| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:17 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
No vidíš a příprava na zkoušky je v suchu. Já bych taky někam vyrazila,ale nechat tady Karlovi na krku skoro celou smečku,to by nemusel někdo přežít
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 16:02
- Nahlásit
Ketrin1
Takovou volbu jen chválím, kterou lokalitu jste vybrali?
Zatím nic konkrétního, do začátku vše v dosahu auta a prodlouženého víkendu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 19:31
- Nahlásit
Jupííí,mám čočky,vidííím
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 21:13
- Nahlásit
jana33
To je radosti. Ne, naprosto tě chápu.
Já jsem byla s Charlotte na tréninku v Budějovicích. Poslední trénink před víkendovým turnajem, tak snad to zmákneme. Michal prospal celé odpoledne, tak jsem mu ani nechyběla.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 10:36
- Nahlásit
zkopírovala jsem to z jiného fóra, ale koukejte, to je příklad toho ostříhanýho GR
http://i163.photobucket.com/albums/t319/Kristian_M aria/Podzim%202011/332732_Imtheeasterbunnylol.jpg
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 16:50
- Nahlásit
bilksa
Šárko a ty víš,kde ten amber hotel na Kono je? Jak se tam jede a kde to je ve vztahu k výstavě? Jestli se tam dá dojít pěšky a tak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 16:50
- Nahlásit
Eda
To je síla
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno při páátečku
Nemáte prosím někdo z vás zkušenosti s vakem Fatboy? Chtěla bych si ho koupit, ale nevím jaký model a jakou má zhruba životnost (za jak dlouho se "vysedí" kuličky) díky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:09
- Nahlásit
Páátečéék !!!!!!!!!!! Zítra se těším k Zuzce na stříhání, odpoledne bude grilování u ségry a v neděli cvičení - a zase taky bude to blbé pondělí............
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:36
- Nahlásit
Dobré ránko!! Já jsem dnes jako praštěná - včera jsme zahájili sezonu na otáčku v Krumlově - tentokrát jsme vyrazili na Dekameron. Bylo to naprosto skvělý, vtipný, výpravný, fakt paráda. Ovšem do postele jsem se dostala ve dvě. A teď ve škole mě tu ještě nakrkla jedna "maminka", to je den...
jana33
Vůbec nevím, kde ten hotel je, většinu tam znám, ale tenhle bohužel ne.
Vlasta
No jo, vy máte kadeřnici, já to zase budu muset zmáknout sama, ještě že mám Zuzku - ta mi vždycky vynadá, co jsem to na psovi zase udělala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:24
- Nahlásit
bilksa
Tak já tam v týdnu zavolám.Vy pojedete taky už v pátek?
Vlasta
Jééé,to si nemůžeš říkat,že za dva dny je pondělí
My se dneska chystáme na kontrolu se Samouškem,tak nám držte palce
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 16:24
- Nahlásit
bilksa vždyť to máš na stejno daleko jako já - tak taky vyraž já bych si na to sama netroufla a zvlášť na těch Kokinkových 5 chlupů tam by byl každý nezdar hodně vidět a nemám to čím začesat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:11
- Nahlásit
Tak hlásím,že Samouškovi můžeme říkat bystrozor do konce měsíce má ještě kapičky,pak kontrola a šmitec.-)
A jela s námi tentokrát i Rozárka (kdo neviděl,neuvěří,jakou radost může mít pes,že jde asi po čtyřech letech na veterinu) a na tu jsem mooc pyšná,protože i s problémama s váhou,který má kvůli tendenci neustále nabírat, má i ve svých sedm letech neustále 31 kilíček,paráda
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:20
- Nahlásit
jana33
No super, gratulujeme ke zdraví!!! To je to nejdůležitější!!
Závidím tu radost z veteriny, Charlotte musím táhnout po smyku, Brita jde sama, ale je stažená jako králíček.
Vlasta
No já hlavně nemám vůbec kdy - v týdnu je to jaksi nemyslitelné a víkendy mám plný. Holt to zase bude na mne...
Jinak já měla dnes na cvičáku Charlotte a půjčila jsem si Athose, je vidět, že s ním panička pracuje, přestože s ním mlátí šíleně puberta, makal moc pěkně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:31
- Nahlásit
bilksa
No,Rozárka fak skákala radostí,až jsme se museli smát akorát Samouš byl zklamaný,protože na veterině nebyla jeho naháčka.u nás se bojí akorát Ferda, Samouš teda ve Vetcentru nadšený není,ale nebojí se a tady to miluje a holky jsou všechny praštěný blondýny,ty by na veterině bydlely
Tak to je fajn,že jsou tak šikovný a dělají ti radost
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:44
- Nahlásit
Athos a mamčou:
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:52
- Nahlásit
bilksa
Nějak mamču přerostl
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:57
- Nahlásit
jana33
Hi,hi, drobátko. To už kromě Arlettky všichni. Arlettka je postavou celá mamka. Amálka už je o 2cm vyšší, Athos měl před měsícem 57cm a Ruppíček se už opírá o 60cm.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 19:59
- Nahlásit
bilksa
A na Kono jede kdo? Athos nebo Ruprecht?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 20:39
- Nahlásit
jana33
Oba. Jen Amálka zůstává doma - čekámá hárání, tak nehlásíme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 20:58
- Nahlásit
bilksa
Aha,jámyslela,že jen jeden,ten co s paničkou máte společné ubytko.Už v tom mám čurbes. Jinak jsem koukala,tak to ubytko je podle mapy.cz po silnici necelé tři kilásky. Ale my to v pátek obkoukneme i pěšky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:33
- Nahlásit
jana33
No my dorazíme určo autem, protože táhnout dva stany, dvě kennelky, dvě židle a dva magory na vodítkách je trošku nad moje síly.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:02
- Nahlásit
bilksa
Ježiš,já to nemyslela tak,že to půjdeme s vybavením pěšky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:30
- Nahlásit
jana33
Jo, tak jen na prochajdu, to ano!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 11:33
- Nahlásit
bilksa
Te´d je to správně Koukala jsem teď na předpověď počasí a má být krásně,teda trochu moc teplo,ale tam jsou stromy a voda pro pséky,tak by to mělo být fajn
Ráno jsme byli projít posekané louky,naštěstí tentokrát žádné srnče nenalezeno. Fanuška hezky pracovala,Barbucha na vodítku se na ní stejně hezky dívala kdybychom jí pustili,tak bude viset Fanče celou dobu na krku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 15:31
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Tak jak trávíte nedělní odpoledne? Já dopoledne aktualizovala stránky, teď jsem u našich na chalupě a večer ještě budu dělat stránky.
Od pátka večer tu leje, takže hnus. Ještě, že včera na turnaji nám nepršelo. Charlotte si včera posunula osobní rekord na 4,77s, fakt už ji podezřívám, jestli náhodou není bordera.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 16:15
- Nahlásit
bilksa
Příště už to vezme vzduchem jste šikulky
Já ráno vytáhla holky cvičit, nejdřív Fany,byla šikovná,ale vzala jsem bažanta a problémy furt trvají,první půlku cvičení ho bere jen mezi přední zuby a pak jí samozřejmě padá a překusuje, a až vdruhý půlce,když jí docvakne,že jí to fakt nikdo brát nebude,ani se odnikud nevyřítí,to začne nosit dobře.Tak nevím,asi to chce hodně času,akorát se bojím,co pak na zkouškách nebo na honech,až tam psi budou....
No a pak dostala na chvilku bážu i Barbucha,to byly očiska vyvalený
Tady začlo pršet až te´d,asi ještě vezmu ven Samouška se zaječákem,aby holkám nezáviděl
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 16:50
- Nahlásit
Taky jsme byli cvičit - Koki poprvé s kachnou a vůbec žádný problém, tak jsme s ní rovnou zkusili rákosí i vodu a v poho rákosí tedy ještě není co má být, ale vzhledem k hustotě co tam je a jak to mladé momentálně prorůstá starým je to hodně těžký. Greeny se taky vrací do staré formy a s kačenou žádný problém - tož nevím, jak odhalit kdy mu bude hrabat a bude překusovat zvěř a kdy to bude v pohodě.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:57
- Nahlásit
Vlasta
TTřeba to fakt chtělo jen čas a bude to v pohodě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:44
- Nahlásit
jana33
Vlasta
Tedy holky vy jste pilné!! Já se stále nedokopala. Teď se zase starám o Michala, tak se pořád nemohu vyhrabat. Počítám, že snad ve středu vyrazím.
|