Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 07:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

pááátek))
Dneska se mi zdálo, že Eda utekla (což se ve skutečnosti nikdy nestalo) a utopila v řece. vzbudila jsem se se slzama...

http://www.galera.cz/darky-pro-zeny/nastenne-hodin y-pes

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 08:44
- Nahlásit

Vlasta
Hlavně aby moc neřvala..... Prý tam ale podobných dobráků, co si na stará kolena potřebují dodělat vlohy, bude víc, chystali se Bubeníci s celou čtyřkou, Míša....

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 08:51
- Nahlásit

Vlasta
No u nás to bylo stejné - nejrpve zjistil, že se na kraji dobře lítá, pak vlítnul do hloubky, rozplaval se, ale teď už se prdelí na kraji.

Holt tam budu muset vlézt s ním... Jenže na to je ještě trošku zima, brrr.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 09:21
- Nahlásit

Petra Bailie
a není to trošku divný? To se ti chudáci začátečníci fakt asi nestačí divit,kam to vlezli

Holky,ty chlapečkové jsou na sebe prostě zvláášť opatrný,když to jsou ty vaše naděje Já beru dneska k vodě zase B,tak jsem zvědavá,co bude předvádět jo a našla jsem průkaz KCHLS, fikaně jsem si ho ukryla do dokladovky,ale kdo by ho tam hledal,že

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 09:25
- Nahlásit

Petra Bailie
no jo no hele a co kdyby se zjistilo, že ty vlohy nemají ??

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 09:29
- Nahlásit

jana33
No jo, on se rád vystavuje, tak se asi nechce zranit... Zato jeho bratříček a dvě sestřičky jsou sebedestruktivní magoři po mamince. Alespoň jedno dítě se povedlo normální.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 09:46
- Nahlásit

Vlasta
Tak vrátit šampionát.
Na vlohách stejně o nic nejde, tituly se nedávají, většina lidí na ně chodí jen kvůli tomu, že to musíš mít na rozhodčího. Nekalá konkurence to aspoň v případě Bailinky nebude, opravdu poslední dobou kraví a vyvádí, řve jak tur, to i na Tinu je větší spoleh.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 10:03
- Nahlásit

Petra Bailie
podobných dobráků, co si na stará kolena potřebují dodělat vlohy,
kde to je, že bych přijela hospitovat??

Vlasta
bilksa
nebyli klucí ve vodě, když byla ještě moc studená? -Bresta mi kdysi jako malé štěně bez rozmyslu vlítla do studené Vltavy (posílala tam paní pro klacíček novofundláka a jemu se nechtělo, tak Brestík se rozhodl, že mu to předvede) a pak si tu ledárnu pamatovala a nechtělo se jí, doopravdy začala plavat potom až skoro v roce, těsně před OVVR

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 10:34
- Nahlásit

Ketrin1
Jo, vlítnul mi tam ještě za zimy, ale on tam jde rád, lítá tam kde stačí, jako blázen, jen je prostě lenivý plavat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 10:36
- Nahlásit

Ketrin1
jo my jo - bylo to před cca 3 týdnama takže je studená voda a tento týden je taky studená, já jsem právě myslela že mu to neva...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 10:36
- Nahlásit

bilksa
Kluci jsou prostě opožděný

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 10:39
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
no jo, tak to se poddá.

Eda
podobné sny mívám taky, ale zase se pak člověku dobře vstává, když to není pravda mně se tuto noc zdálo, že mi ukradli synovo auto (které si opravdu často půjčuju), taky nic moc

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:14
- Nahlásit

Ketrin1
Tak mě se včera buhužel nezdálo, že nešly zavřít dveře od auta. Fakt prima situace - normálně jsem odemkla a když jsem chtěla zabouchnout, zámek narazil. Když jsem se v tom šťourala, zaklaplo se to na zamčeno, ale s otevřenými dveřmi. Když jsem se šla podívat, jak vlastně vypadá zámek u spolujezdce, abych do toho šťourala nějakým smysluplným směrem, zablokoval se zámek i tam, takže nešly zavřít ani ty druhé. Po telefonu mi nikdo neporadil, nakonec jsem zavolala do servisu, kam jezdím a kde vědí, že jsem technicky nemožná. Asi za hoďku dorazil takovej mladej kluk, jen do toho dloubnul a bylo to! Připadala jsem si jak debil! Prý to staré rezavé zámky občas dělají, musí se podržet klika nahoře a pak otočit mechanismem zámku. Ale jestli to budu příště umět teda fakt nevím.... Ani jsem ho nepřesvědčila, aby si to vzal aspoň něco "od cesty", prý jsem dobrý zákazník, takže grátis. Mají bod k dobru, to tedy ano, v dnešní době....

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:27 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin1
ano, hned jsem se šla podívat na Edu, jestli je na pelechu
Petra Bailie
to nám dělával starý fiat taky. myslím, že jsme ho nechávali i otevřený, nikdo si toho nevšiml, protože ho nechtěli ukrást

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:53
- Nahlásit

[b]Eda[/b
No to moje by asi taky nikdo nechtěl ukrást, vycházím z předpokladu, že zloděj se živí zlodějinou, jelikož je líný pracovat. Proto musí být nutně proti jeho přirozenosti krást auto plné chlupů, písku a se zaslintanými okny, protože by ho musel uklidit. No a to radši ukradne nějaké méně zahumusené. Jenže tomuhle nešly dvířka ani zabouchnout, ne jen zamknout, takže by mi dovnitř napršelo.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 12:20 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Petra Bailie
takže by mi dovnitř napršelo
jinak taky používám podobný argument, když se mi nechce do odchlupení a umytí slin v mým autě je to lepší než defend lock

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 13:00
- Nahlásit

Petra Bailie
Mám stejný názor - felicii už ze zásady nezamykám. Pak mám problém, když tam náhodou vezu něco cennějšího...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 13:05
- Nahlásit

To mi jednou říkal chlápek co nám montoval doma alarm, ať nezamykáme barák, že prý těch pěkných prosklených dveří je škoda, až nám je zloději rozmlátěj

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 14:35
- Nahlásit

Jen pro zajímavost, co mne zaujalo: v Německu mají zkoušku zvanou Langeschleppeprüfung 800/1200, 1500m. Je to vlečka se srstnatou na jednu z těchto vzdáleností. O tom vím už dlouho, ale teprve teď jsem se nad tím víc zahloubala - umíte si představit, jak vynikající test kondice to musí být? Pes musí uběhnout 3 km, s toho polovinu s králíkem v mordě. Pes co to zvládne nepotřebuje žádné kardiologické vyšetření, kdyby měl něco se srdcem, tak to nedá!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 15:25
- Nahlásit

Petra Bailie
To by bylo něco pro Fandulku,ta je na vlečky megamachr, stejně jako Samouš. Ta by mohla mít celé zkoušky jenom z vleček a byla by max. spokojená. Tak ať něco takového RK udělá a i my se zúčastníme klubového klání akorát se obávám,že ty tahače asi klepne

michna
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 15:38
- Nahlásit

) 24 psu na zkousce, nejdelsi vzdalenosti = 72 kilaku, to uz je slusny maraton.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 16:20
- Nahlásit

jana33
Ty jo, to bych taky chtěla s Charlotte zkusit. Ovšem, kdybych našla dobrodince, který by mi takovou vlečku natáhl...

Ewka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 17:00
- Nahlásit

Teda, to bych vyzkoušela s Denýskem, ten je na vlečky machr, u vleček jsem se nikdy nebála, že by ji nevypracoval, ale nechtěla bych ji tahat tedy ...

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 17:24
- Nahlásit

Už je nás dost, tak si uděláme soukr trénink. Najmeme si nějakého tahače.

Tak máme za sebou anabázi s koupáním, teď už jen kartáčovat a sušit. Charlotte za mnou dobrovolně vlezla do koupelny, a pak i do sprcháče, tak to je pro nás veleúspěch!!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 17:32
- Nahlásit

bilksa
S koupáním? Zase nějaká výstava?

To chce nějakej takovej naviják,co mají na coursingu

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 18:12
- Nahlásit

jana33
No, to by šlo.

Jj, zítra máme výstavu tady kousek, tak se těším.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 18:31
- Nahlásit

bilksa
Jo,tu oblastku...tak to držím palce

Ewka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 18:40
- Nahlásit

bilksa
Držíme pěsti !

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 18:43
- Nahlásit

bilksa jste měli jet raději do Německa na výstavu a ne na oblastku jsem chtěla jet taky a kvůli Bettinsonům v Táboře jsem se nenechala přihlásit, no a Bettinsony jsem odpískala kvůli Greenové formě a teĎ sedím doma

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:52
- Nahlásit

joo, maxivlečky, to by se nám taky líbilo.
Pes co to zvládne nepotřebuje žádné kardiologické vyšetření, kdyby měl něco se srdcem, tak to nedá! Přesně to si vždycky říkáme o psech i o nás, když se v horách škrábeme na nějakej krutej kopec

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání