Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 14:24
- Nahlásit

Tinušce gratulujeme a přejeme po výstavě nějakou pořádnou dummy párty

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 17:14
- Nahlásit

Tedy to je dnes pátek...

Z práce jsem letěla domů uvařit, pak na chalupu, kde jsem ještě přištřihla Charlotte, pak s ní zpět do Třeboně, posekat cvičák, pak pro vínko na zítřejší večer, pak zpět domů, vykoupat Charlotte, pak s ní na procházku, aby pěkně uschnula a teď jsem se doplížila domů. Musím jít konečně balit!!

Jo a mezitím jsem sithla pověsit tři pračky prádla. No prima páááááátečeeeek!!

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 17:27
- Nahlásit

bilksa
Já Tě opravdu obdivuju !

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 17:27
- Nahlásit

A na zítřejší den přejeme všem hodně štěstí

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 17:42
- Nahlásit

Ewka
No to tedy nevím proč? Že si neumím srovnat čas a sedím zadkem na deseti židlích??

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 18:45
- Nahlásit

bilksa
Lítáš jak hadr na holi jsi asi nadčlověk.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 18:47
- Nahlásit

Ewka
Nadčlověk??? Spíš magooor!

Ach jo, stále tady čučím do skříně a nevím, co si vzít zítra na sebe, abych v tom mohla vystavovat, ale abych nezmrzla.

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 18:53
- Nahlásit

Co vám funguje letos proti klíšťatům?
Určitě ale nechci obojky, myslím pipety.

bilksa
I tak se to dá říct .

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 18:55
- Nahlásit

Mně proti klíšťatům nefunguje nic - ani obojek, ani pipeta a dokonce ani kombinace. Na táboře se mi Charlotte rozkulhala - myslela jsem si, že si něco natáhla a ona měla na pravé noze čtyři klíšťata...

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 19:02
- Nahlásit

bilksa
To je fakt příšerné . Já z Deniho vytáhla 8 klíšťat, z Cloe o něco méně a to mají spoty, tak nevím, jakou značku zkusit jako další.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 20:40
- Nahlásit

My letos jenom jedno na jednom psovi, tak buď je tady nemáme a a nebo Scalibor obojky fungují

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 22:01
- Nahlásit

Zpráva o retrívříkovi, jak jsem už o něm psala:
štěně je v katastrofálním stavu. Pes smrdí, srst hrozná, blechy, i přes delší chlupy viditelné obratle, propadlé boky, hlava oproti tělu obrovská, ocásek stále stažený, oči v děsným stavu, zahnisaný a mokrý tvářičky, jak z nich teče. Na úterý jsem ho objednala na operaci. Očkovák žádný.

Takže očekávám, že se o něho porvete... Což tedy znamená, že štěňátko je opravdu určené k adopci a kdyby měl někdo zájem, nechť se mi ozve. Na mail nejlépe.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 12:33
- Nahlásit

A ještě odkaz na jeho webstránečku, během dneška tam přibudou i fotky: Štěně zlatého retrívra s oční vadou a podvyživené. Stav pejska a sbírka na jeho léčení:
http://tyrana-zvirata.blogspot.com/2012/05/stene-z lateho-retrivra-pes-bez-pp-s.html

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 18:51
- Nahlásit

Ahoj všem!!

Tak jsem konečně doma - musím říct, že včerejší počasí bylo nejhorší, jaké jsem kdy na výstavě zažila, fakt hrůza.

Moc děkuji Vlastně, která nás zachránila od zmrznutí zapůjčením stanu!!! Dále moooc díky Evičce, která se ujmula naší Amálky a holky si spolu vyběhaly moc krásný posudek. Evička si vyzkoušela, jak máme praštěná štěňátka...

Jinak výstava skvělá, rozhodčí naprosto dokonalí a my jsme spokojení. Štěnda se krásně vystavovala, páníčci si to užili a přesto, že byli v mladých opravdu nejmladší (je jim týden 9 měsíců), si troufám říci, že se vůbec neztratili!!

Amálka a Athos oba dva dny výborná.
Aramis včera výborná, dnes velmi dobrá, protože se při vystavování hrbil, ale i tak jsem moc spokojená.
Charlotte oba dny výborná - jsem na moji "ošklivku" pyšná a mám ze všech radost!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:08
- Nahlásit

Potvrzuji slova Šárky - výstava super, počasí hrozný, použila jsem dvě zimní bundy a v kruhu jsem běhala v holinách a v těch dvou bundách Kokinko byl v sobotu V bez pořadí a v neděli V3, což jsem tedy při té mega konkurenci vyspělých a nasrstěných psů v mladých nečekala jak trefně poznamenala Šárka před kruhem, KOki je ještě holátko

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:09
- Nahlásit

bilksa
Moooc gratuluju k úspěchu Charlotce i štěkanátkům A kdo je Evička?
A jedete i na Kono?

Já byla dneska po dlouhééé době cvičit samostatně s Fandulkou a ta zářila jak hvězda jasná,byla tak nadšená a užívala si to,až jsem se musela smát. A všechno vyšvihla jak paní profesorka

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:10
- Nahlásit

Vlasta
Tééda V3,no to je bomba,moc gratuluju!

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:12
- Nahlásit

Vlasta
Holátko ano, ale krasavec!! Je fajn, že to některým rozhodčím nevadí a jsou schopní dát psa do pořadí i bez srsti - to se mi moc líbí!! Kokino je moc krásný a jak jsem říkala - srt doroste a pak to bude sbírat!! My jsme holt ještě mimina.

Já jsem včera při vystavování pěkně promokla - zateklo mi za krk, boty totálně promočené - příště opravdu beru holinky!!

Vlasti napíšu ti na FB a domluvíme se na ten staník, jo?

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:13
- Nahlásit

jana33
Evča Šípová.

Díky za gratulky, snad se pochlubí i ostavní - Evička, Zuzka, Vlasta už to stihla - ti to vybrali!!

Na Kono razíme také, tentokrát bez Amálky, protože už se nám nechce hlásit kvůli prvnímu hárání, které by mohlo dorazit už kdykoliv.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:24
- Nahlásit

jana33 no pozor, byli tam z naší CZ-psácké party ještě větší úspěchy, ale ať se pochlubí sami - myslím Zuzku a Evču

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit

Vlasta
Jako dneska? Tak to holkám moc přeju

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit

bilksa jj, napíšem si na FB do zprávy?? Akorát tě tam teď nevidím...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:26
- Nahlásit

jana33jj jako dneska, ale jako handlerky svých odchovů, popřípadě i cizích psů i včera dokonce i já jsem měla rito v podobě úplně cizího psa v otevřené dopadli jsme na výborný bez pořadí ale nepamatuju se jak se jmenoval - vím jenom Arny

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:28
- Nahlásit

Vlasta
Jsme měli stejné myšlenky - na holky. No Vlasti - nejen s Arnym si zářila!!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš,tak to muselo být zajímavý,jak jsi k němu přišla?
Tak včera jste mi výsledky říkali a když Kokino měl V3,tak předpokládám,že ony mají titul nebo res. titul, to je paráda

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit

bilksa no v tom druhém případě jsem překvapila sama sebe

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:32
- Nahlásit

jana33jj trefa Jinak přišla paní, že má pejska po Montym a že by potřebovala pomoci s vystavením, kdysi jí ho vystavovala Zuzka, ale ta nemohla, tak jsem byla nominována já a docela dobrý - napřed se se mnou nechtěl bavit, ale kuličky z Ikey jako pamlsek udělaly své - a dobrý, už spolupracoval

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:47
- Nahlásit

Zdar. Už jsem díky horké vodě rozmrzla.
Já jsem spokojená moc,naše tři déčka se všechna umístila v pořadí Dante 2x r.CAC, Diana V4 v sobotu a Dora se mnou na své 1.výstavě V3 - všichni naposledy v mezitřídě. Dora se ještě nechlala změřit a zapsat plnochrupost a už jen jednu výstavu a OVVR))) a bude to další chovný jedinec z déček.Cathy oba dva dny ve veteránech v parádní náladě V3/V4 - no už nám to moc neběhá a další holky byly supr čupr. Stačila si ovšem za ty dva dny spřátelit skoro všechny stánkaře, takže při defilé šampionů mělá i svůj fan klub.....
Otec Déček Monty v sobotu BOB, v neděli budoucí partner Evičky Bocinky Apollon Flores Vitea.¨Výstava organizačně bez chyby, počasí neovlivní ani p. Kubeš.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:52
- Nahlásit

Zuzana T
No ještě jednou obrovská gratulkaaaaa!! Fakt úžasný!! To zahřeje, viď!!!

Výstava se mi fakt moc líbila, byla nadšená i panička od Athoska, která se již mezi lidmi začíná orientovat, tak už to pro ni bylo zajímavější.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:56
- Nahlásit

Zuzko super,takový úspěšný odchov potěší,stejně jako Šárky
A BIS byl kdo?

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání