Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:39
- Nahlásit

EvkaS
Evčo,Fanču by člověk odměnil tak prací a ta dneska nebude
Posuzovala Malíková, má nově aprobaci

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 14:43
- Nahlásit

Vlasta
Mooooc gratulujeme!! Věřila jsem v úsěch!!

jana33
Tedy, vy to teď sbíráte!! Konečně někdo docenil u psi v pracovní kondici!!! Strašně moc gratluju a moooc vám to přeju!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:00
- Nahlásit

bilksa
Tedy, vy to teď sbíráte!!
Já bych to zas tak nehrotila

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:39
- Nahlásit

jana33
No jak nehrotila?? To je nádherný úspěch!! Paráda!

Já jsem včera večer měla ohromnou radost - volala mi vedoucí toho družstva, jak nás pozvali jako posily na flyball a strašně moc děkovala, že běhali skvěle. No a nabídla mi, jestli nechceme jet na další turnaj s nimi, tak mi to moc polichotilo, že i "hloupý" zlaťák může být úspěšný!!

Navíc má Charlotte oficiálně přiznaný další flyballový titul FLY19!! Škoda, že to ještě štěnda nemají v PP - to jen tak každý zlaťák nemá.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:01
- Nahlásit

bilksa
No,že to teď sbíráme,to je trošku přehnaný ale radost z holek samozřejmě mám
A vy jste taky mega úspěšný,je super,že se Charlotka vyrovná všem těm borderkám apod. Jste hvězdy

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:09
- Nahlásit

jana33
No taky stále budíme pozdvižení, když někam přijedeme Mám z ní radost a jsem ráda, že ukážeme lidem, že zlaťák není jen medvěd, který se nehne.

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 07:46
- Nahlásit

jana33
nebuď skromná, a přiznej, že máš doma "žampióny"
ale jinak docela upřímně gratuluju!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:22
- Nahlásit

jana33
Gratuluju ještě jednou, potěšily jste mě! Naplánuj, kam to pojedete doběhat

Handlerce Vlastě samozřejmě také gratulace!

Já jsem sobotu strávila na druhé hospitaci na ZV, tentokrát v našem místním sdružení, jsem se dost naučila i poučila a byla jsem utahaná jako pes není na škodu ty zkoušky vidět i z druhé strany barikády!

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:26
- Nahlásit

Ketrin1
Dík hele,nevím,já příští rok chtěla nechávat už Fandu doma,tak uvidíme
Eda
Jasně,my jsme samej žampion
Ketrin1
Hele a za jak dlouho z tebe bude rozhodčí? Budeme tady dělat veverky,od té doby,co padl Bárta a Hornický,nic v okolí není

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:33
- Nahlásit

jana33
Budeme tady dělat veverky Pod jakým klubem?
Hele na mě stejně nebude nikdo jezdit - budu zlá jako moji učitelé mordparta
jestli stihnu odhospitovat na podzim ještě dvoje podzimky a udělat zkoušku, tak od příštího jara.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit

Ketrin1
Tak daleko jsem ještě neuvažovala
Ale asi RK,aby to bylo se zvěří a veřejnýma výsledkama včetně známek

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:42
- Nahlásit

jana33
tak uvažuj, pořádání veverek musíš mít projednáno s výcvikářem, ideálně do konce října - listopadu, aby to dal do plánu na příští rok.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:01
- Nahlásit

Ketrin1
to nějak dopadne

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:51
- Nahlásit

Tak jsem byla cvičit s Barbuchou a nedá se nic dělat,ona si to prostě nejvíc užívá a nejlíp předává,když může předávat ve výskoku na paničku- prostě se přiřítí,vyskočí,předníma se o mě opře a tak vydrží,dokud si aportek nepřevezmu

michna
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:57
- Nahlásit

jana33

To bude mit na vsestrankach u rozhodcich uspech

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:11
- Nahlásit

michna
S Barbuchou se navšestranky fakt nechystám ale jinak - do ruky to předá,tak co by mohli namítat, v řádu to specifikované není

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit

jana33
Tak budeme asi někdo blízko vás - nakonec Eva zamluvila Amber hotel.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:10
- Nahlásit

bilksa
Jsem to říkala,že k vám půjdem do sprchy

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 07:21
- Nahlásit

jana33
No jasně, my vás tam rádi přivítáme! A Charlotte Fanču určitě vééélmi nadšeně. Ovšem nejsem si jistá, jestli budou druhý den schopny se jít vystavit.

Odjíždím s dětma na výlet, tak držte palce, ať se mi nerozutečou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:51
- Nahlásit

bilksa
Kam jezdíte na výlety? Na ZŠ jsem chodila v Olomouci a každoročně od 1. do 9. třídy byl okruh stejný - Javoříčko památník vyhlazení vesnice a jeskyně + Bouzov na hrad. Nikdy nebyla změna a přesto jsme se na to těšili

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:27
- Nahlásit

Jéé,školní výlety, to byla bomba,ale dozor bych na nich teda dělat nechtěla

Holky,klíšťata útočí, prošvihla jsem deadline spotů,protože jsem nechtěla fanče před výstavou mastit kožich a už jsem dneska sundavala,blee

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit

jana33
my máme Scalibory a i když je sundávám - na koupání, na výstavy - a Kokino byl i vykoupaný v šamponu - tak zatím v poho - žádný jsem ještě netahala.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:27
- Nahlásit

Ketrin1
tak uvažuj, pořádání veverek musíš mít projednáno s výcvikářem, ideálně do konce října - listopadu, aby to dal do plánu na příští rok.
U OVVR to není tak striktní, lovecké zkoušky musí být nahlášené do termínu, ale OVVR a WT se přidávají ještě teď. Aspoň u RK s tím není problém.

jana33
Gratuluju Fanynce! Třeba se začne blýskat na lepší časy a i pes v pracovní kondici bude uznán za dostatečně krásného.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:42
- Nahlásit

Vlasta
nám spoty fungují,ale te´d jsem to prošvihla,vím o tom. A ty klíšťáci jsou táááák hnusnýýýý,bleee
Petra Bailie
Děkuji ale nesdílím tvůj optimismus,kdyby s náma ve třídě byla fena,co by těch žádaných šest kilo navíc měla,tak nepochybuji,že by vyhrála.Ale víš jak,já jsem šťastná za výbornou a vůbec to mám na háčku,když jezdím výstavy s vykastrovanou a ještě pološílenou čubkou

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:42
- Nahlásit

Petra Bailie
Tím líp, já jsem takhle vycvičená ještě od p.Blechy.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit

jana33
Jsem zvědavá na ty Angličanky na klubovce. Dívala jsem se, že též dorazíš. S Fančou nebo s Barbuchou?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:44
- Nahlásit

Petra Bailie
S Fandulkou,o Barbuchu by si Angláni ani kolo neopřeli jestli je F v pracovní kodnici,tak B je v kondici alá Dachau ale Fandule byla to samé v tomhle věku.Jenže B je vyšší,takže to ještě vynikne
Já se těším,jak si to užijeme,jedeme už v pátek s kamarádama a Fandulka miluje,kdyžmůže mít paničku jen pro sebe. A tři dny ,to se jí ještě nestalo,aby z toho neměla EIC záchvat Na Anglány jsem taky zvědavá, když dostane F výbornou,tak budu na výsost spokojená a když ne,tak můžu rozhlašovat,že tomu nerozumí,že ona je přeci teď ten skoro žampion

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:31
- Nahlásit

Vlasta
My máme každý rok jiný výlet. Nebo se o to snažíme.

Vrátili jsme se všichni a bez zranění, tak můžeme doklepnout pár týdnů a hurá na prázdniny.

Jinak o klíšťatech mi ani nemluvte - u nás už měsíc sundavám z holek každý den 1 i více. A to máme Scalibor i pipety. Jooo, na jihu je hej... Máme tu nádhernou přírodu, ale plnou klíšťat, bleeee.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 17:33
- Nahlásit

bilksa
Hele,ono je těch bestií teď všude nějak enormně....

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:57
- Nahlásit

jana33
Já byla minulý týden v Praze v hostivařském parku, trávníky posekané, ale klíšťata jsem nestačila sundávat.Na žlutých jsou naštěstí dobře vidět i ta lezoucí, takže jsem je průběžně obírala, ale stejně měla Tina jedno a další tři jsem pak našla v pelechu už nacucaná, co si holky vykousaly a já je před tím nenašla. No hnus! Tina má Scalibor, Bailince žádný obojek dát nemůžu, Tina jí za něj s oblibou vláčí, takže té jsem teď koupila Advantix, snad to bude fungovat.

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání