| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:19
- Nahlásit
jana33
Nevíš, jestli tam platí ta samá zásada jako u lidí - že se nesmí vzít nalačno? Mimochodem suším jí s sebou vetamixí kusové hovězí a je tak pěkný, že kdybych pořád nehlásila, že je "psí", tak to chlapi doma zdlábnou u TV u fotbalu hned
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:24
- Nahlásit
Ketrin1
kdes ho vzala??? Mě už kusový hovězí nezavezli asi čtvrt roku,jen srdíčko
Asi je to lepší,ale zas při jednorázovým podání bych to tak nehrotila, a když,tak podle mě stačí,když předtím zhltne hrstku něčeho.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:30
- Nahlásit
jana33
asi jsem měla štěstí, objednávám teď jen zhruba 1x za dva měsíce a přivezli ho
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:34
- Nahlásit
Ketrin1
Tak to jsi fakt měla,já objednávám jednou za tři týdny,měsíc a nic. Anebo tě zváží z jinýho skladu a tam ho mají,nevím,ale právě mám problém s masem na sušení,protože srdce je někdy libový a na sušení dobrý a někdy zas tučný a to je na nic
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:09
- Nahlásit
Tak dnešní cvičení úspěšně za mnou - po posilování jsem úplně hotová. Zítra koupání Athose a Charlottky a v sobotu se na všechny, které uvidím moooc těším!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 08:53
- Nahlásit
Dobré ránko!! Páááteček!!
Dneska ve škole jen chvilinku, a pak hurá na chaloupku za holčička a koupání. Charlotte začala pěkně línat, tak doufám, že po vykoupání jí něco zbyde.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 09:24
- Nahlásit
bilksa
přesněěéééé - pátečééék - taky bude dneska koupat snad uschne nějak nepřeleženě zatím to tak vždycky bylo tak snad jo....
Dneska jsme poprvé spali na nových matracích s paměťovou pěnou a já tedy nevím co jsem čekala, ale spalo se mi stejně jako na těch starých..... trochu jsem zklamaná za ty prachy jsem si to vůbec neužila
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 09:29
- Nahlásit
Pátečééék,a my koupat nebudeme,pokud se madam nevyválí v nějaký mrtvole ale dneska už má bezpečnostní režim,aby si nezlomila všechny nohy,tak snad ne
Vlasta
Buď ráda,že to nebylo horší,i to se stává
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 09:44
- Nahlásit
Vlasta
My jdeme vždycky na procházku a to uschnou výborně.
Athos i Ruppík mají srst dlouhou, splývavou, tak jim to schne hezky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 09:47
- Nahlásit
Já vlastně taky plánuju koupat,až dorazíme na místo,tak půjde Fany do rybníka Má být horko a než přijde na řadu,uschne desetkrát
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 10:16
- Nahlásit
jana33
Závidím, my se holt koupat nemůžeme..
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 10:21
- Nahlásit
Vlasta bilksa
Taky budu dneska koupat Andrýska, to bude radosti. Asi na něj vytáhnu i fén, abych mu trochu srovnala ty kačery na zadku.
jana33
Jo, labíci mají tohle lepší, to je fakt.
Nicméně náš Maxínek má opět alergickou reakci na nějakou zelenou vodu, ve které se vykoupal, tak má vyholenou část hrudníku a léčíme. Má tu kůži fakt hrozně citlivou na cokoliv. Takže má na nějakou dobu útrum s koupáním.. no je to těžké mu vysvětlit, že do toho bazénu fááákt nemůže.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 10:25
- Nahlásit
EvkaS
bilksa
Jj,výhoda labíků Já budu Fanouška muset chladit,aby se nepřehřála, beru jí sebou i tu vestičku. Ale plánuju,že po výstavě bude koupálko veliký, u toho Amber hotelu je další rybník,tak to budou mít psiska fajn
EvkaS
Jako hot spot nebo nějakou kopřivku? To je teda děs,chudáček
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 10:47
- Nahlásit
EvkaS
Chudák, to je nepříjemný. Já pořád nevím, co s Britou - šíleně smrdí - jako, když má hot spot, ale ten nikde nemá. Nesetkal jste se někdo s tím? Co s ní mám dělat? Bojím se, že když ji vezmu šamponem, bude to ještě horší.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevíte, co s tím?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 10:56
- Nahlásit
bilksa
Já bych jí šamponem vzala,co nejvíc vysušila a pak ven,aby co nejrychleji uschla. Prý je to zapařená srst,pokud se tedy nekoupe ve smradlavý vodě...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 11:04
- Nahlásit
bilksa
mě takto desně - jako blití - smrděl Greeny když se celý víkendový pobyt neustále rachtal ve vodě a ani přes nc neuschnul - tak doma jsem ho vyšamponovala a byl klid - Evča S - si to určo pamatuje - to byl strašný puch!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 11:30
- Nahlásit
Vlasta
jana33
No to bude ono, my ji sice do voudy pouštíme až když je tepleji a to ještě dopoledne, ale ta ovčácká srst je fakt šílená. Podsadu má strašně hustou a asi pořádně neproschne.
Vezmu ji dneska šamponem a vyfénuju, snad to bude lepší.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 11:32
- Nahlásit
jana33
No měl to samé už před dvěma roky. Nejdříve to začne takovými malými červeným flíčky na kůži - jako zanícené chlupové váčky - a pak to začne i mokvat, když se to neoholí a nečistí... takže dost připomíná hot spot, ale vet říkal, že u něj je to přímá alergická reakce zřejmě na řasu a znečištěnou vodu. Takže mu to několikrát denně musíme čistit a ještě mu to potíráme extraktem s aloe, ono se to pak rychleji hojí.
Vlasta
Ano, pamatuji. Bylo to hodně cítit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 12:28
- Nahlásit
EvkaS
Tak to je děs,zvlášť u labradora.A je to vyloženě z vody,nemůže mít třeba nějakou kontaktní alegii na trávu nebo tak něco?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 16:29
- Nahlásit
Uff,tak jsem připravila psa na výstavu.....zastřihla jsem ocásek
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 18:45
- Nahlásit
jana33
Ufff, já taky - hodina střihání, pak koupání Brity, Charlotty i Athose. Ještě, že bylo horko, tak jsme je všechny vykoupala venku. Athos nám při procházce hned vlezl do stoky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 19:29
- Nahlásit
bilksa já mám taky vykoupáno, ale nějak se nemůžu zabalit - chodím od ničeho k ničemu a nechce se mi to udělat......
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 19:46
- Nahlásit
Vlasta
To bude tím hezkým počasím - také se tu vrtím a nic nebalím. Ne, už něco mám, ale okleštila jsem to na co nejmíň věcí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 20:15
- Nahlásit
Vlasta
bilksa
Taky nemám zbaleno a nechce se mi,asi to nechám na ráno,stejně beru jen pár kousků. Akorát jsem zjistila,že jediný použitelný tříčtvrťáky mám špinavý,takže beru dlouhý letní kalhoty.jsem blb
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 20:22
- Nahlásit
jana33 to já mám plnou skříň čistých věcí - takže já selektuju podle klíče: toto obleču a toto už ne Ale už jsem si připravila svačinu - jo a doklady mám taky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 20:32
- Nahlásit
Vlasta
Já mám 3/4 jen teplákoidní na doma a jedny na normoš nošení. Mám kontaktní alergii na kytky,takže nemůžu s holýma nohama moc chodit....no a když jsem te´d ty jedny lepší hledala,tak jsem zjistila,že je na nich flek,byť jsou vypraný,nevšimla jsem si ho při žehlení. Ale ty letní kaťata jsou fajn a dají se z nich udělat 7/8ové,tak to vnich v pohodě zvládnu...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 20:42
- Nahlásit
jana33
Já beru prvně na vystavování sukni. V zelených mysliveckých kalhotách se mi nechce pařit a 3/4 mám jen džínové a to nechci. No snad to v sukni zvládnu.
Jinak taky beru jen pár kousků - sukni a triko na vystavování, to už ráno na sebe, pyžamo, spodní prádlo a dlouhé kalhoty, kdyby se nááhodou udělalo škaredě. Toť vše, musím to v tomhle vydržet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 20:47
- Nahlásit
bilksa
Tak sukni nevlastním leda hodobožové šaty
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 21:03
- Nahlásit
jana33
Já mám sukní hromadu - nosím je ráda, tak jsem našla jednu do hněda, pružnou, tak snad to v ní zvládnu.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:45
- Nahlásit
Moc držíme všem pěsti na dnešní Konopiště!
|