Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 15:45
- Nahlásit

jana33
No už jsem začala přemýšlet, co si sbalím s sebou.... Nesnáším, když musím být na výstavě nabalená jako pumpa!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 15:51
- Nahlásit

bilksa
No,můžeme být rádi,že nejsou výstavy na horách,tam má sněžit

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 16:49
- Nahlásit

jana33
No to je fakt. Taky bysme se mohli prokopávat...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 16:53
- Nahlásit

bilksa
Ale teď jsem koukala na detailní předpověď a pršet nemá, tak to je hlavní, a že bude chladno a pod mrakem nevadí,lepší než třicítky hic
Já tedy doufám,že se do té doby děvčata nepřizabijí,dneska jsem letěla na zahradu,potože jsem slyšela ječení a kňučení, když jsem přiběhla,tak akorát obě dělaly netopýry a tulily se, ale viditelně si nic neudělaly a pokračovaly ve vzájemném masakrování,ale do soboty času dost

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 08:26
- Nahlásit

Musím myslet pozitivně: UŽ zítra bude páteček
Jinak Greeny má zánět uší - brutální - nechápu kde ho vzal ??

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 08:40
- Nahlásit

Vlasta
Chudinka,tak ho za nás podrbej. Fandule měla zánět v zimě,taky jsem nechápala,ale teda jen mírnej,nasadila jsem Surolan a byl hned pryč

Grrr,dneska mě ta chytrá krásná holčička tááák vytočila,že jsem jí málem přerazila. V úterý vyhraje veverky a dneska s každým aportem práskne o zem, povel drží nezná, povel k noze nezná,zabíííít. Ještěže si to nevybrala v úterý

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:16
- Nahlásit

jana33
vidíš jak to dělá holka zajímavé

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:28
- Nahlásit

jana33 chytrá krásná holčička
si to tu tajně přečetla - aaa, paňucha mě má za blbou, no tak to teda teď teprve něco uvidí
Naši psi dospávají prodloužený víkend... Borgo teda odběhá svých 10-15 km, ale to je rychle vyřízeno a zbytek dne se válí

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:29
- Nahlásit

Vlasta
bude mít vojnu, zajímavé to udělám já jí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:51
- Nahlásit

jana33
to jsem zvědavá jaké bude skore

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 12:38
- Nahlásit

My jsme byli několik dní v Německu, jeli jsme se s kamarádem podívat na štěňátka, za cca 4 týdny si doveze černou labradoří holčičku z tohoto spojení

http://www.faithfulpaws.de/wurfplanung.htm

Šlo nám především o zdraví a to rodiče splňují na 110%, štěňátka vypadají krásně, jsou zatím velmi podobná tatínkovi, už se moc těším, až si ji přiveze. Nikdy bych nečekala, že bude takový problém najít v rámci celé Evropy spojení, které by bylo zdravotně "v pořádku", na severu mají nádherné psy, ale tam se vůbec nehledí na EIC, maximálně mají někdy feny Optigen, opravdu tragédie.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 18:09
- Nahlásit

Ewka
Moc hezká štěňátka

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:04
- Nahlásit

Mmartin
taky by jsi jedno chtěl?

Mmartin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:41
- Nahlásit

Ewka
Jo, doufám, že mi tvůj kamarád jedno doveze...

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:43
- Nahlásit

Ewka
Hele,já myslím,že tě máme všichni v přátelích
Tuhle větu moc nechápu Nikdy bych nečekala, že bude takový problém najít v rámci celé Evropy spojení, které by bylo zdravotně "v pořádku", ale nevadí
Mmartin
Hodně štěstí s prckem

Brrr,mě úplně přeběhl mráz po zádech, zjistila jsem,že v lednu umřel Iron man Draco minor, který byl na den přesně starý jako náš Samoušek,achjo

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:47
- Nahlásit

jana33
Jani, spíš pro Peťu O. to tady bylo, protože jsem to s ní probírala.
No a to, co nechápeš jsem myslela tak, že ikdyž jsme mohli jet pro štěně kdekoli po Evropě, nenašli jsme vyhovující spojení zdravotně.

Jani, na to je lepší nemyslet.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:04
- Nahlásit

Ewka
To mi přijde přehnaný....

Já vím,ale úplně mě to rozseklo

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:37
- Nahlásit

jana33
To mi přijde přehnaný....
Když myslíš ...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 06:55
- Nahlásit

Ewka
Mmartin
Pěkná štěňata. A ta barvička u žlutých! Hodně štěstí! pokud jde o zdravotní předpoklady, bohužel ne všecko se dá ošéfovat genetickými testy, neb jsou choroby i jiné než recesivně dědičné ale to samozřejmě víte. Kde jsou ty časy, kdy si člověk řekl - rodiče jsou oba výborní, lovecky upotřebitelní, mají HD 0/0 - jdu do toho... a ono to vyšlo
ale to nic - jen bezvýznamný povzdech staré pamětnice

jana33
Další psí osobnost z odcházející Brestiny generace, ach jo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:46
- Nahlásit

No a je to tady - PÁTEČÉÉK

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:53
- Nahlásit

Vlasta
Anoooo!!

Dneska jsem se ráno nemohla vykopat z postele. Odpoledne mažu ještě dostřihnout Charlotte a vykoupat. Musím posekat trávu na cvičáku a od čtyř máme brigádu s myslivcema. No jsem ráda, že nemám pátek moc plný...

Jinak jsem koukala na předpověď a víkend nemá být tak strašný - má být 10-15 stupňů, ale nemělo by celou dobu pršet.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:30
- Nahlásit

bilksa
pro jistotu si beru zimní bundu - sice jsme ji už dala do archivu, ale vytáhnu ji

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:44
- Nahlásit

Vlasta
No taky budu něco hledat. Ještě nemám ani vypráno z tábora a už abych se zase balila jinam...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:45
- Nahlásit

Hele,oni všude říkají něco jiného,podle jedné předpovědi má pršet,podle druhé ne...každopádně si musíme přát,aby ty bouřky přišly dneska co nejdřív....
Jinak samozřejmě pokud by sem už někdo nenakoul,tak všem vystavujícím přeju mnoho úspěchů

Já jsem zvědavá,jak zítra vsttanu,kamarádka dneska slaví narozeniny

Ketrin1
Mě se i moc líbil,sympatickej pes,achjo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:01
- Nahlásit

jana33
noo, kamarádka s ním 2x kryla a nechala si čubu pro sebe bohužel má asi všechny vady - špatně vidí, DKK 5/5, a zřejmě i EIC - má všechny příznaky - takže sympatický asi byl, ale ne do chovu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit

Vlasta
jana33
znala jsem ho osobně, on sám byl skvělej pes, pravý labrador se vším všudy... a to, jak byl vy(zne)užit v chovu, je věc druhá a to zvíře za to nemůže

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:12
- Nahlásit

Vlasta
Jak píše Helča a jinak já po něm znám dva zdravé pracovně využívané psy. Akorát jsou přerostlý

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 10:53
- Nahlásit

Ewka
To jsem ráda, že jste nakonec našli spojení k úplné spokojenosti, budu držet palce, aby všechny vkládané naděje vyšly na 100%! Vím že si berete černou, ale nemohu se nepřidat ke Ketrin: ta krásná barvička žlutých!

Tina má zítra narozeniny! Sice se chová pořád dost infantilně, ale papírově už bude dospělej pes. Takže zítra na klubovce naposledy mezitřída.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 12:59
- Nahlásit

Petra Bailie
A v neděli taky jdete? Že by už byla v otevřené
A jinak samozřejmě všechno nejlepší

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 14:00
- Nahlásit

Ketrin1
Petra Bailie

Já vím, no, ne všechno se dá ošéfovat a vždy tam může vyskočit dysplazie nebo něco dalšího, ale to je risk.
Někdy závidím těm, co neví skoro nic, to je pak výběr snadný a mnohdy to vyjde spíše těmto lidem.

No já na žluté nejsem a Martin už má konečně vkus berte s nadsázkou .

Všechno nejlepší !

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání