| Autor |
Zpráva |
ivny
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 10:07
- Nahlásit
Záleží na poptávce. U nás teď prodávali NO bez PP za 1500Kč. Za 5 tisíc seženeš už s původem.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 10:19
- Nahlásit
ivny
za štěňata s PP teď chtěla moje známá 3.500,- pravda, že nic moc chov, ale alespoň máš jistý předky
Katcha
Jen jsem nepochopila, jestli je prodáváš, nebo si chceš koupit. Pokud si chceš koupit, jakou máš jistotu, že to co ti říkají je pravda, opravdu je tak moc dobře znáš, matku i otce, nebo jsi byla u krytí ?
|
Katcha
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 11:13
- Nahlásit
Díky moc za odpověď. Štěňátko chci kupovat, üž jsem na něj strašně natěšená, ale když mi majitel tak vychvaloval rodiče, mám strach, kolik si za něj řekne. Proto jsem chtěla vědět, kolik by si tak teroreticky mohl za štěně bez PP člověk říci... alespoň mám představu, díky moc.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 11:32
- Nahlásit
Katcha
no mě by zajímalo proč tak slavní a drazí rodiče nemají štěňata s PP
jinak štěně NO z kvalitního vrhu nebo ze zahraničního krytí se tady maximálně prodává tak za 10.000, to by mě zajímalo kde vzal ty pálky.......ale u štěňat bez PP si může člověk vymyslet cokoliv.....
jinak dát za štěně bez PP víc jak 2000 je naprostý nesmysl, je jedno jací jsou rodiče a kolik stáli, jestliže nejsou chovní, nemají cenu žádnou, a to bych se ještě rozmýšlela proč nejsou chovní, výstava je ten nejmenší problém, obvzláště jestli jsou to výstaváci
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 11:38
- Nahlásit
Ahoj,
ja prodavala NO bez PP za 2500kč,očkovaný,odčervený,a tato častká my jentak tak pokryla výdaje za štěnátka.Byli lidi kterým se to zdálo moc,ale když si vemete 1250kč/měsíc tak to není moc.
|
Katcha
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 11:49
- Nahlásit
Díky moc za odpověď. Štěňátko chci kupovat, üž jsem na něj strašně natěšená, ale když mi majitel tak vychvaloval rodiče, mám strach, kolik si za něj řekne. Proto jsem chtěla vědět, kolik by si tak teroreticky mohl za štěně bez PP člověk říci... alespoň mám představu, díky moc.
|
Katcha
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 12:04
- Nahlásit
Moc se omlouvám za opakování přípsěvku, nějak mi to blbne... . Vážně jste mi moc pomohli a uklidnili jste mě. Aspoň poznám, jestli chce na štěňátkách vydělat (2500 mi nepřijde zase moc, více už asi ano). Jen to vychvalování rodičů mě trošku zarazilo, aby si pak za něj třeba něřekl 5 a více tisíc, i když je bez PP. Ještě jednou dík.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 12:07
- Nahlásit
Katcha
cena necena, hlavně si dej pozor v jakém stavu jsou štěňata a matka, protože zdraví je nejdůležitější, vzít si malé zanedbané štěňátko jen proto, že je mi ho líto, je cesta do pekel..... a to nemluvím o povaze
|
Argo
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:00
- Nahlásit
S Ebony souhlasím,před 7lety jsem koupila NO bez PP za 1000kč pač m ho bylo líto,vyhublé,začervené ,s rýmou ,bazlivé ustrašene,promrzlé žíjící v bahně,olepené od hovínek,když sem si pro něj šla zdrhalo odemě i od (paní chovatelky),když sem ho přivezla domu bylo nemožné ho vylákat z podpostele a nedej bože když přišela návštěva ,a dostat ho ven na prochazku aniž by se zhroutilo byl nadlidský výkon a na neštěstí jí ve 2,5měsících srazilo auto na přechodu na vodítku ,ja uskočila ,ona ne,přišla o nohu,léčba trvala skoro rok a ceny za veta o tom ani nemluvě.Myslím že mám nejdražšího bezpapíraka.
Dnes je jí 7let a je relativně v pohodě ,myslím že jsme to vše celkem zvládli ale byla to hrozna dřina.I přesto je vuči cizím lidem bazlivá,až když je blíž pozna přestane se bát,mužu s ní jít ven aniž by se zhroutila a dokonce si to umí i užít.
Určitě chtěj vidět matku a podmínky v jakych jsou štěnata chovaná.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:55
- Nahlásit
Katcha
A hlavně,i když jsou rodiče královského rodu,nikdy ze svého bezpapíráčka neuděláš psa s PP.Nevím,co se štěňátkem zamýšlíš,ale abys pak později nelitovala,že nemá PP.
|
ivny
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:58
- Nahlásit
To jsem já ten anonym.
|
dd
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 15:20
- Nahlásit
A hodně mé zaráží ,pokud si koupí někdo tak drahé psy a pak nejde ani na výstavu to je velice divné. Jen aby to byla pravda. Dcera koupila NO s PP po pracovních rodičích za 3,500Kč. Chovatelka byla ráda že s fenou bude dělat. Fena je i v exteriéru pěkná a RTG nam přišel negativní.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 15:59
- Nahlásit
No nic proti PP ale koupila jsem NO s PP a je v tom přimíchanej belgičák,takže jsou chovatelé kteří prodávaj psi s prukazem a stejně jsou křížený.
|
dd
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 16:22
- Nahlásit
Ale pokud má PP-můžeš se bránit.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 16:57
- Nahlásit
Anonymní
tak je zažaluj, ale stejně bych to chtěla vidět, chovám NO už dlouho,ale nikdy jsem neviděla chovatele, kterej by si tohle dovolil, dělají se různé věci, ale přimíchávat jiné plemeno......
taky nám na cvičáku vykládala holka, že otec jejího NO bez PP je belgický ovčák, ale její pes byl typově perfektní představitel NO, jen dlouhosrstý, ale vymluvit si to nenechala, prý jí to řekl chovatel a přes to vlak nejede
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 17:11
- Nahlásit
Ebony
No to už sem měla udělat dávno ,ze začátku se jevila jako NO ale když dospěla tak začala mít znaky BO,užší hlava ,i stavba těla ,povaha a temperament BO ,ale nak my to nevadilo ja jí chtěla hlavně proto abch se sní mohla věnovat kynologickým sportum a v tom je perfektní,je jí 6let mame složeny všechny zkoušky a chystame se že začnem s tancem se psem.
Když sem se spojila s chovatelem tak říkal že chová i BO ale že jejím otcem je i NO dal sem to neřešila.Vložila bych sem její foto ale nevím jak.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 17:22
- Nahlásit
Anonymní
a není ze Slovenska?, vzpomněla jsem si že jsem tam viděla "podobné" ovčáky, dokonce vím, z jaké CHS
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 17:35
- Nahlásit
ne ne z Rakouska
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 17:37 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit
z Rakouska ?!
To jsou dost drzí rakušani, ne
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 07:13
- Nahlásit
Anonymní
pokud nemáš fotku na netu, tak si tady můžeš založit galerii a fotku tam vložit. no a pak jen tady na foru zmáčkneš tlačítko které je vedle U no a mezi to vložíš cestu k tvému obrázku v galerii. Fakt by mě zajímalo jak vypadá. Protože souhlasím s Ebony, může se vyskytnout dlouhosrstý NO lehčí v kostře.A např. já mám tak temperamentní NO, ža kam se na ní hrabou někteří belgičáci
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 08:04
- Nahlásit
Ebony
jé to mi připomělo, když jsem měla prvního Faustíčka (trp. pinč s PP) a byla jsem u nás na chatě v hospůdce tak tam přišel pán taky s pinčem. Samozřejmě sem se s ním začala bavit a on mi začal tvrdit že má krysaříka. Já na něj koukal, říkám, velikost, hlava to musí být pinč. Pán že ne a docela tvrdě na mě vyjel...no do finále mi říkal, že matka psa je sice pinč, ale pes je krysařík a řekl mi jméno paní odkud ho měl...na to jsem mu sdělila, že otec jeho psa je můj pes a že opravdu má pinče...stejně mi nevěřil Lidi jsou různý biglol:
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 08:27 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit
Ghianika
Jo jo lidi jsou různí, mě jeden pán přesvědčoval, že můj pes není NO, protože nemá barvu jako Rex, když jsem mu řekla, že má PP, tak povídal, no tak to je jasný to vás podvedli, no mě přece můžete věřit já jsem jednoho NO kdysi měl a dokonce jsem chodil i na cvičák, no já hned prokouknu, když někoho napálí. No tak vám nevím, s čím to vlastně cvičím, je to NO nebo kříženec hyjeny skvrnité, podle jejího hlasového projevu bych se spíš přikláněla k tomu druhému
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 08:47
- Nahlásit
Ghianika
Eny
lidi jsou tak neskutečně nádherně blbý.....já už ani nevím,jestli to vůbec poslouchat za účelem transkripce těch dat pro pobavení,nebo jestli vypnout příjem a jít si svou cestou...
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 09:24
- Nahlásit
Sali
zábava k životu patří a kde jinde se tak dobře pobavíš?
|
ivny
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 09:45
- Nahlásit
Anonymní
Ta fotka by mě taky zajímala. Jednou mi přijeli na krytí s fenou, o které jsem přemýšlela, zda je to vůbec NO. Pak taky jednu dobu šli hrozní špičouni po Racker Trienzbachtal.
|
dd
|
# Zasláno: 23 Lis 2005 10:16
- Nahlásit
Mě jeden odborník taky tvrdil ,že nemám ovčáka ale vlčáka protože pravý ovčák je jako Rex.Vlkošedý není ovčák je to kříženec. ČERNÝ OVČÁK BUDE ASI KŘÍŽENÝ S ČERTEM
|
hana
|
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:29
- Nahlásit
dd
Proč ti přijde divné, že si někdo koupí drahého psa s PP a nechodí s ním na výstavy? Máme psa s PP (12 000 Kč, není to NO) a na výstavě jsme nikdy nebyli. Chtěli jsme kamaráda. PP jsme chtěli kvůli záruce (vím, že ne 100%) zdraví,povahy atd. Majitelé maminy věděli, že na výstavy chodit nebudeme. Chtěli jen, aby jsme udělali rentgen na DKK a to jsme chtěli i my,z preventivních důvodů. Hana
|
dd
|
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:54
- Nahlásit
To chápu, asi jsem se špatně vyjádřila,ale proč množí štěňata bez PP. To mě zaráží,a to že jste dělali RTG je moc dobře.
|
dd
|
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:59
- Nahlásit
hana
co máš za pesa?
|
ivny
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 13:12
- Nahlásit
Proč je dobře dělat RTG?Když pes nemá viditelné problémy nebo RTG DKK nepotřebuje k chovu, tak si myslím, že je člověk šťasnější, když nic neví.
|