| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:29
- Nahlásit
jana33
Já vím, ale fakt to nebylo tak šílené - já tam sice strčila jen nohy, ale šlo to.
My se zítra chystáme na první oficiální koupačku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:31
- Nahlásit
bilksa
Co je to první oficiální koupačka?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 20:32
- Nahlásit
jana33
No my (lidi) plavčo v rybníku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 21:03
- Nahlásit
bilksa
Ahááá to jako zahajujete sezonu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 21:05
- Nahlásit
jana33
Ano.
|
Fenečka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 21:43 - Změnil/a: Fenečka
- Nahlásit
Potřebuji košík na retrívra - fenečku. Hoďte sem někdo nějaký co používáte včetně odkazu v internetovém obchodu. Dík.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:17
- Nahlásit
Fenečka
Náhubek je lepší na psovi vyzkoušet, takže objednávat přes internet nedoporučuji.
My máme kovový, černě pogumovaný, mělo by tam být tolik místa, aby pes mohl pořádně otevřít tlamu a aby ho to nikde netlačilo a nesvíralo.
|
Fenečka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:42
- Nahlásit
Náhubek je lepší na psovi vyzkoušet
No to vím taky, jenže to není bohužel možné.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:46
- Nahlásit
Neporadím,nemáme,nepoužíváme....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 06:42 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Dost zvláštní tón dotazu..... na GR pasuje košík německý ovčák fena ale nebudu se unavovat hledáním linku na internetový obchod.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 06:44
- Nahlásit
Vlasta
Souhlasím....
Jinak já na goldenku používám starý náhubek pro kokršpaněla - psa. Ale jak píší, chtělo by to vyzkoušet...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 07:58
- Nahlásit
bilksa
No my (lidi) plavčo v rybníku.
už jsme vám to v sobotu předzahájili
|
Fenečka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:44
- Nahlásit
Vlasta
Tento?
http://www.lovecke-zbrane.eu/vyprodej-komisni-zboz i/kosik-na-psa-nemecky-ovcak-fena/
bilksa
Tento?
http://www.animal-market.cz/polozka-nahubek-kovovy -kokrspanel-pes
Náhubek není možné vyzkoušet, protože pes není náš.
Díky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 09:47
- Nahlásit
Fenečka
jo to je on - my jsem ho potřebovali na ZZO, je krásně volný, ale dá se přitáhnout.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 10:35
- Nahlásit
Fenečka
Jj, záleží jestli máte fenku nebo psa. Já mám fenku drobnější, takže tenhle košík nám v pohodě stačí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:36
- Nahlásit
A taky záleží,jestli "retrívr" je zlaťák
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:45
- Nahlásit
jana33
No právě
Deni má náhubek RTW pes.
|
Fenečka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:15
- Nahlásit
A taky záleží,jestli "retrívr" je zlaťák
Jo, myslela jsem zlatýho.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 07:32
- Nahlásit
Tak jak - žijete a nebo si léčíte spálený záda???
Včera jsem byla na dostizích v Lysé nad Labem, bylo to super, moravským kamarádům tam běhali dva koně - sice oba došli na 6. místě - ale neva. Přijel se tam podívat i žokej Váňa - to bylo až směšné - jeho pohyb ( no pohyb spíše plížení o berlích) po závodišti se dal i zdáli sledovat podle tyčky s mikrofonem co je zabalený do té kožešiny - vypadá to jako luxusní smeták - před tím cupitala kamera, nad ním ten smeták a od jak nemohl utéct ani nic neříkal....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 07:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Prosím, potřebovala bych nějakého počasového zpravodaje k okolí Lipníka nad Bečvou
Vlasta
Váňa je nezmar, s nedávno zlomenou nohou už zase znovu chodí
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 08:16
- Nahlásit
Nám se stala dobrá příhoda: byli jsme na výletě na Berounsku, šli jsme lesem podle potoka a já tam házela psiskům aport do takové větší tůně, prostě idylka. Najednou táta říká " Hele, Prase! Tamhle přeběhlo přes cestu!" Tak jsem se podivila, jak jsou ti divočáci oprsklí, po té cestě jezdí docela dost cyklistů, prostě relativně rušno. Ale prý ne divočák, normální domácí, bílý prase. Nikdo další ho neviděl, takže jsme si z tatínka vesele utahovali, kde by se v lese vzalo domácí prase a jestli to nebyl spíš tlustej pes. Ale ušli jsme tak 500m, tam takovej baráček na samotě a před ním přímo na cestě se povalovala další tři! Takže to čtrvrté asi mělo dobrodružného ducha a vyrazilo si.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 08:18
- Nahlásit
Vlasta
My měli svátky poněkud hektické - v sobotu velká oslava dědových osmdesátin, v neděli cvičení u Chlupaťáků, v pondělí do práce, večer pálení čarodějnic, v noci už začalo být špatně Michalovi, včera dopoledne norování lišek, a pak jsem letěla na otočku do Benešova, protože Michalova matka nemohla jet dnes vlakem.... Grrrr!! Fakt skvěle strávené odpoledne.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 08:36 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vlasta
Fotky krásný,chci konečně letos někdy zajet na dostihy do Mostu,máme to kousek
Tak já celý dny pracovala,ale samozřejmě pálení čardejnic jsme si nenechali ujít a včera večer se ještě opíkali zbylé buřtíky
Ale už se teda těším,až se ochladí,tohle horko nebaví mě,ani psiska
Petra Bailie
Tak tomu se říká prasečí život akorát se obávám,že naše psiska by je zařadili do skupiny "prase jako prase" a bylo by to o ústa
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:14
- Nahlásit
jana33
Já teda tohle počasí miluju, psi se zchladí ve vodě a lehnou si pod strom a my si dáme pivo a relax v altánu ... a v lese je pořád docela dobře na příští prodloužený víkend jedeme na chalupu ke kamarádům do již.Čech, ale už má být asi zas hnusně...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:19
- Nahlásit
Ketrin1
Já si dám klidně pivo a relax ve dvaceti a nemusím k tomu bejt upečená a u nás je hic i v lese
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit
jana33
Tady to pořád ještě jde, -dokud je na horách sníh- my byli v pondělí večer u kamarádů na posezení venku a byla tam dokonce kosa, naštěstí jsem si prozíravě do kabelky přibalila ponožky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:28
- Nahlásit
Ketrin1
Nj, vy jste furt o pár metrů výš, u vás je hic, když se tady odpařuje voda
My ráno šli na procházku, já se Samoušem na vodítku, takže pozadu za smečkou, a ti na nás čekali tím stylem, že zalezli na louce pod jedinej strom a rozplácli se do pampelišek Tak jsem to obrátila a šla zas domů, na zahradě řáděj jak černá ruka,ale v mezičase se chladí na dlažbě
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:35
- Nahlásit
no hic tu je taky, ale dost fouká, tak se to líp snáší.
Cora je pořád mokrá - jen uschne, hned tam zas vleze.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:58
- Nahlásit
Ketrin1
Bychom taky potřebovali takovej rybníček
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 11:31
- Nahlásit
Lidé jsou opravdu drzí, nejenže je to hrozný inzerát, ale na fotce je fenka Apple od mé kamarádky ....
http://www.mazlicci.cz/inzerce_psu_a_kocek?action= detail&id=62096
|