Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:24
- Nahlásit

jana33
Říkala jsem, že nelíná teď, ne že nelíná vůbec. V lednu když byly ty mrazy shodila kožich a teď na léto si pořídila novej, pěkně hustej. Asi čeká obzvlášť studené léto.

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 12:40
- Nahlásit

Petra Bailie
Ledaže bych měla v ruce zajíce nebo bažanta (nejlépe živé) .
Souhlasím, psiska, co jsou v kotcích a vytáhnou je leda na výstavy se můžou uvrtět, ale Ti naši "rozmazlenečci" se prostě nudí.

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 12:43
- Nahlásit

Mě se moc líbí s Leonardem Prokletý Ostrov, to je geniální film, všem, kdo neviděli, moc doporučuji .
http://www.csfd.cz/film/235492-proklety-ostrov/

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 18:37
- Nahlásit

Páteček jsem nezmínila, bo jsem dneska byla na Macháči objíždět kempy - docela mě překvapilo jak jsou některá místa co mám za barákem krásná - ovšem některé kempy jsou strašné - takové malosídliště s nahuštěnýma chatkama na sebe jak mraveniště. Zuzi do kterého jezdíte vy??? A docela mě překvapilo, že opět prý k Mácháči jezdí Češi - období Němců prý už skončilo, jak říkali zaměstnanci

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:07
- Nahlásit

Vlasta
Chystáš se do kempu? Mácháč je krásnej,ale mimo sezónu,já ty davy nějak nemusím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:14
- Nahlásit

jana33ne já tam chci dodávat v sezoně maso do těch stravovacích zařízení - v tom největším mám docela naději - zrovna je totiž nasral jejich dodavatel berou 300kg masa na závoz jak jsem pochopila - ubytovací kapacita pro kterou vaří je 2 tis. míst a je tam už nyní jedna škola v přírodě za druhou. Vlezla jsem do jídelny a byli tam děti a dva tmaví goldeni jsem se teda ani nepodívala jestli to není někdo známý

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:19
- Nahlásit

Vlasta
Tak to by byl super kšeft

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:33
- Nahlásit

jana33 jj, když budou platit

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 19:40
- Nahlásit

Vlasta
Tak to už jinde jsme, to je jiná vesnice... tak budu držet palce, ať to vyjde...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 17:45
- Nahlásit

Tak hlásím,že Barbucha už plave skoro jako velká holka dneska byla moooc šikovná,jen by se tedy mohla tvářit alespoň malinko unaveně a byla bych spokojená úplně. Jen mě teda dostalo počasí, bylo nádherně,tak mi přišlo škoda sedět doma na zadku a teď asi budu muset sedět u počítače do rána a od rána zas

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 18:03
- Nahlásit

jana33
Teda, to je holka šikovná!
Já teď sedím na zadku skoro pořád, učím se na soubornou zkoušku z práva hmotného, procesního a obchodu a brzy mě z toho klepne pepka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 18:59
- Nahlásit

jana33
No super!! Ten styl, co měla ze začátku znám - takhle plavala Charlotte. Dokonce normálně ťapala zadníma po dně, dokud stačila a předníma šíleně plácala. No fakt prča.

My jsme dnes byli na střelbách a teď finišuji se zítřejších trekkem. Na střelbách se mi dařilo celkem slušně, tak jsem si odvezla pohárek za druhé místo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2012 21:20
- Nahlásit

My jsme dneska byli s holkama Evkou a Zuzkou a klukem Mírou štěňátkovat v Bitýšce - mají úúúúžasný vrh, fakt klika že máme doma plno, moc závidím novým páníčkům

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 09:54
- Nahlásit

Vlasta
My na Mácháč jezdíme do loděnice.

JJ štěňátkování se vydařilo - kromě nádherných mimin nás velmi pobavili svými kousky Zante,Kokin a Andrýs))Mé oblečení šlo komplet do pračky )))).

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 10:11
- Nahlásit

Zuzana T
Za chvilku je budeš mít doma taky
bilksa
Myslím dneska na tebe,jak je u vás. Tady fučí vítr a prší,mě z toho obchází migréna,děs běs. Tak snad je na jihu alespoň o trochu líp

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 10:34
- Nahlásit

Ewka
V sezení na zadku nejsi sama.zítra jdu na rigo obhajobu a zkoušky. Už se těším, až bude po všem

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 13:37
- Nahlásit

Eda
Tak budu držet pěsti .

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 21:00
- Nahlásit

Tak jsem konečně domě - bylo to tedy hooodně náročné - odpoledne začalo pršet, foukalo.

Já jsem tam byla od šesti od rána, myslím, že budu rozmrzat tak týden, snad to neomarodím. Jinak se to organizačně povedlo - jako obvykle někdo zabloudil, tak nadával, že je to špatně psané, apod., ale vždycky někdo frfňá - většina byla spokojená.

Mám obrovskou radost z Charlottky - prvně s ní vyrazil Michal na 42km a Charlotte celou dobu krásně makala a tahala!! A prvně jsem ji viděla, že lehla a byla ráda, že leží!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:24
- Nahlásit

Tak děkuji pánu Bohu, že včera nebylo tak, jako dneska. V noci začalo šíleně pršet a nepřestalo do teď. Do toho fouká, no hnus.

Dnešní den si velmi užívám - úklid, praní, úklid, vaření a do toho bolest celé pravé strany hlavy... Patrně mi včera opět přistydl trojklanný nerv. No není to paráda??

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:27
- Nahlásit

bilksa
Ber to zase tak, že nemusíš být v práci

A z jiného soudku... Mám to, jsem PhDr.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:37
- Nahlásit

Eda
Klaníme se paní doktorko gratulace obrovská

bilksa
U nás bylo takhle už včera,blee

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:50
- Nahlásit

Eda
Supeeer!! Gratulka obrovská!! Taky jsem měla tendenci, že si doktorát udělám, ale dnes už jsem moooc lenivá.

V práci už jsem byla, ale naštěstí jen do oběda.

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 14:19
- Nahlásit

bilksa
No jo,úplně jsem zapomněla
, že končíš takhle brzy
jana33
Bez úklon, jo

Ewka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 17:40
- Nahlásit

Eda
Gratuluji .

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 17:49
- Nahlásit

Eda
To víš, úča...

Tak jsem se na vše vybodla, zalezla do postele, zachumlala i hlavu a po třecho hodinách spánku mne hlava bolí mnohem lépe. Večer mě Michal vytáhl do kina, tak se moc těším. Jdeme na nový čes. film - Vrásky z lásky, tak jsem zvědavá. Obsazení vypadá moc pěkně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 19:16
- Nahlásit

Eda gratulace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta veliká

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 19:45
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/264935-nadseny-kacer -aportuje-pantofle-uplne-jako-pes.html
hustýý, hned na WT

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 22:04
- Nahlásit

Děkuju za gratulace

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 08:14
- Nahlásit

Dobré ránko!! U nás od rána azuro!! Hurráá!! Včera jsem doma poklidila, tak dnes vytřít a utřít prach.

Večer přijdou posedět naši, tak aby mne mamča nepomluvila.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 08:29
- Nahlásit

Ještě se vám, holky, musím pochlubit - Michal mi k tomu mému čtvrt století koupil myčku. Tak mám obrovskou radost. Měla by přijít ve čtvrtek, tak se na ni moc těším!!

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání