| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 09:37
- Nahlásit
Všechny kdo se zajímají o toto plemeno. Sem mužou něco připsat.
Chtěla bch se zepata jestli tu někdo nemá, nebo nezná štěně z Jenive ze spojení
Enny z Jenive + Caro Hartis Bohemia
Nebo : Bacara z Jenive + Frankie Anrebi : vrh "H"
Nebo nějaké štěně z Jenive. Děkuji moc
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 12:11
- Nahlásit
No tak příspěvky co se týkají NO sem. No tak mi neříkejte že tady nikdo ovčáka nemá.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 15:27
- Nahlásit
Máme dva, k vidění je jen jeden http://sweb.cz/Hutty111
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 15:31
- Nahlásit
Jé ten je krásnej moje psice jako malá
a jako velká
více www.pupy-nemeckaovcanda.estranky.cz
Pupy
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 15:39
- Nahlásit
Trošku se změnil. Když byl malé mimínko, byl hodně tmavej, tak jako Pupy, teď začíná být Rex. Ale je to furt mimino.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 15:51
- Nahlásit
Pavel
No byla jsem ráda že je pupy tmavá ale ted už moc tmavá není. kolik mu je?
Pupy
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 16:28
- Nahlásit
No tak příspěvky co se týkají NO sem. No tak mi neříkejte že tady nikdo ovčáka nemá
no já jich mám sedm, ale žádný jenive
|
Pup
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 16:30
- Nahlásit
Ebony
To nevadí to se máš že ji máš 7. Já mám je 1. To víš blbá bytovka. takhle kdyby byla zahrada. a jak to vše zvládáš cvičit? A co vycházky se 2-3 se to dá zvládnout ale co 7?
Pupy
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 16:37
- Nahlásit
chodím na etapy, na vycházky beru max. 2, ale celkem máme psů 10, ještě maliňačku a holanďana a jezefce
a samota s 2ha zahradou taky něco nahradí, jeden pejsek nemá přední nohu, a jeden už je třináctiletej,
jinak v paneláku jsem měla ovčáky 3 , ale byli se mnou v práci a na cvičáku jsem trávila všechen volný čas
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 16:45
- Nahlásit
tady je část mojí smečky
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 17:37 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
Pro EBONY:To jsou hezký psi. Jestli jsem zprvu napsal něco nevhodného, tak se moc omlouvám. Pustil jsem se do pár lidí a už nevím kdo to odskákal nevině. Ale je to nářez taková banda, co?
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 17:43
- Nahlásit
Pro Pupy: Na fotce mu je asi 4 a 1/2 , teď mu je 6 měsíců a je fakt jinej. Chovatelka mi říkala, že to bude typ REX a já jí to nevěřil, protože byl fakt děsně černej. Bral jsem si ho ve 3 měsících.Na výcvik nemám moc času, ale dělá fakt pokroky. Já ho stále beru jako štěňátko i když teď má 35 kylo. Jo a je to taky byťák. Je spolu s BOC doma a do kotce k starýmu psovi chodí jen když jsem v práci. Někdo řekne, že byťáci jsou k ničemu, ale mě se zdá mnohem bystřejší, než ten v kotci.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 17:50
- Nahlásit
Pro EBONY: Ty dva velký jsou šedivky?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:00
- Nahlásit
Pavel
no mě si naštěstí ušetřil asi, že jsem s tebou v leččems souhlasila
Jsou tam dva tmavý vlkošedi, ten vlevo je 13ti letej dědek a druhý zprava jeho 3letý vnuk, úplně vpravo je světlejší vlkošedka taky vnučka dědka, ta je skoro dvouletá, a to bez uší u mně je výstavačka 2,5 roku, jinak jsou všichni ve fotogalerii: Moji psi
je to záhul, nedělám nic jiného, než že lítám se psema, ale dělám to dobrovolně a s láskou, psy si můžu brát do práce, tak to tak střídám
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:02
- Nahlásit
jinak znakatý štěňata se rodí hodně černý, tohle je naše tříměsíční holčička, a bude hodně světlá, i když na to nevypadá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:04
- Nahlásit
rozhodně bude světlejší, než její starší sestra, co máme
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:26 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
Pro EBONY: Klobou dolů, takovej vlkouš, to je paráda. takovejch asi už moc neběhá. Až naskenuju starý fotky, tak ti pošlu něco podobnýho. Taky dnes již dědci.
Hele, jsi rozumná holka, tak se tě na něco zeptám. Nejsem takovej odborník jak to vypadá. Měl jsem světlejšího vlkouška a v jedné drogerce, při kupování Roboranu, mi vecpali jakýsi výrobek pro kožešinová zvířata jménem FITOCOL. Něco z mořských řas. Štěndo mi tak zčernalo, že jsem to musel vysadit ( protože jsem chtěl vlkošeďáka ). Tak dnes nevím zda to bylo vlivem toho přípravku, nebo to měl ten pes v genech. Co si myslíš ty? Jak dalece se dá pigment srsti ovlivnit?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:35
- Nahlásit
černá se moc ovlivnit nedá, pokud ti zčernal, a vlkošedi naopak od znakáčů se rodějí světlejší a časem tmavnou , tak to měl v genech, ale já mám zrovna ráda ty hodně tmavý
řasou ovlivníš "rezavost" znaků, někdy je to hodně vidět na výstavách, ti psi jsou takový až do červena, je to dost nepřirozené
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:42
- Nahlásit
Ten můj měl světlejší běhy a kolem 3/4 roku mu zčernaly celé až k prstům. Každej prst zvlášť. Masku měl taky černou. Takovej bubák. Bohužel jsem o něj ve 2 letech přišel. Asi srdíčko.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:45
- Nahlásit
jo, to tak je, šmouhatý prstíky mají vlkošedi často, a dobarvují se někdy až do dvou let, takže to byl přirozený vývoj....
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:48
- Nahlásit
Co ves to jinej pes. Občas z toho jde hlava kolem. Díky.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:50
- Nahlásit
no jo, kdyby byli všichni stejní, byla by to nuda, ne
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:55
- Nahlásit
To by teda byla.
|
Lada
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 07:24
- Nahlásit
Vetřel jsem se do vášeho rozhovoru, ale nedalo mi to. Měl jsem NO, ale v lednu umřel ve 13 letech, byl to kámoš.
Byl celý černý a velmi razantní hlídač zahrady a baráku.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 09:29
- Nahlásit
Tak já vám sem přidám taky jednoho vlkošeda, který není z Jenive Jinak jako malá byla úplně světlounká, jakoby medová a do čeho vyrostla, já taky preferuju tmavý vlkošeďáky, před světlýma, přesto je moje láska znakatá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 09:37
- Nahlásit
Eny
je moc hezká, a tmavá je parádně, jaká znakatá, mně se ty šmouhatý packy líbí
po kom to je?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 09:42
- Nahlásit
Eny
znakatej vlkošed je třeba naše Megy, ale ta má vše odpuštěno, protože je v povaze dokonalá
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 11:55
- Nahlásit
Ebony
nevím jestli budeš znát, je to po m.:Conica Boh. Atomica (7. na MČR) a o.:Bexi Hypa, spíš dál to je trochu známější, Lim Gymor, Titus z PS, Lex ČSLA, Brit z Prodašic... No prostě stará česká krev
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 12:01
- Nahlásit
Ty jsou krásný, nevíte proč tam moje fotky nejsou zobrazené, když tam včera byli?
Ale jinak mooooooooooc krásní ovčouni
Pupy
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 12:31
- Nahlásit
Lada
celočerný abych pravdu řekla moc nemusím, ale jednu fenu mám - Ura z Milberku
|