Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:50
- Nahlásit

bilksa
Díky Já už slavila včera, Karel mě vylákal ke kamarádům,že si u nich jen opečeme buřta a oni se tam sešli všichni,že se prý slaví můj svátek překvapení

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 10:02
- Nahlásit

jana33
no jo vlastně: všechno nejlepší k svátku

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 10:09
- Nahlásit

Vlasta
dííík

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:17
- Nahlásit

jana33
No to je hezký!! My byli včera také na buřtíkách. U kapitána jachty, jak na ní jedeme na dovču.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 07:21
- Nahlásit

Jo, jo, páátečéék

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:20
- Nahlásit

Vlasta
no jasně,páteček

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:31
- Nahlásit

Vlasta
Tenhle týden se mi zdál nějaký dlouhý. Taky mám radost, že už je volno.

V poledne uvařím a mažu za holčičkama!!

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:32
- Nahlásit

bilksa
Taky mám radost, že už je volno
volno? já na té základce měla zůstat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:34
- Nahlásit

bilksa
jaké volno? Ty v pátek nepracuješ?
My tu teda šrotíme o 106

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:49
- Nahlásit

EdaZuzana T
Ale ne, pracuju, ale jen do dvanácti, takže to je pro mne jako volno.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:03
- Nahlásit

bilksa
no to je tedy prac. morálka!

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit

Zuzana T
to víš, výhoda učit na prvním stupni!! V pátek rozhodně déle ve škole nebudou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:08
- Nahlásit

Ale budou, u nás určitě ,páč je rodičové mají v družině,kde se jakse patří vyřvou a nejvíc u nás v jídelně.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:25
- Nahlásit

Zuzana T
No ale to už se neučí, to už nepočítám jako školu. U nás děti neřvou ani ve škole, v jídelně mlčí ani nedutají. Tady by se ti líbilo.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:36
- Nahlásit

bilksa
Všichni se tě bojí
My jdeme odpoledne připravovat věci na zítřejší dětský den. A zítra dopoledne odvysttavuju, odvezu Fanušku domů a pojedu vypomáhat a večer se pokračuje v zábavě venku s živě hrající kapelou má být superpočasí,ani horko, ani mokro,prostě akorát,tak se moc těším

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:38
- Nahlásit

bilksa
nemáte nějaký divný děti?? Včera jsem šla na louku se psama až navečer, že tam nikdo nebude a ouha.... potkala jsem dva lidi se 4 dětma ve věku 3-6 let - už když jsem je zahlídla tak jsem brala psy na vodítko a ta banda uřvaná se hnala ke mě se psama a rodiče nic - tedy já byla ale nasraná, ne že by jim něco psi udělali, ale samo že když by se přiblížili tak je psi na vodítkách povalí a pošlapou - až v poslední chvíli kdy jsem táhla psy do vysoké trávy se taťka s mamkou probrali a smečku si zavolali - banda!

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:03
- Nahlásit

Vlasta
Hele,já takhle nechápala v MB, v ohrádce jsme tam měli tři psy, přišla matka a babička s malýma harantíkama a bez jakéhokoli dotazu přišoupla děcka,a´t si pejsky pohladí.Samozřejmě harantíci prostrčili ručičky ohrádkou,kdyby je nějakej pes chytl,tak neuděláš vůbec nic,resp. než uděláš,tak má po ruce

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:47
- Nahlásit

Vlasta
Nemáme, jen jsme prostě malá vesnická škola, máme je neustále pod dohledem a jsou prostě slušný.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:22
- Nahlásit

bilksa
zívidím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:23 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Včera v telce pan Jo z cirkusu vyprávěl,jak maminka strkala 3letého chlapečka k tygrovi,aby si ho pohladil.Když jí pán řekl,že může to dítě zabít jednou packou,tak řekla:Ale jděte,vždyť je máte cvičený)).

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:42
- Nahlásit

Zuzana T
No to je přesné...Pak mají mít děti nějaké základní vychování a znalosti o tom, jak se chovat ke psům a ke zvířatům celkově.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:42
- Nahlásit

Zuzana T
hm, to je dobrý - lidi jsou fakt praštěný - ale každý jinak. Někdo mi psy pomalu zadusí a někdo ječí když si k němu při procházení letmo čuchnou.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

Hele,já vždycky jako vrchol uvádím historku z Prahy, kdy na psí hřiště přišla paní s dvěma harantama, dala jim míč,ať si tam koupou a sama si rozložila noviny. A když jsem jí přišla upozornit,že je na psím, nikoli dětským hřišti, a my si ty psy na vodítku držet nebudeme, tak mě počastovala takovejma výrazama,že jsem je od té doby pohromadě zase neslyšela

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:22
- Nahlásit

jana33
fakt? To je hustý......

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:33
- Nahlásit

Vlasta
No faakt, a ještě jsem se dozvěděla,že jestli ty psy nemáme vychovaný,tak je nemáme vůbec mít. Prostě totál blbka,klika byla,že jsme si jich tehdy všimli,když přišli,protože jsme byli na druhé straně hřiště, měli jsme tam X velkých psů,kdyby zmerčili ty děcka s míčem dřív než my,tak z toho mohl být fakt průser,minimálně by je porazili a podupali. Nakonec madam odešla,až když jsme jí pohrozili poldama

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 13:45
- Nahlásit

Tak my v Ltm v mladých V2 z pěti psů - máme krásný posudek a rozhodčí se dlouho rozhodoval mezi námi a posléze prvním psem a potom mi říkal že má Koki velký potenciál, ale momentálně rozhoduje věk - byli jsme opět nejmladší ze třídy. Jsem moc ráda - a dokonce mě poprvé rozhodčí pochválil za předvedení

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 13:55
- Nahlásit

jana33 a zapomněla jsem ještě jednou pogratulovat k megaúspěchu

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 14:15
- Nahlásit

Vlasta
Taky ještě jednou gratuluji

Fanynka dostala V1,CAC, mooc se líbila, hlavně byla rozhodčí naprosto unešená z pohybu, hned mi říkala,že učitě Fany chodí běhat nebo jinak sportovat,že to je nádhera tak jsem si zpravila náladu po tom zamindrákovaným blbovi před dvěma týdny jediné,co nám bylo vytknuto je opět "pracovní kondice" a moc jsme se nasmáli,když jsme běhali o Caciba a vedoucí kruhu, myslivec a rozhodčí na zkouškách jí šeptal,že jemu se tedy nejvíc líbí Fanča a Malíková na to,že to úplně chápe,ale výstava je výstava
A k tomu Art od kamarádka dostal taky Cace,takže naše výprava naprosto úspěšná a spokojená

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 14:35
- Nahlásit

jana33

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:25
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, ještě jednou moc gratuluji. Mám z vás velikou radost a věřím, že se budou úspěchy velmi rychle rozrůstat!! ;)

jana33
Jani, a tobě také moc gratuluji. Věřím, že takový úspěch dokáže hodně potěšit hlavně když je člověk nesklízí tak často!! Hezky to oslav a Fanču něčím odměň. Zaslouží si to. ;)
A kdo vás posuzoval?

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání