Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 07:48
- Nahlásit

Tak se tu mějte prima, jedu vejletovat do Rakouska. To bude poslední větší výlet a pak už jen štěňátkování. Doufejme,že se tentokrát meteorologové neseknou a vyčasí se. Včera v Salzburgu sněžilo a všechny výstavy ,včetně WDS jsou venku!!!!No po zkušenosti z Humpolce mám v tašce čepici a rukavice

Držte palce Kokínkovi, jede změřit své síly mezi 43 mladých psů!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:07
- Nahlásit

Zuzana T
Budeme se těšit na podrobné zážitky. Samozřejmě držím palce, užij si to!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:26
- Nahlásit

Zuzana T
Přeju krásný výlet, Kokinkovi úspěch a vy si to s Vlastou užijte!
Tady je sice dnes krásně jasno, ale zima jak v Rusku... včera na prochajdu jsem šla v čepici a od hor tak ledově foukalo, že jsem silně postrádala návlek na krk

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:42
- Nahlásit

Zuzana T
Krásný výlet a Kokinovi výbornou!
Ad počasí - když jste přežili Humpolec,tak tohle taky dáte

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 10:42
- Nahlásit

Ketrin1
já jsem dneska jela do práce v návlecích, byla 0 stupnu rukavice jsou samozřejmost

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit

Zuzana T
Hezký víkend!! Já jsem se chtěla jet podívat, ale nakonec jsem dala přednost flyballovému turnaji.

Počasí mi ani nepřipomínejte - je šílená zima a o víkendu spíme ve stanu, brrrrr!!!!

Ewka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

bilksa
Mě by do stanu nedostalo nic ani v létě, natož v zimě, brrr.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 12:19
- Nahlásit

Ewka
Já stanuju hrozně ráda, ale už sháním ubytko, protože v tomhle fááákt ne.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 13:44
- Nahlásit

bilksa
Já si myslím,že to je jen rozumný
Holky,viděly jste,to je sranda http://www.youtube.com/watch?v=gTH0pXZQ5I4

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 13:56
- Nahlásit

jana33
To je teda pech!!

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 14:34
- Nahlásit

Ketrin1
Celoživotní ambice v hajzlu

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 17:58
- Nahlásit

Sláááva - povedlo se mi sehnat ubytování na turistické ubytovně v Liberci. Nezmrzneme a ještě je to za dobrý peníz.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 07:44
- Nahlásit

jana33
to je dobré po ránu v práci) díky

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 08:12
- Nahlásit

Sákryš, ať ti ledoví muži táhnou konečně pryč, už přesluhujou a mě už nebaví pořád schovávat a vyndavat kytky

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 08:37
- Nahlásit

Ketrin1
já dnes poctivě šlapala v -1 ale pro prsty to byl docela záhul

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:07
- Nahlásit

Ketrin1
Helčo promiň,ale před zmrzlíkama nedávám kytky do truhlíků já, a ty si u vás na horách myslíš,že už bude teplo? Ty jsi věčná optimistka

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:36
- Nahlásit

A já pořád nosím zimní bundu .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 10:34
- Nahlásit

Tak jsme zpátky z WDS - tak v pátek po kilometrovém běhu z fronty na dálnici na výstaviště v Salzburku a po cca 30 vteřinovém okamžiku který mi věnoval rozhodčí máme s Kokinkem - Sehr gut dneska už mi to zpětně přijde i zábavné, ale byla jsem v ten okamžik strašně nasraná - bylo nás 43 a když jsem přišla na řadu a chtěla postavit psa do postoje tak než jsem to stihla rozhodčí už zkoumal zuby, potom se podíval na záď, hned tam a zpátky proběhnout a ven - a to když jsem příbíhala zpátky už prohlížel dalšího psa . Druhý den na klubovce to bylo lepší bylo nás 22 a Koki byl výborný ale bez pořadí, předváděla chovatelka - taky neměl šanci, jsem prohlížela katalog a byl na 100% nejmladší - byli tam psi narození 12/2010 a on je 7/2011. No jinak když to zhodnotím tak jsem dospěla k rozhodnutí že už nikdy více. Ke kladům patřilo že tam pod Alpama je nááádherně, ubytko v penzionu ve stylu doktora z hor, moc hodní lidi, krásný procházky po okolí vesničky Eben im Pongau - možná kdybychom tam celá parta zůstali celé 3 dny a na výstavu vůbec nejeli tak by to bylo úplně nejlepší . Na světovce to byl fakt stres, zácpa na všech příjezdech a nepřítomnost jakékoliv organizace dopravy a nečekaně i odklon na odstavné parkoviště a potom doprava autobusem se psama a všema věcma - tomu jsem při cestě tam ušla, bo jsme měli takové zpoždění že bychom to nestihli a tak jsme utíkali pěšky z dálnice a ještě jsme skoro dostali pokutu od policajta na motorce který tam kupodivu jel, ale mimo buzerace nic neorganizoval Zuzka mi jela zaparkovat auto na to odstavné parkoviště a málem ji kleplo když za parkování chtěli 20 EUR - prý je v tom i ta doprava autobusem na výstaviště
Na klubovce jsme se těšili, že to bude tradičně komorní jenom pro retrievery na krásném místě u zámku - nebylo - klubovky na stejném místě mělo asi 20 -30 plemen - takže znovu dopravní chaos, úřední chaos, zmatky s číslama, platbama atd. fronty na všechno, voda pro psy na WC skoro netekla , vedro jako prase - ne fakt do toho už nejdu

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 15:22
- Nahlásit

Vlasta
Tak máte můj obdiv,že jste to vůbec abslovovali,já čekala, s čím přijedete,protože už z těch zkazek na FB mě běhal mráz po zádech. Za ty prachy se to faaakt vyplatí
Prostě jestli něco, tak si s opravd hezkým psem naplánovat klasickou klubovku někde venku,ale tyhle megalomanský akce jsou děs běs

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:27
- Nahlásit

Vlasta
Vlasta měla bohužel hnedka otřesnou zkušenost. Mám toho za s sebou o něco víc a musím souhlasit,ža Rakousko se organizací a rýžováním zařadilo na Balkán. Výsledky mě až tak nepřekvapili, vzhledem k nominovaným rozhodčím a politickým vlivům. Já se jela podívat na psy,bez iluzí o jejich umístění. Zhodnotím - li jejich kvalitu,tak na 80 % vedou v kvalitě feny.Krásni psi se také našli,ale bylo jich rozhodně méně, než fen.Netuším čím to je,ale je to tak. Navíc jsem dost smutná z anatomických nedostatků předváděných ( často i slavných ) psů. Opravdu hodně z nich postrádalo předhrudí,někteří to maskovali chlupy,někteří ani to. Např. rozhodčí na WDS nechal vyhrát komplet všechny vítěze, včetně světového ploché,jak 10ti leté holčičky.:Pro mě do chovu naprosto nevyhovující....
Jinak Vlastině díky za perfektní odvoz, Evičce H za perfektní služby její CK a všem holkám za parádně strávené tři dny po horami.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:35
- Nahlásit

Ahoj všem!!

Přivezla jsem si z WDS i klubovky naprosto stejně pocity jako Zuzka a Vlasta. Naštěstí jsem neměla nic přihlášeného. Chtěla jsem si jen užít krásné přehlídky psů a fandit kamarádům. Bohužel díky příšerné organizaci po oba dva dny to bylo všechno naprosto tragické a jak psala Vlasta, mělo to jediné plus - to nádherné ubytování!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:43
- Nahlásit

EvkaSVlasta
Ale výlety a šampíno s jahodami nemělo chybu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:57
- Nahlásit

Zuzana TEvkaS to jo - Eva Š bude asi mít na stránkách fotky z okolí našeho ubytka - bylo tam fakt nádherně
na dovču bych tam jela - a kupodivu to jediné nebylo vůbec drahé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:14
- Nahlásit

Vlasta
hihi, jedna noc za cenu parkovného - to jde ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:18
- Nahlásit

Zuzana T jj, to jde no ona cena 0,5l Coca cola za 3,5 EUR by taky šla ne?? Vím že bych to neměla přepočítávat, ale ta cena odpovídá akčním 4x2l Coca coly v CZ

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:25
- Nahlásit

Ahoj všem!! Tak jak to čtu jsem moooooc ráda, že jsem Athose nepřihlásila a nevyrazila.

My jsme místo toho vyrazili na druhou stranu republiky - do Jablonce na flyballový turnaj. Pro Charlotte to byl druhý turnaj od štěňat a první běhání po zimní přestávce a bohužel to na ní bylo znát - v sobotu běhala naprosto bezchybně, s úžasnýma časama okolo 4,9s. Dnes na ni bohužel dolehla psychická únava, a tak mi dvakrát vběhla do sousední dráhy. BOhužel jsme díky její chybě přišli o medailové umístění, ale je to prostě týmový sport a je to hlavně o zábavě. Takže celkové pocity skvělé, parádní víkend se skvělou partou lidí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:42
- Nahlásit

bilksa no super tak hlavně že jste si to užili - jedete do LTM ??

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:04
- Nahlásit

Vlasta
Nejedeme - už zjišťovala Zuzka. Máme přihlášené jen Konopiště, a pak jen Athos Brno.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:10
- Nahlásit

Vlasta
Tak se uvidím aspoň spolu má být akorát,jsem ráda, jsme na asfaltu,tak nebude tak rozpálenej
bilksa
Tak jste nezmrzli?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Ne ve čtvrtek jsem přijely za oblačné oblohy,ale už slušné teploty na místo. Na výletě jsme vystoupaly až k sněhu,ráno jsem škrábaly okna aut,ale už v jedenáct hodin bylo léto a vydrželo až do sobotního odjezdu. Paráda!
Ale čepici a rukavice jsem měla v tašce )))).

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání