| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:11
- Nahlásit
jana33 tak to trochu nechápu, ale gratuluju
Kokino plave jako ďábel - přesně jak říkala Ketrin, dneska mu to vyloženě udělalo dobře a už dokonce doladil i styl a necáká předníma na závěr toho měl pořád málo a šel si samostatně bez ničeho jenom tak poplavat - takže nové ZŘ nám budou vyhovovat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:18
- Nahlásit
Vlasta
Jeho celkové rozhodování a přístup atd. mě znechutily a co za zvíře nechal vyhrát taky a nic na tom nemění fakt,že já jsem byla dnes úspěšná
Tak to je super,že plavete,v tomhle hicu,aby ne
Btw špioni mi vyšpionili,že v Litoměřicích bude Fanča ve třídě jen s jednou čubinou,tak jsem na to zvědavá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:19
- Nahlásit
jana33 no já jsem předloni byla v pracovce s Greenem taky jenom s jedním psem, tak jsem si myslela, že bude res CAC, ale ne - paní rozhodčí mi suše oznámila, že nevidí důvod res. udělovat a byli jsme V2
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:19
- Nahlásit
jana33
Jani, ještě jednou gratulujeme! Co bylo za rozhodčího a kdo vyhrál?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:21
- Nahlásit
Ewkano přece Jana vyhrála
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:26
- Nahlásit
Ewka
Nosek,vyhrála čuba od Fialové....
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:28
- Nahlásit
Aha, Nosek .... to mi stačilo jednou.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:29
- Nahlásit
Vlasta
No já se ptala na KV a ne vítěze mladých
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:30
- Nahlásit
Vlasta
Tak taky můžeme dostat VD2 nebo VD,ale to by mě fakt naštvalo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 20:23
- Nahlásit
jana33 jo to je pravda na to jsem nemyslela
Ewka jo tak to mi nedošlo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 20:26
- Nahlásit
Vlasta
Tak jsou ještě horší,že zase když má člověk v kruhu konkurenci deseti psů,tak to tak nebolí, jako když je tam sám nebo ve dvou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 21:47
- Nahlásit
jana33 to je pravda
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 22:03
- Nahlásit
jana33
Tak to gratuluji! Vedro tam muselo být neskutečné, stínu nikde ani centimtr.
Jinak hlásím, že Bailinka i Tina vlohy mají. Bailinka byla totálně v rauši, že je zase na zkouškách a ze samé radosti trochu kravila, takže nějaké trojky nakoupila, aby se zase tolik neradovala (bylo jí to šumák). Tina celkově třetí, jedna trojka z přinášení. Na poslední disciplíně jí asi došlo, že Bailinka si spokojeně kraví a ona je jek blbec za vzorňáka, takže si mě aspoň trochu vychutnala při aportu s bažantem. Horko teda jak v peci, přijela jsem docela vyřízená.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2012 22:59
- Nahlásit
Petra Bailie gratulujeme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 08:35
- Nahlásit
Petra Bailie
Gratuluju
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 09:16
- Nahlásit
Petra Bailie
Gratulujeme
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 16:18
- Nahlásit
Dneska jsme byli zase u vody v našich oblíbených Hradčanech, starší psi se válí na břehu a Hawkey si jezdí po rybníku jako vydra až jsem se musela smát. Stylově už dobrý, akorát když chce zrychlit a nebo se otáčí tak mu přední nohy plácají nad vodou - je to sranda, v tem moment je jak parníček
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 16:43
- Nahlásit
Vlasta
Tak to je super,to je prostě zlom,předtím nic a teď ho budeš muset z vody přemlouvat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 16:47
- Nahlásit
jana33 jj, hlavně abych ho potom z ní dostala - znám ejdnoho psa, který jak se dostane do vody tak plave a plave a...... a nedá se přivolat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 17:13
- Nahlásit
Vlasta
Tohle dělal dlouho Ferda a pak jsme znali česepíka Běse,to bylo to samé, byli jsme s nimi na táboře a fakt byla sranda,když ti dva zdrhli do vody,protože nejenže odmítali vylézt,ale ještě u toho štěkali - Běs hromově, Ferda pištivě
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 18:31
- Nahlásit
jana33
Běse znají asi všichni
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 18:54
- Nahlásit
Ewka
jj,ale to bylo ještě v době před jeho zkouškama,kdy fakt měl všechno na háku a byla s ním děsná prča. A Samouš a Ferda byli taky jediní psi samci,se kterými se snesl, Sama si nevšímal a na Ferdu nebyl srab, aby machroval na prcka a Ferda zas poznal spřízněnou hajzlíkovskou duši,takže to chlapci táhli spolu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 18:56
- Nahlásit
jana33
Přidávám se ke gratulantům!! Fakt super úspěch!! Gratulace!!
Vlasta
My dnes byli na cvičení u Chlupaťáků a Athos je jako Kokino - plave po rybníku a ještě tam nic není, ovšem panička má problém ho odovolávat. Je na něho moc mírná a dnes se jí to nevyplatilo - kravil s aportem, chtěl na vodě zaměnit aport, pak zase nechtěl vzít jiného dummíka, tak jí jsme ji "donutili", aby se vysvlekla do kalhotek a když měl pán manýry, že bude kravit, tak za ním skočila, dostal vylágroš a jak pak šlapal...
Panička potřebuje výcvikáč jako sůl - ale musím říct, že jí samotné došlo, že když chce mít psa vycvičeného, tak pořádně, ne jen na půl a ani dnešní koupáčo a neustálé vytýkání, že je na něho měkká ji neodradilo - ba naopak.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:03
- Nahlásit
bilksa tak to je hustý myslím, že by mě nic nedonutilo se vysvléct a vlézt do té studené vody Kokinko je naštěstí charakter - a když zavolám tak plave zpátky - kdyby nešel tak mu uteču a to on si velmi dobře hlídá, aby mě neztratil
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:12
- Nahlásit
Vlasta
No Athos je paličák, takže neustále plave a hledá aporty a na paničku prdí. Navíc mě cvičí a kraví jen paničce, dělá si z ní dobrý den.
Tak když si pán usmyslel, že plastového dummíka neee, tak tam za ním skočila. Ten čučel a jak pak šlapal!! A nebyla jediná, z pěti cvičích tam tři museli skočit, protože pesani zkusili zaměnit, nebo nechtěli vzít aport. NO bylo veselo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:16
- Nahlásit
bilksa tak to my to máme vychytanější, protože aport máme zvládnutý na suchu a dokud nebude mít zvládnuté nezaměňovat na suchu, tak ve vodě bude vždy jenom jeden dummy - aby se to tam nenaučil
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:17
- Nahlásit
Vlasta
No jo, mně na suchu také nezaměňuje, ale panička je prostě měkká, tak to bral jako prču a ne cvičení. On potřebuje pevnou ruku, holomek.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 19:54
- Nahlásit
Já bych v tomhle věku tedy taky ještě víc aportů do vody neházela. Ale jak píše vlasta,já bych tam tedy nevlezla
A jinak děkuji za gratulaci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:19
- Nahlásit
jana33
No my tu měli skoro 29 stupňů, tak to šlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:27
- Nahlásit
bilksa
Nejde o vzduch,ale o vodu
|