| Autor |
Zpráva |
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 12:12
- Nahlásit
Ewka
Šestitýdenní a už jde z ruky do ruky. Chudák zvířátko, jistě z nějaké množárny.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 12:14
- Nahlásit
Ketrin1
A kam se přesně k nám na jih chystáte??
Já mám ráda velké zimy s hodně sněhu a velká horka - asi jsem obojživelník... Díky nízkému tlaku mám stále studené nohy a ruce, tak teď je konečně mám teplé i já.
Jinak nám horko také nijak nevadí - rybník máme téměř na vlastní zahradě, takže psiska jsou spokojená - stačí je vypustit na velkou zahradu a k vodě si doběhnou sami.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 13:29
- Nahlásit
bilksa
Je to taková samota blízko Kardašovy Řečice, kousek za barákem rybník, ráno se z okna dají pozorovat čápi a volavky... krása.
Ewka
Chudák malá.A kradení fotek je běžná věc, bohužel
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 15:21
- Nahlásit
Tak mi přišla kenelka a je obrovská taky si jí holčina pořizovala na bernardýna normálně se do jejího obalu vejde složená ohrádka od Helči,aspoň podle rozměrů
Ale je super,Samouš jí hned prověřil a pak zbytek smečky,akorát teda Ferda konzerva leží na okně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 16:00
- Nahlásit
jana33
Tak super!! To jsi koupila výborně!! Já bych takhle potřebovala koupit výstavní stan - mám jen ten malý, je super, ale když jedu já s Charlotte, Eva s Athosem, Lucka s Ruppíkem a švagrová s Amálkou, tak se tam nemáme šanci vejít...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 16:49
- Nahlásit
bilksa
No,když se jede ve vícero lidech a psech,tak je malý všechno
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 16:55
- Nahlásit
jana33
No co jsem našla, tak u nás dělají největší tenhle: http://www.all4pet.cz/store/goodsdetail.asp?strGoo dsID=STT
Ale tedy nevím, kolik lidí a psů v kennelkách se tam tak vejde...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 17:02
- Nahlásit
bilksa
Ten je fakt velkej,ale já to teda nesnáším,když má deset lidí okolo kruhu tenhle stan,tak se tam pak nikdo jinej už nevejde...Ale jinak myslím,že to už opravdu musíš jezdit na výstavy často a pravidelně,protože to už je darda,opravdu
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 17:25
- Nahlásit
ale já to teda nesnáším,když má deset lidí okolo kruhu tenhle stan, tak se tam pak nikdo jinej už nevejde
Souhlasím
Petra Bailie
Ketrin1
Právě, chuděrka malá .
Já vím, že se kradou fotky, ale stejně mě to vždycky vytočí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 17:52
- Nahlásit
Ewka
Loni tohle bylo příšerný na mezinárodce v Bolce, bylo děsný hic,tak to bral opravdu každej a mezi kruhama se nedalo projít, nehledě na to,že opravdu se pak museli lidi s psiskama utábořit leckde nevhodně a daleko od kruhů,protože prostě jejich okolí bylo zabraný těmahle obr stanama...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 18:06
- Nahlásit
Ahojte všichni,
já také nemám ráda stísněný prostor kolem kruhů a ještě k tomu stany. Ale třeba na klubovkách - Konopiště a Humpolec je místa opravdu hoooodně a lidi se stany (tedy většina) se ke kruhům netlačila, ale postavili si je opodál, takže to bylo ok. Také jsme stan pořídili, protože na spoustě venkovních výstav se není kam schovat před sluncem a v Humpolci to platí dvojnásob.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 18:10
- Nahlásit
EvkaS
Nj,když já myslím,že na většině výstav to místo prostě není, zrovna klubovky jsou v tomhle výjimka....btw já zrovna na Konopišti tolik stanů tedy neviděla,ale tam jsou zas stromy,tak s tím asi hodně lidí počítá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2012 18:15
- Nahlásit
jana33
Já si tedy zásadně stan i věci stavím vždy dál od kruhu - nemusím být nalepená na pásce a ani mi to nevyhovuje, protože když vypustím psiska z kennelky, tak by mi vlítla rovnou do kruhu. Navíc ráda pozoruji cvrkot z dálky - je to fajn.
Uvidíme, možná se na něj složíme s paničkou Athose.
Jinak na Konopišti jsem stan také nepotřebovala, když je hezky, dá se shovat pěkně pod stromy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 08:57
- Nahlásit
Zdar.
Stan je vynikající věc ,když jezdíte na venkovní výstavy a jste tam až " do židlí ".Pes je v klidu v chládku nebo schovaný před deštěm, nikdo na něj pořád nedoráží a může si odpočinout. To,že by měl být kolem kruhu prostor, je věc pořadatele. Dá se vymezit místo, kam se nesmíte utábořit,aby byl prostor pro diváky. Zažila jsem to parkrát na klubovkách venku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 09:06
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, to by se mi tak líbilo, třeba se to je jednou i naši pořadatelé naučí.
Časem asi stan bude.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:08
- Nahlásit
Souhlasím, někdo je v tomhle naprosto bezohledný, obr stan přes který nikdo nic nevidí narvaný na pásku. Pokud je majitel soudný a postaví si ho o kus dál, je to určitě šikovná věc, ale takovou pálku.... I když, vloni jsem koupila "výhodně" plážový stan, za dvě stovky, ale vydržel jednu výstavu a tyčky se začaly drolit jak perník. Možná takový ten velký deštník by úplně stačil.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:31
- Nahlásit
jana33
se do jejího obalu vejde složená ohrádka od Helči,aspoň podle rozměrů
neuvěřitelný vždyť ta ohrádka je velká a těžká jako kráva!
to se holky v kennelce budou hledat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:31
- Nahlásit
Petra Bailie
No já se ho snažila sehnat přes e-bay, ale nenašla jsem... Je to pálka hrozná, musím se zkusit podívat ještě na obyč stany - dal by se koupit jen takový ten vrchní obal, bez ložnic, které se tam obvykle zavěšují zlášť.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:45
- Nahlásit
Ketrin1
Složená ještě to musím vyzkoušet,ale vypadá to nadějně,což by bylo super,protože teď do Chomutova beru obě holky a Sandra Arta i Gracy,takže by se ohrádka hodila, je to v zámeckém parku,takže stromy a stín tam bude. Ale ohrádka se blbě nosí,tak v tomhle by se přenášela úžasně...
PRostě je na bernardýna,no
Hele s těma stanama je to prostě o tom,že většina lidí (bohužel) tak ohleduplná není,resp. ono bude stačit,když si stan vezme 10% lidí a naskládají se blízko kruhů. To by to musel někdo ošetřit,aby stany směly stát jen na vyhrazených místech,ale to je nereálné....a vůbec nejlíp,když pak v takový krávě sedí dva lidi a jeden pes...
bilksa
A Aukro máš projetý?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:47
- Nahlásit
jana33
to je mi jasný že ne rozložená
myslíš, že je tam narvete 4 ?? - to po sobě budou šlapat a kravit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 10:53 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin1
Do hrádky nebo kam? Já jí mělas i teď v Bolce a tři se tam vešli úplně v pohodě, jako kravit budou tak nebo tak. A předpokládám,že štěkanátko bude stejně většinu času vyndaný. Ale jinak na tři psy budu brát tuhle kennelku, opravdu 3 si tam pohodlně lehnou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 11:04
- Nahlásit
jana33
Na aukru jsem hledala, ale nenašla. Budu pátrat dál. Evy (panička Athose) manžel dělá v Anglii, tak ho možná zaúkoluju.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 13:07
- Nahlásit
bilksa
to rozhodně, dobrý je ten od fa: Decatlon nebo jak se to píše - Chechua base
zkusím najít odkaz. Ale tady stojí nekřesťanské prachy, venku se dá pořídit výrazně levnějí, jen vědět kde .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 13:11
- Nahlásit
http://www.vseprooutdoor.cz/category/stanove-zakla dny:338/
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 13:56
- Nahlásit
Zuzana T
JO, na ten sem koukala - je fakt perfektní, ale ty prachy... Hledala jsem i v cizině, ale nemohu ho levněji najít. Asi nejsem správný hledač.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 14:07
- Nahlásit
něco podobného máme pro outdoor, to je celkem srandovní věc, hlavně když se má složit - je to jako klubko hadů a se psy - nevím, jestli by s tím neodkráčeli ...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 14:19
- Nahlásit
Ketrin1
No my je stejně máme v kennelkách. Jde spíš o stín a o hnusné počasí.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 16:15
- Nahlásit
bilksa
no vždyť jo, kennelky jsou myslím lepší a schůdnější řešení, zvlášť při nějakém snesitelném počtu psů
Valím na angličtinu a jako obvykle nic neumím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 16:20
- Nahlásit
Ketrin1
Ježiš,ty jseš dneska nechápává oni to myslí tak,aby byli schovaní všichni,lidi psiska,že když je hic,tak je fajn, i když ta kennelka je celkově ve stínu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 16:59 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T kupovala jsem ho před 14 dny v Decatlonu a ty levnější verze nejsou už ani venku, prodavač mi zjišťoval ve kterém Decatlonu v Evropě by byl k mání a nikde, výrobce je ve Francii a nemá je vůbec skladem, koukali jsem i na jeho stránky takže máme vylepšenou verzi, ale máme ho ve spoluvlastnictví
|