Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit

Petra Bailie
Bailince žádný obojek dát nemůžu, Tina jí za něj s oblibou vláčí
Proč myslíš,že jsme museli s pořízením Fanynky přejít na pipety? No jsem zvědavá,dneska mají psiska arest, aby se někde nezaprasili,když nemůžou do vody,a od zítřka je budu pozorovat jak oko v hlavě

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 15:00
- Nahlásit

Grrr,ty chlapi jsou všude stejní. Nenašla jsem v seznamech vystavovatelů ty naše kamarády se zlaťandou,tak volám Janě,ať tam zavolá a prověří to. Výsledek? Dušan to zaplatil, ale neposlala přihlášku, katalogy jsou vytištěné,takže mají po výstavě. A to jsme se tak těšili,jak si víkend užijeme

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 15:46
- Nahlásit

jana33
spoléhat v těhle věcech na chlapa???! velmi naivní, věř veteránce

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 16:09
- Nahlásit

jana33
No jak typické!! To je fakt klasika. Já bych tohle Michalovi nikdy svěřit nemohla a říkám to i teď sestřence - ta se pořád rozčiluje, že její přítel má stafbullíka a nepřihlásí ho na výstavu, tak jsem se jí snažila vysvětlit, že prostě musí přihlásit ona a chlapovi maximálně svěřit tu platbu s tím, že mu na lísteček vypíše číslo účtu, var. symbol, apod., bo v propozicích to prostě chlap nenajde.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 16:21
- Nahlásit

Ketrin1
bilksa
No,ona na účtu viděla,že platba odešla a na dotaz jí výslovně řekl,že je přihlásil,tak si naivně myslela,že to tak bude každopádně teď bude šikanovanej ze všech stran,jediný,co by aspoň mírně zmírnilo náš spravedlivý hněv je,kdyby čuba začala hárat a jet by nemohly tak nebo tak každopádně máme volnou chatičku

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 16:33
- Nahlásit

jana33
No my bohužel do chatičky nepůjdeme - já chtěla, ale Evča v žádném případě. A o nikom jiném nevím, kdo by chtěl do chatky.

Vlasta s Evčou mají hotel Pošta, tak ty také asi nebudou chtít vyměnit hotel za chatičku.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 16:39
- Nahlásit

bilksa
Jámyslím,že to ještě půjde, zrušit rezervaci,ale štve mě to. Jsem jim řekla,ať jedou aspoň na kukačku a na výlet

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 17:21
- Nahlásit

jana33
No jestli se jim budou chtít dávat peníze, když nebudou vystavovat...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 17:27
- Nahlásit

bilksa
Se jim ty za nevystavování vrátí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 10:25
- Nahlásit

jana33
joo, co si neuděláš - to nemáš to platí
Dneska mám službu na objednávkách čili do 18 hodin od rána, ale zítra je pááteček a ještě k tomu už nám sundali lešení z baráku a můžeme na balkon - takže v sobotu sadím kytičky - nějaký asi co zbylo v OBI

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 12:45
- Nahlásit

Vlasta
Já dneska mám taky dlouhou. A ještě pak rovnou letím odemknout cvičák - přijde členka na brigádu sekat trávu a stejně tam člověk musí být.

Včera jsem zase vyrazila do Budějovic na trénink flyballu. Charlottka byla strašně šikovná, udělala mi radost. Příští středu poslední trénink a pak 9. a 10. další turnaj v Mělníku. Už se nemůžu dočkat!

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:34
- Nahlásit

tak jsem to dneska měla vypočítaný na minutu,jak přestalo pršet,šla jsem s Fanynkou cvičit, a když jsem si zouvala přede dveřmi holínky, spustilo se to znovu Fanuška šikovná,akorát jako obvykle,jakmile začne být báža jetej,tak se ošklíbá ona chce čerstvýho,teplýho

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:51
- Nahlásit

jana33
Tedy, vy jste pilné, jako včeličky!! Já teď vůbec nestíhám - naposledy jsem cvičila na výcvikáči a to už je skoro měsíc. Máme teď hodně akcí na cvičáku a organizace mě už poněkud vysiluje.

S červnem končím a nechám to na jiných, těším se, že si užiju Charlottky, pak štěnda. Už aby to bylo.

Jinak u nás deště ani kapka.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:11
- Nahlásit

bilksa
hele vůbec,já na ní právě dost kašlala,tak se teď snažím aspoň jednou dotýdne vzít i jí a teď jsem jí předevčírem vytáhla bážu,tak jsme ho šly dodělat potřebuju,aby nabyla znovu jistoty u zvěře. Ale je to komplikovaný,musím chodit jen brzy ráno nebo pozdě večer, po dešti atd., protože ona jak je horko,tak se přehřívá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 08:16
- Nahlásit

pááátečéééék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 08:29
- Nahlásit

Vlasta
No jo a pečení koláčků na zítřejší pouť... Vůbec se mi nechce.

Jinak u nás v noci pěkně zalilo a ochladilo se, doufám, že se to vyblbne dneska a bude zítra hezky - máme na cvičáku ZOPky a je hodně přihlášených, tak abych tam nezmrzla.

Večer jdeme s Michalem na ples v rámci zahájení lázeňské sezóny - je to jen pro zvaná, tak pořádná snobárna, to už jsem dloooouho nebyla. Ale hraje prima orchestr, takže žádné lítačky, ale klasika.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:28
- Nahlásit

bilksa
Jéé,pošli nějaký Já pekla naposled krabici věnečků a nějak jsem se s tím strašně prala, výsledek dobrej,ale tý práce
Ples si užij,a na ZOPky držím palce, myslím,že má být chladnějc,ale ne zas tak strašně a nemá pšet

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:33
- Nahlásit

jana33
Na ples se těším, jen jsem včera zjistila, že tedy do maturitních šatů už se nevejdu - respektive je zapnu, ale dýchat nemůžu. Ale na to, že už je to také 9 let to není tak hrozné - stačilo by mi ubrat 2cm v zádech a bylo by to dobré.

Takže jsem zhodnotila, že tedy nevím, v čem půjdu...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:36
- Nahlásit

bilksa
Já taky maturitní šaty tahala ještě X let poté,ale teď už bych teda neměla šanci a nešlo by o 2cm holt budeš muset ještě vyrazit na nákup jinak já na plesy moc nejsem,spíš jako správnej buran na vesnickou tancovačku

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:40
- Nahlásit

jana33
No já je mám taky nejradši, ale zase tam nebude hrát orchestr s dvaceti muzikantama, navíc v orchestru máme spoustu kamarádů.

No nákup už rozhodně nestihnu - v Třeboni ani není kde a všechno je tu šíleně předražené. Vyrazím v kratších šatech, co jsem měla bráchovi na svatbu. Holt nejsou dlouhé, ale "jen" pod kolena.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:42
- Nahlásit

bilksa
Tak ples v opeře to není,tak by to mělo stačit

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:46
- Nahlásit

hihi, já maturovala v 8.měsíci, takže maturitní postava není mým cílem, přála bych si být jako po porodech, to jsem vždycky byla skoro jako proutek bohužel mě od toho stavu dělí cca 8 kg
Užijte si víkend! Tady je děsná zima a leje!

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:57 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin1
Nj, tak když jsi byla s "outěškem",tak to se nedivím,že se ti do toho znovu nechce
Máte mail,paní

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:15
- Nahlásit

Ketrin1
No ale 8kg není moc, to je pěkný.

jana33
Taky si říkám.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:45
- Nahlásit

bilksa
8kg není moc Jak kdy!! při snaze je shodit, je to sakra hodně

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:54
- Nahlásit

Ketrin1
PAní si myslí,že je jí furt třicet a chce vypadat na dvacet

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:02
- Nahlásit

jana33
to fakt né jde o zdraví a o ohled na bližní

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:20
- Nahlásit

Ketrin1
Myslím,že osm kilo je tvým bližním putna

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:31
- Nahlásit

jana33
jj jenže z 8 je časem snadno 10, 20,... a to už neni taková sranda, bohužel to vidím u ségry

Mám novou podložku pod myš, s Borgouškem

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 16:00
- Nahlásit

Ketrin1
To musí být hezká!! Já sháním rohožku před dveře - někde jsem viděla se zlaťákem, tak ta by se mi líbila. Ale teď to nemůžu vůbec najít.

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání