Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:50 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

bilksa Hele, já se nezdržuju s tím mysliveckým oblečením a flintou - oboje nemám - nebude to tím????
I když: dorazilo peří z Hadilova písaře ze ZOO - tak bych ho mohla umístit na klobouček a někam vyrazit....
Vypadá takto: http://cs.wikipedia.org/wiki/Hadilov_p%C3%ADsa%C5% 99
a mám to černé co má na hlavě - dobrý ne???

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:02
- Nahlásit

Vlasta
Jak jsi k němu přišla?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:10 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Mám příbuzného který pracuje v ZOO, takže vysbíral jejich zimoviště...oni taky mění peří na jaře

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:25
- Nahlásit

Vlasta
Aha, no to je paráda. Hezký!

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:39
- Nahlásit

Vlasta
To bude tou flintou,to je jasný
A peříčka mooc pěkný,budeš exotic frajerka.-)
bilksa
Hele já musím s tou F něco provést nebo všestranky nebudou a hlavně,když vím,že budu cvičit s B,tak s ní musím taky,ona je jinak uražená

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:04
- Nahlásit

Uf, tak jsem připravila závěrečné písemky z matematiky a zítra budu připravovat z angliny - dneska už se mi nechce. Tak jsem na dětičky zvědavá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:19
- Nahlásit

jana33no já mám to stejné s Greenem - taky řeší jestli náhodou není opomíjený - beru ho teď vždy prvního aby to neřešil, zatím to funguje

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:42
- Nahlásit

Vlasta
No,já to pak poznám při venčení,když jdu cvičit párkrát jen s Barbuchou,tak Fanča pak venku strašně řádí,s oblibou má selektivní hluchotu a tak... když je beru na střídačku,tak funguje normálně.Je to s nima sranda

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 09:08
- Nahlásit

Dobré ránko!!

Tak jak je při pondělku? Mně se vůůůbec nechtělo vstávat.

Děti píšou pololetku z matiky, tak budu mít odpoledne plné oprav. Ještě se chystám na velký úklid. Vůbec se mi tedy nechce.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 09:26
- Nahlásit

bilksa
no řekla bych že včera to bylo lepší

Jinak Freshovi včera porodili kluka Kryštofa - kdo neviděl přímý přenos na FB

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 10:13
- Nahlásit

Vlasta
To musel vidět každý A byl to teda fofr,myslím,že takovej porod by si přál každý

Já mělav plánu taky nějaký uklízení,ale využiju "labradoří" počasí na cvičení a procházení,protože je tam úplně ideálně

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 10:55
- Nahlásit

Tak mám za sebou nepěkný zážitek. V sobotu jsem byla s holkama na procházce, když se k nám přihnal černý labrador, takový ten typ bezpapírák, páníček kilometr daleko na něj sice řval, ale efekt nula. V první chvíli jsem si řekla, aha, pes, no tak se očuchaj, o nic nejde. Jenže on okamžitě zaútočil na Bailinku, smtl ji na záda a začal ji rvát. Pes na starou fenu! Ona dřív nebyla žádné ořezávátko, ale jak už hůř chodí, tak se nedokáže vůbec bránit. Nenapadlo mě nic lepšího než do něj začít kopat, asi po čtvrtém zásahu to vzdal a utek, byla jsem hodně surová, až jsem pak měla z toho blbý pocit, jestli jsem mu neublížila, ale nic lepšího než postavit se razantně na stranu vlastního psa mě nenapadlo. Při "parkové" rvačce si každý odtáhne toho svého, ale když útočník je bez pána.... klepala jsem se pak ještě dobře hodinu. Bailinka dobrý, jenom otřesená, Tina taky.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:19
- Nahlásit

Petra Bailie
Tak to je mi líto,hlavně,že Bailince nic není.Já už jsem tu psala několikrát,že tady máme problém s potulujícím se RTW,napadá všechn,psy,feny,štěňata,šel mi i po háravce. Takže te´dchodím s kombinací pepřák-paralyzér,a když půjde do tuhého,tak ho použiju.To se nedá nic dělat,nenechám si kvůli nezodpovědnosti jinýho člověka, sežrat psy

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:51
- Nahlásit

Petra Bailie
To je hnusný, toho se bojím hlavn když jdu se všema třema psama - vůbec nevím co bych dělala, protože dojít ke rvačce tak je neudržím. Hlavně že se neotočil ještě na Tebe, to tihle experti umí taky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:31
- Nahlásit

Petra Bailie
No to je hrozný. Já se taky vždycky bojím, když se k nám přiřítí pes...

On člověk moc na výběr nemá, prostě musí zachránit své pejsky. Ještě, že nekousl tebe, a že je Bilinka v pořádku, protože tohle je fakt hnusný.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 13:48
- Nahlásit

Petra Bailie
fuj to je hnusný zážitek, hlavně že holky nejsou pokousané. pes co napadne fenu?? - magor

jinak k tématu, já jsem uklidila v pátek, ale ne že by to ještě dnes bylo nějak zvlášť vidět... no, stejně jsme skoro pořád venku

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:04
- Nahlásit

Ketrin1
Právě, už jsem viděla pity a podobné, že útočili na feny, ale tohle byl labrador, i když asi něčím mixnutej.
Nám už šest!!! týdnů opravují okna, v celém bytě bordel, konec v nedohlednu. Vždycky naslibujou, v pondělí ve čtyři vám přivezeme pět oken. Reálně dovezou dvě ve středu v osm. Zabít málo!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 18:52
- Nahlásit

Petra Bailietak to je hustý - my máme nový a dělali to u nás v bytě 2 dny - a to včetně nových omítek kolem oken kde to opadalo. Teď nám zateplovali celý plášť domu a balkon tam měnili zábradlí a dlažbu a trvalo to celé cca 3 týdny - máme 8 pater.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 22:25
- Nahlásit

Tak jsme dneska potkali mooc hezkýho tak padesátikilovýho kňourka,štěstí,že jsem sebou měla jen Barbuchu,která z něho byla tak vykulená,že poslechla a šla ke mně, namísto aby se šla podívat na něj s ostatníma si tak jistá nejsem

Fresh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 23:14
- Nahlásit

Vlastajana33

drbny A jinak ten pristup hlavne ze startu byl tragedie a holt kazdy se s tim vyrovnava jinak

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 23:19
- Nahlásit

Fresh
nějak úplně nechápu,co tím chtěl básník říci

Fresh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 23:27
- Nahlásit

jana33

a co na tom nechapes?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 06:28
- Nahlásit

taky se nějak nechytám, ale já ani neviděla přímý přenos, takže jsem úplně out Fresh každopádně ta fotka na fb je nádherná, přesně vystihuje emoce toho okamžiku

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 07:45
- Nahlásit

Fresh
Moc gratuluji!! Přímý přenos jsem sice viděla, ale také nechápu. Asi to není na naše ženský hlavy...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:29
- Nahlásit

Fresh
já taky nechápu ten start - jestli to bylo to jak jsi psal, že po cestě odněkud.... to si nepamatuju - měla Táňa už kontrakce - tož to mi nepřijde tragické..... jinak fakt nevím co myslíš, že bylo tragického - připojuju se do davu blbek. Jo a taky do davu těch, které by řekli že Ti je malý podobný - jestli je to štěstí nevím ale je.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:32
- Nahlásit

Fresh
teď to čtu znovu a nemyslíš SVUJ přístup???

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:35
- Nahlásit

Vlasta
Taky mne to napadlo, ale přístup mi přišel v pohodě..

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:08
- Nahlásit

Jsem ráda,že nejsem jediná nechápavá

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:21
- Nahlásit

jana33
Hmmm a to ani nejsme blonďatý... Dneska razíme s Charlotte polohovat, pak od sedmi na zumbu, zas mám dneska co dělat. Ještě potřebuji vyžehlit a doprat zbytek prádlo, co jsem už včera nestihla.

Včera jsem byla pro změnu cvičit Nike dynamic training - kdo by nevěděl, tak je to toto: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embed ded&v=KUnPubJHe5U

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 15:26
- Nahlásit

Navrhuji uzavřít to pro náš duševní klid tak, že Fresh ze samé radosti, rozčilení a vůbec mluví z cesty a nemá smysl se tím dále zabývat.

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání