Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 13:32
- Nahlásit

jana33
To je divný,podle mě musela mít vlohy (flatka,ne majitelk

no. divný to je. no a štěnda fakt nebyla bezpapírová , vím že ženicha měli právě proradnýmporadcem chovu (od nějž fenku měli) schvalovaný

(flatka,ne majitelk

Ketrin1

v r.1999 už určitě vlohy nebo jiné zkoušky být musely

no tak jsem z toho jelen, srnec a daněk. A kolegyně už se nezeptám, neb jest za hranicema všedních dní.

tak díky moc.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 14:59
- Nahlásit

PetraK
jedině mě ještě napadá, jestli fcr coby tehdy málopočetní neměli nějakou úlevu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:35
- Nahlásit

Ketrin1

jedině mě ještě napadá, jestli fcr coby tehdy málopočetní neměli nějakou úlevu?

no může třeba být, páč tehdy tady vůbec nebyli - nebo skorem no. ani teď se jích moc nevidí (naštěstí pro ně) No a vzhledem k tomu, že jejich fenka je tak nějak jako moc neposlouchala.... tak fakt nepředpokládám, že by měli šanci nějakou zkoušku složit. A myslím, že ona mi to tehdy právě říkala, že buď jedno nebo druhé a oni si vychodili ty výstavy.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:44
- Nahlásit

PetraK
Paní,kde žijete,flatů je skoro víc než labradorů zrovna letos na klubovce se jich vystavovalo víc

Vlastooo,ty jseš drsná, tahle historka mi unikla si představuju,jak administrativní pracovnice otevřou počítač a tam velkým písmem "mošničková,zákaz vstupu"

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:52
- Nahlásit

jana33

Paní,kde žijete,flatů je skoro víc než labradorů

no kde žiju, jak blbec v Prahé přece , a tady je furt zalabrošíno. fleta nevidět. Vím, že jich je už ví, ale až takhle, jo?

Vlastooo,ty jseš drsná

- no díky retrívří debatě jsem tenhle příspěvek taky četla a ... no vyrazilo mi to fakt dech, kam až lidi fakt dokážou zajít, chování toho člověka je neuvěřitelný,to si myslí, že je pán všehomíra? bože lidi jsou fakt jemeni . Se dívím, že jste ho nesrovnala se zemí, idiota.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 16:00
- Nahlásit

PetraK
Jj,flati jsou na obr vzestupu a už je to bohužel i znát, některé nemoci se projevují častěji, nestandardní povah,prostě všechno to,čím si prošli laboši i zlaťáci

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 16:24
- Nahlásit

jana33
Jj,flati jsou na obr vzestupu

hm, ach jo. Tohle je fakt prokletí no

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 17:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

PetraK

Se dívím, že jste ho nesrovnala se zemí, idiota.
To těžko, je to neomezený mocipán , bdící nad výstavami v Leťňanech. Dokud jeho bude, budou tam výstavy stále předražené, rozhodčí z Čech se budou točit stále dokola,budou padat plastové stolky na klouzavou podlahu a netěsnící koberce,stojící vystavovatele budou padat přes ty sedící, páč se mezi kruhy nevejdou atd. Dít se to bude tak dlouho,dokud se lidi budou nechávat nalákat se přihlásit - co kdyby.....Jedinné možné řešení je, takové výstavy ignorovat!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 19:05
- Nahlásit

PetraK jj, opravdu to nejde - je to jeho výsostné právo nepřijmout někoho na výstavu - ovšem musí na tom být dost špatně, když má potřebu honit si triko na někom tak bezvýznamném jako já - to když jsem si uvědomila, tak z toho mám vlastně dobrý pocit je to obyčejný chudák

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:38
- Nahlásit

Zuzana T
Souhlasím, v Praze jsem se byla jednou podívat, když byla Charlotte malá a nikdy jsem nehlásila a hlásit nehodlám. Fakt hnus. A po jarních Budějovicích už začínám mít stejný názor i na ně. Jako nová hala super, ale narvat tam všechna plemena?? Ještě jim dám šanci na podzim a pak už na to kašlu.

Ewka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 22:55
- Nahlásit

Vlasta
Páni, nevěřím vlastním očím

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 23:33
- Nahlásit

Vlasta
Možná jsem měla možnost tam jet a počkat na zahájení a protestovat proti výsledkům celé výstavy, bo jsem byla neprávem nepuštěna na výstavu - a měla bych pravdu -
škodaa, žes to nedotáhla do nějakého takového vítězného konce, ale zas zcela chápu že našinec tráví vzácný volný čas radši jinými způsoby

po urputném boji s hmotou jsem se sbalila na 14 denní trek, včetně psího žrádla, vody... celkem 13 kg.. ale byl to děs, pořád jsem ubírala a mám pocit že vůůbec nic nemám ještě přežít zítřek v práci, kdy se jako obvykle před dovolenou po**** všecko, co se po.. může.. a pak - snad odjedeme!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 07:00
- Nahlásit

Ketrin1
No to, že se všecko po... před dovčou je fakt pravda. Já jsem včera konečně nanosila věci do ložnice, převlékla postele, jakž takž uklidila, dneska ještě zalít kytky, utřít prach a vytřít, sbalit to do tašek a v neděli taky směr Chorvatsko.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 07:22
- Nahlásit

Ketrin1
no, hlavně jsem se nechtěla tímto zviditelnit u organizátorů dalších výstav a že by to byla mega drzost to udělat - to by byla - a fakt bych to musela vyhrát

ALE CO - HLAVNĚ ŽE JE PÁÁÁTEČÉÉÉK

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Zuzana T

To těžko, je to neomezený mocipán .

Vlasta
jj, opravdu to nejde - je to jeho výsostné právo nepřijmout někoho na výstavu - ovšem musí na tom být dost špatně, když má potřebu honit si triko na někom tak bezvýznamném jako já

nadbože!! Dej idiotovi razítko, papír a moc a je to v hajzlu až na věky věků. Ještě, že se funkce aspoň teda nedá dědit

, tak z toho mám vlastně dobrý pocit je to obyčejný chudák

tak to bezpochyby, já bych byla hrdobec, že jsem takovýho poblbla rozložila na prvočinitele - páč teda rozhodně rozložen byl

Zuzana T

edinné možné řešení je, takové výstavy ignorovat!

to je fakt, ale smutnej fakt, že se některé věci prostě ani v civilizovaný společnosti nedají změnit.

tak já jdu, ať vám tady nenarušuju retrívří formaci a díky za mé dozdělání , háskej víkend s čoklidama venku.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 09:31
- Nahlásit

Ketrin1
Užij si výšlap paní a Corče ať to hezky ťapká

Teda asi přestanu venčit,to se fak nedá,na louce se rojí hovada, v lese ty lítací klíš´tata a jak je horko a člověk se potí,tak to jsou hromadný nálety.Bleee

PetraK
klidně narušuj,nám to nevadí

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 10:01
- Nahlásit

Teda to je síla. Jedna holčina z FB si vzala labradorku, šestiletou, poslední 4 roky byla zavřená bez procházek v kotci, krmená Tesco granulema a ta čuba váží 50 kilo!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 10:27
- Nahlásit

jana33
ty vado - to je malé prase ........ můj velký Greeny váží 40kg.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 10:30
- Nahlásit

Vlasta
No to je,koule na nožičkách,ani běhat nemůže,děs běs

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 10:46
- Nahlásit

jana33
aby ji ještě neranilo když se rozběhne - chudák psice!

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 11:04
- Nahlásit

Vlasta
no,já jsem jí říkala,ať hlavně chodí plavat,že s touhle váhou by se ani moc hýbat neměla

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 11:15
- Nahlásit

Tak vysvědčení rozdané, od odcházejících čtvrťáků jsem dostala hrníček s jejich fotkou, no dojali mne. Jsou to šmudlíčci.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 11:37
- Nahlásit

bilksa
Jéé,to je krásný. Tak hezké prázdniny,paní učitelkou

Teda ty vaše (zlaťáků) posudky z klubovky jsou vážně jak přes kopírák,uf

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:08
- Nahlásit

bilksa
tedy tak toto období Ti závidím - jinak vůbec
jana33
kde čteš posudky???

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:09
- Nahlásit

Mno, já taky v poslední době výstavy vynechávám. Prahu jsem měla loni na podzim (nic se nezměnilo) a jsem opravdu zvědavá, jak tam chtějí zvládnou Evropku, prosím připomeňte mi, kde jsou České Budějovice tam jsem nebyla ... snad loni na jaře, možná nahlásím srpnovou MB a zářijové Oslavany (uvidím, jak to budu mít s hospitacemi) .
Jinak přeji všem hezký víkend.

Jo a na Derby máme ještě místo a objednala jsem přeháňky. Vlasti, co ty na to?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:09
- Nahlásit

Pááteček a navíc konec školy - hurááááá

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:13
- Nahlásit

Vlasta
kde čteš posudky???
Doma pomáhám je přepisovat
Marie Šustová
Evropská má být snad v Brně,ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:18
- Nahlásit

Marie Šustová
Já ještě nééé, trénujeme

jana33
jo Evropská je v Brně v říjnu 2013 ???- už mají titulní stranu webovek

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:19
- Nahlásit

jana33
aha, tak to změnili, v první variantě se přikláněli k Praze

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:19
- Nahlásit

Vlasta
2014

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání