Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 19:38
- Nahlásit

Ketrin1

díkuju. já jsem právě myslela že to bylo naopak, že zkouška nemusela být žádná, když byly dvě dobrý výstavy

jana33

No,nejsem si jistá,jestli Petra myslela takovejhle dávnověk

ne , to ne.

já jen , že moje bývalá kolegyně měla fletku tak cca rok 1999, fena papírová, štěňata papírová a zkoušku nedělala právě vůbec žádnou

a tak nějak jsem měla i v povědomí, že oveverky a výš pochopitelně, dělají jen ti zodpovědní, páč jak je ten obří počet retrievrů, tak se nikdo nějak o zkouškách nezmiňuje.

Teď u nás máme první labrošku zvířátkující-cvičící. Moc milý stvořeníčko s klasickou labroší povahou úžasnou.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:31
- Nahlásit

PetraK
To je divný,podle mě musela mít vlohy (flatka,ne majitelka)

Tak mi dneska přijela paní na cvičení a na "naší" louce jsme našli živý sele divočáka. Ještěže jsem sebou neměla Ferdu,ten by ho rozsápal takhle jsem sehnala kamaráda myslivce, ten prase naložil do pytle a zkusí ho dát do chlívku ke koze.Ale podle mě chcípne,bylo apatický a motalo se dokola

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 05:58
- Nahlásit

jana33
Čečrdlová je hodná, rozumí tomu a za mých časů bývala přísnější na chovatele, kteří začínali na jejích odchovech, než na ty ostatní. No a její slabost pro "blahobytnou kondici" a doporučování vánoček a knedlíků, to je všeobecně známé
PetraK
v r.1999 už určitě vlohy nebo jiné zkoušky být musely.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:15
- Nahlásit

jana33
Holky, jak posuzuje Čečrdlová?nezpochybňuju že tomu rozumí,ale řekla bych že dost podle ksichtu....

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 09:52
- Nahlásit

Ketrin1
No tak,blahobytná kondice není,ale hubenost už taky ne a Barbuchu nikam tahat nebudu
Vlasta
To asi tady skoro všichni

vypsali propozice na Prahu,je to udělaný jako DUOCACIB a jeden den je Čečrdlový,druhej Pasák (klasická Praha)

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 10:01
- Nahlásit

jana33
Na Pasáka ne, to se akorát naštveš

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 10:08
- Nahlásit

Ketrin1
Fakt? Já to stejně asi nechám na Sandře,jestli bude chtít jet,tak s ní pojedu,jestli ne,tak jen promyslím tu Čečrdlovou

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:19 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
My Prahu vynecháváme. Možná se půjde ukázat Ruppík, který to má za rohem, to nechám už na páníčcích.

Mě by zajímalo, jak posuzuje R. Reyniers (B), který/á posuzuje v Českých Budějovích.

Jdu pro změnu žehlit a prát - fuj, včera jsem u žehlení stála 2 hodiny, tak dneska jdu pokračovat....

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 18:28
- Nahlásit

Kdo se chystáte do Oslavan? Přemýšlím, jestli přihlásit Charlotte, nebo jen Athose..?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 18:46
- Nahlásit

bilksa
Ty nejedeš na všestranky?

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 18:50
- Nahlásit

jana33
No jo, já jsem přemýšlela o tom říjnovém termínu. Na tyhle jsem nějak pozapomněla... Safra, ale měla bych to jít zkusit, co?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 18:53
- Nahlásit

bilksa
Nekecánkuj, že jsi zapomněla hele já to stejně vidím na ty omskový....

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:10
- Nahlásit

jana33
My tu omskový už nemáme ani v jednom z okresů, kam se dá dobře dojet. Ne, fakt jsem zapomněla a ty se taky nevytáčej - nehlásím výstavu, rezervuju ti místo na gauči a hlásím všestranky.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:40
- Nahlásit

bilksa
To si hlaš, co chceš

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 20:46
- Nahlásit

jana33

Ewka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:20
- Nahlásit

bilksa
My jedeme všichni do Oslavan.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:22
- Nahlásit

Ewka
Máma,táta,strejda,tety, babička....sousedka...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 07:25 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdar vespolek.
Hihi - Duocacib po pražsku mě fááákt pobavil. Mě tam už nikdy nikdo neuvidí ,totéž radím svým odchovům a všem, co se mě zeptají.
Tuto výstavu bychom měli hromadně bojkotovat - nehorázné ceny, nehorázné posuzování stále stejných lidí, drahota ,ošklivé podmínky v halách, zmatky při příjezdu- Fuj nejhorší výstava roku!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 07:27
- Nahlásit

Zuzana T
já to nemůžu bojkotovat - já tam mám zakazaný přístup to mě to ale mrzí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 07:34
- Nahlásit

Vlasta
no jo, ty jsi známý rebel

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:09
- Nahlásit

Zuzana T
výsrava
hezky ses překlepla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:28
- Nahlásit

Ketrin1
nebyl v tom úmysl ,ale už jsem to opravila!Nicméně podvědomě .....že by

Ewka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:00
- Nahlásit

jana33
Přesně tak prostě všichni.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:59
- Nahlásit

Vlasta
Cos tam provedla, odcizila hnědé podšálky?

Ráno mě naprosto rozsekla Fany,nedošla vlečku!!! To se mi ještě nikdy nestalo, vůbec nevím,co blbla,další už došla,ale tu jsem radši frkla jednoduchou,aby uspěla, doufám,že to byl ojedinělej exces

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:10
- Nahlásit

Do Oslavan určitě, právě jsem posílala přihlášku on-line. Nejvíc se ale těším na ty nedělní semináře.
Souhlasím, že Praha je hrozná. Když chce klub slušné zahraniční rozhodčí, musí jim zaplatit náklady. Normální vyžírkové to jsou!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 11:14
- Nahlásit

jana33
néé, ale pochválila jsem Brno a někdo z těch dobráku na ČMKU - ti dělají Brno - to dal přečíst na ČKS které patří Praze - no a od těch dob, a je to 3 roky do Prahy nesmím - p.Šiška mi sdělil, že si na to osobně dohlídne
Tož tak my taky žijeme..........

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 11:23
- Nahlásit

Vlasta
Tohle stejně nepochopím, fakt... To je stát...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 11:35
- Nahlásit

Vlasta
Furt tomu jako ouplně nerozumím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 12:03 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33
po prvním Duo Cacib Brno - jsem já blbka nelenila a poslala jsem organizátorům Brna mejlík s pochvalou za super organizaci a za lepší prostředí než je v Praze, Prahu jsem nijak nezmiňovala, pouze ta douška o lepším prostěřdí na výstavu. No a oni to ukázali p.Šiškovi, který dělá Prahu - proč mu to ukázali to nevím.....no a Šiška mi hned na jarní Prahu vrátil přihlášku do Prahy bez vysvtělení a po delším tel hovoru z něho vypadlo že má dojem, že se mi v Praze stejně nelíbí.... no a poté jsem se z kuloárů dověděla, že lítal po kancelářích a řval jako tygr, že se NIKDO nebude otírat o Prahu a že si tam už nikdy neškrtnu - už to chápeš??? Ten mejlík, ta který mi z BRna mimochodem i poděkovali mám schovaný - takže kdyby Ti to nestačilo - můžeš si to přečíst. Jinak tehdy ve výstavním řádu bylo, že mi přihlášku můžou vrátit do 3 dnů po jejím obdržení, vrátili ji po měsíci a peníze jsem z nich lámala další 2 měsíce - potom změnili ten výstavní řád a ten bod prodloužili asi kvůli mě. Možná jsem měla možnost tam jet a počkat na zahájení a protestovat proti výsledkům celé výstavy, bo jsem byla neprávem nepuštěna na výstavu - a měla bych pravdu - ale říkala, jse si proč bych se s tím vůbec obtěžovala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 12:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

JJ, děvčata - budu kacíř a rebel a vyhlašuji ofiko bojkot pražským výstavám! Nebudeme přeci sponzorovat výstavu,kde si nás platících neváží!

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání