| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:00
- Nahlásit
Tak my jsme zpátky doma a hlásíme, že Hawkey byl v sobotu V a v neděli V4 - tož to šlo v sobotu jsme nezvládli dlouhý výběr psů do pořadí a Kokinko už odmítal stát
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:20
- Nahlásit
Vlasta
Gratuluji, krásný výsledek
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:21
- Nahlásit
Vlasta děkuji, ale až sem nakouknou holky tak byly lepší
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:32
- Nahlásit
Vlasta
Teda, zvědavá jsem moc, hlavně jak dopadli labíci.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:42
- Nahlásit
Uf, tak i my už jsme doma. Pro nás moc hezký víkend!! Obzlášť sobota mne potěšila.
Athos v sobotu i přes totální vedro celkem spolupracoval, takže V4, dnes postoupil do užšího výběru výborných, ale dál už ne, takže V bez pořadí.
Charlotte měla celý víkend super náladu, ráda se předváděla, takže včera pro nás zatím největší úspěch za její život - V3. Dneska jí to úžasně běhalo, i se krásně předváděla, ale i tak to na pořadí nestačilo, takže V bez pořadí.
Aramis oba dny V bez pořadí.
Moc jsem si víkend užila, ráda viděla známé tváře, večerní procházka a véča s Jančou super. No a Charlotte s Fančou se nezapřely - opravdu budou asi nějak příbuzné - jsou to fakt magorky.
Už teď se těším na Brno - s kým se uvidím??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:12
- Nahlásit
bilksa se mnou ne my máme pauzu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:17
- Nahlásit
Vlasta
My jsme se rozhodli pro pauzu přes léto. Pak zrovna řeším, kam vyjet...
Jinak psala Zuzka, že už se asi schyluje...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:03
- Nahlásit
bilksajj, už se to blíží těšíš se??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:10
- Nahlásit
Vlasta
No to víš... Ještě, aby vše vyšlo tak, jak má. Asi budu dneska sedět celou noc u PC.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:10
- Nahlásit
Holky,ráda jsem vás všechny viděla,bylo to moc fajn, Fanča s Charlot jsou opravdu svoje klony,jen ten kožíšek mají jiný hlásím,že dráp drží,ale na pohmat bolí,tak uvidíme,co s tím..
Celkově víkend supe,moc jsme si to užili,jak výstavu,tak následující procházku a posezení
Fanynka byla úžasná, i v tom horku včera se krásně předváděla a dneska taky, stále pozitivně naladěná, dneska to rozhodčí ocenila i v posudku, napsala,že "fenka krásně spolupracuje se svojí handlerkou".To je myslím na fenu,která je nejraději v lese úžasný no a V3 oba dva dny je jen třešnička na dortu,stejně tak to,že jsme porazily i třeba slovenskou klubovou vítězku.
Ale jinak mi to nedá, rozhodčí mě zklamaly. Kdo jiný než anglický rozhodčí by měli dbát na povahu, kdo jiný by měl dbát na pohyb. Přesto včera CACe a dnes res.CACe dostala fena,která měla po celou dobu ocas až na břiše, včera i dnes byla výborná fena,která měla evidentně jednu kyčly skoro vykloubenou z jamky....Těch nejistých povah tam bylo více a všichni výborní....to už je to opravdu považováno za normu?
Zuzce moc držím palce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:12
- Nahlásit
A ještě obr gratulace Petře Otevřelové, Tinka zazářila, včera CACe a dnesk res. CAC.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:15
- Nahlásit
jana33
Jani, moc gratuluji, to jsou krásné úspěchy !!!
A Tinka, to je nádhera, Peťa musí být nadšená !
Gratuluji oboum !
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:24
- Nahlásit
Ewka
Díky,jsem moc ráda,že se Fandulka líbí i někomu jinýmu než mě Péťa musí zářit
btw jak to tak pozoruju na výstavách a teď se mi to na klubovce potvrdilo,za chvilku budou mít všechny feny asi tak 50cm,jsou menší a menší,některý už fakt vypadají jak štěńata
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:26
- Nahlásit
jana33
My jsme měli rozhodčí prima - sice hlavně chválili, vady v posudcích jsem viděla po málu, ale když se jim něco nezdálo, opravdu to napsali. Dneska dokonce ze šampionů vyloučila dva, kteří na rozhodčí vrkli.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:34
- Nahlásit
bilksa
Faaakt? Tak to čučím. U nás včera takhle vyletěla jedna fena v mladejch,ale ta šla po rozhodčí dost naostro
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 19:00 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
bilksa hele a je to vůbec pravda? Já jsem to jenom slyšela a neviděla, a na výsledkové tabuli nic takového nebylo.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 19:03
- Nahlásit
Vlasta
Jo,takže nevyrazili,jen jim nedali pořadí nebo jak?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 19:08
- Nahlásit
jana33 no ve výsledcích to nebylo, takže pokud vůbec někdo vrčel tak měl V a nebyl v pořadí - nebo jsem to špatně pochopila sice jsem tam byla ale fakt nevím
Jinak jak čtu na FB podobnost posudků je obrovská - mrkni, že další pes výborně spolupracoval s handlerkou ..... já jsem včera byla taky mooc nadšená, ale potom jsem četla skoro stejný posudek u dalších psů - tak mě to nadšení trochu přešlo.....tím Ti samo nechci kazit radost
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 19:13
- Nahlásit
Vlasta
Hele,tak ti rozhodčí mívají svoje fráze,který používají,to je jasný. To mi radost nezkazí, pro mě je hlavní,že vůbec viděla důvod mi to tam dát,Fany není zrovna showman a na FB to nevidím,asi někdo,koho v přátelích nemá..
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 19:47
- Nahlásit
btw jak to tak pozoruju na výstavách a teď se mi to na klubovce potvrdilo,za chvilku budou mít všechny feny asi tak 50cm,jsou menší a menší,některý už fakt vypadají jak štěńata
Není to tím, že jsou hodně podsadité, takže působí jako malé?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 19:53
- Nahlásit
Ewka
Nee,jsou fakt malinkaté.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:06
- Nahlásit
Dneska dokonce ze šampionů vyloučila dva, kteří na rozhodčí vrkli.
To už budou vyloučeny z chovu na pořád a nebo budou mít na příští výstavě zase možnost...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:17
- Nahlásit
Vlasta
No tak jestli mají normálně V, tak je to zajímavé. Uvidíme podle výsledků. Každopádně je fakt, že posudky jsou hodně podobné, ovšem je fakt, že fráze používají většinou rozhodčí svoje.
Fuj, máme doma šílené vedro, zítra odpoledne asi vyrazím na koupačku.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 08:51
- Nahlásit
jana33Ewka Děkuji, skoro mě z toho kleplo! Výstavní titul Bailinka nikdy neměla (přestože je samozřejmě nejkrásnější ). Vedro šílené, ale jinak moc fajn, s některými kamarády se člověk skoro jinak nepotká. Nejlepší byla Eva, její mlaďoška Derrya dostala oba dny BOB a jí to tak vzalo, že se rozbrečela. To je taky pěkný éro, s Tinou jedna ruka, stejný magorky.
Posuzování u LR bylo velmi mírné, VD dostali snad jen trialáci (ti byli spokojení, jak jinak). Ta bázlivá fena byl vážně úlet, to nechápal nikdo. Ale obě dámy byly moc milé, laskavé k pejskům, posuzovaly velmi pozorně a důkladně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 08:56
- Nahlásit
Zdravím, gratuluji úspěšným. My probděly noc a zatím jsme v celku.
K výstavě:Viděla jsem jen sobotu, pí. Woods měla svůj typ a držela ho, pí. Kipps nikoli. Obě byly milé a příjemné,ale na můj vkus až moc benevolentní. Posuzování pí. Woods jsem viděla a zažila,ale to byla přísnější.Tolik výborných není normální. Mrkněte se např. na belgickou klubovku - tam lítaly i D,pod Mr. Edwardsem. Já výstavy,kde mají všichni krásné stejné posudky a výborné moc nemám ráda. Takové to nenaštve a neurazí je o ničem.
Jinak organizace ok.Viděla jsem spoustu kamarádů a bylo to moc příjemné i v tom vedru .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:03
- Nahlásit
Petra Bailie
Bob byla Eva Černá?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:25
- Nahlásit
Ahojda - gratulace všem vystavujícím a obzvlášť Janě a Petře! - to je fajn, že občas bodují i jiné typy než obtloustlí "méďové" Evě to také moc přeju. Co bylo k vidění u LR-psů?
My jsme si užívali venku - konečně teplý víkend - a psi též koupačku a zrající třešně. Mimoto jsem testovala nové trekové sandály
Zuzana T
prospi se, dokud můžeš
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:45
- Nahlásit
Ketrin1
Nic zvláštní. U obou plemen bych řekla,že nejkvalitněji obsazená byla pracovka (hihi,nic osobního), bylo hodně hnědých psů a mě tak nějak splývají
Petro,ona Derya neměla předtím ani Cajce nebo jo? To se nedivím,že se Eva z toho rozbrečela,to je jak z nějakýho snu
Jooo,Vlastooo,až mi někdy budeš tvrdit,že je něco kilometr,tak se zas zasměju
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:21
- Nahlásit
jana33
Kam tě Vlasta poslala???
Petra Bailie
Také moc, moc gratulujeme!!
U nás pěkné vedro, asi vyrazíme opoledne s holkama na pískovny, už se těším i já na koupačku, natož Charlotte.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:30
- Nahlásit
bilksa
V sobotu,když jsem chtěla koupat Fanušku,tak mi tvrdila,že ten rybník je kilometr po silnici a já jí na to skočila
Tady taky hic,ještěže máme dole v baráku chládeček. Ale přijde déšt,bolí mě klouby jak prase.
|