Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:40
- Nahlásit

Ewka
Jj

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:40
- Nahlásit

jana33 no rovnou na Derby asi ne, ale dneska porpvé v rákosí mě velice příjemně překvapil

michna
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:43
- Nahlásit

jana33

trochu to poupravim, rozhodci byl prisny, ale spravedlivy, o to vice se ceni Barbuchy a Jany vysledek, byly proste NEJ!!!!

Jani, nechces vyrazit s nami na podzim nekam na vlohy?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:58
- Nahlásit

michna
Míšo,jak jsem psala výše, na podzim chci jít na veverky od RK ke kamarádce do Libštátu, jsou to moc krásné veverky, i když je píská "mordparta" a jsou se zvěří. A nějakej klub dělá na podzim ZV? jseš dneska plnej elánu,viď?
A jinak ano, rozhodčí byl spravedlivý i když já bych byla někdy i benevolentnější,když šlo "jen" o veverky
Vlasta
My te´d začneme teprve vícenásobné aportíky a dohledávky jako takové, já se jí zatím bojím házet dohledávky do křoví, roští apod.,protože se bojím,že tam bude zvěř a zdrhne nebo tam budou prasata

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:14
- Nahlásit

jana33 já se dneska taky bála prasat, bo ten ved.polesí mi říkal, že jsou všude a že se nezvednou když tam přijdou psy.....no jestli tam ležely tak jsme je neviděly

michna
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:20
- Nahlásit

jana33

Tak muzeme jit na nejaky OMsovy. Jooo, asi jsem se namlsal uspechu, potrebujeme nekde vypadnout

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:32
- Nahlásit

michna
Hele vlohy omskový jsou děsnej vopruz,to chce klubovky Protože jdeš ve skupině s jezevčíky, teriéry,slídiči, prostě malými plemeny, a ty všichni mají pětiminutový slídění, teplou stopu a hlasitost, takže obvykle tam tři hodiny se psem sedíš a nic neděláš a pak nejlépe jdeš rovnou na vodění s hezky nabuzeným psem)))
Vlasta
U rybníka bych se ani nebála,ale v rákosu u potoků nebo v křoviskách a tak je to teď docela nebezpečný

michna
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:28
- Nahlásit

jana33

ze zrovna ty se nejakeho vodeni bojis

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:00
- Nahlásit

michna
po třech hodinách vopruzu může vymyslet lecos

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 06:53
- Nahlásit

obvykle tam tři hodiny se psem sedíš a nic neděláš a pak nejlépe jdeš rovnou na vodění s hezky nabuzeným psem
pch, kdyby na vodění, to by bylo zlatý. ve skutečnosti jdeš nejspíš první na mááárking!!!
Jinak moc gratuluju jana33 michna bilksa !! Už je nám všem přehledně jasné, jak je Barbucha ošklivá (Nejlepší mladý) i retardovaná (Vítěz OVVR) Jen tak dál!!
My jsme si užili 4 dny u kamarádů v JČ - parádní vyjížďky na kolech a nekonečné procházky okolo rybníků chtěli jsme vás na Ratmírov dojet zkontrolovat, jestli to tam neflákáte, ale nějak už se to nestihlo.... a největší překvapení pro nás i pro Borga a Coru byla devítitýdenní gordoní holčička, nástupkyně loni zemřelého irčana Bena a budoucí parťačka do hor!!

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 07:43
- Nahlásit

jana33 michna bilksa
blahopřeju Vám všem hromadně!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 07:45
- Nahlásit

jana33
jak mi říkal ten ved.polesí - oni mají prasata všude, leží pod hrází rybníka, v tom starém rákosí, dokonce jsme při výcviku viděly vyválené bahno - od rozlitého potůčku - a to hned vedle cesty a byly tam stopy prasátek - prý se ani neobtěžují odejít... no a jak jsem slyšela tak už neplatí že mají mladé jenom na jaře - mají je furt.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 08:41
- Nahlásit

Já ani nevím, že veverky si člověk může zopakovat. Nějak jsem měla dojem, že jdou jen jednou....

Jinak já mám obrovskou radost s Charlotte - Ivča Nollová ji strašně moc chválila!!! Všechno chodila perfektně, poslouchala mě, barvu šla jako profík!! Jen mě tedy Ivča nechválila - spíš naopak, ne že bych dělala chyby, ale že se bojím přihlásit na VZR, nebo VZPR.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:04
- Nahlásit

bilksa
no vidíš, to jenom Ty říkáš že máš psa do praxe a nechceš na zkoušky tak šup, šup, nějaké vymysli A bude to stejné jako popisuje Ketrin s Janinou Barbuchou

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:23
- Nahlásit

i když je píská "mordparta" a jsou se zvěří
jana33 s dovolením tě poupravím - né i když, ale právě proto
Z vašeho popisu se ale zdá, že v Neuměřicích to bylo podobné. tak jsem moc ráda, že ne všude je to formalita a dávačka
bilksa
a co Budlajz, dělal veverky nebo ne? - Kuba tu byl před týdnem a ještě nebyl rozhodnut

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:25
- Nahlásit

Ketrin1
A co teprve, až jednou Jana bude mít psa, co bude krásný a geniální, co si potom počneme? Ještě že (zatím) nechodí na WT.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:29
- Nahlásit

Ketrin1
Jj, máš pravdu soudružku,má být právě proto

Jinak myslím,že pokud by nebyl úplně nějaký průser,tak by rozhodčí prolézt nechal,ale zas to měl tak nastavený,že prostě nedával automaticky samé čtyřky,spíš naopak.
Už je nám všem přehledně jasné, jak je Barbucha ošklivá (Nejlepší mladý) i retardovaná (Vítěz OVVR)
Jsem čekala, kdy mi to vmeteš

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:34
- Nahlásit

Petra Bailie
Neboj, na WT nás neuvidíš

Ale ona je fakt ještě ošklivá (neříkám,že za rok nebude krasavice) a přiblblá,furt čučí,jak když jí uletěli včely ale ona ví,že to nemyslím zle

Vlasta
No jasně, starý rákos,to je přesně pro ně. Bohužel je jich opravdu moc

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:38
- Nahlásit

jana33 Jsem čekala, kdy mi to vmeteš noo jen se nedělej že z ní nemáš radost
Petra BailieJeště že (zatím) nechodí na WT. moc se neraduj, to přijde - na podzim mají "U" a co by potom celé dlouhé roky dělaly?

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:52
- Nahlásit

Ketrin1
Jseš prdlááá to víš,že z ní mám radost, z prdlušky naší, rozkvítá nám

Jo a krásná a geniální je Fanynka....akorá je psycho jako Corča,no

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 10:00
- Nahlásit

jana33
Corina měla teď ty dny tu správnou parťačku - 9 týdenní štěně je přesně kámoška pro ni, byla sranda je pozorovat

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 10:09
- Nahlásit

jana33
a přiblblá,furt čučí,jak když jí uletěli včely ale ona ví,že to nemyslím zle
ještě že ti čokli neumí číst (snad)

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 10:22
- Nahlásit

Eda
to bys jí musela vidět,když něčemu nerozumí

Ketrin1
Tak to věřím, já jsem zvědavá na sobotu, Sandra bere na výstavu i Gracy, takže štěně,dvě naše šílenkyně a do toho nadržený Art,snažící se je všechny obskočit,to bude hukot

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 12:24
- Nahlásit

Vlasta
Když já jsem z těch zkoušek taková zrazená - vždycky mě tam šíleně vypeče - na výcvikáčích ji všichni vychválí do nebe a ona mi pak vymyslí nějakou koninu a jsme rádi, že prolezeme... Vypadám, jako totální blbec, který se psem nic nedělá, grrrr!!!!

Ne, zařekla jsem se, že letos to zkusíme - po štěndách snad dostala malinko rozumu, tak to prubneme.

(Kdybych se zase vymlouvala, tak mne nakopnete, ať koukám mazat!!! )

Ketrin1
Jj, nastoupili a udělali!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 12:39
- Nahlásit

bilksa
To se přece stane každýmu ne? Neboj budu tě nakopávat jestli se Greeny vzpamatuje tak bych chtěla jít ještě jednou klubové Všestranky

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 13:55
- Nahlásit

Vlasta
No jo, stane, ale nám pravidelně!! Ne, fakt se chystám!! Slibuju!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 14:58
- Nahlásit

bilksa
Jen běžte a zkouškujte, bude nová holčička a v příštích sezonách budeš chodit s ní,tak by sis to pak mohla vyčítat

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 15:07
- Nahlásit

jana33
No já myslím, že si to vyčítat nebudu - pro naši praxi máme splněno, jen snad ty lesky a buď půjdeme, nebo se budeme věnovat praxi, takže budeme spokojené tak jako tak.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 15:33
- Nahlásit

bilksa
hele,my máme s F taky splněno a stejně si člověk říká,že když doma má tak šikovnýho psa,tak by byla škoda ještě ty všestranky nedat.-)

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 15:38
- Nahlásit

Teda viděli jste předpověď na víkend? Jako je dobře,že nebude hic,ale ráno mráz a přes den kolem desítky se mi taky zdá přehnaný hlavně a´t neleje

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání