Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:28
- Nahlásit

Petra Bailie
Nene,to bylo jednoduše tím,že v pracovce jsem byla já s Fany

Já bych jela,ale musím někoho překecat nebo se k někomu přidat,protože já jsem nepojízdnáale jela bych ráda,mohlo by to být fajn. Btw den předtím je na Konopišti akce pořadu Partička,to by byl teprve víkend

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 16:44
- Nahlásit

Petra Bailie
jana33
Kam se to chystáte, holky??

Jinak já dnes v letu - dopoledne s dětma na akci, odběhnout na svatbu, pak vyvenčit psy, vyčesat Charlotte, dodělat ceny na voříškiádu a za hoďku na svatební party.

Ráno v pět do Brna a Charlotte jsem našla na tváři pod uchem hot-spot. Je zatím malý, ale už to hnisá.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 16:55
- Nahlásit

bilksa
Koukni na stránky RK, 29. července bude na Kono den věnovaný výstavnímu předvedení a odpol bude i nějaké cvičení Bleskurychlá reakce na kritiku rozhodčích od labrošů,že si ty psy neumíme vystavit

Fanys včera kouslo hovado,má topěkně naběhlý a svědí jí to,takže jí furt musím okřikovat,aby si to nelízala,taky se bojím,aby se jí neudělala hot spot

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 19:48
- Nahlásit

bilksa my jsme ten rozškrábaný flek na který jsi mě upozornila na KOno v kruhu už vyPrurivetovali, ale pořád tam má suché ložisko - vůbec nevím co to bylo....

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 14:18
- Nahlásit

Tak ráno procházeníčko a pak u nás byl veterinář, psiska nadšený, každej dostal pigáro a já jsem o víc jak dva litry lehčí. To se mi ale vůbec nelíbí

Ewka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 14:29
- Nahlásit

jana33
Tss, amatére
Deni má hot spoty a já nechala u veterináře 3500kč a to ještě není konec ... a to je za jednoho psa ... tak si stěžuj

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 15:16
- Nahlásit

Ewka
Tak pokud chceš machrovat,tak před třema měsíce jsme nechali na očním za Samouška 25

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 15:25
- Nahlásit

Ewkajana33 tak holky ještě jeden pokus a vyhlásíme vítěze - 3x artroskopie loktů mého nejstaršího psa - cca 45 tis pravda před nějakými 6-7lety, možná už je to teď levnější

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 15:38
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti,jestli je to suma za všechny tři,tak to myslím,že je dnes mnohem dražší. Btw tohle ale neplatí,akce nelze sčítat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 17:10
- Nahlásit

jana33 jak nejde - byly to pořád stejné lokty - a musím říct, že bych už váhala, bo to pomohlo cca na 2-3 roky a stejně kulhá dál. Ale je fakt že jsem operovala pozdě ve 2 a 3 letech se to dělalo znovu.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 17:14
- Nahlásit

Hele já co znám psy,co byli operovaný s lokty, tak více či méně kulhají všichni,a´t byli operovaní v jakémkoli věku

Ewka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 17:25
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je hořké vítězství.
jana33
To máš pravdu, operovaní kulhají více či méně všichni, bohužel.

Každopádně Denýsek má všechny vnitřní orgány v pořádku, moč a krev také, tak aspoň že to tak dopadlo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 18:32
- Nahlásit

Ahoooj, všechny moc zdravíme!!

Po včerejší oslavičce na svatbě, kdy jsme odcházeli kvůli mému dnešnímu vstávání na výstavu jsem byla trošku rozmrzelá, že jsem to přihlásila, navíc, když jsem slyšela, jak paní rozhodčí zadávala Výborný jen pár jedincům a jinak samé VD. Říkala jsem si, jestli mi to za to další VD stojí a musím říct, že stálo.

Nejprve jsem nastoupila do opět strašně silně obsazené třídy mladých, Athos dneska trošku zlobil s během - nebylo to podle mých představ, ale pak se trošku srovnal a v závěrečných bojích obsadil krásné 4. místo.

No a pak jsem si šla do kruhu pro VD s Charlotte a po nečekaném šoku, že máme V jsme si odnesly i 1. místo a CACe.

Když nás paní rozhodčí vybrala, tak jsem chvíli nevěřila, pak začala řvát jako želva. Nejvíc mne ale dostalo, když paní Hubíková, které si mooooc vážím, nám přišla pogratulovat a hrozně se divila, jako je možné, že ještě nemáme šampíka. Tak jsem jí vysvětlila, že pro nás je tohle po VDčkách a dokonce i Déčku zázrak.

Ewka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 18:45
- Nahlásit

bilksa
Páni, moc gratulujeme, vám se daří, kam přijedete .

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 19:03
- Nahlásit

Ewka
Děkujeme!! Jsem trošku ve snu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 20:49
- Nahlásit

bilksa moc gratuluju - tak ještě jednou a máte toho šampíka ne??

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 20:55
- Nahlásit

Vlasta
No jasně. Už nás vidím.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 10:22
- Nahlásit

bilksa
Jak jsem ti psala, ošklivky jedou! Ještě jednou gratuluju

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 12:04 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
No jo, holky zabodovaly... Díky moc.

Jinak večer ani nebylo šampíčko, bo samotné se mi ho pít nechtělo, a tak jsem čekala na Michala až přijede z Prahy, kde byl na soutěži dechovek. Vyhráli, takže přijel už pod obraz, tak spadnul do postele a spinkal jak andílek až do rána.

Jo jinak se musíme pochlubit - Brita vyhrála třídu veteránu na voříškiádě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:48
- Nahlásit

bilksa Hele jak to stíháš být všude ??? Jinak styď se - Brita přece nepatří na voříškiádu.
Koukala jsem na FB na video z Brna jak běhala Eva Š o BOB a úplně mě mrazilo a přistihla jsem se, že jí fandím - přestože jsem samo věděla že vyhrála

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 21:09
- Nahlásit

bilksa
S Charlotkou je to jednoduché - potřebovala štěňata a dodělala se . Gratuluji a mám radost, i když druhá fenka za tebou je už asi po osmé r,cac a vždycky za fenkou,která není šampík .Alenka a Mandy už je jako já s Dantem ,věčné dvojky..
Video bylo super a já u něj natahovala .....Doriska je jako sen a s Evou jim to šlo báječně.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 21:26
- Nahlásit

Vlasta
Patří - je to vořech, protože průkaz původu nemá...

Zuzana T
No nevím, pořád mi to přijde jen jako náhoda, i když samo bych se nezlobila, kdyby se teď trošičku začala líbit...

S fenkou mě to mrzí, ale stejně jsem ráda, že jsme vyhráli, znáš to.

Video s Doris je úžasné - byla fakt nepřehlédnutelná, s temperamentem, prostě úžasná. Fakt nádhera!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 08:52
- Nahlásit

Hezké ráno!! Tak pro nás víkend dost hektický, ale zvládli jsme ho.

Dneska jsme se probudili do deštivého dne, tak jsem si oddychla, že tohle počasí nevládlo včera na voříškiádu. Já se teď moc těším, jak odvezu poslední zbytky cen, co mi zbyly z voříškiády a začnu balit na dovču.

Jinak, kdo se chystáte na ty semináře od retriever klubu? Začínám uvažovat, že bych se také zajela podívat.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 09:08
- Nahlásit

bilksa
Dodatečně moc gratuluju!! To byla paní Höger? Ta má ráda osvalené, práceschopné psy a neoblibuje tlusťochy, aspoň ne tolik jak bývá v kraji zvykem

Taky balím na dovču - po chvilkách a po kouskách, pak to v závěru zvážím a začnu zas ubírat Jenže do odjezdu zbývá ještě 5 dní, během kterých se asi v práci zblázníme

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 09:15
- Nahlásit

Ketrin1
Ano, paní Höger, jsem strašně ráda, že jsem přihlásila.

Já taky zatím peru, budu žehlit, a pak ubírat - já nemusím ani vážit, musím toho mít na loď prostě co nejmíň a holt na místě v přístavu přeprat. Dneska a zítra se ještě s dětma učíme, a pak už procházka, opečení buřtíků, vybírání učebnic a hurá na dovču.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:53
- Nahlásit

Gratulace všem úspěšným vystavovatelům! My jsme daly přednost zkouškám a též spokojenost, Tina má rezerváka, celkově druhá za trialačkou Rikou, což je vysloveně nekalá konkurence. Na zkouškách se jí líbilo až moc, při markingu kravila a slízla za to trojku, do rákosí už mě táhla, jak byla v rauši, při klidu na stanovišti napnutá jak špagát, ale ani se nehnula - přesně takhle si mě dřív vychutnávala Bailinka. Deja-vu.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:05
- Nahlásit

Petra Bailie
No to si tě fakt vychutnává a kraví,že dostane z markingu za tři kuš, babo

Dovolenou závidím,taky bych někam vyrazila,ale s tou naší smečkou těžko

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:18 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Zdravím všechny.
Hledám tři účastníky na Středočeské derby retrieverů, které se koná 5. - 6.7.2012.
Zatím jsou přihlášeni 2 GR, 3 FCR a 2 LR.
SEHNALA JSEM UBYTKO ZA 300 Kc

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:34
- Nahlásit

jana33Ono to kravení ještě pokračovalo dvojkou z přinášení, jak k tomu bažantovi přiletí pěkně rozjetá, tak neví co by. Naštěstí to bylo s čím průměrovat. Bailinku mi připomínal ten klid na stanovišti - v jejím podání to byl vždycky klid sudu s prachem těsně před výbuchem a Tina teď byla to samé.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:29
- Nahlásit

Petra Bailie
tak F klid na stanovišti u vody super,jak vidí,že nic nepadá,tak pohoda,klid na stanovišti v lese nulovej,protože to je přeci ona,kdo na naháňkách nahání a nechápe,proč má v klidu sedět. Takže lesk jsme dali v první ceně,ale všestranky máme automatick ve druhý,protože líp,jak na dvojku to prostě nebude
Marie Šustová
A to chladný počasí je zařízený?

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání