Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
krynduska
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 15:45
- Nahlásit

Ghianika
Ano znam jezdila jsem tam na zavody ale to uz je trochu dyl nejak jsem z toho uz vypadla a hlavne nemam cas.

Ghianika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 18:06
- Nahlásit

krynduska

takže jsi to poznala podle "okolí"
A máš teď nějakýho psa?

krynduska
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 19:45
- Nahlásit

Ghianika
Jasne poznala jsem ty letadla ....nahodou ten majitel tech letadel byl s mim tatou na vojne ....psi mam tri...dva NO a Jacka

krynduska
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 19:48
- Nahlásit

fuj to je cestina ...no je to poznat ze jsem 15let ze skoly

Ghianika
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 20:19
- Nahlásit

krynduska
dobrý, mě se to taky občas povede
takže taky hezká smečka, tak povídej jaký, co s nima děláš a tak...

krynduska
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 20:27
- Nahlásit

Ghianika
No musim se priznat ze uz vlastne nic ....fene uz bude 11let,mluvim o tech NO...psovi sice 3,5 ale nejak me to odradilo kdyz mu neslezla jedna kulka ....a tomu malinkymu Jackovi (taky fenecka) je 7mesicu tak s tim kdybych chtela neco delat tak bych musela dojizdet a bohuzel jsem auto prodala...ale nejhorsi je cas....nejak mi ho moc nezbyva

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 20:54
- Nahlásit

Tak dnes jsem oslavili ty 3 narozky Pupy dostala kvákající žábu. Zmáčkne tak začne kvákat. No super

Pupy
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 22:16
- Nahlásit

Nějak se toto téma zaseklo. Ale kvůli tomu nepíši mám odkaz na jednu docela bezva stránečku http://www.nemecky-ovciak.sk jestli máte někdo podobný odkaz co se týče NO tak ho sem hoďte

ira
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:22
- Nahlásit

taky jsem si říkala,kam se poděli ovčáčkáři? Asi se všichni vrhli do vánočního šílenství.
Zrovna mě žádný odkaz nenapadá.
Co dělají vaši psíci? Chtělo by to zase nějaké téma,aby se rozvinula diskuze.

Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 16:10
- Nahlásit

ira
To by chtělo, ale zrovna mě nic nenapadá? Tak sem nějaké téma někdo hoďte. Co máte na programu dělat s pesanem o Vánocích?
Já se ji věnuji pořád, jen o Vánocích přibyde víc hraček a dobrůtek

viky
# Zasláno: 22 Pro 2005 06:33
- Nahlásit

Je, konecne nekdo z ovcackaru. Uprimne, vanocni silenstvi me nijak nebere. Vcera jsem nechtic zaslechla na chodbe sousedky, jak si povidaji, ze jsem divna, ze furt jenom litam se psem a negruntuju a nepecu. Tak nevim jsem nebo jste na tom stejne ?

Eny
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 07:07
- Nahlásit

viky
Gruntovat??? co to je??? to je asi to co mě čeká zítra
Jinak vážně, na mě si už i sousedi zvykli, ale přeci jenom....
I když mi přišel několikrát jeden a ten samý e-mail, ve znění cca " Ježíšek se narodil ve chlévě, tak neblázni, ať se u tebe cítí jako doma"

viky
# Zasláno: 22 Pro 2005 07:27
- Nahlásit

Eny
no, tak ten mi prisel taky a tak se jim ridim. Ale tak jsem si rikala, ze aspon umeju okna, at to nevypada tak blbe. Ono s tolika zviratama se strasne tezko udrzuje nejakej poradek

ira
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:57
- Nahlásit

My se psíky se chystáme 24.,25.,i 26.12 na cvičák ,musíme přeci využít toho,že nemusíme do práce a můžem si pořádně zatrénovat! Jsme s manželem prostě takoví cvoci.

Pupy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 15:40
- Nahlásit

jj...pěkně si Vánoce s mojí čubinku užiju..a co Silvestr?...moje feňule ho snáší celkem dobře. Vždy jdu kolem 10-11 ven(to bouchají zatím jen petardy...a pak s ní jdu až to trochu utichne.

Už sem vážně myslela že toto téma opět zanikne.

Core
# Zasláno: 22 Pro 2005 15:51
- Nahlásit

Pupy
Náš ovčoun petardy přímo zbožňuje, nejradši by byl celej Silvestr na balkoně a o půl noci je úplně unesen stojí na zadních a kouká jak se to kolem blejská a rachotí.

ira
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:27
- Nahlásit

Náš nejstarší ovčoun se dost bojí petard,tak trávíme Silvestra doma.Většinou vyrážíme až po půlnoci.

Pupy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:50
- Nahlásit

Core
ira
To já s ní raději ven nechodím, jen se někdy lekne ale jinak je to fakt ok. Tak máte už dárečky? A co váš pesan dostane?? moje ještě nevim...

Core
# Zasláno: 22 Pro 2005 19:15
- Nahlásit

Pupy
Náš Ovčoun dostane novej pelíšek, ten starej má už ožižlanej, pamlsky - sušené šlachy a hrtany - ty přímo miluje, basketbalovej míč s tím taky vydrží řádit i hodinu a něco pískacího. A na večeři bude mít rybí polívku a kuřecí řízek.

ira
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:53
- Nahlásit

Našim pesanům jsem včera koupila kuřecí masíčko,dostanou ho k večeři, a jako dárečky mám pro ně žužlací kosti z buvolí kůže.
Když žužlají,jsou hodní a my si můžem vychutnávat atmosféru Štědrého večera.
Jinak všem přeji pěkné Vánoce,spostu radosti s Vašimi psiky,hodně úspěchů na poli kynologickém i v osobním životě!

ira
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:56
- Nahlásit

Přidala bych sem ještě nějakou fotku naší smečky ,ale jsem počítačový negramot , tak možná časem.

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2005 17:17
- Nahlásit

No třeba to časem dokážeš.
Chtělo by to něco rozvinout. Tohle tema nějak ustává, nechci aby zase zaniklo.
Chodíte s pejsky někam na výlety? Myslím do přírody, př posd stan atd. na jednu nebo 2 noci? Ne do hotelů nebo něco podbného prostě jen tak do přírody a co berete cše s sebou?

Ghianika
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 10:10
- Nahlásit

ahoj uprostřed svátků
přihodím jednu zimní fotečku a jednu výbornou zprávu...byli jsme na ultrazvuku a Taruška má plný bříško miminek takže pokud to půjde dobře měli by se na přelomu ledna a února narodit

Pupy
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:33
- Nahlásit

Ghianika
jé´to se máš) tak to gratuluji šikovná holčička. Fotečka moc nádherná...

Jerryk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 19:58 - Změnil/a: Jerryk
- Nahlásit

Jéje přihlašovala jsem se a nějak se mi to kouslo

Pupy
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2005 20:59
- Nahlásit

Jerryk
to je ale smula...

Jerryk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 21:17
- Nahlásit

Letos poprvé mě smrdí pes (není to normální psí odér, ale vyloženě smrdí-obzvlášť když jde domů, tak v teple je to síla). Nevyválel se v ničem to by měl stopy na kožichu po nějakém fujtajblu. Vykoupat ho nemůžu jelikož většinu času tráví venku. (Nebo joo?) Nemůže to být stářím? V únoru mu bude 13. Vždycky miloval sníh, ale letos v něm neblbne a nelehá si do něj. Máte nějakou radu?

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 21:41
- Nahlásit

zkus mu zkontrolovat hubu,jestli nema nejaky zanet,mrkni jestli nema zanesene analni zlazy.......vykoupat ho samozrejme muzes(doporucuji spec sampon,nebo detsky sampon)vykoupej ho na noc a nech ho doma vyschnout.pokud se to potom nezlepsi,tak navstiv sveho veta.to vis je to uz dedousek.potrebuje taky pridavat hodne vitaminu.pak dej vedet poptam se zkusenejsich.
petr

Jerryk
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 21:29
- Nahlásit

Díky moc já ho pořád okukuju. Nějak těžko se smiřuju s jeho stářím. Je pravda že jsem minulý týden měla podezření na zub-přestal baštit suché granule, ale teď je má zas suché. Problém je, že zuby neukáže. (Já vím že to je chyba.)
Jen s tím koupáním - opravdu mi nenastydne?
Stejně potřebuju koupit Alavis tak se stavím u veta. Poptám se a objednám.
Díky moc.

Pupy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 05:51
- Nahlásit

Když bude po koupání doma než pořádně uschne třeba přes tu noc a nebude někde na pruvanu tak nenastydne. Pěkně ho vykoupej a uvidíš jetli se to zlepší

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání