| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:58
- Nahlásit
to nevím, protože jsme s Vlastinou jely hned po defilé šampíků domů do tepla .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:00
- Nahlásit
Zuzana T
Nj,to se nedivím,abyste to všechny neodmarodily,bylo faakt hnusně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:15
- Nahlásit
jana33 včera byl BIS labík - černý - a předváděl ho pán co mu bylo 81 let - doufám, že to nepletu, ale bylo vidět jak moc to toho pána těší - bylo to dojemný
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:34
- Nahlásit
Vlasta
Nebyl to cizinec??
jana33
A co vy?? Se nechlubíš, povídej!!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:47
- Nahlásit
Myslim, ze vcera BIS dostal Rider of Storm BB, pan je ze Srbska, ale nevim jiste. Vsem gratulujeme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:50
- Nahlásit
Ewka
mě se Bis LR moc líbi, žádný válec a pán v 81 letech běhal,jako atlet!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:52
- Nahlásit
bilksa
Není se čím chlubit,obě čuby VD,ale pan rozhodčí měl zjevně problém se mnou,ne s nima. Musela jsem se fakt smát...
Ewka
Aha,já furt uvažovala,kdo tu má černýho BB a je v tomhle věku
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit
jana33 s Tebou?? Povídej - to zní zajímavě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:58
- Nahlásit
Vlasta
Hele já to nechci rozmazávat,páč bych se zas naprdla,víceméně panu rozhodčímu asi někdy v životě zlomila srdce nějaká zrzka a on to nerozdýchal ani teď v důchodu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:01
- Nahlásit
jana33 hledám vhodného smajlíka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit
jana33 MUsíš mi pak říct na kom jsi vlastně byla, bo máme stejnou barvu vlasů - tak abych si nenaběhla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:08
- Nahlásit
Ewka
No tak toho jsem dneska viděla - myslím, že dostal CACIBA. Moc se mi líbil!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:10
- Nahlásit
jana33
Hi, hi, taková sympatická jsi a je mi si nepadla do oka?? Na mne zase dnes velmi zajímavě koukal pan Kašpar... Nevím, co si myslel, jestli mi četl z tváře, co se mi honí hlavou, když ho vidím, tak se ani nedivím, že se na mne divně díval.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:12 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Hezký večer všem!!!
Výstava byla naprosto skvělá i přes to příšerné počasí. Já mám pocit, že jsem naběhala kilometrů jako na maratonu, protože nohy mě strašně bolí, ale jsem moc spokojená!
Naše Bocinka zazářila ve své výstavní kariéře asi nejvíce. V sobotu pod vedením Verči Hubíkové V4 a dnes s Vlastičkou V2, res. CAC. Já brečela štěstím. Moc za to Vlastě děkuju, holkám to moc šlo! ;)
Jinak posuzování bylo opravdu velmi dobré, ještě dodám, že Monty (náš tatínek) vyhrál v sobotu plemeníka a nejlepší chovatelskou stanici vyhrála CHS Flores Vitae.
Všichni pejsci, které jsem vystavovala, byli opravdu moc šikovní a největší radost mám z úspěchu s naším budoucím ženichem Apollonem Flores Vitae, se kterým jsme si v sobotu vyběhali V1 CAC ve velmi silně obsazené otevřené třídě.
Moc děkuju Vlastě, Zuzce i Šárce za naprosto skvělou atmosféru a moc se těším na Konopiště.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
EvkaS
A jaktože jsi s Bockou nešla ty?
Jinak samozřemě ohromná gratulace, super úspěch
bilksa
Nene,do očka jsme si opravdu nepadli ale to ani další paní se zrzavým přelivem,co tam byla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:22
- Nahlásit
jana33
Ááááá pan rozhodčí měl zjevně něco proti zrzavé barvě!! Posuzoval také tollery??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:23
- Nahlásit
EvkaS
Evi, bylo to úžasné!! Já vám to táááááák přála!!!! Jsem ráda, že jsem se s vámi přeci jenom více viděla, než třeba v Brně. A ještě jednou děkuji za Amálku!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit
jana33
Bocinka je "velkou" milovnicí výstav. A se mnou jí to prostě neběhá. S cizím se vystavuje mnohem lépe a jsem moc ráda, že jí to s holkama tak šlo!! Třeba to do budoucna spolu vylepšíme.
bilksa
Šárko, nemáš vůbec za co. Amálka byla na výstavu dobře připravená a je to tedy pořádný drak, v pohybu jsem měla co dělat, abych jí stačila.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:36
- Nahlásit
jana33 to bylo výměnou za Greena v Brně, kde ho zase vzala do kruhu Eva Greeny je taky vyloženě výstavní fanda Musím říci, že jsem byla sama překvapená jak nám to vyšlo, bo v sobotu mě Bocinka fakt nemusela, ale po společné noci na jednom pokoji jsme se sehrály
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:39
- Nahlásit
Vlasta
NO jo, jste se holky výborně naladily!!!
EvkaS
Hi, hi a to je slabý odvárek oproti Ruppíčkovi. Já fakt nevím, po kom to ty děti mohou mít!?!?!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:39
- Nahlásit
Vy to máte nějaký složitý
Fany je tedy taky "fanda" výstavy,ale neumím si představit,že by jí měl vystavovat někdo jinej,to by nekomunikovala vůbec.Ona ani nenastoupí do auta kamarádky,se kterou furt někam jezdíme a zná jí od mala, dokud jí neřeknu nebo nejsem sama v autě
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 08:00
- Nahlásit
Blahopřeju vystavujícím a doufám že to neodstonáte, počasí bylo děsný, já jsem hospitovala na ZV, lejt začalo přesně při nástupu a lilo celé dopoledne, chodili jsme s jezevčíky a teriéry (JGT - Jano !! ) po poli a myslela jsem, že ty nohy v botách obalených tunou bahna už ani neuzvednu ale asi v jednu přestalo a pak už to šlo. Pak jsem se jela podívat na štěňata Borgova vnoučata, která se příští víkend už rozejdou do světa. Jsou pěkná, vyrovaná, pořád mi něco nosili nejvíc se mi líbil černý pes a jedna černá čubka, která půjde do Břeclavi žlutá čubina má nezaměnitelnou Quidí hlavu
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 08:56
- Nahlásit
Já jsem Tinu též strčila Dáše Götzové, se mnou jí to nebaví, obvykle podnikáme zajímavější věci než je postávání v kruhu na výstavě, ale Dášina "kokinková taštička" plná piškotků udělala velký dojem, Dáša má velkou šanci stát se téměř tak oblíbenou jako je prodavačka z masny. S V3 velká spokojenost. Počasí ale fakt hnus, byla jsem jen v sobotu a stačilo mi to. Organizačně vše perfektní, snad jen mohly být hezčí diplomy - na obyčejném papíře do tiskárny, takže lehce zmuchlaný, fotka trialáka s velmi olezlým bažantem v hubě....
Závodiště v Humpolci je opravdu krásné, Tina byla uchvácená z té vysoké mokré trávy, po posouzení jsme si šly závodiště obejít a ona lítala jak blázen, válela se, skákala jak střelená koza, na závěr se vyválela ve chcíplé rybě, no co víc si může psisko přát? Já jsem dřív jezdila na koni, takže jsem i obhlížela překážky, některé bych si s potěšením skočila, ale některé ani kdyby mi platili. Holt military není pro sraby, všechny skoky pevné, takže občas si někdo pěkně nabije.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 11:34
- Nahlásit
Petra Bailie
No super, nádherný výsledek!
Holky,tak opačně,předváděl si tam někdo vlastního psa?
Ketrin1
A co jagošci,jak se ti líbili? a měli jste tam i nějakýho retrívra?
A štěnda jsou všechna udaná? Nj, žlutá Quidova hlavička,to je po něm prostě klasika
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 11:38
- Nahlásit
jana33
Holky,tak opačně,předváděl si tam někdo vlastního psa?
JÁ PŘECE JO.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 11:45
- Nahlásit
Vlasta
Nj
Teda já jsem otrávená,padla jsem s migrénou jak prase,takže mám zatemníno a jen si občas zalítnu na záchod obejmout mísu a zrovna je tam tak hezky a přitom chladno,prostě ideálně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 12:08
- Nahlásit
jana33
No tak to je něco ve vzduchu - včera odjížděla z výstavy panička od Ruppíka s příšernou migrénou.
Jinak já si také vystavovala svého psa. Charlotte jsem jednou zkusila půjčit Evče, ale nepopošla s ní ani tři metry.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 12:12
- Nahlásit
bilksa
Já vstala,všechno dobrý a pak během pěti minut padla, normálně to cítím předem,ale dneska to byl rána do palice
Nj,Charlotka a Fanuše jsou prostě sestry,říkáme to furt
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 12:18
- Nahlásit
jana33
No jo, jsou to magorky a ještě k tomu závislačky... To je tedy terno.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 12:47
- Nahlásit
jana33
o jagoších už jsem ti psala v mailu
ta žluťanda je poslední volná, jinak jsou zadaní - což je dobře, ti černí se mi fakt líbili, ňaf ňaf
|