| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:22
- Nahlásit
Marie Šustová
jj, je to ještě daleko - už jsem našla i ty stránky : http://www.2014eurodogshow.cz/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:34
- Nahlásit
Marie Šustová
Praha by byla na takovou monstr akci malá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 20:32
- Nahlásit
Tak jsem zpět z rautíčku, posezení fajn, jen kdyby se člověk nepotil i když jen sedí. Fakt hrůza. A to tu mám ještě pár kousků na žehlení, brrr!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:21
- Nahlásit
Tak máme sbaleno a naloženo. Povedl se nám neskutečný kousek - oba jsme sbalení do jednoho kufru. Venku jsou jen piva, vody a zavařená masa. S takhle málo věcma jsem nikdy nejela, hrůza.
Jinak řízečky usmažené, zelenina i ovoce připravené, takže ráno v půl sedmé odjezd. Tak se s Vámi loučím a těším se na virtuální shledání za 14 dní.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 09:46
- Nahlásit
bilksa
Krásnou dovolenou!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 08:47
- Nahlásit
Tak jak? Umřeli jste vedrem?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:53
- Nahlásit
Vlasta
No včera skoro jo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:47
- Nahlásit
Skoro,já fakt horko blbě snáším a tohle mě vážně nebaví.
Vlasta
Mimochodem,ještěže jsme neuvěřili Marii,na Derby budou samozřejmě tropy pokračovat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:04
- Nahlásit
jana33
Mě je taky z horka špatně - do 25°C to jde a co je nad mě usmrcuje nojo, to by Mydlík neustál, už v sobotu měl docela problémy být ochotný k práci - on asi jak se narodila na severu a má otce severského - tak to má v genech že zima je lepší než vedro
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:53
- Nahlásit
Tak to naši jsou ochotný furt,ale pak z tý ochoty zkolabujou,protože se šetřit nebudou.
Tak s půlkou smečky jsem v lese obnovila a přidělala značení drah na barvu,tak teď už se jen někdy odhodlat barvu nakapat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:11
- Nahlásit
jana33
no jo, barvu bych už taky mohla začít - abychom do podzima měli něco hotovýho
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:22
- Nahlásit
Vlasta
No,já už se vidím,jsem zvědavá,kdy se k tomu dokopu. Ale musím, barvu podle řádu viděla naposled před rokem v červenci než jsme šli na lesky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
já jsem slibovala, že vypadnu, ale tohle nemůžu sem nedat
tak až budete zkouškovat a bude zásek, tak prostě i andělé mají své dny
edit -
sem nevěděla, že máte celou armádu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:53
- Nahlásit
PetraK
Jooo,to zas nějakej vtipálek nebo naivka chtěl sám sebe i ostatní přesvědčit,že retrívři jsou hodný milý slušní samovychovatelní psíci ale ve skutečnosti je ten jedinej pravej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:11
- Nahlásit
jana33
těl sám sebe i ostatní přesvědčit,že retrívři jsou hodný milý slušní samovychovatelní psíc
možná si jen spletl postavičky??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:20
- Nahlásit
PetraK
To už spíš odpovídá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 18:11
- Nahlásit
jana33hele už máte labroší posudky na webu RK - se nějak couráš s přepisama těch GR - já se hlásila, že pomůžu a nic, nikdo se neozval - tak šup, šup.......
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 18:44
- Nahlásit
Vlasta
Tss,a kdo myslíš,že přepisoval labroše? Půlka GR už je přepsaná, druhá se dopisuje,ale to už není na mě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 19:40
- Nahlásit
jana33 jo táák to jsem nevěděla.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:03
- Nahlásit
Vlasta
A před Blankou radši mlčím,ta toho má nad hlavu a mohla by kousat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:35
- Nahlásit
Tak co,taky u vás tak v noci bouřilo? Tady šla jedna bouřka za druhou,světla jak ve dne, paráda. A bylo toho tolik,že ani Ferda se nestačil bát
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 16:42
- Nahlásit
jana33 jo u nás to bylo hustý - a dneska dobrý, ale na Broumovsku prý od rána leje a je pořád černo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:08
- Nahlásit
Vlasta
N,já si vzpomněla na Helču,že takovýhle počasí bych někde venku v Alpách teda nerada potkala tak snad tam je jinak
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:27
- Nahlásit
jana33
Jj, bylo to fakt super, jak jsem tim od Rozvadova na Prahu projizdel, tak co vterinu napul slepy
Ale jinak to byl bajecny vikend, v takovem vedru, ale pejsci na vycviku delali nadherne, ty pokroky, co nekteri delaji, jsou uplne neuveritelne. Do toho perfektni grilovacka v sobotu a zprava, ze ma Cody vsechny rtg nulove. A pak si vyzvednout stene, ktere predci i ty nejvetsi ocekavani...lepsi to snad uz ani byt nemohlo Tak ted jeste v srpnu s Cody vodky a je to, na jare se tesime na prvni stenda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:44
- Nahlásit
Fresh
Vy toho máte taky málo ale štěndo je k sežrání. A ke kloubům samozřejmě gratulka,zdraví je stejně to nejdůležitější
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:59
- Nahlásit
jana33
jasne, ze jo, asi jako vy ) Jj, nebyvale se vyvedl, fakt jsem necekal, ze to bude az tak. Povaha, vlohy, exterier - jestli to tak vydrzi, tak to bude mazec Jo a to jsem jeste nerekl, ze jsme mu po pulnoci pred focenim v Praze vytahli jen tak kachnu, co mi zustala nedotcena z vycviku. Cekal jsem, ze ji nejak ocucha a maximalne popotahne za kridlo, toz napoprvy ocuchal a napodruhy drapl uprostred!!! a valil...jsme koukali, jak dokaze 10ti tydenni stendo takhle otevrit mordu
Jinak dik, u Cody vyslo vsechno na 100%, takze stenda budou na vsechno clear, s vybornyma povahama, parada A pri trose stesti, kdyz nikde nic nahodou nevybehne, jim vyjdou cisty i klouby
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 19:04
- Nahlásit
Fresh
To je to štěněcí nadšení já jsem takhle jednou jen ze srandy ukázala kachnu tříměsíční zlaťandě a taky s ní lítala jak prdlá,žádnej problém
Tak tomu musíte věřit, vy pro to uděláte maximum a pak už je to na příroddě, určitě se zadaří
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 19:11
- Nahlásit
jana33
Nemyslim, ze by to bylo uplne jen steneci nadseni Tam ty vlohy bud jsou nebo ne, je to hodne videt
Jasny, vybiras a vybiras, piplas se v tom a pak se jen modlis, aby to vyslo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 19:42
- Nahlásit
Fresh
Ale tak to samozřejmě,že tam ty vlohy musí být, myslela jsem to ve smyslu,že štěnda neřeší velikost,tíhu, nevymýšlí blbosti,ale právě jdou přes ty svý vlohy a přirozenost
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:14
- Nahlásit
jana33
jasne, ja tim jen chtel rict, ze jsem videl hodne malo takovych, kteri by to v tomhle veku takhle rafli a sli
|