Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 07:14 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Hi, hi, to je mi jasné. Ale jdu do toho. Naprosto tě chápu a obdivuju - já bych se tam ztratila hned a nebo bych se na to v nervech vykašlala. Jestli někdy vyrazím někam za hranice na výstavu, tak se tě budu držet jako klíště a slibuju, že budu poslouchat.

Vlasta
No takhle je to fakt úsměvný, ale muselo to být fakt na palici. Máš ale pravdu - čemu bychom se zase chvíli smáli??

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 07:30
- Nahlásit

Vlasta
Zuzana T
Hlavně že jste si uchovaly humor Historka s rudlíčkem nemá chybu Budou nějaké fotky??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 07:42
- Nahlásit

Ketrin1
Budou hlavně z výletů po horách, což ty oceníš nejvíce .Psy holky fotily hlavně na klubovce, ve stanu na WDS se moc nedalo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:26
- Nahlásit

Zuzana T
Tak na fotečky z hor se těším moc.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:16
- Nahlásit

bilksa
Eva už nám je posílala, takže počítám, že je bude mít na stránkách

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:38
- Nahlásit

Vlasta
Ještě je tam nemá.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 20:43
- Nahlásit

Tak jsem koukala, že už jsou propozice na podzimní Budějovice.

Znáte někdo rozhodčí R. Reyniers (B)?? Má posuzovat i americké kokry, tak by mne fakt zajímalo, kdy dojdou goldeni na řadu?

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 10:20
- Nahlásit

Tak jsou zveřejněny rozpisy tříd na Konopiště:

http://klubovydenrkcz.webnode.cz/news/rozpis-trid/ #.T7tJw0gkjJE.facebook

V mladých u psů 18 v sobotu a 15 v neděli. V pracovce u fen oba dny 9 kousků.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 10:40
- Nahlásit

bilksa
Koukala jsem a moc jsem se zasmála,asi poprvé v historii je v otevřené třídě míň fen než v pracovce. Kde mám hlášenou Fanču?
Ale jinak tedy bída, celkově málo psů, 74 a v neděli dokonce jen 59. Myslela jsem,že Lt je tak málo psů kvůli rozhodčí,ale zjevně to odpovídá celkovému zájmu V neděli je v mladých jen 7 fen i psů, když jsem jezdila s F,tak jich bylo dvacet

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 11:00
- Nahlásit

jana33
No goldeni jsou také malinko slabší, než když jsem jezdívala s Charlotte - nejvíce nás v mladých bylo 25. Ale pořád dost. 18 psů je hodně, no přála bych páníčkům nějaký úspěch.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 11:09
- Nahlásit

bilksa
V sobotu je dokonce o jednoho nebo dva víc flatů!
Ale těším se, aspoň nebudeme tak dlouho čekat a uvidíme i jiné kruhy a tak. Nás je v pracovce 6. Doufám,že vyjde počásko
Spíte někdo v kampu?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 11:21
- Nahlásit

jana33
na Konopišti v kempu?? My spíme na poště

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 11:31
- Nahlásit

Vlasta
na poště
Jasně to je logický

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit

jana33
Já jsem chtěla - ale paničku od Athose do kempu do chatičky nedostanu.

Vy jste v chatičce? T

Takže stále sháním ubytko. Všechno je šííííleně drahé a na Poštu nechci - tam jsem byla jednou a vůbec jsem se nevyspala a i se mi nelíbily pokoje - měly jsme nějaký hnusný - čekala jsem, že chytneme štěnice.

Takže jsem pořád ve fázi hledání.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

bilksa
Já na poště spala taky. Můj pokoj byl super a luxusně veliká koupelna. To vyspání chápu, protože celou noc někdo venku řval. A je to i cenově rozumné. Takže to tam jednu noc určo s Vlastou přežijeme.

Jinak na stránkách už mám několik málo fotek z Rakouska, ale žádný zázrak.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:06
- Nahlásit

bilksa
Jj, v chatičce. Pojedeme už v pátek,abychom nemuseli v sobotu ráno vstávat tak brzy. Pětistovka za celou chatičku,to je luxus, budeme v jedný s kamarádkou a do druhý jedou kamarádi se zlaťandou,tak se těším,že si to užijeme. Víc platit by se mi nechtělo, ono i tak s benzínem,jídlem atd. je to drahej víkend

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:07
- Nahlásit

EvkaS
No my fakt měly pokoj strašný - asi smůla, no. Uvidíme, co bude chtít panička od Athose, já se přizpůsobím. Jsem ráda, že se výstavám věnuje, takže se ráda přizpůsobím i s cenou ubytování, to se nedá nic dělat.

Jdu mrknout na fotky a je mi jasné, že budou krásné - fotograf musí být vždy nespokojen.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:14
- Nahlásit

bilksa
No to víš no.. Ale přesto těch fotek moc není. Jsem se kochala a zapomínala fotit.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:17
- Nahlásit

bilksa
Tak to je jasný,kdyby se kamarádka šprajcla,že do chatiček ne, tak bych se taky přizpůsobila,ale jsem ráda,že to takhle vyšlo, budeme táborničit

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:28
- Nahlásit

jana33
Trošku zááávidím, ale možná Eva objedná ten hotel, u kterého je ten kemp, tak třeba zajdu na návštěvu. :-D

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:42
- Nahlásit

bilksa
A budeme závidět my
Já tam nikdy v tom kempu nebyla,ale je mi to sympatický a hlavně je to hned tam,takže se řidiči nebudou bát dát večer nebo i přes den v sobotu pár piv

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 13:33
- Nahlásit

jana33
Tak, tak. No uvidíme, třeba se tam sejdeme.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:17
- Nahlásit

Tady to dnes žije tak, že nestíhám číst příspěvky....

Já měla před chvílí zajímavý rozhovor s Michalem - nemůžeme se dopočítat peněz na dovču a na štěndo - on frfňá, že chce určitě i dovolenou, já zase že omrzím dovču. No nakonec jsme se dohodli, že bude obojí, ale bude to sranda s penězma.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 14:50
- Nahlásit

bilksa
se domluvíme

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit

bilksa
Zuzka ti udělá splátkovej kalendář. A v první půlce splátek bude posílat jen vyčesanou srst,abys z toho taky něco měla a až v druhý fotky

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 18:07
- Nahlásit

jana33
Jo, zrovna jsme se smáli, jakou část pošle Zuzka první. Jestli hlavu, aby nám slečna mohla něco ožrat, nebo zadek, abychom měli loužičky a hromádky.

To nejmíň nebezpečné - tělo nechá asi jako poslední.

Doufejme, že Zuzka není jako Provident - abych za úroky neměla další tři psy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 19:31
- Nahlásit

jana33bilksa
no tedy, baby jedny!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 20:52
- Nahlásit

bilksa doporučuju dovču na Macháči v chatce a vyjde to

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit

Vlasta
No tak to nevím, Mácháč už je podobně drahý. Dovolená v Česku mě vyjde dráž, protože si neodpustím návštěvu restaurací. V Chorvatsku si vezmu stan, nebo loď, do restaurace nepáchnu, zavařím si doma svoje ptáčky, plátky.

Zuzana T
Vždyť víš, že si děláme srandu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 08:39
- Nahlásit

Janičce všechno nejlepší k svátku!!! Užij si sváteční den!!

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání