Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:13
- Nahlásit

bilksa už mají na stránkách kruhy a koukám, že tam nejede asi nikdo - jenom my, bo to máme za humny v mladých je jenom 5 psů a celkově pouze 60 GR což je fakt málo - za chvíli to budou muset snad zrušit nebo co? Škoda, že nemají na stránkách umístění kruhů - třeba bychom měli začít trénovat pohyb mezi sloupy nebo nějakou jinou specialitu docela ráda bych věděla kde budeme jestli venku a nebo vevnitř.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:14
- Nahlásit

jana33 kde jsi vyčetla kde máte kruh - já to nevidím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:17
- Nahlásit

Vlastaasi budete venku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:22
- Nahlásit

Zuzana T no oni to právě celkem mění, loni byla ta malá hala, jednou byl beton, jednou tráva u rybníčku - to je fakt různý...koukala jsem jestli našemu rozhodčímu nepřihodili ještě něco jiného když je nás tak málo a ne - takže to budeme hodně rychle hotoví - možná ani nepotáhnu kennelku - když nemám rudlíček

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:22
- Nahlásit

jana33
Ne, ne, nakonec bychom to zvládli i ve stanu. Ale strašně tam funělo - mají cvičák na takové náhorní plošině a tedy pěkně to tam protahuje.

Vlasta
No alespoň větší šance na úspěch, ne?? Budeme mooooc držet palečky!! Do Brna se chystáte?

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:23
- Nahlásit

Vlasta
Jak to, že nemáš rudlíček??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:23
- Nahlásit

bilksane už toho máme dost - Konopiště je ještě nahlášené a potom jsme doma no šance .... těžko říct, nám ta srst ještě pořád nevyrostla

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit

bilksa schválně se zeptej Zuzky její odpověď Tě zaručeně pobaví já jsem u toho nebyla, ale prý nějaký kolečka lítaly v Salzburku po parkovišti

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit

kuk světový vítěz......http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=4 62840

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:27
- Nahlásit

Vlasta
Tak ho šoupni na balkon. My máme poslední Brno, pak taky přes léto pauzujeme, uvidíme, co bude dál.

No s tím rudlíčkem by mě to tedy fakt zajímalo.

Co Zuzko?? Co se stalo s rudlíčkem?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:28
- Nahlásit

bilksa tak na odpověď jsem zvědavá taky já bych řekla že na tom parkovišti na Zuzku ještě teď vzpomínají

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit

Zuzana T nějaká chybka je v tom odkazu - je tam error

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:30
- Nahlásit

Vlasta
Je to vyznačené na mapě,jsme blízko hlavní vchodu. A jako 60 GR je krásné,labradorů je 32 ale to je Malíkovou,nikdo neví,co od ní čekat. Jen my se nebojíme vlka nic

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:37
- Nahlásit

jana33 aháá, už to vidím, podle mě jsou to ty betonové plochy před tím podiem ne? Jestli jo tak se moc modlím, ayb nebyo vedro bo tam je to jak na Sahaře a ještě jsou všude kolem stánky takže je tam plno lidí

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:38
- Nahlásit

Vlasta
Jj,to je ono, jak jsou závěrečky. Já se utěšuju tím, že budeme brzo hotový.
Slovenskooo,vedéééé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:41
- Nahlásit

Ikea růůůůdlíček byl asi tak podobně na h....,jako plánek cesty na to pitomé parkoviště. Když jsme se po 3 hodinách poskakování po kruh objezdu a dálnici, kde na nás neustále někdo najížděl a kvílely ze všech stran brzdy ,přiblížily na výstavišti, dal nám jakýsi nazdar německy napsaný papírek,že nemáme rezervaci a máme jet doleva. To nás hodilo opět na dálnici směr Vilach,nevěděly jsem kam vůbec máme jet. Naštěstí Verča v druhém autě umí německy,tak nám zavolala,kterou odbočkou se dostaneme na další parkoviště. Při příjezdu na cca10 km vzdálené parkoviště na nás vybafla obsluha 20 euro a ja zařvala COOOŽEEEEE! Kluk se tak lekl,že nesměle angl. vyžblebtl,že autobus k bráně WDS máme v ceně . Pak přišel na řadu Vlastin růůůdlíček Ikea. Naložily jsem tři kenelky,opásaly popruhem a vytazily se dvěma psy, 3 židlemi,taškami,foťáky k už čekajícímu autobusu. Blbej růdlíček začal stávkovat po 20 m, vypadlo kolečko a pak asi 4x. To už mé cholerické nervy nevydržely a kolečko jsem odmrštila v dál.Růdlíček skončil u popelnice a Vlastičce zbylo jen to kolečko,které jsem nakonec sebrala a dala do Kapsy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:44
- Nahlásit

Zuzana T ještě teď se musím smát ale chápu - ta situace si vyžadovala hodně silné nervy zapomněla jsi napsat jak jsi odmítla zaparkovat na místě kam Tě poslali a našla jsi si vlastní

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:49
- Nahlásit

Zuzana T
No tedy, vy jste měli opravdu veselo!! JSem strááášně moc ráda, že jsem nevyrazila!! Takže se vám evidentně dařilo a rudlíček byl poslední kapka na parkovišti... A já ho mám tááák ráda!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:51
- Nahlásit

Zuzana T
tak teď jsi mě pobavila, úplně to vidím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:52 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

bilksa no jo - sranda byla my jsme s Evčou chodili se Zuzkou po nákupech po výstavních halách a když jsme chtěly jít jinudy tak Zuzka v ráži už od rána zavelela a už jsme cupitali za ní uklidnilo ji až to šampíčko s jahůdkama ale k tomu došlo až večer

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 19:55
- Nahlásit

Vlasta
No já se nedivím, že jste za ní cupitali. Protože naštvaná Zuzka, to je tedy něco. Já se, Zuzky, malinko bojím normálně, natož když se rozčílí... Ne, že by byla nějaká krvelačná, ale prostě mám ooooobr respekt.

Hi, hi, Zuzka to měla prostě pod palcem.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 20:00
- Nahlásit

bilksa
no ty si tak můžeš stěžovat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit

Vlasta
JJ, nasejřené migrenistce není radno odporovat

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:42
- Nahlásit

Se divím,že s tou Zuzanou někam jezdíte,když je tak strašlivá se jí bojíte říct ne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:45
- Nahlásit

jana33
já je žeru za živa -víš

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:50
- Nahlásit

Zuzana T
Po kousíčkách

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:56
- Nahlásit

jana33
My ji máme samozřejmě moooc rádi, jen když se rozzlobí, tak se jí radši klidíme z cesty, popřípadě posloucháme na slovíčko.
Zuzana T
No já jsem říkám, že mám štěstí, že na mne si vždycky hodná, ale stejně se hlídám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:04
- Nahlásit

bilksa
neboj, to ti teprve začne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:07
- Nahlásit

Jako byla to fakt stresová situace,nové cizí auto na které mi neustále najížděl kdejaký blbec na kruháči,tři hodiny v autě,pak darda za parking a nakonec růdl.Okamžitě mě začala bolet palice a já věděla,že jestli se rychle nedostanu do klidu a na kafe, bude zle a zkazím si celý pobyt.Takže proto mé striktní jednání. Holčičky moje,nikdy bych vás nepokousala ))).

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:31
- Nahlásit

Zuzana T já myslím, že to všichni víme ale zase o čem bychom si celý příští rok povídaly ne??

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání