Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 17:20
- Nahlásit

bilksa
Vůbec netuším,kdo to.To slyším poprvé,že posuzuje GR.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 17:21
- Nahlásit

Zuzana T
už jsem to taky zjišťovala - nikdo to jméno nezná

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 17:23
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/264644-fena-zachrani la-z-bazenu-bezmocne-stene-majitel-nepomohl-a-jen- natacel.html
viděli jste dementy z USA??

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 17:36
- Nahlásit

Vlasta
Řešili jsme to o stránku vzad

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 17:37
- Nahlásit

jana33
aháá, já ještě sedím v práci a nečetla jsem to ... jdu se podívat co jste říkaly

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 18:10
- Nahlásit

Vlasta
Něco podobného v tvém duchu..

Zuzana T
No tak to jsem fakt zvědavá, protože ho máme i za týden na krajské tady u nás. Alespoň ho okouknu.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 18:39
- Nahlásit

bilksa
Je to allrounder,tak těžko říct....uvidíš,jaký bude na té krajské

Ewka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 20:27
- Nahlásit

jana33
bilksa
Tak jo, holky, já ho vezmu, ať je sranda

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 20:38
- Nahlásit

Tak jsem se vrátila ze cvičení - hoďka a půl a tedy musím říct, že zítra se asi nehnu.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 20:46
- Nahlásit

Ewka
Jen do toho, ve veteránech jde hlavně o kondici a vitalitu a to Denimu jistě neschází

Holky, já jsem z těch štěňat úplně vedle, už koukají, před chvílí mi došly čerstvé fotky - dala jsem pár na fb, kdyžtak koukněte... jsem zvědavá hlavně na žlutýho pejska, Irena Haltufová mi říkala že z těch předchozích vrhů po jejich Jessice vždycky byl nějaký pes celý Borgo - jak se říká, skáče to ob generaci - Bresta byla taky povahově celá bába Flava

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 20:49
- Nahlásit

Ketrin1
Štěnda jsou krááásnááá, já pevně doufám,že to za pár let vyjde a nějakýho toho Borgouškovýho potomka, prapotomka zařadíme u nás do smečky

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 20:53
- Nahlásit

jana33
Máš málo psů?
Doufám, že se budou zdárně vyvíjet, budu je sledovat... chovatelka chce za pár let ještě jeden vrh, ze kterého si nechá fenku, no a to už bych si třeba něco vybrala i já

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 20:56
- Nahlásit

Ketrin1
Nééé,to až jednou, až někdo odejde....a to jsou štěnda přímo u Haltufů?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 21:03 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

jana33
Ne, to je paní která měla Brestinu dceru z našeho A vrhu, pak se rozvedli, čuba zůstala s manželem a ona pak si pořídila od Haltufů černou čubinu z prvních Borgových dětí, protože chtěla zase Brestinu krev.
Haltufovi mají sestru téhle Jasmíny - Jessiku, ta je žlutá. Ten vrh se poved, jsou zdraví.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 21:14
- Nahlásit

Ketrin1
Jj,jsi mi to vlastně říkala...jsem to teď zmotala dohromady,jak jsi psala o obojím

Ewka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 22:02
- Nahlásit

Ketrin1
Vitalita neschází, ale schází v kruhu, ho to prostě velmi nudí, tak uvidíme, ale proč ne, líbí se mi, když jsou pejsci nahlášení ve veteránech.

Štěňátka jsou krásná!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 06:12
- Nahlásit

Ewkaho to prostě velmi nudí, jo to známe...dá se sice psa naučit předstírat nadšení, ale přece jen to chce určitý čas a cvik

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:44
- Nahlásit

Dobré ránko!!

Tak u nás se včera odpoledne roztrhalo nebe a bylo krásně. Když jsem jela večer ze cvičení, tak úplné azuru. NO a teď se to už zase zatáhlo...

Ketrin1
Štenda jsou krásná - koukala jsem na FB, malí labradorci jsou ještě roztomilejší, než goldeni.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:04
- Nahlásit

Ewka
Což kdybys měla v ruce aportík, nezabralo by to? Na Bailinku to trochu fungovalo, alespoň na poprvé, než pochopila, že ji jen tak oblbuju a v kruhu jí ho stejně nehodím. Tina je o něco lepší, aspoň vrtí...... To je ten nevděk psisek, co se mají dobře, věčně někde na procházce, tak jsou pak na výstavě otrávení. Takoví ti chudáci, kteří tráví život v kotci, se pak můžou uvrtět, že si jich konečně někdo všímá.
Tina je přihlášená do Prahy, takže samozřejmě pouští chlupy po hrstech, za tři týdny bude patrně totálně opelichaná.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:09
- Nahlásit

Petra Bailie
To mi připomíná Fanču,ta nezavrtí ani za zaječí pacičku,protože není blbá a ví,že jí to stejně nedám/neschovám/nehodím
A jinak u nás te´d ve velkém línají všichni, Samouš teda nejvíc,ale ten to má podmíněný těma kortikoidama. Ale z holek se to taky jen sype...
Jinak Praha mě dost mrzí, rozhodčí na prd,ale díky tomu jsou v pracovce jen dvě čuby. Kdybych to bývala byla věděla......

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:30
- Nahlásit

jana33
V Praze se mi moc nelíbí, nemít to u nosu, tak na Prahu taky kašlu. Navíc mě štvou jak odmítají pozvat zahraniční rozhodčí, přitom výstavní poplatek mají ze všech nejvyšší. Respektive pozvali by, pokud by jim klub uhradil ubytování a cestu, nezávisle na počtu přihlášených psů.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:34
- Nahlásit

Petra Bailie
No,právě proto Prahu nehlásm. Kdybych ještě v Praze bydlela,tak to budu mít jak teď s Litoměřicema a budu hlásit tak nebo tak. Ale dvě čuby na mezinárodce,to jsem ještě nezažila...ale ty ceny jsou fakt nehorázný

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:38
- Nahlásit

Co je v Praze za rozhodčí?
A jak to že jste nezmínily pátečeeek dnes jdu s kamarádkou na Titanic 3D, zítra máme poslední přenos z Met (Traviata) a samozřejmě vyrazíme ven, ať si labradorstvo užije deště a bláta kupodivu u nás se nelíná, hlavně Cora má ten svůj medvědí kožich snad celoročně

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:41
- Nahlásit

Ketrin1
Nepamatuju se ...
A kde u vás dávají 3D film? Na to nemusí být ty brýle? Každopádně já Titanic fakt ne, z Leonarda by se mi mohlo udělat nevolno

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:50
- Nahlásit

jana33
V Semilech je zrekonstruovaný kino se vším všudy, i s pytli popcornu a kýblema Coly já si dávám většinou latté, cokoli k pití si můžeš vzít do hlediště. Ale jednou při přenosu opery (Wagner - 6 hodin) si pán před námi o přestávce normálně vybalil sváču - chleba se salámem v ubrousku a jabko
jo je to s těma brýlema, jasně.
tak není to jen o Leonardovi, že - taky se mi víc líbí Javier Bardem, ale ten by tam nepasoval

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:51
- Nahlásit

Ketrin1
Psi Pasák, feny Václavík.
Tak pak poreferuj, jaký to bylo. Leonardo sice též není můj typ, ale ten film se mi tenkrát líbil. Akorát že jsem na něm byla s jedním kamarádem, který mi všechny dojemné scény znevažoval všelijakými cynickými poznámkami.
Bailina též nelíná, čím je starší, tím má ten kožich hustší a kudrnatější. Začíná připomínat ovečku, no legrační pes, ještě ty její ksichtíky k tomu....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 09:56
- Nahlásit

co máte pořád s Leonardem? v Titanicu je to mladej hezounek, ale v dalším filmech myslím prokázal, že je docela dobrý herec?!
nejdu na to kvůli němu, ale kvůli 3D

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:01
- Nahlásit

Ketrin1
Mě je strašlivě nesymptickej,to nemá nic společnýho s jeho herectvím, mě je z něj prostě fyzicky špatně ale jinak já celkově tyhle filmy nerada a 3D mi nedělá dobře. Ale každopádně tam teda u vás máte vymoženosti,my bychom museli do Prahy nebo do Ústí
Petra Bailie
Já chci taky na stáří nelínající psy....zvlášť u takové Rozárky,která pouští chlupy ve velkém po celý rok,by to fakt bodlo

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:09
- Nahlásit

mě je z něj prostě fyzicky špatně
člověk by čekal, že majitel labradoří smečky bude odolnější

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:21
- Nahlásit

Ketrin1
Jsem odolnější na jiný věci než na typ alá Leonardo

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání