| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 17:35
- Nahlásit
jana33
Děkuji za objasnění!!
Vlasta
Ach jo, stejně je to darda - i když se podělíme dvě. No vypadá to, že páníčci budou mít úžeh a do malého stanu narveme alespoň psiska. Snad nebude zima - slunce zlvádneme i se slunečníkem, ale déšť a zima je krutá.
Tak se k nám přihlal šílený slejvák - potřebuji vyprat a usušit ložní prádlo, na malý sušák se mi nevejde a venku mi to zase neuschne, tak si má člověk vybrat...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 19:55
- Nahlásit
jana33 aháá, jsem po tom prodlouženém víkendu plném oslav asi ještě trochu pomalejší
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 21:36
- Nahlásit
Ketrin1
Nj zbytkovej, to je svinstvo, to znám
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:11
- Nahlásit
A zase je tady PÁTEČÉÉK
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:35
- Nahlásit
Vlasta
A pak bude i pondělíčko,stejný jako páteček
Já konečně dodělala práci,tak musím dneska vytáhnout Barbušku na cvičení
Jinak Samoušek měl ráno záchvat dušnosti,tak dostal sirup proti astmatu,tak doufám,že to zabere
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:41
- Nahlásit
jana33
Kocourek, to je mi ho líto. Mně se včera také špatně dýchalo na cvičení.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:44
- Nahlásit
bilksa
Nj,já mu taky slibovala,že se ochladí a počistí vzducha a nic,je furt hic a spadlo pár kapek,nějak nás ty deště obešly
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:33
- Nahlásit
jana33
U nás včera chvíli lilo, ale také nic hrozného. Dneska je pěkně, pofukuje, tak není ani takové horko.
Jdu žehlit, balit na tábor, pro psa a ve čtyři odjezd!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:48
- Nahlásit
bilksa
Závist,moc si to užijte. My se aktuálně zkoušíme domluvit s Michalem a s Danou,že bychom v neděli udělali nějakej nácvik a pomuchlovali u Danči štěkanátka,uvidíme,jak to vyjde
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 12:48
- Nahlásit
Už máte zpravodaj RK cZ? mně dnes došel a je tam přibalený dáreček - odznak ke 20.výročí založení klubu jako klips na výstavní číslo.. ne že bych kvůli tomu jela na výstavu, ale potěší to
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit
Ketrin1
Jj,už včera, bylo to milý
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:14
- Nahlásit
Tak mi na příští víkend přišly vstupáky na tu mysliveckou oblastku,mysleli jsme,že tam budeme jen my se sandrou a naše psiska,když je klubovka,ale ouha,podle čísel tam bude labrošů jak v MB
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:41
- Nahlásit
jana33
No tak to mě tedy překvapuje!! Zválcovali jste to v MB, tady to taky dotáhnete!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:43
- Nahlásit
Ketrin1
taky mi to došlo - zpravodaj s klipsem - a už mám i vstupáky do Humpolce - mejlíkem
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:47
- Nahlásit
Vlasta
Také hlásím, že mám zpravodaje i vstupáky. Tak uvidíme, zda si to Bocinka na poslední chvíli ještě nerozmyslí a nezačne raději hárat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:50
- Nahlásit
EvkaS
To by tak odpovídalo,budu držet palce,aby ne
bilksa
No,uvidíme Každopádně se těším,doufám,že bude hezky,ten zámecký areál je krásný
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 15:14
- Nahlásit
EvkaS
Jj, vstupáky také už máme. Charlotte jsem dneska našla flek, který se podezřele podobá zapařenině, takže nasazuji Betadine a doufám, že to zvládneme!!
Odjezd posouváme, protože brácha musel být dýl v práci. Doufám, že tam dorazíme alespoň dneska.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 15:18
- Nahlásit
Tak jsem se vážně nasmála, na oblastce je 16 labradorů stejně jako v MB. Nejpočetnější plemeno a to jsme myslela,že když je klubovka,budeme tam za exoty. My prostě víme,kam se přihlásit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 16:04
- Nahlásit
jana33
No jo, labroušů je hodně a myslivci asi radši vyrazí na oblastku, než na klubovku...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 16:09
- Nahlásit
bilksa
No,jsem zvědavá,kdo tam s námi bude,fakt mě to překvapilo samozřejmě druhé nejpočetnější plemeno jsou zlaťáci,těch je deset. A nepočítám tedy fousky a honiče,ty tam mají klubovky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 13:22
- Nahlásit
Gratuluju Šárce - už zase v Praze vyhráli to abych se bála někam jet
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 14:02
- Nahlásit
A to jsou ještě v dorostu nebo už v mladejch? To za týden rozsekaj v Humpolci a za měsíc na Konopišti
takže taky obr gratulace!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 15:07
- Nahlásit
jana33já myslím, že v dorostu ...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 16:12
- Nahlásit
Blbý dotaz, ale zkusím to:
nechtěl by někdo "zdarma" štěně retrívra? Prý 4 měsíce, ale má jen cca 5 kg (možná míň). Zatím nesestouplé varle. Vada očí, musí se operovat za cca 1 500 a zůstanou mu užší oči. Jinak tedy kouzelné živé krásné přátelské miloučké štěňátko, hezčí než ostatní, které jsem viděla. Ta ženská ho chce kvůli té vadě nechat utratit, že nemá na operaci, byla jsem u toho, když to řešila u veterináře. Śtěně vet. odmítl utratit, tak paní nejspíš půjde jinam. Fenu jí prý obskočil pes rodičů, oba asi zlatí retrívři.
Jinak očkování asi bude OK, tuhle péči zřejmě mají. Bohužel jsou tahle štěnda v garáži a jak moc se jim věnují, nevím. Řekla bych, že moc ne. Štěník byl velmi živý, někomu i s užšíma očima může udělat moc a moc radosti. Opravdu to bylo enormně roztomilé štěňátko.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 17:43
- Nahlásit
Vlčáčková už jsem to četla na FB v Retrieverech v nouzi - ach jo, další smutný příběh....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 10:07
- Nahlásit
Dneska poprvé po delší době nemají psi žluté nohy až po břicho z vycházky - pršelo a jsou zavřené pampelišky které je vždycky obarví. Bylo docela vtipné poslouchat komentáře lidí na ulici když jsme šli z louky domů - třeba že jsou něčím nastříkaný proti klišťatům, že jsou nemocný apod. - nikoho nenapadlo že kvetou pampelišky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 10:09
- Nahlásit
Vlasta
Tak už mám pro psíka dočasku i soukromý domácí útulek. Dneska to proberu s veterinářkou a psík by mohl jít od majitelů.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 10:15
- Nahlásit
Vlčáčková super - dala bych: to se mi líbí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 10:26
- Nahlásit
Vlasta
Jo a ještě sdílej . Já jsem na FB pod Týraná Zvířata, tak se mi tam přihlaš do přátel, jestli chceš.
Budu, pokud se povede psíka operovat, pořádat sbírku na operaci. Pes je životaschopný velmi, tak pro něho ta operace nejsou vyhozené peníze.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 16:19
- Nahlásit
Vlasta
To známe,zajímavý jsou fleky od pampelišek na černý srsti
Tak my si dneska pocvičili s Michalem a Danou, B ani nekravila,takže očekávám,že si to vybere v úterý A pak jsme si pomuchlali štěkanátka,blonďatý i čokoládový A půl hodiny na to, co jsme přijeli domů, se spoustil slejvec, měli jsme to vychytaný na minuty
|