Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 07:43
- Nahlásit

Vlasta
No jo, měli jsme veselý večer... Dneska tam po škole za ním jedu, tak uvidíme, v jakém bude stavu.

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 08:35
- Nahlásit

Ketrin1
ahoj, nepotěším tě, tuhle trasu neznám snažíme se být co nejméně mezi lidma, asi jako vy

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 10:34
- Nahlásit

Eda
takže Václavák, myslela jsem si to - škoda

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 10:55
- Nahlásit

bilksa
Tak ať se mu to dobře hojí
Fanynka měla včera večer práci, Karel střelil srnce, sice mu zůstal skoro v ohni,ale zajel pro nás,aby se Fandulka pocvičila,tak si ho dohledala. Nejdřív sice nehlásila,ale stačilo abych párkrát cukla s jeho hlavičkou a řvala jak protržená ona seto naučí i na to srnčí
A jinak chudák srnec měl štěstí,že přišel Karlovi do rány,měl tak dva tři dny zlomenou pánev a otevřenou zlomeninu zadního běhu, muselo ho srazit auto. Ten si musel vytrpět

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 11:04
- Nahlásit

jana33
chudák, to mě úplně ničí, stejně jako to štěně GR na FB co je na Slovensku - to s tou parvou a ještě něčím.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 11:29
- Nahlásit

jana33
Přejeme Lovu zdar, ale srnečka je nám líto - taky chodíme sedět na jednoho sraženého. Je toho teď hodně. Fandulka je pašák, Charlotte se mi také rozhlásí, když s kusem hnu, to je pak rozjetá až moc.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 11:30
- Nahlásit

Vlasta
Bohužel letos už druhý,kterého Karel dostřeloval a to nevíme o těch X dalších,kteří zhasnou někde ve křoví

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 11:32
- Nahlásit

bilksa
Jj,nakonec jsem jí musela stáhnout,protože milého srnečka začala posmrtně rdousit

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 11:55
- Nahlásit

bilksa
jana33
jo je jich hodně - včera leželo srnčí neotevřené jenom sražené u silnice....

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 12:12
- Nahlásit

bilksa
Hele,tys viděla ty moje fotky normálně? Mě ty fotky na FB děsně blbnou,zmizelo mi celý album.
Vlasta
Jj,ale když aspoň umře na místě,tak aspoň tak,ale tyhle zranění,se kterýma žijou třeba týden nebo taky měsíc,jsou strašlivý

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 12:40
- Nahlásit

jana33
No jo, holky, jak se rozjedou, tak neví, kdy přestat.

Fotky se mi zobrazovali normálně.

Vlasta
Přesně, jak píše Janča - když už zemře na místě, tak to není takové trápení, ale tohle je hrozný. Když pak člověk najde srnce, který chudák nemá čelist, nebo zlámané běhy, to je fakt hrůza.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 17:09
- Nahlásit

Tak jsem zpět z návštěvy - Michal už je naprosto v pohodě, chodí si po chodbách a zítra ho už asi pošlou domů. DO břicha má tři díry, ale malinké.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 17:38
- Nahlásit

bilksa
Tak to je super, jak to jde laparoskopicky,tak je to úplně o něčem jiném než velká operace

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 17:41
- Nahlásit

jana33
No byla jsem ráda, že ho úplně neřezali. Navíc on se hojí jako kočka a ještě je to tvrďák, tak byl dneska vytlemený a už se těší domu. Já jdu hledat dietu po vyndání slepáku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 18:53
- Nahlásit

bilksa ty jo tvrdý manžel - to vy tam na jihu jste vůbec asi jiný gang, když sleduju vaše rodinné aktivity

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 19:05
- Nahlásit

Vlasta

Tak teď jsi mne fakt pobavila!! Já nevím, co pořád máte s těmi aktivitami - jsme "Taková normální rodinka!!"

Já naopak obdivuju tebe, že dokážeš tak daleko dojíždět do práce, vrátíš se jistě utahaná a ještě vyrazíš s pesanama cvičit a na dlouhou prochajdu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 19:20
- Nahlásit

bilksa jéé to je od Tebe hezký ale já to zase tan moc nepřeháním. Na prochajdu jdeme, ale cvíču v posledné době fakt moc nedáme na Greena jsem měla více času a teď s tém jeho žárlením a chozením na 2x je to docela vyčerpávající

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 19:22
- Nahlásit

Vlasta
No to věřím, já bych taky chtěla víc cvičit, ale přijet z práce, sednout do auta, jet na chalupu, vzít psa, převléct se do mysliveckého, vyndat flintu, sbalit věci, psa.... No taky se mi nechce...

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 19:42
- Nahlásit

Ketrin1

fotky jsem důkladně prohlížela, slintala a záviděla ale nám už se to taky blíží, pokud se nestane nějaká katastrofa, tak za měsíc touto dobou už šlapeme, juchůů

Tak to potom budou zase slintat u fotek já Ale říkali jsme si, že vhodný auto máme, elán taky, tak se zaměříme více na Alpy a Dolomity, dokud nám kolena sloužej Dogtrekky asi trochu odsuneme A jako fotograf se tam dokonale vyřádím!

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 19:44
- Nahlásit

bilksa
Jo paní už si musí nutně brát flintu to je na cvičení dost nepraktický

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 21:21
- Nahlásit

jana33
Chci si vystřelit. Ne, i bez flinty je to teď hrůza. Ale až bude malá, tak mne to zase donutí vyrazit.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 21:23
- Nahlásit

bilksa
Užívej si klidu,dokud můžeš

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 06:23
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
se zaměříme více na Alpy a Dolomity
Takovou volbu jen chválím, kterou lokalitu jste vybrali?

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:15
- Nahlásit

jana33
No právě, že moc nemůžu, když bych měla vyrazit na ty všestranky...

Jinak dnes nebo zítra jedu pro Michala, to tam dlouho nepobyl.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:53
- Nahlásit

bilksa
Nojo,vlastně
Tak to je dobře,že už ho pustí

Já se úplně znemožnila, včera mi přišly nové kontaktní čočky,dneska ráno si je rvu do oka a nějak to nefnguje,tak si říkám,asi špatnej kus, tak si zkouším další...u čtvrtý jsem teprve zjistla,že mi poslali plusovou, nikoli mínusovou hodnotu. Takže jsem absolutně slepá,mlha přede mnou, mlha za mnou, Karel musí v Praze sehnat čočky

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 11:48
- Nahlásit

bilksa
jen se nedělej, že jste "taková normální rodinka" úplně se stydím, když se mi nechce ráno na kole do práce, jak jsi tu psala o aktivním dědečkovi

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 12:23
- Nahlásit

jana33
No to je tedy radost, já už si bez čoček nedokážu představit život. Brýle mi strašně vadí.

Tak mám maroda doma.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 12:34
- Nahlásit

bilksa
Já brýle ani nemám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 12:41
- Nahlásit

Já už mám brýle na čtení a od té doby co je používám tak už ani SMS nepřečtu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 14:40
- Nahlásit

Tak Chlupaťáci vyhlásili slibovaný tábor v létě, takže se určitě ještě vydáme. Brácha už s tím s Amálkou počítá, Eva snad v chatce přežije, popřípadě bude dojíždět.

Tak jsem zvědavá, jestli ještě z mlaďochů někdo vyrazí.

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání