| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 09:26
- Nahlásit
mě "znakatá barva" nějak neoslovuje,v podstatě je mi to jedno,ale ti kouřovaní stínovaní se mi nějak líbí víc...
ale ono je to jedno,na hodně dlouhou dobu máme stopstav na psy,a nový NO se bude pořízovat tak za 5-6 let,kdoví co tou dobou bude...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 09:34
- Nahlásit
nic proti vlkošedý nemám, jen mi přijde už na těch závodech taková vokoukaná
ne vážně, když vlkošedá, tak taková ta tmavá se sytě zrzavými znaky Prostě čím tmavší, tím lepší, znakáč i vlkošed
jinak úplně nejvíc mi vadí taková ta "I" barva (černá s bílými znaky brrr )
Ale je fakt, že i kydby byl růžový s hvězdiškama a přitom dělal, tk by mi to asi nevadilo
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 09:37
- Nahlásit
Eny
jo tamvej vlkošed....třeba tyhle...Ebony mi určitě promine, že jsem jí předběhla
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 09:55
- Nahlásit
Ghianika
víš ten v pravo má na mě moc světlou podsadu, to je zrovna to co se mi tam nelíbí, ta "bílá" ten vlevo je mooc pěknej
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:14
- Nahlásit
třeba tohle je tmavej vlkošed
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:21
- Nahlásit
Eny
ten vpravo je ale devítiměsíční, a podsada mu ztmavla, ale mně nevadí barva podsady, jako zase znaky, mám prostě raději ty "černý" vlkošedy, než ty se žlutýma nohama, byť tmavou podsadou
jinak Atrei je ve skutečnosti stejně "zrzavej", jako ten "vpravo" ony ty fotky barevně matou.....
tady je ve stejném věku na jiné fotce
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:24 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit
Ghianika
ó se budu červenat
ale je fakt, že jsem neviděla tmavšího v reálu, než je náš dědek, a to mu je tady 11 let, a jakou si drží barvu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:27
- Nahlásit
Sali
jakto že tě znakatá neoslovuje, když máš doma "znakatý" dobrmany
ale musím se přiznat, že black and tan barva se mi u jiných plemen taky moc libí
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:31
- Nahlásit
Eny
oni jsou opravdu v reálu tmavší, mrzí mi, že jejich fotky jsem neudělala
tyhle s žlutejma nohama mi taky moc neberou. Jinak já mám světlou vlkošedku, ale až někdy bude další mímo tak doufám, že se mi barva povede
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:31
- Nahlásit
Ebony
já vím že zrovna Atrei je ve skutečnosti trochu jiný, znám ho
Ale nějak jsem tak rychle nenašla tmavě zrzavýho vlkošeda
Ale stejně je NO krásný pes že jo
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:33
- Nahlásit
Ebony
asi že tý znakatosti už mám moc
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:35
- Nahlásit
Eny
jasně, že jo, NO je moje láska
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:45
- Nahlásit
Někdo tu psal,že má 7 ovčáků,Jak je uživíte?Já mám 2 a mám po rozvodu vážné problémy.Jmenuji se John.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:52
- Nahlásit
Anonymní
no to máš blbý, musíš se dobře vdát (oženit) a pak je uživíš jako já
ale není to Johne o žrádle, je to o čase, který jim věnuješ, pokud na ně nemáš čas, je to horší , to pak můžeš být milionář a psi šťastný nebudou
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:59
- Nahlásit
ČASU mám na psi hodně a tak hledám ženu,které mě finančně zabespečí a nebude jí vadit,6e na prvním místě jsou čtyřnozí miláčci.Nabídky pište zde,určitě se ozvu je mi 26 let.John
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:10
- Nahlásit
Eny
nádhernej, chytrej bezvadnej
Anonymní JOHN
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:16
- Nahlásit
Od kdy žena zabezpečuje muže? Příživníčku
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 23:32
- Nahlásit
chtěla bych se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s CHS Z Milberku?
chtěla bych od nich celočerného ovčouna...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 14:00
- Nahlásit
grendel
já mám celočernou fenu Ura z Milberku
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 18:54 - Změnil/a: grendel
- Nahlásit
Ebony
ta je krásná....a jseš spokojená? co DKK?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 19:16
- Nahlásit
já jí nemám od mala, mám jí asi od tří let (mně se celočerný zas tak nelíbí), v povaze je velmi dobrá, je tvrdá, pracovitá a drzá :
DKK 2/1, ale vzhledem, že je od Duchka, tak to neberu vážně
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 19:36
- Nahlásit
Ebony
hm ta DKK se mi moc nelíbí....mohla by si mo prosííííííííííííííím poslat na mail rodokmen? abych věděla, co a jak a pokom jí nechci.... grendel.istar@seznam.cz
byla by si mocinky hodná!!!!!!!!!!!!!!!!!
šlo by to?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 20:07
- Nahlásit
grendel
jak po kom jí nechci?
tohle spojení už tam neobjevíš, a jestli si myslíš, že tvoje naděje na čistý zvíře z jinýho spojení jsou větší, tak jsou stejné jako z tohohle, protože ovčáci letos vyměnili posuzovatele a je 85% posouzených zvířat čistých, loni tomu bylo naopak
ale rodokmen ti klidně pošlu, jen je vidět, že úplně nechápeš
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 20:37
- Nahlásit
Ebony
to máš pravdu, nechápu, můj první pes je bez PP a já tomu vůbec nerozumím.....jsem si jenom myslela, že když je tam takovádle DKK, tak neni vhodné mít po tom samém spojení štěně...nevděla jsem, že todle spojení už nenajdu, prosím ber mě jako úplnýho začátečníka v tomdle výcviku a agility docela rozumím, ale tomudle ne jsem ráda za každou radu a připomínku
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 20:50
- Nahlásit
pochopíš, až zapluješ do světa ovčáků, za dvacet let ti mohu jen za sebe říct, že o dysplazce a "objektivnosti" jejího posouzení vím své.....mnohem víc si hlídej povahu svého budoucího štěňátka, a solidního chovatele, dysplazka není u NO problém z nejhroznějších.....
Myslím, že Milberk je dobrá volba, až si tam vybereš, tak se pochlub, třeba ti k tomu něco řeknu, rozhodně tam natrefíš častěji na celočerné, než třeba v Naspo, tam jsou ale vynikající vlkošedi
hezkýho celočernýho pejska má tady Ghianika z CHS Gája
a velmi slušná zvířata má méně známá stanice Derik, a spoustu dalších, ale pokud se podíváš na pár akcí- bonitací, závodů, tak by sis měla vybrat v pohodě
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 21:00 - Změnil/a: grendel
- Nahlásit
Ebony
nad NASPO jsem taky přemýšlela a taky o Zlaťáku, ale ti mívají celočerný NO jen vyjímečně... jinak mocinky děkuju za rady!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 21:07
- Nahlásit
grendel
no vidíš a za mě byli ze Zlaťáku celočerný skoro v každém vrhu, znám se s nimi osobně, děda a praděda mých několika psů je Marko ze Zlaťáku
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 21:12
- Nahlásit
Ebony
juj tady je to ale on-line diskuze
jé to by bylo hezký, kdyby to tak měli i teď, ale co jsem koukala, je to tam samá vlkošedá a černá se znaky...já osobně bych se spokojila s vlkošedou nebo pálenou, ale maminka ne, tý se nelíbí vůbec, že chci NO ale co, bude to přeci můj pes a já se o něj budu starat, stejně jako o Mexu!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 21:35
- Nahlásit
prosím tě, hlavně si vyber podle sebe, a pokud se ti ve vrhu, až budeš vybírat zalíbí třeba pálené štěňátko, klidně po něm sáhni, než si vzít sice celočernýho nějakýho ňoumu, jestli jsem to pochopila, chceš psa na práci, tak vzhled a barva je až potom....
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 08:20
- Nahlásit
grendel
jestli ti můžu poradit, tak se podívej do přehledu krytí (teda pokud bude aktualizovaný ) a můžeš vybírat podle psů a fen. Kdy vůbec plánuješ štěně? Jinak taky si myslím že Milberk má dobrý psy
|