Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Eny
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 14:47
- Nahlásit

Ebony
já se vážně nechci hádat, ale nic takovýho co mi tady vnucuješ jsem nenapsala, přečti si to ještě jednou a představ jsi, že jsi začátečník a o NO skoro nic nevíš, pak možná pochopíš jak jsme to myslela.
A nepleť sem pořád povahu, dotaz na povahu tady vůbec nepadl.
Končím, tuto debatu jsme začít nechtěla. Nemá to smysl, prtože co člověk to názor.
Já osobně mám ráda NO všechny takové i makové

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 15:17
- Nahlásit

Eny
ježiši, tak promiň, ale já se nehádám, jen diskutuju, jinak, bez urážky, ale občas můžeš brát svět s rezervou a nadhledem..... , sama píšeš, co člověk, to názor, a pak se rozčiluješ, je to kouzelný

takže "pracovní" není o povaze? to já nevěděla

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 15:26
- Nahlásit

Zdravím Ebony, co posílá krásný fotky do diskuze a ty horší do mailů. Takovou Megynku tedy ještě nemám.

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 15:35
- Nahlásit

Anonymní
co?

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 15:41
- Nahlásit

Ebony
Co co?

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 15:42
- Nahlásit

Anonymní
co? no přeci komu neposílám fotky Meginky

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 15:48
- Nahlásit

Ebony
No hádej. Zjistila jsem, že jsi tedy tuze aktivní. 376 příspěvků, to je co říci. Doufám, že pro to nezanedbáváš psíky. Už umí Gréta štěkání na povel?

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 16:00
- Nahlásit

Anonymní
Tak, počkat, tuhle fotku musíš mít, to už je stará, je jí tam osm měsíců, tak propátrej archivy. Navíc je to jen výřez.
Gréta má dlouhé dětství, to víš, není tak dobrá jako Gosh, štěká zatím jen na Katku v kruhovce
tedy doufám, že odpovídám tomu, komu myslím, ty anonyme

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 16:11
- Nahlásit

Ebony
Uhádla jsi.
Gosh bude mít také dlouhé dětství. Ale je akční typ, co chce neustále něco dělat. Umí už chodit u nohy, protože chce balónek. Zapomněli jste zde udat další 2 nové linie a to pracovně-výstavní (vlkošedi s výbornou) a výstavně-pracovní (hrbáči s povahou).

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 16:24
- Nahlásit

Anonymní
Gréta byla včera podporovat svoje sestry na zkouškách, Tereza dělala SChHA a Fera BH, obě udělaly, sice Terezka zase dělala cirkus na obraně, ale zvládla to
Dnes jsme byli přeočkovat tetanus, měli jsme i Faustíka, to byla dvojka u veterináře.

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 16:27 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit

jinak koukni k Nikitě, bude ráda, pořád se na tebe ptá, tam kecáme víc
http://giantschnauzer.wz.cz
diskuzní fórum

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 16:52
- Nahlásit

Ebony
Fajn,přehoupnu se tam, ale pro dnešek to stačí. Ještě pošlu majla.

debi1
# Zasláno: 7 Lis 2005 20:05
- Nahlásit

jsem rada, ze jsem na netu nasla tady tu rubriku..mate nadherny pesany ..tez mam Nem. ovcaka ..ma 9mesicu..miluju ho a vlastne vsecny pesany ..mam radostika ze muzu cist dalsi lidicky co jsou tez blazinci do pejsku

Jerryk
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2005 20:37
- Nahlásit

Díky za vysvětlení exteriéru. A teď bych poprosila pomoci s povahou. Náš NO je od feny a psa, které jsme znali a jejich povaha se nám moc líbila, páníčka jsme znali taky, takže ideál. Pesan je velice ostrý hlídač, ale pro rodinu by dýchal, sice nedostal odbornou výchovu, ale poslouchá na slovo (dneska kdy hůř slyší reaguje na posunky), veselý, kdykoliv připravený si hrát nebo jen "dělat společnost" a i když je to důchodce mazlí se a blbne o stošest... Prostě máme ho strašně moc rádi a "sedí" nám. Jenže až jednou budeme muset pořizovat nového psíka, nemáme žádného známého, který by NO choval. Tak nevím na co si máme dát pozor, co máme preferovat. Nechci psa na výstavy, chci pejsu jako rodinného hlídače a mazlíka . Asi se to dá těžko vysvětlovat po netu, a co člověk to jiný názor, ale chci být alespoň trošku informovaná, protože nový pesan je zároveň nový člen rodiny. Díky za názory

haha
# Zasláno: 9 Lis 2005 21:24
- Nahlásit

náš Briťáček[img][http://www.cz-pes.cz/gallery/t1131567742_photo08_6a.jpg/ img]

haha
# Zasláno: 9 Lis 2005 21:25
- Nahlásit

se nepodařil

haha
# Zasláno: 9 Lis 2005 21:31
- Nahlásit

haha
# Zasláno: 9 Lis 2005 21:32
- Nahlásit

nějakej velkej

Jerryk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 16:16
- Nahlásit

haha, máš pěknýho pejsu, ale tím pádem mi nikdo neodpověděl na můj dotaz z 8.11. Eny tvá odpověď na můj první dotaz byla bezva. Takhle polopaticky mě to fakt stačí. V tomto směru jsem laik, jen potřebuju poradit "jak koupit" NO, když nikoho známýho nemám. Moc se mi nechce kupovat přes inzerát. Nejraději bych našla nějakou chovatelskou stanici v okolí. Ale nevím na co si dát pozor. Co preferovat. Prosím Ebony stačí mě fakt laicky-polopaticky-zevrubně, mrzí mě když se kvůli mě dohadujete. Díky, přeju všem hezký víkend.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 17:35
- Nahlásit

Jerryk
ale my se kvůli tobě nehádáme, to je jen takové škádlení

taky musíš napsat kde bydlíš, když chceš CHS v okolí.

Jerryk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:14
- Nahlásit

Ebony
šmankote tak to jsem ráda.

Jsem od Hradce Králové. Našla jsem chs v Rychnově nad Kněžnou, ale zarazila jsem se právě na té spádité zádi. Co se týká barvy - chceme se znakama (něco jako Rex v tv). Právě proto, že je to dost častá rasa, nechci sednout na lep nějaké množárně. Ne že bych měla nějaké zkušenosti, ale na netu jsou občas dost hrozné věci. Moje známá si pořídila štěndo NO, jehož otec dokázal aportovat pět různých předmětů. Tak "něco na ten způsob". Aby ti chovatelé to dělali srdíčkem a ne pro prachy.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:42
- Nahlásit

no ty seš oříšek
zrovna Rex je ale hrbáč, výstavák, sražená záď, nebo jak se tomu všemu nadává......
pokud chceš štěně dobré v povaze, s rovnou zádí a zároveň světlého znakáče, tak to se zapotíš, spíš bych slevila z barvy, na znakáče tmavšího, než je Rex
akorát nevím, ale já znám jen chovatele s PP, abych tě špatně nenavedla
prosím tě, co je to aportovat "pět různých předmětů" žádnou takovou disciplínu neznám, zrovna tohle nesvědčí o žádné povaze, možná o aportérovi, ale tohle mi říct chovatel o otci štěněte, které chci, jako podstatnou informaci, tak asi upadnu smíchy a prchám,

Jerryk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 22:04
- Nahlásit

Rexe jsem použila kvůli barvě! A na té trvá manžel (a jelikož ustopil z toho, že koupíme bezpapíráka, tak ani nedutám).
A aportování mi popisovala známá jako na důkaz, že to její štěndo je moc chytré (chodí s ním na cvičák na individuál a prý jim to jde samo) a že jako má být po kom. Taťka prý donese třeba míč, kroužek... prostě dokáže rozlišit co za předmět má donést. Ona mi to povídá polopaticky, protože rodokmen já neocením, že.

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 22:07
- Nahlásit

Prepacte, ze vam vstupujem do debaty, ale nemal by pes doniest cokolvek, co psovod odhodi ako aport?

birma
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 22:07
- Nahlásit

Jerryk
Můj pes donese spoustu věcí a to žádnej inteligent neni, takže tohle bych jako důkaz rozhodně nebrala
Psa naučíš spoustu věcí, když chceš - brala bych to možná jako důkaz, že majitélé otce psa tvé známé se svému ps věnují, to je vše

birma
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 22:08
- Nahlásit

pigie
Já to pochopila tak že třeba řekneš dones vodítko, pes de a donese vodítko....

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 22:11
- Nahlásit

Aha, tak potom aj my sme "inteligentny"

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 11:21
- Nahlásit

Jerryk
Dobře, ale barva Rexe se opravdu málokdy vyskytuje u psa, jak požaduješ, s rovnou zádí, černá se znaky ano, ale ti psi jsou černější než Rex, mají víc černé barvy, to by nevadilo?
asi takhle

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 11:24
- Nahlásit

jinak výstaváci, když se nenalámou do výstavního postoje, stojí běžně takhle, což mi připadá naprosto normální

Jerryk
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 18:51
- Nahlásit

[img]http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3690[/img]

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání