Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
viky
# Zasláno: 6 Led 2006 06:57
- Nahlásit

Pupy
clovece co delas tak brzy vzhuru ? Ja jsem myslela, ze chodis do skoly, to chodis uz takjle brzo ?

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 12:42
- Nahlásit

jerryk-nenastydne,musis ho nechat poradne vyschnout.zkontroluj mu podsadu,aby nebyla jeste vlhka.neboj ja koupal toho meho,jak zacali ty mrazy.nechal jsem ho pres noc v teple a je to v poho.ja treba zasadne pouzivam detske sampony.
petr

Pupy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:56
- Nahlásit

viky
stávám v 5 a vycházím v 6)

Pupy
Člen
# Zasláno: 7 Led 2006 22:53
- Nahlásit

Takže moje fenka poslouchá normálně jak ostatní psi(ale bohužel neposlechne na 100% když vidí psy, tak se za nima pořád otáčí atd) ale chtěla sem se zeptat jak Ji mám naučit aby chodila přesně u nohy a všímala si mě a nechodila u nohy jen tak naoko a přitom očuchávala kařdý roh. A jak daleko muže být pes od nohy?

grendel
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 00:28
- Nahlásit

Pupy
jujda ta tvoje se chová jako moje skorobíglice Mexa já to řeším tak, že mám v ruce pamlsek, hračku a pod a potom jenom předstírám, že mám pamlsek a až po dokončení cviku jí ukážu že nic nemám a dám jí pamlsek z kapsy a někdy se to i povede, že jde po procvičení v pohodě.. ale nejvíc je jako andílek, když za něco dostane přes držku, to by si nevěřila, jaký je to andílek

Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 11:15
- Nahlásit

pupy-pokud se ti pes u nohy zacne otacet,nebo loudat apod.tak ho zkus nalakt pohybem,rekni mu "k noze"a zrychly,klidne trochu popobehni.dalsi moznost je s nim trhnout a opakovat povel.klidne,kdyz ti bude cumet po psech,tak mu dej trochu poradovky,dej mu celem vzad,zmen smer....musis docilit toho,aby si te u nohy hlidal pes a ne ty jeho.jeste me napis kolik je psovi.kdyby ti nebylo neco jasny,tak dej vedet,napsal jsem to jen tak vseobecne.
petr

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 12:01
- Nahlásit

Anonymní
grendel
Děkuji za rady jsou ji 3 roky. Kdyžtak pak napíšu něco víc, ted totiž nemám čas

Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 12:49
- Nahlásit

3roky,tak to se neboj s ni poradne skubnout.v tomhle veku uz musi vedet co ma delat.
petr

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 14:43
- Nahlásit

Já s ní včdy škubnu a ona se vrátí k noze ale hned jde pak špatně.

Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 15:24
- Nahlásit

tak ji nech predejit na delku vodaku,chyt ho obouma rukama rekni povel a prudce skubni(ne tahnout) a kdyz se priradi tak ji hodne pochval.neboj se poradne skubnout.musis ji naucit,ze kdyz predbiha a neposloucha,tak dostane drbanec,ale kdyz je hodna tak ji panicka hezky pochvali.
petr

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 16:54
- Nahlásit

Anonymní
Ted jsem s ní byla venku, hodně sem ji dráždila balonkem(ten miluje)a šla docela krásně u nohy(moc jsem ji chválila). No spíš polo šla a polo skákala, jakoby hopsala a čuměla pořád na míček.
A povedlo se mi že štěkla u nohy Děkuji moc za rady.

Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 17:05
- Nahlásit

super,je videt,ze mas talent.upoutat psa na sebe,je hodne dulezity.jen tak dal,kdyby neco,tak napis.neco vymyslime.
petr

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 17:40
- Nahlásit

Anonymní-Petr
Jo moc děkuji...snad za pár měsíců bude poslouchat jak beránek.

Jo ještě něco. Taková maličkost. Když jsme př.ve městě(at u nás nebo na dovče) a máme s sebou Pupynu a mamka chce jít třeba do jinýho krámu tak Pupyna začne knučet a troku vy vádět. Když jí dám k noze tak táha směrem ke krmámu. Pak ji dám povel sed a je to v poho a to už jen knučí když ji vidí. Až moc velmi nás hlídá, nevim jestli je to ale dobře, sice by nás měla hládat. Ale ne že bude takhle vyvádět

Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 17:47
- Nahlásit

to je v poho,to vis clen rodiny jde pryc,tak se stara.kdyz ji das sednout,tak posloucha,to je super.to dela i ten muj,ze se potom ohlizi.dokonce kdyz jdeme do akce a s kolegou se rozdelime,tak porad kouka,kde je kolega a hlida si nas vsechny.ze vas hlida,to bud rada,jini lidi to musi dlouho cvicit
petr

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 18:25
- Nahlásit

Jo vážně je to asi dobrě. Ona když přijdeme domu tak nás vždy počítá a když jeden chybí tak oběhne chodbu a zkontroluje jesli se někdo neschoval.
Je zvláštní to že když je mezi psama tak nejvíc poalouchá na ty triky jako toč se, sudy...aqle normálně k noze nebo něco pdobného to ne. Asi ji ty skopičiny baví než normál.povely

viky
# Zasláno: 9 Led 2006 08:04
- Nahlásit

Poradi mi prosim nekdo jak naucit psika ukazovat zuby ? Vzdycky kdyz se mu snazim jenom poodhrnout pysk, zacne sebou neuveritelne skubat, skakat a tak. je mu 5 mesicu, zkousim to od prvnich dnu, co ho mame a je to porad stejny. Uz vazne nevim jak na neho.

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 11:24
- Nahlásit

viky musis ho to ucit po kouskach.staci vzdy jen kratkou chvilku.je mu jen 5mesicu,tak zatim nemuzes cekat zazraky.casem si na to pes zvykne a uklidni se.
na ty anonymni chudaky co jen rejpou se vybodni
petr

viky
# Zasláno: 9 Led 2006 11:57
- Nahlásit

Diky Peto, ale jak ho to mam ucit, nechce si vubec nechat do pusiny sahnout a i kdyz jinak je velice poslusny, tak pri tomto se meni ve skakajici kozu.

Co se tyce anonyma nad tebou asi vim o koho jde a tak to neresim. Jak se rika - blbi lidi, taky lidi

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 12:07
- Nahlásit

je to jeste stene,ten muj to delal taky.proste mu obcas do huby sahni,treba jen na chvilku,casem se to bude zlepsovat.jakmile ti jen chvilicku podrzi hned ho obrovsky pochval a dej mu klidne odmenu.je dobre mu taky obcas sahnout do zradla,nemel by se po tobe ohnat.je to ,jak s malim ditetem.musis fakt pozvolna a opatrne,abys u neho nedocilila opacneho efektu.
petr

viky
# Zasláno: 9 Led 2006 12:11
- Nahlásit

Jo, kdyz mu saham do zradla nebo mu neco taham z te jeho nenarane cunicky ven, tak se neozene. To me jeste nikdy zadnej pes neudelal. Ale s tim prohlizenim zubu nemam moc zkusenosti, moji psi pred tady timto to delali tak nejak automaticky nebo ja jsem blba a nepamatuju si to. Zkusim to jak rikas, kazdej den trosku a uvidime. V kazdym pripade mooooc dekuju

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 12:23
- Nahlásit

nemas zac.klidne ho muzes nekdy i chvilku nosit.to se dela i u dospelych psu,aby si zvykli,ze s nima pan manipuluje a pouziva se to,treba kdyz potrebujes psa nekam vysadit,nebo kdyby se ti nedejboze nekdy zranil,tak aby nebyl prekvapenej,ze ho nosis.naucis ho takove drobnosti a to koukana na zuby mu ani neprijde.hlavne to delej fakt opatrne,aby se ti pes "nekousnul"
petr

viky
# Zasláno: 9 Led 2006 12:28
- Nahlásit

Ebony
to bylo opravdu trefne, tak jsem se uz dlouho nezasmala.

Peto, kdyz byl maky, tak jsem ho nosila, ale bohuzel 30kg uz je na me moc, posledne jsem ho zkousela zvednout a pak jsem do sebe rvala 3 dny ibac, aby me nebolely zada

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 12:29
- Nahlásit

ja nejsu zadnej dement!!!! Su uplne normalni clovek a mam svuj nazor jako kazdej druhej

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 12:30
- Nahlásit

a jakyho ho mam vas nemusi zajimat

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 12:32
- Nahlásit

promin,ja to beru porad ze sveho pohledu.jen jsem tim chtel rict,ze cim vic si pejsek zvykne,ze s nim podle jeho hlediska delas ty vsechny "blbosti",tak potom budes mit lepsi ovladatelnost pri cisteni usi,zubu i pri osetreni poraneni atd..
petr

viky
# Zasláno: 9 Led 2006 12:37
- Nahlásit

je neomlovej se, ja vim ze chlapy to berou jinak. Muj taky rika '' normalne ho zvedni a je to '' a zvedne ho. Vim jak jsi to myslel, ale mam malou silu....
Anonymní
jsi si jisty svou inteligenci ?

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:48
- Nahlásit

viky
to nemá cenu, je to obyčejnej spamer a bude opruzovat, dokud si ho někdo bude všímat

Pupy
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:59
- Nahlásit

viky
Já mojí fenuli naučila zuby ukazovat snadno. Jak nadzvednutí pysků tak otevření tlamy. Vždy řeknu "zoubky" a ona už ví co ji čeká tak se nechá...když byla menší ani moc jí to nevadilo´, nejdříve ji zkus př. jen šahat na tlamu(čumák) a když se nechá odměnit a pak postupně odkrývat zoubky určitě se ti to nakonec podaří

viky
# Zasláno: 9 Led 2006 13:02
- Nahlásit

Ebony
mas pravdu budu ho ignorovat, co delaji hafusi ? Kolik jsi rikala, ze je Banditovi let ?

Pupy
Dekuji, zkusim to. Kdyz on je silenej divoch

Anonymní
# Zasláno: 19 Led 2006 08:56
- Nahlásit

Mám psa vrh "H" z Jenive. Bohužel má DKK 4/4, ale povahově mi maximálně vyhovuje i když je to hodně "měkký pes". Mám s ním IPO 3, ZVV2 a ZPS 1. Vzhledem k displazce jsem výstavy zcela vypustila i když vypadá dobře (bohužel nemám možnost vložit sem fotku). Jana

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání