| Autor |
Zpráva |
michna
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 18:30
- Nahlásit
jana33
Byl to moc prima den a prohlasuji verejne, ze Barbucha NENI silena, jak o ni tady Jana roztrusuje, je to uplne normalni labice dorostenka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 18:49
- Nahlásit
michna
A já prohlašuju,že Felina NEZDRHÁ
Vlasta
No,tak vlhkost v tom musí být pekelná
Postoje určitě umíte bezvadně a půjde vám to,akorát naše B je jak klubko hadů, to ani Fany taková nebyla,vydržela chvilku stát
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:04
- Nahlásit
jana33michna vy jste pacienti
Nevím kde je Šárka - ani nepodala info o výstavě ....to je divný, že by jí nešel internet???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:07
- Nahlásit
Vlasta
Je na tom výcvikáči
No co,Greeny je taky strašně hodný a ty ho jen pomlouváš,ty jseš v klubu
|
michna
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:09
- Nahlásit
Vlasta
jj, Sarka chlasta RUM na Ratmirove
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:26
- Nahlásit
michnajana33a jo, já jsem na to zapomněla, hlava stará děravá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:31
- Nahlásit
Ahoj výletníci, kdy budou fotky mimčat Michale?
Výstava v Praze nezklamala...posuzování psů - samé výborné ,aby se někdo nenaštval a dokonce posouzení dvou svých vlastních odchovů - což je proti výstavnímu řádu.
Feny - no na tohoto pána mám už dlouho názor,který slušné děvče nikam nepíše .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:48
- Nahlásit
Zuzana T
Labíci,co vím, na to byli dost podobně. Bohužel v Praze je to tak pokaždé...
A jinak myslím fotky štěňat žádný nebudou,nebylo ještě moc co fotit,tak za týden,za dva.....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:51 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
no největší překvápko bylo u čespíků a prý i u tolerů,tam šampík několika zemí dostal D
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:55
- Nahlásit
Vlasta
Asi se mu zkřivili nožičky
|
michna
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 20:27
- Nahlásit
no ja nevim, ze na ty vystavy vubec lezeme, kdyz hodnoceni je plne na vkusu kazdeho posuzijiciho soudruha/soudruzky, a kdyz pes neni dle standardu plemene, tak ma D, no neeee
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit
No jako dostat dobrou nebo dostatečnou v šampionech, to je fakt hukot
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 21:34
- Nahlásit
Hezký večer všem!!
Ano, do dnes jsem trávila čas na výcvikáči. Je to tam naprosto skvělé!! První večer jsme stihli i táborák - včera pršelo, dnes také, ale i tak si to užíváme v jídelně. Cvičeníčko super - dostala jsem se se Charlotte do nejlepší skupiny a kupodivu v ní nejsme nijak špatní, Charlotte šlapala jako hodinky, Ivča Nollová ji strašně chválila - a od ní si toho mooooc vážím.
Dnes ráno se bohužel objevilo kulhání - patrně si při ranním venčením špatně šlápla, takže jsem trénink vzdala, na ni tvrďošku byla opravdu špatná. Tak dneska celý den proležela, zítra dopoledne má také volno, protože já musím do práce a v poledne hurrááá zpátky.
Amálka šlape pěkně, jen občas ještě plivne aport na břehu, Athos včera paráda, dneska paničku pěkně potrápil, tak z toho málem dostala šok. Měla dnes od rána den blbec a k tomu Athos zlobí. No, uklidnilovala jsem ji, že může být ráda, že si den D vybrali dneska a v úterý to bude super.
Jinak z Prahy a Ruppíka mám obrovskou radost - podle fotek se vystavoval krásně, ale více by mohla říct Zuzka, která tam byla.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 16:10
- Nahlásit
Tak jsem byla schovat Barbuše ještě párkrát spárky a málem jsme se upekli. A to ráno byla tak krásná zima....
|
michna
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 19:13
- Nahlásit
jana33
aby jste nebyli zitra pretrenovani
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 19:17
- Nahlásit
už zítra jdete??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 19:22
- Nahlásit
michna
No,jasně, tři týdny necvičila,pak včera dvě hodky a dneska asi tak 3/4, ta se z toho přetrénování zhroutí mimochodem,samozřejmě dneska zas kravila,ale je pravda,že bylo pekelně a pak přišla bouřka...
Vlasta
Jj,zítra to vypukne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 19:43
- Nahlásit
čekáme obsáhlou reportáž. Jinak Michale a Jano, zlomte vaz!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 19:45 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Zuzana T
To víš,sepíšeme to a budeme to s Michalem prodávat jako bestseller
A jinak samozřejmě já zítra držím palce Šárce a jejím odchovům
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 19:51
- Nahlásit
tak držím palce všem kdo zítra něco budou dělat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit
Šárka taky - jejda,tak i těm,samozřejmě!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:35
- Nahlásit
Vlasta
Tys měla taky je veverkový den
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 15:48
- Nahlásit
jana33
Gratuluji moc k vítězství!! Opět Barbucha nezklamala!!
Dnes byl opravdu veverkový den - Athos i Amálka zvládli OVVRka!!!!! Byli úplně nejmladší účastníci a Amálka patřila mezi nejlepší!! Panička od Athoska to zvládla, chvilkama ji chytala nervozita, ale skvěle si to vybojovali!! Mám z nich obrovskou radost!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 18:36
- Nahlásit
jana33 já jsem dělala s Kokinkem rákosí - je super
Gratuluju moc všem úspěšným veverkářům jste šikovní a stateční.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:07
- Nahlásit
Vlasta
Tak Vlasti, kdy se na to chystáte vy?? Vezměte si příklad s Barbuchy s Jančou a těšíme se na vaše vítězné tažení!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:11 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
Super,mám za vás moc velkou radost, určitě to i páníčky nastartovalo do dalšího cvičení
Vlasta
Tak ty fakt s Kokínem na veverky nechoď,jeďte rovnou na derby nebo tak něco
Holky, děkuji za gratulace, jsem na Barbuchu moc hrdá,zvlášť proto,že to rozhodně nebyla dávačky stylem dáme všem čtyřky, ale polovin psů dostala trojku z nosu, další schytala horší známky na vodění (tam byl rozhodčí podle mě někdy až moc přísný) a půlka dostala za dvě u vody,kde to teda sekal rozhodčí drsně. Tak to pak opravdu potěší,že ten náš blbeček,co se k nám dostal s nálepkou "nezvladatelný", to udělal s plným počtem bodů a ještě víc mě potěšila tím,že celý zkoušky byla na mě fixovaná a nespustila ze mě oči, na "nose" je to tedy spíš ke škoda,ale vzhledem k tomu,že tohle navázání byl náš první cíl,jsem tomu moc ráda (teda kromě chvílí,kdy ležela před někým rozvalená,aby jí drbal )
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:24
- Nahlásit
jana33
Ještě jednou moc gratulujeme, je to krásný úspěch !
My zvažujeme letos OVVR, ale ještě uvidím, není kam spěchat.
O víkendu jsme se konečně dostaly s Cloe k vodě a mile mě překvapila, krásně plavala, šikulka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit
Tak tahle je fakt kráááásnááá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit
Ewka
Díky my chceme jet ještě na podzim k Helče, na veverky se zvěří
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:37
- Nahlásit
jana33
A tady jste byly od KCHLS? Takže spárky?
|