil/a: Jerryk
- Nahlásit
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:13 - Změnil/a: Jerryk
- Nahlásit
|
venda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:14
- Nahlásit
helejte, teď tam řeší téma svod mladých, o co jde a jak to funguje u NO? já teda Heklu uchovňovat nebudu, má dysplazii a navíc je chlupatá, ale ráda bych jí někde ukázala jen tak, abych se dozvěděla, jak vlastně vypadá a nejradši bych někde viděla její sourozence...
tak co je svod a co bonitace a dělá se to u NO? a jak se na to přihlašuje?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:42
- Nahlásit
vendasvod mladych uz se u ovcounu nedela,to se posuzoval celkove pes v jednom roku,exterier a povaha,bonitace je uchovneni feny,ci psa,podminka je aspon jedna zkouska jednickova,at ZVV1,nebo IPO1,vystava a samozrejme aby pes nemel vady
|
viky
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:07
- Nahlásit
venda
tak kontaktuj majitele tech sourozencu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:59
- Nahlásit
nemethova5
mas mejlik ;)
|
venda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 16:32
- Nahlásit
viky
tak kontaktuj majitele tech sourozencu.
jo, to bych si taky přála, několikrát jsem o kontakt žádala chovatelku, i jsem jí prosila, ať dá jim kontakt na mě, jestli nechce dávat cizí meily bez dovolení, ale nic z toho nebylo...
takže holt svod ani bonitace nebude, asi budu muset přihlásit Heklu na výstavu, abych se dozvěděla, jak vlastně vypadá (ne že by na tom tak záleželo...)
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:32
- Nahlásit
venda
tak to se divim, ja s ni teda problemy nemam .... ( spis naopak, ja jsem kontaktovala majitele Viktorovi sestry a ten se mi neozval zpatky, tak ze nema zajem a ja se teda vic vnucovat nebudu ) Prihlasovat ji na vystavu si myslim, ze je zbytecny, navic v kazde jine tride nez dorost potrebujes mit zapsane RTG ( teda nevim jestli nekecam, ale melo by to tak byt )...
Co takhle poprosit nejakyho rozhodciho o nezavazne posouszeni ''jen tak'' ? Nebo mozna Ebony je v tom celkem zbehla, by ti mohla rict.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:20
- Nahlásit
viky
tak to se divim, ja s ni teda problemy nemam
já se zase vždycky divim, že ty říkáš že je bez problémů, protože to já tvrdit nemůžu (i když nic strašného, spíš jen nezájem)
já vim, že jedno to štěně šlo do CHS Rivie, ale jestli si ho tam nechali nebo prodali dál to netušim a mail se mi vrátil že maj plnou schránku
s tou výstavou je to fakt, asi se na to vykašlu (i když teď Hekla líná a začíná vypadat skoro jako normální vlčák ), byly by to asi vyhozené peníze a jí by to určitě nebavilo...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:28
- Nahlásit
venda
A vis jmena ?
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:30 - Změnil/a: Erynka
- Nahlásit
venda
viky
RTG musí být zapsaný až na třídu pracovní jinak ne.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 12:43
- Nahlásit
viky
já si ty jména právě bohužel nepamatuju, slyšela jsem je jen jednou a už je to skoro rok, myslim, že to byla Happy a Herbert (nebo Hektor nebo tak něco), ale jistá si tim nejsem, jeden z nich je snad ve Frýdku-Místku či co... nar. 9.7.2006
nu což, budu si říkat, že Hekla je z nich stejně nejkrásnější a přát jim, aby měli rtg 0/0
Erynka
RTG musí být zapsaný až na třídu pracovní jinak ne
to jsem tak nějak tušila, proto jsem o výstavě uvažovala ještě teď honem; no a to oni by ji tam ani nepustili, když má těžkou DKK? asi ne, co, přeci jen, výstavy jsou na chov, ne na parádu...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:02
- Nahlásit
venda
poslala jsem ti mailik
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:47
- Nahlásit
venda
Oni by tě pustili ale nemůžeš dostat známku výborná,pokud máš rtg 2-stupně nebo nemáš složenou zkoušku z výkonu tak výbornou ve třídě pracovní taky nedostaneš.Tak jestli jste ještě v dospívajících tak o nic nejde a můžete si to vyzkoušet.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 06:13
- Nahlásit
venda
na výstavu klidně mužeš,rtg potřebuješ až do třídy pracovní jinak ne.Do třídy pracovní musíš mít zkoušku a zapsaný rtg jinak nemužeš nastoupit.výstavy jsou sice na chov ale slouží takyjako (skoro ) svod mladých a teprve v mladších třídách je vidět spoustu mladochu kteří se pak z duvodu povahy,rtg už třeba nikdy jinde neukážou.takže klidně ji přihlaš,pořádně ji připrav a zkus zo.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:34
- Nahlásit
článeček + fotky i Německých ovčáků z Výcvikového víkendu
http://www.stanios.eu/akce/hranice/hranicecerven.h tm
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 12:31
- Nahlásit
Ahoj všichni, tak jsme se konečně rozhodla, doba doběhla pesa zestárla a nezmoudřela ... a sháním si štěně NO, mám už pár vytypovaných což o to, ale víc hlav víc ví, že tak prosím prosím, kdybyste někdo ze svého okolí věděl o fakt dobrých štěňatech z "pracovního" spojení tak aby se s tím dalo vyjet časem na vrcholové závody a nejlépe černoznakaté (vím vím chci toho trochu moc) Byla bych vděčná za typ. Díky.
Štěndo plánuji na jaro.
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 18:49
- Nahlásit
Eny
A proč trváš na NO, jsou stejně jen nemocný. Zkus si koupit BX, ideální plemeno domů i k práci.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 18:52
- Nahlásit
Kanpe
Zkus si koupit BX, ideální plemeno domů i k práci
a nějakej další vtip neznáš
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:09
- Nahlásit
Ebony
nějakej další vtip neznáš
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:35
- Nahlásit
Chtěla bych se zeptat, jestli děláte RTG kyčlí "jen tak pro sebe". Mám ročního štěndu a figurant mi řekl, že bych si měla dát posoudit kyčle (při zákusu na zadních si skoro sedl na zadek). Ale on je hubeňour, teprve teď mu zvyšuju pomalu fyzickou zátěž, takže není dostatečně osvalený (je mu rok!)a podle mě se prostě neunesl. Jinak vůbec žádné problémy nepozoruju-až na výdrž při obraně, kterou mu přizpůsobuju (radši 3 pěkné zákusy, než víc ale horších). Takže mám dělat RTG? A kdy je ideální věk ovčouna pro RTG?
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:06 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit
Se pochlubím svým novým přírůstkem jooo?
[imgs]http://cz-pes.cz/gallery/obr_1210836602-p503 0208.jpg[/imgs]
foceno ve 12 týdnech
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 17:35
- Nahlásit
Zdravim vsechny, pomalu zacinam shanet stene NO typu Rex. Nevi nekdo o nekom? Rozhodne psa, 100% zdravyho, rodice klidnej spise rodinnej typ, s rtg kycli. Hafusu budu potrebovat zhruba na prelom cervenec/srpen. Nejlepe s moznosti poznat oba rodice. Nevybiram pro sebe, ja mam momentalne psu dost Netrvam na PP, ani na bez PP, ale cenove by to melo byt kolem 6000. Pejsek pujde ke starsimu panovi, ktery s nim urcite nebude jezdit po vystavach ani delat sportovni kynologii, chce proste psiho partaka. kdyby mel nekdo nejaky typ na fajnovyho chovatele, kterej to dela s laskou k plemeni a ne pro prachy, budu moc vdecna.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 20:12
- Nahlásit
Enyten je sladkej,takovy míšánek
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit
Eny nechtěla jsi znakáče? :-D Ale je úžasnej
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 12:32
- Nahlásit
inu
chtěla, sháněla půl roku a nikde se nenarodil, jen co jsme si zamluvila z tohohle spojení, tak se kolem znakatá štěňata začla ajen rojit ale já už bych neměnila.
jak se říká "abych nepřebrala"
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 12:38
- Nahlásit
Enypo kom to je?je to moc pekny a ja uz pomaloucku-polehoucku cucim po chovkach,kde by meli hunace,nebo chlupace,jednoho mam doma,uzasny zlato.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit
nemethova5
je ze zahraničního krytí otec čistý němec, matka půl čech půl slovák
rodokmen má nabytý úspěchama (6x titul mistr světa), táta je v německu na klubovce "výborný" no tak snad už jen aby byla zdravá
No a pokud to nevyjde, tak mám alespoň super kamaráda, protože je v povaze naprosto úžasná
Jména raději do e-mailu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:10
- Nahlásit
Eny každopádně gratulace, je to úža štěndo .-)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
Enyno parada,hlavne ze ma supr povahu,je fakt moc pekna!
|