Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:05
- Nahlásit

Kde jste??? Vždyť prší.....

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 18:52
- Nahlásit

Jsem zde včera jsem měla úžasný zážitek,letěla jsem poprvé v životě helikoptérou, byli jsme se podívat na koncertě T. Kluse a jedné místní skupiny u příležitosti Dne dětí a jedna z atrakcí bylo i "svezení" helikoptérou,nicméně pořadník byl plný už ráno,takže jsme to neřešili,ale když už jsme šli domů,tak to pánové od vrtulníků už balili, no a líná huba, holý neštěstí, zeptaly jsme se,jestli by přeci jen nemohli udělat jedno kolečko - nemohli,ale nabídli nám,a´t si seženem odvoz,že letí domů do Roudnice,tak můžeme letět s nima.A teda faaakt paráda

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 18:56
- Nahlásit

jana33 no tedy - to jste měli kliku - já bych se bála tedy ne o to si říct, ale toho letu

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 19:09
- Nahlásit

Vlasta
hele vůbec, já se divila,myslela jsem,že minimálně při vzletu to houpne nebo poskočí,ale celej let byl naprosto plynulej, krásnej, ani člověk neměl závrať,protože to vypadalo,jak když bys byla v kině a plátno pod tebou a dívala se na autodráhu a modely domečků,silnic,lesů.....fakt paráda.Jsem ráda,že jsme se zeptaly (teda já jsem se nechala vyhecovat),protože jinak stojí hodina 16 tisíc,to bych faaakt nikdy nedala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 19:19
- Nahlásit

jana33 tak to je hustý - 16 litrů.... a ještě se za to poblinkat odkud jste letěli???

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 19:23
- Nahlásit

Vlasta
Z čížkovic z cementárny. Jj,to jsou palby strašný,to by si člověk nikdy nezaplatil. I když pán říkal,že příští víkend letí někomu na svatbu, holt bohatý svatebčani

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:09
- Nahlásit

jana33 to je fakt hustý asi nějaký tmavší sociálně slabší svatebčani

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:10
- Nahlásit

Ahoj!!

jana33
Téééda, to jsi měla zážitek!! Závidím!!! To musela být nádhera!!

My jsme v pátek vyrazili na tu naši snobárnu, nakonec to bylo moc fajn, trošku jsme si zatancovali, rautík byl skvělý a prošli jsme si i nové pavilony lázní.

V sobotu jsme zvládli zkoušky - naši členové udělali a první tři místa byla jejich, tak jsem měla radost, ale bylo to tedy dlouhé - začali jsme v půl osmé a skončili jsme ve tři.
Pak jsem mazala na chalupu, kde jsme měli tu pouť a setkání rodáků. Sešlo se hodně lidí, kapela hrála výborně, já si to tedy velmi užila - skoro celou dobu jsem stála za barem, rozdávala, nosila guláš a mila nádobí.

No a dnes jsme měli spanilou jízdu na kolech s naším dědou - bylo mu v květnu osmdesát a jezdí každý den 60 - 80km na kole, tak jsme vyrazili s ním celá rodina. Naštěstí nás šetřil, tak jsme si dali jen 36km, ale bylo to moc fajn. Bylo nás 13, tak byla sranda.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:19
- Nahlásit

Vlasta
asi
bilksa
V osmdesáti osmdesát km na kole?

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:29
- Nahlásit

jana33
Ano. Jsme trošičku praštěná rodinka...

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 08:29
- Nahlásit

Dobré ránko!!

Jsem ráda, že nám víkend vyšel - celou noc tu lilo jako z konve. Teď se to tu zase mračí, dneska už jsme stihli focení a naštěstí jsme nezmokli.

Odpoledne razím na nákupy - mám toho nějak hodně.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:18
- Nahlásit

bilksa
tvému dědovi prachobyčejně závidím toho bych se chtěla taky dožít
jinak hnědka slušně líná a každý den je o kousek hubenější

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:45
- Nahlásit

Eda
Charlotte zatím srst drží, doufám, že jí to vydrží ještě 14 dní na Konopiště.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:48
- Nahlásit

bilksa
držíme palce, ať vypadá k světu nám je to putna, jsem jen raději, že rychleji schne

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:50
- Nahlásit

Eda
nám začal ve velkém Samoušek,ale to se fakt sype,někde se zastaví a zbyde tam černej kobereček

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:35
- Nahlásit

jana33
To začal línat teprve teď? Tina už má fungl nový kožich, vypadá jako že trochu přibrala, ale asi to budou jen ty chlupy - doufám...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:26
- Nahlásit

Hawkey obrůstá - sice pomaličku, ale roste to - Greeny má kožich jak v zimě a pěkně dlouhý - ale není nikam hlášený - jak jinak že jo

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:59
- Nahlásit

Vlasta
Tedy, jestli ještě Hawkey obroste, tak to už vás z předních míst na výstavách nikdo nedostane.

Tak jsme se s Michalem rozhodli, že si dáme měsíční lehkou odtučňovací kůru a tedy řeknu vám sehnat nízkotučný smetanový sýr, nebo kefír to se u nás prostě nedá. No tak to holt nebudeme tak přehánět.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 14:18
- Nahlásit

bilksa
jo jo, taky jsem v lehký odtučňovací kůře a dneska jsem četla složení toho, co jsem si chtěla koupit k obědu asi 5 minut ale naučím se to

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 14:18
- Nahlásit

bilksa
nízkotučný smetanový sýr ty slova se trochu vylučují to by bylo klamání spotřebitele
A nemyslím, že bychom byli tak dobří - je tady hodně krásně stavěných psů - i ty je máš v odchovech - vždycky záleží jak to vyjde a nebo nevyjde u konkrétního rozhodčího

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 14:31
- Nahlásit

Eda
Tak s obědem se moc nezaobírám - prostě to, co mi chutná. Stejně to nebude moc velká kůra, protože o víkendech jsem pryč, takže to bude strava ála pikador, apod. a do toho sem tam nějaké grilování.

Vlasta
Je teď hodně hezkých psů, uvidíme. My vyrážíme teď na Konopiště, pak Athos do Brna a hotovo. Dáváme si pauzu.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 15:09
- Nahlásit

Petra Bailie
Fandule aBarbucha už mají taky dolínáno,ale Sam vevelkým teprve začal. Ale on to má podle mě rozhozený z kortikoidů po té operaci, už po nich se mu udělaly lupy a ta srst byla taková divná,ale pouštět chlupy začal až te´d. Já ho ještě v sobotu asi tak po sto letech vykoupala a vyšamponovala,protože se vyválel v nějaký echt mrtvole (musela jsem ho vzít svým šamponem,zjistila jsem,že psí doma nemáme),tak mi přijde,že to tomu ještě dopřálo
vypadá jako že trochu přibrala, ale asi to budou jen ty chlupy - doufám.
Nekecánkuj,jsi jí chtěla mít na Kono ve výstavní kondici

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:55
- Nahlásit

Add v osmdesáti osmdesát na kole...
Na dogtrekkingu patří mezi pravidelné účastníky 75letý junior, který to s přehledem nandá všem mladším... mít jeho životní optimismus a zdraví v jeho letech!!

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:01
- Nahlásit

Jinak my vesele ťapeme po horách i nížinách, kdo neviděl fotky, tak šup sem http://www.zufrikteam.cz/foto/

A takhle šťastnej je Žufrik na vrcholu Unterbergu... nutno podotknout, že dummíka jsem vynesla já, on pomáhal tahat dýchavičnou paničku

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:05
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Tohle vám fakt závidím. Být zdravá,tak tohle je jeden z mála "sportů",kterejch bych zkusila nebo jako Helča chodila jen tak. Holt v příštím životě

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:09
- Nahlásit

Ančí a Žufrik moc hezký, sleduju fotky na FB a obdivuju vaše výkony

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 23:13
- Nahlásit

Tak mám dneska "dobrý" večer:

v sedm jsem vyrazila na cvičení, to měl jít se mnou Michal, ale říkal, že ho zase začíná bolet břicho jako na slepák (měl na něj náznak už v prosinci, ale rozehnali to). Vrátila jsem se zpátky za hoďku a to už Michal stál sbalený ve dveřích, že byl na pohotovosti a odtud ho rovnou poslali do nemocnice. No v nemocnici si ho okamžitě nechali a právě mi ho, kluka, operují. Tak dnes budu mít dlouhou noc... Byla to tedy pěkná rychlovka.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 06:43
- Nahlásit

bilksa
To bude dobrý, neboj, rozháněný slepák se většinou vrací, takhle bude mít od toho pokoj
Ančí a Žufrik
fotky jsem důkladně prohlížela, slintala a záviděla ale nám už se to taky blíží, pokud se nestane nějaká katastrofa, tak za měsíc touto dobou už šlapeme, juchůů
Eda
vím, že jezdíš do Dolomit, nemáš nějaké vědomosti o dálkové trase Brenta trek ?? (Je tam i varianta pro bikery) jde mi v podstatě jen o to, jestli tam nejsou davy lidí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 07:16
- Nahlásit

Ketrin1
Já vím, už jsme chtěli, aby mu ho i vyřízli, protože představa, že ho zase chytne na dovče je hrozné.

Jinak operace v pohodě, už mi píše, že se nudí...

Teď akorát vůbec nevíme, jestli budeme moc na začátku července odcestovat na loď, snad se bude dobře hojit, to by nás mrzelo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 07:37
- Nahlásit

bilksa
tedy Ty máš zážitky - pozdravuj ho!!

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání