| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:19
- Nahlásit
rene
myslim, ze Daria myslela spis jestli nekdo z nas nezna odchovy z techto stanic.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:11
- Nahlásit
zeptej se Ebony, ta jich zna hodne
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:57
- Nahlásit
zdravím všechny,já mám NO fenku od Panáků a jsem moc spokojená!! Má chuť do práce jako blázen,jsou jí 2 roky a máme ZOP,ZPU1,ZM. Trénujeme na ZVV1,jezdíme po závodech. Kouše i na ringo oblek.
Exteriérově se taky povedla.Její foto je na www.panakovi.com a jmenuje se Essy z Kmene čeroký.
Ch.stanice je v západních čechách u Sokolova.
Lenka
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 16:49
- Nahlásit
Já mám od Panáků jezevčíka a je bezvadnej....
ale mají i výborné ovčáky, znám je....
Mám fenu z Atarova dvora a klidně bych šáhla i po zvířeti z Naspo.....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 17:51
- Nahlásit
Anonymní
Ebony
Já mám(měla sem ovčandu z jenive) ted mám fefnu od její feny.A je to taky výborná stanice. je fakt super jak psi tak majitelka a štěnata
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Pro 2005 06:44
- Nahlásit
Kamos ma psa z Naspo a vypada nadejne ( je mu teprve 5 mes. ), no a jedna znama ma stendu z Anrebri a zatim je s nim taky velmi spokojena, ale strasne dlouho na nej cekala. A mas pravdu Dario, na Anrebri maji slusny zvirata. Aspon me osobne se libi.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 07:36
- Nahlásit
Zdravim vsechny lidicky,
zna nekdo z Vas chovnou stanici Grey Archibald nebo Anrebri ? Mate nekdo zkusenosti s jejich odchovy, pristupem, atd... ?
Predem diky za odpoved.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:02
- Nahlásit
Tak s tim ti nepomuzu neb to nevim. Mam psa bez PP, ale s litosti musim konstatovat, ze toto forum nejak vazne. Kde jste lidi ? Prodali jste svoje ovcacky a dali se na chov krysariku ? V tom pripade zacnu navstevovat toto forum. Peta
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:19
- Nahlásit
Anonymní č.1
Je´dte se tam podívat, kdyby se tady každý ptal na všechny stanice, co existují, tak nepíšeme o ničem půl roku. Stejně si vlastní názor musíte udělat sami, každý má na věc jiný názor, já bych si osobně štěně z anrebri na práci nevzala, ale je spousta lidí, co jo, takže konečné rozhodnutí je vždy na vás.......
Anonymní č.2
Normální ovčáčkáři nevysedávají se svým psem u internetu, ale lítají po cvičáku nebo venku. Já mám deset psů, a opravdu nemám čas tady rozepisovat romány.....
|
Honza
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:27
- Nahlásit
Ebony
diky za nazor. Jen jsem se chtel zeptat, tak se prosim nerozciluj. Dosud jsem mel psa pouze bez PP a tak se ted informuji. Pejskove na Anrebri se mi libi, hlavne Doksy Bady-ron. Jen jeden dotaz, proc ne na praci Anrebri ? Jen se ptam, protoze se mi zda, ze nemaji spatny vysledky. A ptam se pro to, ze si rad nechavam radit od zkusenejsich.
Jeste jednou, nezlob se prosim a omlouvam se - zapomel jsem se prve podepsat.
Honza
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:43
- Nahlásit
Honza
To je těžký, já nemám ráda velkochovatele, je jasný, že v množství odchovaných štěňat se najdou dobří jedinci...ale na můj vkus je tam i dost zvířat nic moc v povaze a v tý spoustě chovaných psů se nedá zabezpečit kvalitní socializace štěněte, což jsem viděla na vlastní oči. Raději si vezmu štěně od kvalitní feny, od chovatele, který se se svým vrhem piplá, protože má jeden do roka......např.
Ale to je jen můj názor.......
|
Honza
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:50
- Nahlásit
Ebony
moc diky za odpoved, jen jsem se chtel informovat. Psala jsi, ze mas 10 psu - zavidim. Jak to zvladas ? Ja jsem 8 hodin v praci a tak jsem rad, ze zvladnu jednoho, no do nedavna dva.... 10 to je opravdu obdivuhodny.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:53
- Nahlásit
Honza
já do práce nechodím , tedy jak se to veme, mám práci u svých psů.....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:59
- Nahlásit
Honza
a taky ne všichni jsou plánovaně pořízený, pár se jich k nám dostalo tak nějak "nechtěně"
jinak jsou tady, pokud se chceš podívat
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=313
|
Honza
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:07
- Nahlásit
jsou krasni.... to mas super, ze nemusis chodit do prace od - do. Mas ty svoji chs ?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:11
- Nahlásit
Honza
Mám, ale chovám málo, za prvé většina mých zvířat není z různých důvodů chovná, ale já své psy pryč nedávám, a za druhé je ovčáků spoustu a pokud nemám jistotu, že se všechna moje štěňata dostanou do dobrých rukou, tak se raději bez nich obejdu, takže hlavně cvičíme co to dá
|
xplore
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:43
- Nahlásit
Ebony
ti tmavy NO jsou skveli. A promin, vim, ze se to nema, ale fakt ti zavidim, ze nemusis chodit do prace. Nebo ze je tva prace tvym konickem.
Mimochodem libi se mi tvuj pristup, k tomu komu davat stenatka.
|
Honza
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:46
- Nahlásit
Ebony
jo mas pravdu, ovcaku je spousta a clovek nevi po cem sahnout. No pokud by jsi mela nejake naplanovane odchovy, nezapomen se pochlubit.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:52
- Nahlásit
Honza
ahoj taky jsem měla štěně po Doksym a musím říct, byla jsem hodně zklamaná, exteriér hrůza - nevyrostl a povaha taky v pr..., ale nemůžu posuzovat, měla jsem po něm jen 1 štěně
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
xplore
díky
já tmavý vlkošedy prostě miluju
|
Honza
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:05
- Nahlásit
Anonymní
muzu se zeptat na matku a co to bylo za vrh ?
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:14
- Nahlásit
Omlouvam se ze vstupuju do debaty, ale ted jste me trochu vydesili. Mam stendu po Frankiem Anrebri, jsou mu 4 mes., zatim se jevi dobre i co do exterieru i do povahy, doufam, ze se to nezvrtne....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:23
- Nahlásit
viky
a proč jsi vyděšená, jednou je tvůj, tak je jedno jaký bude,ne?
Proto já nerada píšu nějaký zkušenosti, pak se objeví někdo, kdo nedokáže jasně zpracovat informace a je ze všeho vyděšenej. Tady nikdo neřekl, že určitá štěňata musí být špatná, ani ta ani ta......jen se tu prezentují určité zkušenosti a názory, toť vše.....
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:28
- Nahlásit
jo jasne, ja bych ho nedala ani kdyby byl jakejkoliv, ale asi by me to mrzelo. Cekala jsem na nej rok.... na druhou stranu, muj starous je po Brestovi Anrebri a je i hezkej i povahove dobrej, no trochu vic tvrdej...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:45
- Nahlásit
viky
proboha co blbneš? Píšeš že máš zvíře po Brestovi,to já taky, taky dobrý,píšeš že sis čekala rok na tohle štěně,tak sis asi zmapovala situaci,viděla jsi chov,odchov,...... máš to dva měsíce doma,spokojená,a najednou se zžačneš klepat,když se dovíš,že ne všichni jsou vždycky dokonalí???? To je snad normální,že z vrhu se musí vybírat,a že do roka pořádně nevíš co se ze zviřátka vyklube na jistotu...
Po každým psu vyjdou bomby i sračky,v každým větším chovu je mozaikovitý přístup,někdy je času víc někdy míň...
Souhlasím s Ebony,že nejlíp se šTěňatům může věnovat člověk,co má jeden vrh za čas a dá do něj ze sebe všechno....jde čistě o to,kolik aktivit vtěsná i workoholik do 24 hodin,víc jich na den k dispozici fakt nemá....o nic jinýho vůbec nejde.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:52
- Nahlásit
Honza
to ti už neřeknu je to tak 5 let co jsem ho měla,jméno tý feny nevím, ale co si pamatuji tak v exterieru byla VD (pěkná) a povahově skvělá. proto jsem si to štěně po ní brala.
Mám za to že v tom byl i Dargo Hajada
viky
a tebe uklidňuji, to se může stát v každém vrhu, ať to jsou sebelepší rodiče ( prostě genetika je pěkna bestie)
|
Enky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:52
- Nahlásit
Ahojky, když už se tu probírá Anrebri, tak přidám vlastní zkušenost. V červnu jsem začala hledat štěňátko NO, chtěla jsem ho až na září, ale zároveň jsem chtěla mít vše zajištěné. Věnuji se záchran. výcviku, ale klasický sport. výcvik nesmí chybět ani v tomto výcviku. Hlavním adeptem bylo štěňátko z Anrebri, super spojení, odběr měl být v září takže super. Chtěla jsem se jet podívat na fenu a zjistit situaci. Když jsem se konečně dovolala, pomalu jsem byla seřvána za to, že volám a že prý reagují pouze na emaily, jakože objednávka štěněte. Zarazilo mě to. Napsala jsem tedy objednávku...chvíli poté se mi naskytlo štěN´átko už v červenci odběr, není ze super chovu ale vzala jsem si ho. Z anrebri se dodnes nikdo neozval...toť vše
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:55
- Nahlásit
Sali
nejde o to zacit se klepat. Nez jsem si ho poridila, dlouho jsem vybirala a znas to... ale ne ja jsem s nim zatim velmi spokojena. Ja vim, ze kazdej vrh se nemusi vydarit nebo se v nem najde zvire, ktery neni zrovna to pravi orechovy. Ta reakce je asi spis na to, ze toto je poprve co na tuhle chs slysim i negativa..... nebo ne negativa, ale jiny nazor nez dosud abych se lepe vyjadrila. Psany projev mi moc nejde
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:33
- Nahlásit
Enky
To teda cumim, ja mam zase opacny zkusenosti s Anrebri, no asi treba nemela pani dobrej den. Nebo tak neco.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:20
- Nahlásit
A to mi potom ten člověk, od kterého mám štěně řekl, že jestli chci štěně z Anrebri, mám říct jemu, že mi to zařídí, aby vše proběhlo správně...myslel tím, abych dostala to štěně, které si vyberu. Že je tam běžný, že Ti předaj jiné štěně, ale to je z druhé ruky, nic podloženýho. To co jsem psala předtím se mi ale opravdu stalo.
|