Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
berča
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:31
- Nahlásit

Ahojky, mám dotaz!?!
Letos bych chtěla poprvé s mým NO na výstavu! Jenže mám vlkošeda a tak jsem se chtěla optat, jestli neznáte nějaké rozhodčí, kteří se naklání k této barevné variantě!!!DIK

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:35
- Nahlásit

Od kud jsi a od kud mas pejska ? Nemyslim si, ze dneska jeste rozhodci posuzuji podle barvy....

berča
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:37
- Nahlásit

Jsem z Lounska a mám psa z ch.s. Duffmar

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:39
- Nahlásit

A kam se chystas na vystavu a kdy ?

berča
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:44
- Nahlásit

No to ještě navim, Harrymu jsou teprve 4 měsíce, takže zřejmě někdy na podzim. Je to můj první NO, a co se týče jajich výstav, ještě se v tom pořádně neorientuju. Jde mi o to jenom s ním vyběhat to co musí mít k uchovnění (podmínky znám), ale na druhou stranu bych si přála, aby měl alespoň VD

ira
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:52
- Nahlásit

Ahoj,vlkošedáci se líbí p. Novotnému, teď bude posuzovat na oblastce NO v Plzni 13.5. , pak ještě v Rokycanech .Tam je to myslím 16.10.
Důležitý je mít pejska na výstavu připraveného, i když se tebe
bude týkat třída dorostu. Zkus se poradit s někým,kdo má s výstavami NO zkušenosti .

Ghianika
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:56
- Nahlásit

berča
je po hodně dobrých rodičích
Určitě si pak vyber výstavu kde bude posuzovat ing. Novotný. Můžeš mít úspěch i u jiných, ale v tom ti neporadím. Pokud by jsi se chtěla věnovat výstavám víc, tak by jsi měla začít trénovat už teď

Mek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:34
- Nahlásit

berča
no a hlavně pokud se nechceš věnovat výstavní kariéře tak ho nech dospět tak do roka a 1/2 a potom jdi. Bude to už krásný statný pes který ta znakatý "chudáčky" zastíní a bude to hned jiné. Taky dobrý rozhodčí na tuhle barvu je Meloun. Jedu s Meggy do Jaroměře kde bude posuzovat a to bude legrace

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:18
- Nahlásit

Mek
ahoj Mek, tak co Meggy byla tehotna nebo nebyla ?

berča
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:33
- Nahlásit

ira
dík moc

berča
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:35
- Nahlásit

Ghianika
ty znáš naše rodiče?Výstavám se moc věnovat nechci, jde mi spíš o to, aby měl jen ty potřebné pro uchovnění, jinak trénovat už nenásilně začínám. Je to ale děs, proč se nemůžou ovčouni vystavovat stejně jako jiná plemena

berča
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:38
- Nahlásit

Mek
koukám, že si na znakáče moc nepotrpíš, co! Spousta lidí tvrdí, že se znakáči posuzujou na stejný úrovni jako vlkošedi, přitom, když vidím rodokmeny vlkošedů, tak se tam jen málokdy objaví známka V. Dík za tip na rozhodčího

Mek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 15:25
- Nahlásit

viky
jupíííííí není a to má taky štěstí. Na veterině předvedla histerickou scénu když se jí někdo přiblížil k zadku ale jinak pohoda. Uchránila panenství

Mek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 15:28
- Nahlásit

berča
ale jo v pohodě když se podíváš za www.zjanmaru.cz ( zas ta reklama) tak uvidíš že mám vlkošedku a znakačku a v In memoriam je mám taky. Ale jejich povahy mě opradu zklamali a ten vlkošeďák (aspoň pro pocit) je makavjější alepší

berča
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:23
- Nahlásit

Mek
ta vlkošeďanda je fakt moc hezká. Já na znakáče moc nejsem, ale taky nevipadá špatně.

viky
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:29
- Nahlásit

Doufam, ze se mi to povede.
To je muj milacek.
Mek
Mimochodem, doufam ze jsi se Meggy omluvila za ty skaredy slova, ona je chudacek takova pocestna, cudna a hlavne chytra. Co by se otravovala s chlapem

ira
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:54
- Nahlásit

Mek
Jak zjistili na veterině,jesli je ,nebo není nakrytá ? Když jsem tento problém řešila u mojí čuby,tak mi na veterině tvrdili že se to zjistit nedá.

Mek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:56 - Změnil/a: Mek
- Nahlásit

berča
to je a šikovná. Musím dopsat výcvik protože jsem na to neměla čas a teď když hárala tak moc nic nedělala ale je super. Dělá mi radost a výjimky ji jsou odpuštěny.

viky
pěkný bafan. Máš webovky? a neomluvila protože neměla utíkat. To že si zachránila panenství ji zachránilo život Potvora. Ani netuší jak jsem se o ni bála

ira
dá se zjistit zda fena ovuluje nebo ne. Meggy do tohodle stádia ještě nedošlaa tak není březost pravděpodobná. jestli je nykrytá se pozná brzo podle chování a nebo po 25 dnu na ultrazvuku.

viky
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:01
- Nahlásit

Mek
diky za pochvalu, webovky nemam bo sem blba a neumim si je udelat , ale mam tady galerku, tak jsem to stahla od tam. No a co ten zenich chudak neni zklamanej ? Uz byl zadat o ruku, teda o tlapu a ty ho klidne vyhodis

Mek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:02
- Nahlásit

viky
ať příjde ale tak za dva roky. To třeby možná

Sveny
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 08:47
- Nahlásit

Mek
nabízela jsi tu Pupy historii NO. Já bych si ji celkem ráda přečetla. Všude narážím jen na krátký historický souhrn.

Mek
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:18
- Nahlásit

Tak mi to prosím napiš na marketa@zjanmaru.cz a pošlu ti ji. Nejsem tenhle víkend doma ale hned jak se budu mít šanci dostat k počítači tak ti pošlu. Je docela dlouhá a zajímavá. Hledala jsem na ni materály nekolik let a dala dohromady povídání včetně komentářů a ukázek ze zajímavých knížek.

Pupy
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:43
- Nahlásit

Se to tu nějak zasekloJakpak se mají ti vaše chlupáči? Dneska jsem Pupyně kupovala nový košík ale takoý ten železný a je hrozně vidět a Pupy v nem vypadá hrozně,,,,Puodně jsme měly černý a ten byl dobrýAle v něm nemohla pořádně otevřít tlamu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:48
- Nahlásit

Pupy
nazdar,muj chlupac se ma vyborne!jo jeste mi porad,kdyz chci tady dat fotku,jak na to?rada bych se pochlubila s harleem.dnes jsem mu prave koupila oranzovy talir,tak je z toho hotovy,vsimla jsem si,ze mate samotne forum o let.taliri,dobre se s nim vyhraje.dana

Pupy
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit

nemethova5
Já tady sice takové forum nemám ale myslím že wami jo...fotka(musíš ji mít na internetu) klikneš na ni pravím tl.myši dáš vlastnosti a z tech vlast. přokopíruješ tu www. adresu tady zmáčken ten obrázek(kolečko, trojuhleníček, čtvěreček) a tam tu adresu vložíž. a mělo yb to být

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 19:58
- Nahlásit

Pupy
diky puppy,poradila mi wami,tak budu kutit,to bude veselo.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 20:19
- Nahlásit

Pupy
pockat - to s tou barvou o frisbee jsi nezakladala ty?
No ja urcite ne, ja zalozila akorat to o fotkach psich sportu...

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 26 Kvě 2006 21:13 - Změnil/a: Víťa
- Nahlásit

když vidím rodokmeny vlkošedů, tak se tam jen málokdy objaví známka V
Je to asi tím, že opravdu jen někteří vlkošedí psi si známku "výborný" zaslouží. Někteří (mnozí) chovatelé vlkošedých NO prostě nepřikládají exteriéru patřičný význam a preferují hlavně povahu a pracovní vlohy. Klidně nakryjí "dobrou" fenu "velmi dobrým" nebo dokonce jen "dobrým" psem a exteriér prostě neřeší, hlavně když jim to kouše a čichá (jak mnozí říkají). Podle mě je to špatně. Pořád jsem přesvědčen o tom, že exteriér, pracovní vlohy, povahu i zdravotní stav chovu je nutno hlídat se stejnou důsledností a opomenutí kterékoli z těchto čtyř vlastností je špatně!
Pro mě je pořád NO jen jedním plemenem a nepreferuji ani znakaté ani vlkošedé psy. Znám hodně znakáčů, kteří se vyrovnají těm nejlepším pracovním psům a znám hodně vlkošeďáků, kteří by dělali pracovnímu plemenu ostudu.
Německý ovčák je prostě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 21:20
- Nahlásit

Víťa
hm,je to fakt,ale jinak pekny pes,uz je ve slozce.

Pupy
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit

wami
Mnoo jo já sem si to včera tak rychle přečetůa že sjem ymslela ne jako forum ale fotogalerii ..na mě se musí pomalu

Jinak sem se byla dneska zase s Pupy projet vláčkem

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání