Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 14:39
- Nahlásit

To musel být nějaký dikobrazí labrador!

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 15:17
- Nahlásit

To koště mám taky a chlupy se nám zabodávaj jak černý,tak bílý,takže máme doma těch dikobrazů víc
Ale přiznám se,že opravdu každý den neluxuju,jen zametám ono je to stejně marný,je to marný,je to marný

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 15:20
- Nahlásit

jana33 u nás to je taky marnýý - a vysávám denně jenom při línání, jinak obden - ale chuchvalece jsou v každým rohu - ach jo, tak jedině že bych sehnala nějakou Ukrajinku
Dneska jsem doma, ruka nebolí, akorát jsem asi neměla venčit všechny psy najednou - začala mi obvazem prosakovat krev tak doufám, že se mi nerozjeli stehy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 19:37
- Nahlásit

Vlasta
No ty seš tedy taky pacient!! Tahat tři psy rukou, kterou ti šili... Snad to bude dobrý, hlavně, ať tě to v noci nebudí a v klidu se vyspíš.

Jinak my jsme dnes vyrazili na prochajdu spojenou s cvičením (Charlotte, Brita, Athos a Oliver) a Athos už krásně plave!! Nejen, že plave za Charlotte s Britou, ale sám krásně aportuje z vody. Jsem ráda, protože veverky se nezadržitelně blíží.

Všechno zvládá v pohodě, jen má ještě tendence, když zvedne aport, stát a rozhlížet se, popřípadě pomalinku nabrat jiný směr, než panička.

Jaké máte triky na to, aby pesan čapl aport a co nejrychleji mazal k pánovi? Já tohle nikdy neřešila, že by rozmýšlel. On nezdrhne, ale člověk musí dát další povel...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 20:28
- Nahlásit

bilksa já to cvičím tak, že ne každý aport je jeho, takže hodím, nedám povel, nechám ho sedět a dojdu si tam sama - a kdyý mu to potom povolím tak maže jak o život ale my tedy máme zvládnuté klidy, to je asi k tomu podstatné.
A příchod: pokud jde pomalu běžím pryč já a potom mu aport neberu hned - poběhám s ním a teprve potom si ho dám k sobě a vezmu mu ho - ale pokud by pouštěl tak mu to nedovolím - fungovalo to zamlada na Greena a teď i na Kokinka

michna
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 20:36
- Nahlásit

bilksa

Asi jak pise Vlasta, ale to musi mit klidy, jinak takova klasika, jak to capne, tak houknout a bezet smerem od nej pak mu ho hned nebrat a pobehat nebo potahat se (to ma taky svoje nevyhody, ze? o aport se nepretahuje..), nebo v nejhorsim pripade na stopovacku a pricuknout, ale to uz je krajni pripad....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 20:38 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

já ještě v případě váhání okamžitě pískám: ke mně!! a současně běžím opačně pokud hned nereaguje

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 20:39
- Nahlásit

Tak to je super,máte veverky v kapse
S aportem neporadím,nikdy jsem to neřešila,ale já bych to zatím nehrotila a hned,jak to čapne,tak přivolávala a ono se to podle mě časem poddá. Furt je to mimino

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 20:48
- Nahlásit

Já také couvnu, to on přijde v pohodě. Na píšťalku ještě není naučený - panička pořizuje teď.

On klidy má také celkem dobré, jen prostě, jak to zvedne, tak se rozhlédne, dám povel Ke mně a jde rovnou. Asi tomu prostě necháme čas, myslím, že mu to docvakne. Couvání znám.

jana33
No se mnou by je zvládl hravě, je fakt hrozně šikovný, ale teď se musí naučit panička. Má prvního retrívra a prvního psa, se kterým nějak oficiálně cvičí. Ale moc se snaží a dneska jim to šlo hezky, jen ještě neumí odhadnout, kdy dát povel, kdy zase raději mlčet. To už přijde s praxí.

michna
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 21:17
- Nahlásit

tak vsickni vime, ze nejtezsi je naucit panicku/panicka ja bych mohl vypravet predlouhe pribehy o sobe

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 07:17
- Nahlásit

michna
No jo, všichni jsme začínali. Ale musím říct, že se snaží. I když včera Athos lítal a plaval, jako blázen a panička mne prosila, ať už jdeme od vody pryč, že je už unavený, a že je mu zima, že nastydne. No bavila jsem se, protože jsme tu měli 19 stupňů ve stínu!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:53
- Nahlásit

Ha, dneska to tu tedy žijéééé!! Skoro nestíhám číst příspěvky...

To jste všichni někde s pesanama u vody? Je nádherně, tak bych se nedivila.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 08:07
- Nahlásit

PÁÁÁÁTEČÉÉÉÉÉK !!!!!!!!!!!!!!!! A BUDE HEZKY

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 08:23
- Nahlásit

Vlasta
Jo, už ráno bylo krásně. My dnes odpoledne strávíme přípravami na zítřejší velkou oslavu.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 08:38
- Nahlásit

My dneska vyrážíme na kontrolu se Samouškem. A děvčata mají zaracha,aby se někde nepřerazily,když zítra vystavujeme,ale obávám se,že jsou schopný se vzájemně zavraždit i na zahradě

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 08:56
- Nahlásit

Vážení, já se už těším na víkend jako malý děcko!!! Dneska mám prachbídnou pracovní morálku
bilksa
možná o víkendu pojedeme k vodě takže až uvidíte lítat hnědý torpédo, tak žádný strach

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 09:11
- Nahlásit

jana33
Ha, oblíbený problém magorek... My teď máme období cvičení - vyrážíme v neděli, pak za týden v pátek na tábor ke Chlupaťákům - hrozně se těšššíííím!

Jen si asi moc nezacvičím - v pátek večer nastupujeme, v sobotu dopoledne musím odjet, protože máme pouť a jdeme s dětma v průvodu, a pak recitují básně. V neděli si zacvičím a v pondělí opět domů, protože děcka mají volno, ale my máme celodenní školední na počítačích. No a v úterý končíme a to jsou veverky.

Takže si tábor vysloveně užiju.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 09:21
- Nahlásit

bilksa
Tak to budeš mít rozlítaný,ale předpokládám,že je to někde blízko u vás. To budete mít fajn,má být hezky,i když tedy teď na tu výstavu jsem z toho docela znechucená, mají být skoro třicítky,to je na mě a hlavně na pesany moc a v MB není stín...

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 09:40
- Nahlásit

jana33
NO doufejme, že počasí do příštího týdne vydrží. Máme to půl hodinky od baráku, tak to jde.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 10:37
- Nahlásit

bilksa
Tak to je paráda, to zas není tak strašný tak vy budete hezky před veverkama cvičit, my máme veverky stejně,ale já jaksi cvičit nestíhám. Bude to fakt o vlohách

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 10:44
- Nahlásit

jana33
No ani se moc nebojím, že by to neudělali psi, ale páníčci potřebují naučit povely a vůbec obkoukat práci svého psa.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 10:53
- Nahlásit

bilksa
Já myslím, že to dáte v pohodě všichni a páníčci budou mít hezký zážitek a ty tedy někoho povedeš nebo ne?

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 11:34
- Nahlásit

jana33
Nakonec ne - vyvlekla jsem se z toho. Měla jsem vést Athose, ale oni jsou všichni šikovní, takže nepotřebují nějaké odbornější vedení, tak jsem ho hodila na paničku, myslím si, že je to ještě víc spojí, když to spolu zvládnou. A i jí se zvedne sebevědomí - nikdy s žádným psem necvičila.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 12:08
- Nahlásit

bilksa
To je správný, panička bude megahrdá,až to spolu zvládnou

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 16:52
- Nahlásit

jana33
Jo, přesně proto chci, aby na to šli spolu.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 17:37
- Nahlásit

bilksa

Se musím pochlubit,dneska se mi podařilo ukořistit úplně novou Homex kennelku XXL za 1500,jsem to ale holka šikovná

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 17:48
- Nahlásit

jana33
Téééda, to tedy jsi šikovná!! Kdes ji sehnala?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2012 17:56
- Nahlásit

bilksa
Přes FB přes psí bazárek. Holčina jí kupovala pro bernardýnku ale ta tam prý nevydrží ani minuta,jak vyvádí
Tak zítra beru ohrádku a do Chomutov už budou mít holčičky domeček

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 08:28
- Nahlásit

Dobré ránko!!

U nás od rána vedro, jako v létě. Balím věci a odjíždím i s paní tchýní na chalupu, domažeme chlebíčky, poslední přípravy a v pět to vypukne.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 18:40
- Nahlásit

Tak hlásím,že Fanynka na krajské výstavě V2 a ošklivka V1, vítěz třídy mladých a nejlepší mladý plemene (na velké závěrečky jsem nečekala). Byť jsme byly úspěšné,tak jsem se zařekla,že už nikdy nikdy nikdy na tohoto rozhodčího, byla jsem z něho znechucená. Ale jinak krásný den, i když sluníčko peklo jak v srpnu. Jo a Barbucha nskutečně,ale neskutečně kravila,skákala,sedala,stát nechtěla,fakt na zabití. Bude muset trénovat,ale když mě to tááák nebaví

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání